Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 406, 407, 408 ... 609, 610, 611 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Iriska
|
Zaslal: čt září 09, 2010 1:52 pm Předmět: |
|
|
Verčóóó: no teda G R A T U L A C E OBROVSKÁ...mmmm tak musím zabojovat,ještě mám před sebou cestu hodně dalekou,ale když je tam tak skvěle tak bych to tam chtěla mocinko poznat No já to čula když se ráno nepodívám na forum,že něco prošvihnu,nojo,když ono bylo lítáníčko,ale teď sem se kochala pohledem a stejně jak Lubča závidím a klidně nahlas
Dejni:je mi líto že máš starosti,tak držím pěstičky aby jsi vše dobře zvládla a vyřešila,,,já když mám nervi tak tloustnu a ty opak,to se máš,ale jinak gratulka k váze je to bomba Stejně tak ...
Danuško:s těmi nervíkama se Ti to pohlo to je fakt,ale já si myslím že se i hodně snažíš a byla jsi zato touhle formou odměněna,takže Ti blahopřeji ke kilečkům dole a držím pěsti s tou prací,je fakt že ve stresu se dělá opravdu mizerně,jenže Ti nad námi šéfíci ,jsou prostě hajzlíci,hřeší na děsnou nezaměstnanost a vědí že lidé budou dělat i za cenu že po nich budou řvát,tak snad najdeš lepší místečko a šéfovi sama řekneš ,zbohem blbče, tak se drž
Aloušku:taktéž je mi líto že děláš v takovém dusnu,se pak nediv že Ti ta kiliska nechcou zdrhnout,oni si tě hlídaj aby jsi to vydržela, ale já věřím a doufám že se jich ještě zbavíš,až pošleš k šípku práci,a budeš randit v důchodku,myslím na tebe a držím pěstičky  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wyO4OdL/]
[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: čt září 09, 2010 6:27 pm Předmět: |
|
|
Verca- gratuluji k dalšímu kilu dolů i když nevěřím, že je to jen ležení a jídlo, tak výsledky máš vynikající
Dejna já jsem psala, že budeš nakupovat v dětském a ono už se to blíží přeji pevné nervy
Iriska no je nyní blbé období v práci nikdo neví, co bude, proto se divím, že nehubnu, já když mám nerva, tak šla váha vždycky dolů nechápu to
ale ty píšeš, že hubneš, když jsi v pohodě, to znamená, že nemáš nyní žádné starosti, když jsi tolik zhubla já si myslím, že máš problémů až, až a přesto nebo právě proto hubneš
jo kdybych mohla poslat práci k šípku a užívat si důchodu, ale já mám ještě 4 roky do něho a pak stejně budu muset jít někam na brigádu, protože bude taaaaaaak malinkej, že bych měla tak akorát na nájem
jo holt i když jsem státní zaměstnanec, tak mám malý plat
a copak to píšeš o randění, s kýmpak bych já randila  _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: čt září 09, 2010 6:34 pm Předmět: |
|
|
ALENKO děkujiii
Po pravdě mě je úplně jedno, jestli mi někdo věří nebo ne, já vím jistě jedno - ŽÁDNÝ SPORT, ANI MOC POHYBU NEMÁM, kromě běžných dom. prací, občas procházek, občas kola a občas.... .... a to je vše, co vykonávám za pohyb !!  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: čt září 09, 2010 6:47 pm Předmět: |
|
|
Verca tak to je správné a přeji ti hooooooooooooodně úspěchů  _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Romana Smolíková
|
Zaslal: čt září 09, 2010 11:06 pm Předmět: |
|
|
AHOJKY DANO , ALENO A IRISKO,S TOU PRACÍ,TO SI ČLOVĚK NEVYBERE,VŠUDE JE NĚCO....DANUŠ,ALE TEBE S TĚMA NOČNÍMA FAKT LITUJU.
IRISKA UŽ VÍ,ŽE PRACUJI JAKO VEDOUCÍ NA MALÉ POŠTĚ,DALO BY SE ŘÍCI POHODA-JENŽE!!!!!DO PRÁCE CHODIM CHVÍLI PO SEDMÉ RÁNO A DOMŮ SE VRACÍM CHVÍLI PŘED SEDMOU VEČER,OD PONDĚLKA DO PÁTKU.NAVÍC MÁME PLÁNY KOLIK PRODUKTŮ MUSÍME ZALOŽIT PRO BANKU,KOLIK SMLUV NA STAVEBNÍ SPOŘENÍ,KOLIK SMLUV NA PENZIJNÍ FONDY,DÁLE ŽIVOTNÍ POJIŠTĚNÍ,POJIŠTOVÁNÍ AUT,BYTŮ...PROSTĚ ŠÍLENOST A POKUD PLÁN NEPLNÍŠ,JE ZLE.....SEZENÍ S VEDENÍM,PÍSEMNÉ ANALÝZY A ZNAČNĚ SNÍŽENÝ PLAT...ŽE TI LIDI ZROVNA NETRHAJÍ RUCE JAK DĚSNĚ CHTĚJÍ SMLOUVY A ČASTO TI PŘI NABÍDCE VYNADAJÍ TO SI ASI UMÍTE PŘEDSTAVIT,JE TO KAŽDODENNÍ STRES A MYSLÍM,ŽE JE TO TAK DNES VŠUDE....
AHOJKY SMOLINA _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dars
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: pá září 10, 2010 8:52 am Předmět: |
|
|
Dars děkuji Tvých krásných 21kg, co máš už dole - to nic neznamená?? Takže vééélikááá gratulka pro Tebe !!  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
|
Návrat nahoru |
|
 |
Iriska
|
Zaslal: pá září 10, 2010 11:13 am Předmět: |
|
|
Dars:děkuji Tě Tvých -21kg jakože 84kostek másla, je prostě taky uau,a jsem stejně daleko na metříku,takže musíme jet ať dojedem Verču ju?,vidíš potvůrku jak nám zdrhla,tak bojujééém  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wyO4OdL/]
[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bohuslava Geržová
|
Zaslal: so září 11, 2010 2:37 pm Předmět: |
|
|
Holky gratuluji k úspěchům.Abych nebyla pozadu tak hlásím kilečko dole.Už,abych byla pod tou stovkou a byla docent.Pro měje úspěch i to m,že jsu pod stodesítkou. Snad to dotáhnu k alespoň k té osumdesátce.  _________________
34 let,3 děti/10,7,4/hodný manžel . TUBU 13.4.2010 v Břeclavi Mudr.Čierný |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Iriska
|
Zaslal: so září 11, 2010 3:11 pm Předmět: |
|
|
Bohunko:veliká gratulka,moooc veliká,momalu ,ale jistě a já taky říkala jak už je to něco málo přs sto tak je to super,ale já věřím že zachvilku budeš docentka protože vím že se moc snažíš a že si to zassloužíš tak se drž.... _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wyO4OdL/]
[/url]
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: so září 11, 2010 6:33 pm Předmět: |
|
|
Bohunko gratulka !!! A to si piš, že to tam dotáhneš !! Držím mooccc palečky  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bohuslava Geržová
|
Zaslal: po září 13, 2010 7:21 am Předmět: |
|
|
Holky moc děkuji.Máte nádhernou váhu.Už se těším až tam budu taky.  _________________
34 let,3 děti/10,7,4/hodný manžel . TUBU 13.4.2010 v Břeclavi Mudr.Čierný |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lucieee
|
Zaslal: po září 13, 2010 11:11 am Předmět: |
|
|
Ahojky Děvčata... hlásím se po delší době... včera jsem zjistila že jsem dokončila metřík... ani jsem nedoufala že to někdy dokážu.... Tak že ostatní nezoufejte... dokážou to všichni... papap a hezký den... _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w3deBFa/]
[/url]
20.5 09 Tubulizace Turnov, před operací -10kg
Mateřská,2děti 6let,11 měs. 28let , 176cm |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vanda
|
Zaslal: po září 13, 2010 11:37 am Předmět: |
|
|
Lucieee - velká gratulace k úspěšnému dokončení metříku.
Všem ostatním samé úspěchy v hubnutí. _________________
3. 2. 2010 plikace žaludku na OB klinice v Praze. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: po září 13, 2010 11:46 am Předmět: |
|
|
Lucieee krásná zpráva a véééliikáááá gratulace !!!! Jsi šikulka, no snad tam někdy také dolezeme  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|