Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

POKROKY

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 406, 407, 408 ... 609, 610, 611  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Iriska

PříspěvekZaslal: čt září 09, 2010 1:52 pm    Předmět: Citovat

Verčóóó: Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked no teda G Shocked R Shocked A Shocked T Shocked U Shocked L Shocked A Shocked C Shocked E Shocked Laughing OBROVSKÁ...mmmm tak musím zabojovat,ještě mám před sebou cestu hodně dalekou,ale když je tam tak skvěle tak bych to tam chtěla mocinko poznat Laughing No já to čula když se ráno nepodívám na forum,že něco prošvihnu,nojo,když ono bylo lítáníčko,ale teď sem se kochala pohledem a stejně jak Lubča závidím a klidně nahlas Wink Laughing

Dejni:je mi líto že máš starosti,tak držím pěstičky aby jsi vše dobře zvládla a vyřešila,,,já když mám nervi tak tloustnu a ty opak,to se máš,ale jinak gratulka k váze je to bomba Wink Razz Razz Razz Stejně tak ...

Danuško:s těmi nervíkama se Ti to pohlo to je fakt,ale já si myslím že se i hodně snažíš a byla jsi zato touhle formou odměněna,takže Ti blahopřeji ke kilečkům dole a držím pěsti s tou prací,je fakt že ve stresu se dělá opravdu mizerně,jenže Ti nad námi šéfíci ,jsou prostě hajzlíci,hřeší na děsnou nezaměstnanost a vědí že lidé budou dělat i za cenu že po nich budou řvát,tak snad najdeš lepší místečko a šéfovi sama řekneš ,zbohem blbče, Wink Laughing tak se drž

Aloušku:taktéž je mi líto že děláš v takovém dusnu,se pak nediv že Ti ta kiliska nechcou zdrhnout,oni si tě hlídaj aby jsi to vydržela, Very Happy ale já věřím a doufám že se jich ještě zbavíš,až pošleš k šípku práci,a budeš randit v důchodku,myslím na tebe a držím pěstičky Wink Razz

[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ALENA

PříspěvekZaslal: čt září 09, 2010 6:27 pm    Předmět: Citovat

Verca- gratuluji k dalšímu kilu dolů i když nevěřím, že je to jen ležení a jídlo, tak výsledky máš vynikající Exclamation Exclamation Exclamation Laughing Laughing Laughing Wink Wink Wink Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Dejna já jsem psala, že budeš nakupovat v dětském a ono už se to blíží Wink Wink Wink přeji pevné nervy Exclamation Exclamation Exclamation

Iriska no je nyní blbé období v práci nikdo neví, co bude, proto se divím, že nehubnu, já když mám nerva, tak šla váha vždycky dolů Rolling Eyes Rolling Eyes nechápu to Evil or Very Mad Evil or Very Mad
ale ty píšeš, že hubneš, když jsi v pohodě, to znamená, že nemáš nyní žádné starosti, když jsi tolik zhubla Question Question Question já si myslím, že máš problémů až, až a přesto nebo právě proto hubneš Shocked Shocked Shocked
jo kdybych mohla poslat práci k šípku a užívat si důchodu, ale já mám ještě 4 roky do něho a pak stejně budu muset jít někam na brigádu, protože bude taaaaaaak malinkej, že bych měla tak akorát na nájem Twisted Evil Twisted Evil
jo holt i když jsem státní zaměstnanec, tak mám malý plat Sad Sad
a copak to píšeš o randění, s kýmpak bych já randila Question Question Question

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
verca

PříspěvekZaslal: čt září 09, 2010 6:34 pm    Předmět: Citovat

ALENKO děkujiii Wink

Po pravdě mě je úplně jedno, jestli mi někdo věří nebo ne, já vím jistě jedno - ŽÁDNÝ SPORT, ANI MOC POHYBU NEMÁM, kromě běžných dom. prací, občas procházek, občas kola a občas.... Embarassed .... a to je vše, co vykonávám za pohyb !! Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
ALENA

PříspěvekZaslal: čt září 09, 2010 6:47 pm    Předmět: Citovat

Verca tak to je správné a přeji ti hooooooooooooodně úspěchů Wink Wink Wink

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Romana Smolíková

PříspěvekZaslal: čt září 09, 2010 11:06 pm    Předmět: Citovat

AHOJKY DANO , ALENO A IRISKO,S TOU PRACÍ,TO SI ČLOVĚK NEVYBERE,VŠUDE JE NĚCO....DANUŠ,ALE TEBE S TĚMA NOČNÍMA FAKT LITUJU.
IRISKA UŽ VÍ,ŽE PRACUJI JAKO VEDOUCÍ NA MALÉ POŠTĚ,DALO BY SE ŘÍCI POHODA-JENŽE!!!!!DO PRÁCE CHODIM CHVÍLI PO SEDMÉ RÁNO A DOMŮ SE VRACÍM CHVÍLI PŘED SEDMOU VEČER,OD PONDĚLKA DO PÁTKU.NAVÍC MÁME PLÁNY KOLIK PRODUKTŮ MUSÍME ZALOŽIT PRO BANKU,KOLIK SMLUV NA STAVEBNÍ SPOŘENÍ,KOLIK SMLUV NA PENZIJNÍ FONDY,DÁLE ŽIVOTNÍ POJIŠTĚNÍ,POJIŠTOVÁNÍ AUT,BYTŮ...PROSTĚ ŠÍLENOST A POKUD PLÁN NEPLNÍŠ,JE ZLE.....SEZENÍ S VEDENÍM,PÍSEMNÉ ANALÝZY A ZNAČNĚ SNÍŽENÝ PLAT...ŽE TI LIDI ZROVNA NETRHAJÍ RUCE JAK DĚSNĚ CHTĚJÍ SMLOUVY A ČASTO TI PŘI NABÍDCE VYNADAJÍ TO SI ASI UMÍTE PŘEDSTAVIT,JE TO KAŽDODENNÍ STRES A MYSLÍM,ŽE JE TO TAK DNES VŠUDE....
AHOJKY SMOLINA

PříspěvekZaslal: pá září 10, 2010 8:33 am    Předmět: Citovat

Irisko a Verco - smekám Shocked

22 let, 22.6.2010 TUBULIZACE Turnov - MUDr. Hrubý, popis mé operace je zde: http://forum.bandingklub.cz/about5-7470.html

http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
verca

PříspěvekZaslal: pá září 10, 2010 8:52 am    Předmět: Citovat

Dars děkuji Wink Tvých krásných 21kg, co máš už dole - to nic neznamená?? Shocked Rolling Eyes Takže vééélikááá gratulka pro Tebe !! Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Iriska

PříspěvekZaslal: pá září 10, 2010 11:13 am    Předmět: Citovat

Dars:děkuji Wink Tě Tvých -21kg jakože 84kostek másla, je prostě taky uau,a jsem stejně daleko na metříku,takže musíme jet ať dojedem Verču ju?,vidíš potvůrku jak nám zdrhla,tak bojujééém Laughing Laughing Laughing

[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4
Bohuslava Geržová

PříspěvekZaslal: so září 11, 2010 2:37 pm    Předmět: Citovat

Holky gratuluji k úspěchům.Abych nebyla pozadu tak hlásím kilečko dole.Už,abych byla pod tou stovkou a byla docent.Pro měje úspěch i to m,že jsu pod stodesítkou. Razz Snad to dotáhnu k alespoň k té osumdesátce. Sad

34 let,3 děti/10,7,4/hodný manžel . TUBU 13.4.2010 v Břeclavi Mudr.Čierný
Iriska

PříspěvekZaslal: so září 11, 2010 3:11 pm    Předmět: Citovat

Bohunko:veliká gratulka,moooc veliká,momalu ,ale jistě a já taky říkala jak už je to něco málo přs sto tak je to super,ale já věřím že zachvilku budeš docentka protože vím že se moc snažíš a že si to zassloužíš tak se drž....

[/url]
verca

PříspěvekZaslal: so září 11, 2010 6:33 pm    Předmět: Citovat

Bohunko gratulka !!! A to si piš, že to tam dotáhneš !! Držím mooccc palečky Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Bohuslava Geržová

PříspěvekZaslal: po září 13, 2010 7:21 am    Předmět: Citovat

Holky moc děkuji.Máte nádhernou váhu.Už se těším až tam budu taky. Razz

34 let,3 děti/10,7,4/hodný manžel . TUBU 13.4.2010 v Břeclavi Mudr.Čierný
Lucieee

PříspěvekZaslal: po září 13, 2010 11:11 am    Předmět: Citovat

Ahojky Děvčata... hlásím se po delší době... včera jsem zjistila že jsem dokončila metřík... ani jsem nedoufala že to někdy dokážu.... Tak že ostatní nezoufejte... dokážou to všichni... papap a hezký den...

[/url]

20.5 09 Tubulizace Turnov, před operací -10kg
Mateřská,2děti 6let,11 měs. 28let , 176cm
Vanda

PříspěvekZaslal: po září 13, 2010 11:37 am    Předmět: Citovat

Lucieee - velká gratulace k úspěšnému dokončení metříku.
Všem ostatním samé úspěchy v hubnutí.

3. 2. 2010 plikace žaludku na OB klinice v Praze.
verca

PříspěvekZaslal: po září 13, 2010 11:46 am    Předmět: Citovat

Lucieee krásná zpráva a véééliikáááá gratulace !!!! Jsi šikulka, no snad tam někdy také dolezeme Rolling Eyes

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 406, 407, 408 ... 609, 610, 611  Další

Přejdi na: