Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 408, 409, 410 ... 609, 610, 611 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Lubinka
|
Zaslal: út září 14, 2010 9:43 am Předmět: |
|
|
Hlásím změnu váhy ,další 1.5kg jsou fuč.Jupíííííííííííííííííííí _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w4ydnIk/]
[/url]
http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/
38let,3 děti
24.8.10opka při váze 118.5kg
Listopad 2011-Nohy |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bohuslava Geržová
|
Zaslal: út září 14, 2010 11:28 am Předmět: |
|
|
Erytrin super neboj máš to za pár a přehoupneš se přes 150.
Hlásím další kilečko dole.  _________________
34 let,3 děti/10,7,4/hodný manžel . TUBU 13.4.2010 v Břeclavi Mudr.Čierný |
|
Návrat nahoru |
|
 |
janaaa
|
Zaslal: út září 14, 2010 2:44 pm Předmět: |
|
|
lubinko jsi šikula, ale nepřeháněj nebo tě v ostravě opravdu nepoznáme _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w1KWNws/]
[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anazuz
|
Zaslal: út září 14, 2010 4:16 pm Předmět: |
|
|
Ahóóójjjjjj, lidičky!
Musím se s vámi podělit o mou radost!!!! Váha mi dnes ukázala už třetí den 7 na začátku. Jupííííí  _________________
Metřík vytvořen v únoru 10*4.6.10 bandáž Turnov*1.11. sklouznutí bandu-reponace a vše nanovo*doplnění 01/11 3,5ml a 03/11 3ml |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bossice
|
Zaslal: út září 14, 2010 4:56 pm Předmět: |
|
|
Anazuz to je parádní!!! Gratulka, však jsem Ti říkala, že to zvládneš brzo. Jedeš krásně. Ale Ty seš taky příkladně ukázněná.
Mám smůlu, když se za Tebou stavím, nikdy tam nejseš, tak až se někdy potkáme, tak budu tááákhle valit bulvy . _________________
55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + zatím 88kg a bude hůř |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: út září 14, 2010 4:56 pm Předmět: |
|
|
Anazuz krásné čísílko na začátku, velká gratulka !!!! (snad se také dočkám)  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jane-jane
|
Zaslal: út září 14, 2010 5:02 pm Předmět: |
|
|
Anazuz obrovská gratulace!!!
HOlkyyyyyyyyyyy.....já chcu už taky sedmičkůůůůůůůůůůů  _________________
TUBU-Turnov 10/11/2010
44 let*18letá dcera*chápající přítel bez chapadel ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lubinka
|
Zaslal: út září 14, 2010 5:04 pm Předmět: |
|
|
Janaa Janičko zlatíčko ono to jde zatím samo
Anazuz veliká gratulka  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w4ydnIk/]
[/url]
http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/
38let,3 děti
24.8.10opka při váze 118.5kg
Listopad 2011-Nohy |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anazuz
|
Zaslal: út září 14, 2010 5:12 pm Předmět: |
|
|
Děkuji vám všem za slova chvály. Opravdu jsem dnes taková příjemně vyladěná, snad to je pravda a ne jenom sen
Verca - ty jedeš jako drak, není důvod být nespokojená.
Boss - mrzí mě, že se míjíme. Jsem v práci každý den, jen na začátku září jsem chyběla, začínala jsem novou éru života s prvňáčkem Jo a máš u nás tu lichořeřišnici, co jsi si přála.  _________________
Metřík vytvořen v únoru 10*4.6.10 bandáž Turnov*1.11. sklouznutí bandu-reponace a vše nanovo*doplnění 01/11 3,5ml a 03/11 3ml |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: út září 14, 2010 5:13 pm Předmět: |
|
|
Ale já jsem spokojenááááá, to byla jen taková úvaha nahlas  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
|
Návrat nahoru |
|
 |
Iriska
|
Zaslal: út září 14, 2010 5:20 pm Předmět: |
|
|
Tak dlouho jsem tu nebyla a nestíhala jsem přispívat ,tak dneska a zítra se to budu snažit dohnat,tak nevím kemu blahopřát dřív tak to vemu pěkně postupně jak jste sem pisali
Liciee:Lucinko blahopřeji k dokončení metříku,jsi naše motivace,Tvá váha je náš sen,jistě i Tvůj tak si ho mocinko uživej a já Ti od srdíčka blahopřeji
Erytrin:jako a já si mám brát lupu nebo co víš jak jsem dneska unavená,no nevíš já vim ale,neboj takovej šok jsem měla že i očenka se otevřela asi táááák moc Jsi šikulka šikovná právě jsi odhodil 117,6kostku másla,tak veliká gratulka takže věřím temu že na Novej rok tě zváží váha i ta do 130
Bossí:j e mi líto že máš 2kilíska nahoře,ale jak jsi psala je to díky těm lékům,hormony jsou prostě nahovnajs,tyk Ti to rozhází až děs,mě taky hodili 2kila nahoru a teď se jich pracně zbavuji,no ještě 400g a budete,ale děsně pomalu a já věřím že i tebe se ty potvůrky pustí a pujdou někam kšá,,, třeba na nějakou anorexičku,tý jo dneska jsem jednu potkala to Ti bylo ale fakt hnusný,,bllll,,,,tak Ti moc přeji ať potvory zmiznou
Lubinka:Lubčo no teda ty jedeš,jistě máš dobrej pocit a to je moc fajn a já Ti to mocinko přeji,budeš mamince perfektním vzorem mládí v před a starší rychle za nimi jsi super ženská a pokud jsi to zdědila po mamince i ten elán,tak maminka pojede ,taky jak pendolino,moc Vám to holky přeji opravdu ,držte se a gratulka jen tak dál
Bohunka:Bohunko tak teď už Ti gratuluji myslím po druhé ,nebo po třetí po sobě,aspoň vidíš že se Irenka tak nějak sekla Takže holka zlatá až pujdeš kolem i mých kileček tak do nich pěkně kopni ať se konečně rozjedou směr ,metřík do prava ale,Tobě gratulka obrovská mega obrovská,jedeš moc krásně,jedete teď s Lubčou stejným tempem,vy jste se nějak domluvili,že za ráz tu stovku pokoříte co? Tak bojujééém,já na Vás holky teda ještě počkám
Anazuz:tak všechno nej,nej ,nej k sedumdesáti.....nám prdlajs sedumdesáti a něco málo kilečkám,,,,je to opravdu nádhera a nahlas závidím...ani se neptám jakej je to tam pocit,a nebo jo,jaký je tam pocit?myslím že už je to něco od nebe že?něco jako božské a hubeňoučké obrovská gratulace.... _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wyO4OdL/]
[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: st září 15, 2010 12:33 pm Předmět: |
|
|
všem co hubnou moc gratuluji
bossice jo holka máš pravdu, ale mám pocit, že ty naše pochvaly přinášejí úspěch, však všichni kterým přejeme krásně hubnou
tak to je hrozné s tou štítnou žlázou, na jedné straně tě léčí na druhé zase léčba hormony zvyšuje váhu no snad se to ustálí. Moje sestra je po operaci štítné žlázy již několik roků, bere také hormony a ač bývala celý život boubelka- 110 kg, dnes má asi tak 80 kilo, jí úplně všechno i sladké a váha se drží. Jen nevím, zda jsi také po operaci nebo tě léčí jen těma hormonama.
Tak já nosím zimní pneu i v létě, prostě již nepřehazuji
Iriska neboj, určitě to zase sundáš dolů, ty jsi vytrvalec, tak dlouho vždy bojuješ až se kilečko odporoučí. Však na ty injekce nyní půjdeš až za pár měsíců. _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Romana
|
Zaslal: st září 15, 2010 4:56 pm Předmět: |
|
|
gratuluji k vašim krásným úbytkům no jo jste šikulky to já můžu už jen o posouvání metříku si nechat zdát jak mi říkal pan dr. tak si vytvářím svalovou hmotu místo mého sádla ale i tak jsem spokojená s takovou váhou i když ruku n asrdce kdyby tam bylo ještě o pár kilo méně nezlobila bych se  _________________ redukce od 1.10.2005 ( -35kg před operací)bypas 9.11.2006 ,dr. Michal Čierny ,Brno
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: st září 15, 2010 5:38 pm Předmět: |
|
|
Romanko máš dole krásných 123kg !!!! a to je krásný úbytek !!!!! To, co jsi se sebou dokázala, to je něco úžasného !! Máš můj velký obdiv !! Je mi naprosto jasné, že by jsi chtěla, aby váha ukazovala ještě o něco méně, ale i toto je krásný výsledek !! Ale co Ty víš...třeba se ještě nějaké to kilo umoudří a opustí Tě, držím palečky  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
|
Návrat nahoru |
|
 |
Romana Smolíková
|
Zaslal: st září 15, 2010 7:05 pm Předmět: |
|
|
ROMANKO,TO CO TY JSI DOKÁZALA ZHUBNOUT,TO JE NEUVĚŘITELNÉ.JSI MŮJ VELKÝ VZOR.DNES JEN LITUJI,ŽE JSEM BYLA CELÝ ŽIVOT TLUSTÁ A NEVYUŽILA JSEM TAKOVÉ OPERACE DŘÍVE.
ALE NEVADÍ,ŠLA BYCH DO TOHO I V SEDMDESÁTI,PROTOŽE BYCH ALESPOŇ NEMUSELA MÍT STRACH,ŽE MI PO SMRTI BUDOU MUSET UDĚLAT RAKEV NA MÍRU A A V KREMATORIU NEBUDU STRAŠNĚ DLOUHO HOŘET,PŘÍPADNĚ,ŽE MĚ NEBUDOU MUSET DO HROBU SPUSTIT JEŘÁBEM... _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|