Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

POKROKY

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 408, 409, 410 ... 609, 610, 611  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Lubinka

PříspěvekZaslal: út září 14, 2010 9:43 am    Předmět: Citovat

Hlásím změnu váhy Very Happy Very Happy ,další 1.5kg jsou fuč.Jupíííííííííííííííííííí

[/url]

http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/
38let,3 děti
24.8.10opka při váze 118.5kg
Listopad 2011-Nohy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Bohuslava Geržová

PříspěvekZaslal: út září 14, 2010 11:28 am    Předmět: Citovat

Erytrin super neboj máš to za pár a přehoupneš se přes 150.
Hlásím další kilečko dole. Razz

34 let,3 děti/10,7,4/hodný manžel . TUBU 13.4.2010 v Břeclavi Mudr.Čierný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
janaaa

PříspěvekZaslal: út září 14, 2010 2:44 pm    Předmět: Citovat

lubinko jsi šikula, ale nepřeháněj nebo tě v ostravě opravdu nepoznáme

[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010
Anazuz

PříspěvekZaslal: út září 14, 2010 4:16 pm    Předmět: Citovat

Ahóóójjjjjj, lidičky!
Musím se s vámi podělit o mou radost!!!! Váha mi dnes ukázala už třetí den 7 na začátku. Jupííííí Very Happy Very Happy Very Happy

Metřík vytvořen v únoru 10*4.6.10 bandáž Turnov*1.11. sklouznutí bandu-reponace a vše nanovo*doplnění 01/11 3,5ml a 03/11 3ml
bossice

PříspěvekZaslal: út září 14, 2010 4:56 pm    Předmět: Citovat

Anazuz to je parádní!!! Gratulka, však jsem Ti říkala, že to zvládneš brzo. Jedeš krásně. Ale Ty seš taky příkladně ukázněná.
Mám smůlu, když se za Tebou stavím, nikdy tam nejseš, tak až se někdy potkáme, tak budu tááákhle valit bulvy Shocked Shocked Shocked .

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
verca

PříspěvekZaslal: út září 14, 2010 4:56 pm    Předmět: Citovat

Anazuz krásné čísílko na začátku, velká gratulka !!!! (snad se také dočkám) Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
jane-jane

PříspěvekZaslal: út září 14, 2010 5:02 pm    Předmět: Citovat

Anazuz obrovská gratulace!!!
HOlkyyyyyyyyyyy.....já chcu už taky sedmičkůůůůůůůůůůů Laughing Laughing Laughing

TUBU-Turnov 10/11/2010
44 let*18letá dcera*chápající přítel bez chapadel Smile)
Lubinka

PříspěvekZaslal: út září 14, 2010 5:04 pm    Předmět: Citovat

Janaa Janičko zlatíčko ono to jde zatím samo
Anazuz veliká gratulka Very Happy Very Happy Very Happy

[/url]

http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/
38let,3 děti
24.8.10opka při váze 118.5kg
Listopad 2011-Nohy
Anazuz

PříspěvekZaslal: út září 14, 2010 5:12 pm    Předmět: Citovat

Embarassed Děkuji vám všem za slova chvály. Opravdu jsem dnes taková příjemně vyladěná, snad to je pravda a ne jenom sen Wink

Verca - ty jedeš jako drak, není důvod být nespokojená.

Boss - mrzí mě, že se míjíme. Jsem v práci každý den, jen na začátku září jsem chyběla, začínala jsem novou éru života s prvňáčkem Wink Jo a máš u nás tu lichořeřišnici, co jsi si přála. Smile

Metřík vytvořen v únoru 10*4.6.10 bandáž Turnov*1.11. sklouznutí bandu-reponace a vše nanovo*doplnění 01/11 3,5ml a 03/11 3ml
verca

PříspěvekZaslal: út září 14, 2010 5:13 pm    Předmět: Citovat

Ale já jsem spokojenááááá, to byla jen taková úvaha nahlas Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Iriska

PříspěvekZaslal: út září 14, 2010 5:20 pm    Předmět: Citovat

Tak dlouho jsem tu nebyla a nestíhala jsem přispívat ,tak dneska a zítra se to budu snažit dohnat,tak nevím kemu blahopřát dřív tak to vemu pěkně postupně jak jste sem pisali Wink Razz

Liciee:Lucinko blahopřeji k dokončení metříku,jsi naše motivace,Tvá váha je náš sen,jistě i Tvůj tak si ho mocinko uživej a já Ti od srdíčka blahopřeji Razz Razz Razz

Erytrin:jako a já si mám brát lupu nebo co Evil or Very Mad víš jak jsem dneska unavená,no nevíš já vim Laughing ale,neboj takovej šok jsem měla že i očenka se otevřela asi táááák moc Shocked Shocked Shocked Jsi šikulka šikovná právě jsi odhodil 117,6kostku másla,tak veliká gratulka Laughing takže věřím temu že na Novej rok tě zváží váha i ta do 130 Wink

Bossí:j e mi líto že máš 2kilíska nahoře,ale jak jsi psala je to díky těm lékům,hormony jsou prostě nahovnajs,tyk Ti to rozhází až děs,mě taky hodili 2kila nahoru a teď se jich pracně zbavuji,no ještě 400g a budete,ale děsně pomalu a já věřím že i tebe se ty potvůrky pustí a pujdou někam kšá,,, Laughing třeba na nějakou anorexičku,tý jo dneska jsem jednu potkala to Ti bylo ale fakt hnusný,,bllll,,,,tak Ti moc přeji ať potvory zmiznou Wink Razz

Lubinka:Lubčo no teda ty jedeš,jistě máš dobrej pocit Wink a to je moc fajn a já Ti to mocinko přeji,budeš mamince perfektním vzorem mládí v před a starší rychle za nimi Wink Laughing jsi super ženská a pokud jsi to zdědila po mamince i ten elán,tak maminka pojede ,taky jak pendolino,moc Vám to holky přeji opravdu ,držte se a gratulka jen tak dál Wink Laughing

Bohunka:Bohunko tak teď už Ti gratuluji myslím po druhé ,nebo po třetí po sobě,aspoň vidíš že se Irenka tak nějak sekla Laughing Takže holka zlatá až pujdeš kolem i mých kileček tak do nich pěkně kopni ať se konečně rozjedou směr ,metřík do prava Laughing ale,Tobě gratulka obrovská mega obrovská,jedeš moc krásně,jedete teď s Lubčou stejným tempem,vy jste se nějak domluvili,že za ráz tu stovku pokoříte co? Laughing Laughing Laughing Tak bojujééém,já na Vás holky teda ještě počkám Wink Laughing

Anazuz:tak všechno nej,nej ,nej k sedumdesáti.....nám Laughing prdlajs sedumdesáti a něco málo kilečkám,,,,je to opravdu nádhera a nahlas závidím...ani se neptám jakej je to tam pocit,a nebo jo,jaký je tam pocit?myslím že už je to něco od nebe že?něco jako božské a hubeňoučké Laughing obrovská gratulace....

[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4
ALENA

PříspěvekZaslal: st září 15, 2010 12:33 pm    Předmět: Citovat

všem co hubnou moc gratuluji Wink Wink Wink

bossice jo holka máš pravdu, ale mám pocit, že ty naše pochvaly přinášejí úspěch, však všichni kterým přejeme krásně hubnou Laughing Laughing Laughing
tak to je hrozné s tou štítnou žlázou, na jedné straně tě léčí na druhé zase léčba hormony zvyšuje váhu Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad no snad se to ustálí. Moje sestra je po operaci štítné žlázy již několik roků, bere také hormony a ač bývala celý život boubelka- 110 kg, dnes má asi tak 80 kilo, jí úplně všechno i sladké a váha se drží. Jen nevím, zda jsi také po operaci nebo tě léčí jen těma hormonama.
Tak já nosím zimní pneu i v létě, prostě již nepřehazuji Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Iriska neboj, určitě to zase sundáš dolů, ty jsi vytrvalec, tak dlouho vždy bojuješ až se kilečko odporoučí. Však na ty injekce nyní půjdeš až za pár měsíců.

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Romana

PříspěvekZaslal: st září 15, 2010 4:56 pm    Předmět: Citovat

gratuluji k vašim krásným úbytkům no jo jste šikulky to já můžu už jen o posouvání metříku si nechat zdát Razz jak mi říkal pan dr. tak si vytvářím svalovou hmotu místo mého sádla Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing ale i tak jsem spokojená s takovou váhou i když ruku n asrdce kdyby tam bylo ještě o pár kilo méně nezlobila bych se Razz Rolling Eyes
verca

PříspěvekZaslal: st září 15, 2010 5:38 pm    Předmět: Citovat

Romanko máš dole krásných 123kg !!!! a to je krásný úbytek !!!!! To, co jsi se sebou dokázala, to je něco úžasného !! Máš můj velký obdiv !! Wink Je mi naprosto jasné, že by jsi chtěla, aby váha ukazovala ještě o něco méně, ale i toto je krásný výsledek !! Ale co Ty víš...třeba se ještě nějaké to kilo umoudří a opustí Tě, držím palečky Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Romana Smolíková

PříspěvekZaslal: st září 15, 2010 7:05 pm    Předmět: Citovat

ROMANKO,TO CO TY JSI DOKÁZALA ZHUBNOUT,TO JE NEUVĚŘITELNÉ.JSI MŮJ VELKÝ VZOR.DNES JEN LITUJI,ŽE JSEM BYLA CELÝ ŽIVOT TLUSTÁ A NEVYUŽILA JSEM TAKOVÉ OPERACE DŘÍVE.
ALE NEVADÍ,ŠLA BYCH DO TOHO I V SEDMDESÁTI,PROTOŽE BYCH ALESPOŇ NEMUSELA MÍT STRACH,ŽE MI PO SMRTI BUDOU MUSET UDĚLAT RAKEV NA MÍRU A A V KREMATORIU NEBUDU STRAŠNĚ DLOUHO HOŘET,PŘÍPADNĚ,ŽE MĚ NEBUDOU MUSET DO HROBU SPUSTIT JEŘÁBEM...
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 408, 409, 410 ... 609, 610, 611  Další

Přejdi na: