Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 513, 514, 515 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ALENA

PříspěvekZaslal: st srpen 18, 2010 6:02 pm    Předmět: Citovat

Iriska tak budu na tebe moc myslet, aby dopadlo všechno dobře, hlavně ať ti je po tom pichnutí líp, to se dělá asi pod tím CT, moc tomu nerozumím, ale mám kolegini v práci a ona na to chodí 2x ročně myslím, že taky do Prostějova, ale pak nesmí několik hodin chodit, taky má rozdrcenou ploténku, ale byla na operaci a moc to nepomohlo, má důchod a bez těch opichů, by asi nemohla fungovat Evil or Very Mad Evil or Very Mad tak ať je to aspoň trochu lepší, když už úplně dobré to nikdy nebude Exclamation Exclamation Exclamation
a ty kila asi lozí přes koleje a mažou hned za mnou, máme výtah, tak jim to jde dobře Laughing Laughing Laughing

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Iriska

PříspěvekZaslal: st srpen 18, 2010 6:48 pm    Předmět: Citovat

Aloušku,nestraš,několik hodin,nebudu moci pořádně chodit,no to mě švihne,no ještě že je malej skoro velkej,a jsem sním potom sama doma,jen ta Marta zde bude chvilinku,no tak mi to nějak s malim dáme,nojo prďolka už zvládl i když jsem měla 4Ohorečky a pomáhal ,nosil pití,tak i tohle dáme...při tomhle si vždycky nadávám,co dělám blbě že musím mít tak debilní nemoci,ale říkám si vydržet a jedém,,Alouši tak výtahem jo Laughing Ty jsi fakt pako Laughing Promiň,ale jinak děkuji za poivzbuzení,jsi fakt hodná Razz A je tu hodně holek co mi přes SZ velmi mile pomohli,takže prosím všechny co mi pomohli ,moooc Vám děkuji a vážím si Vás,víte co jednou bych chtěla vyhrát milion ,milionů a malinko si nechat pro děti a zbytek bych rozdávala,,,týjo,to by byl pocit někomu pomoci Very Happy Very Happy Very Happy Tak se všichni moc opatrujte a myslím na všechny,,,zachvilku pujdu do hají dobrou nocenku,teď musím pádit ,malej chce mlíčko a hajinkat.... Razz

[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ALENA

PříspěvekZaslal: st srpen 18, 2010 7:30 pm    Předmět: Citovat

Irisko tak dobrou, doufám, že bude dobrá jdu na noční, tak snad bude dnes klídek, je středa, muži by se měli věnovat ženám a ne někde brousit po barech Laughing Laughing Laughing ráno půjdu k té zubařce a pak mi začíná konečně dovolená Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Iri, třeba to budeš mít jiné, to opichání a budeš moc chodit Wink Wink Wink

bossice

PříspěvekZaslal: st srpen 18, 2010 10:48 pm    Předmět: Citovat

Felix83 vítej zpět a teď to roztočíš! Plikaček tu máme jak šafránu, tak nám průběžně podávej hlášky, jak se Ti daří. Držím palce!

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
Panika

PříspěvekZaslal: čt srpen 19, 2010 8:22 am    Předmět: Citovat

Felix83..ahoj..jé, tak to ti moc závidím,že už máš po..mě to teprve za měsíc a půl čeká... Sad ..prosím, napiš víc, jak se cítíš,jak dlouho jsi byla po operaci doma??? Já počítám,že bych byla tak týden a pak musím za každou cenu šupajdit do práce...starosti mi dělá ale to,že se starám o maminku,která je skoro nepohyblivá a občas,hlavně při hygieně, se s ní dost nadřu....vůbec nevím, jak to budu řešit, když by se určitě po operaci neměly zvedat těžké věci,že jo???

týden před operací zredukováno na 131kg
5.10.2010 Plikace na OB
Iriska

PříspěvekZaslal: čt srpen 19, 2010 8:27 am    Předmět: Citovat

Panika:no tak to určitě, že se nesmí tahat těžké věci a to nejmíň 3měsíce po opce,holka zlatá musíš sehnat pomoc,držím pěsti,vím že když se staráš ty ,asi nikod jinej není ,ale snad najdeš řešení,tak se drž Razz

[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4
Panika

PříspěvekZaslal: čt srpen 19, 2010 8:30 am    Předmět: Citovat

Iriska..Děkuju, Irčo..ty jsi takové zlatíčko....a máš pravdu, nikdo jinej není a nemyslím si,že by se některá z placených ošetřovatelek chtěla nebo to je možná špatný slovo, spíš jestli by to zvládla se s ní takhle dřít..maminka je kvůli obezitě nepohyblivá - téměř,takže nadzvedávat 150kg fakt není legrace...no, nějak to musím vymyslet, nic jinýho nezbude... Rolling Eyes

týden před operací zredukováno na 131kg
5.10.2010 Plikace na OB
Felix83

PříspěvekZaslal: čt srpen 19, 2010 10:21 am    Předmět: Citovat

alenko, bossice moc jsem sem nechodila, asi jsem potřebovala oddech, ale ted, jak to bude možné, tu budu často, už se mě nezbavíte. dnes jsem neodolala a stoupla zase na váhu, zase o kilčo méně, takže ted 142kg. ale po tom hladovění se nedivím Laughing mám docela problém s pitím, dostanu toho de sebe jen trošičku, tak to jde ztěžka, zatím jen tak 1l za den... jinak papám vývarek a naředěnou přesnídávku. první den jsem si dala actimel ale za hodinu letěl ven... nějak mi nesednul...
už se těším až si dám za 2 týdny svíčkovou co včera mamka vařila, řekla jsem jí at mi trouchu hodí do mražáku. jsem ji nadala že mi dělá chutě, a ona na to že musí přece oslavit že jsem přežila, ne? fakt ji mám ráda... Laughing Laughing Laughing

panika na opce jsem byla teprve v pondělí, mám v plánu být doma 2 týdny na neschopence a pak si ještě musím vybrat týden dovolené... mě ted dělá problém přes to bolavé břicho i vstat z postele, tak to na nějaký tahání věcí u tebe moc nevidím. a po týdnu do práce? at ti to vyjde... Rolling Eyes

[/url]
27 let, 4 kočky, 16.8.2010 plikace OB klinika, před op zhubnuto 4,5kg
ALENA

PříspěvekZaslal: čt srpen 19, 2010 12:30 pm    Předmět: Citovat

Felix83 to pití jde po opce těžko, ale časem se to zpraví a budeš moct pít víc, ale nikdy nedám naráz ani celou skleničku, piji postupně a vypiji i celé pivo, ale piji ho tak hodinu Laughing Laughing Laughing dám vždy tak 3 hlty a musím počkat Wink tak ať se ti daří v hubnutí a nezapomeň dávat aktuální fotky Wink Wink Wink

Jirka73

PříspěvekZaslal: ne srpen 22, 2010 12:42 pm    Předmět: Bandáž vs.Tubizace Citovat

Omlouvám se na úvod všem,kdo si myslí,že toto téma zde bylo probírané už mockrát,ale nemám tolik času pročítat ty tisíce stránek tady:cry:.Jsem tady nový,začínám předoperační kolečko a nejsem ještě zcela rozhodnutý do čeho jít.Rád bych Vás všechny poprosil o Vaše zkušenosti a doporučení. Je mi 37let,mám 150kg.Bmi 47.Jsem spíše nakloněný tubi ,ale.....přece jen je to nevratné,jaká bude pozdější kvalita života?nebudu muset každou hodinu jíst nebo pít?kolik toho budu moci vlastně najednou pozřít?Nehrozí problémy s vyměšováním?Atd.atd.Sdělíte své zkušenosti,poradíte?Všem Vám moc děkuji.Jirka
Iriska

PříspěvekZaslal: ne srpen 22, 2010 2:07 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Jiří vítám tě mezi námi,kvalita života je fajn,vlastně normální jak před opkou-jen možná lhčí o kilečka-chichi,jen musíš dodržovat pravidla v porcích a většinou se doporučuje jíst 2-3h intervalech a samo i pití je třeba až pul hodky,někdo hodku po jídle,prostě aby se to nenaředilo,a něco málo jsem Ti napsala v SZ,a taky je hodně psané čistě o opercích v halvních stránkách bandingfora tak mrkni,přeji hodně zdaru,vidím že jsi otevřel novej odkaz tak nás pak někdo zařadí,kdo se stará o stránky,tenhle dotaz klidně mohl být v představení Wink

[/url]
Rosmarine

PříspěvekZaslal: ne srpen 22, 2010 2:14 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Jirko,
jsem po tubu (12. 7. 2010), takže téměř čerstvě po a zatím jen málo zkušeností. Ale všechny jsou jen a jen pozitivní - jsem ráda, že jsem se rozhodla pro tubu, i když to znamená menší porce jídla. Když jsem si to představila před operací, tak jsem tak trochu propadala panice - neuměla jsem si představit, že mi k nasycení bude stačit tak málo - viď, lolinko Laughing .
Žaludek je však tak malý, že se mi často stane, že ani poslední 1-2 sousta ani nedojím. Prostě poslouchám svoje tělo (což jsem nikdy dříve nedělala Rolling Eyes ) a jakmile cítím, že jsem plná - přestanu jíst.
A váha jde stále krásně dolů. Zítra budu po operaci 6 týdnů, shodila jsem naprosto v pohodě a pohodlně 11,5 kg, jím už i pevnou stravu se zeleninou, rýží, masem všeho druhu a nic mi nedělá problém. Jen si stále hlídám maximum 80 g - takže mám na kuchyňské lince váhu a odvažuji. Ale to je jen malinká úlitba režimu a tomu, že začínám být konečně "děvče k světu".
Držím Ti palce k opce, ať už se rozhodneš pro kteroukoliv.

Posílám Ti ještě svůj režim jídla - podle Dejny (děkuji Ti, zlatíčko Wink )
7.00 100 ml Caro s mlékem + průběžně 100 ml jakéhokoliv džusu
7.45 SNÍDANĚ: 2 Knuspi + Lučina + šunka nebo marin. losos, vejce atd.
8.45 – 9.45 300 ml čaj, voda, minerálky apod.
10.00 1.OBĚD: 100 ml hustá polévka nebo 80 g jogurt nebo 80 g ovoce
11.00 – 11.45 300 ml čaj, voda, minerálky apod.
12.00 2.OBĚD: 80 g teplého jídla
13.00 – 13.45 300 ml čaj, voda, minerálky apod.
14.00 SVAČINA: 80 g něčeho, na co mám chuť
15.00 – 15.45 100 ml Caro s mlékem + průběžně 300 ml voda
16.00 1.VEČEŘE: 80 g teplého jídla
17.00 – 17.45 300 ml čaj, voda, minerálky apod.
18.00 2.VEČEŘE: 100 ml hustá polévka nebo 80 g jogurt
19.00 – 19.45 500 ml čaj, voda, minerálky apod.
20.00 3. VEČEŘE: 80 g něčeho, na co mám chuť
21.00 – 21.45 300 ml vody, džusu apod.
22.00 100 ml mléka

Pokud jsem vzhůru déle, pokračuji v režimu.

51 let. Fandí mi moje milovaná a milující rodinka s čiváčkem Beníčkem. Wink
Před operací zhubnuto 8 kg. Tubulizace při váze 114 kg - Iscare 12.7. 2010 - primář MUDr. Svoboda.
benny

PříspěvekZaslal: ne srpen 22, 2010 3:18 pm    Předmět: Bandáž vs. tubizace Citovat

Ahoj Jirko, bandáž, nebo tubulizaci, to jsem se taky rozhodovala. Mě odradilo od bandu to, že je v těle cizí těleso, tím nemyslím kroužek přes žaludek, ale port, kteým se doplňuje látka do manžety. Taky se musí jezdit na doplnění a kontroly. Při Tvé váze bych Ti doporučila tubulizaci. Já jsem do této operace šla a jsem spokojená. Je sice nevratná, ale já se rozhodně ke své váze vracet nechci. Je pravda, že tubu se dá přežrat a žaludek se opět roztáhne. Band se dá taky přežrat, kroužek sjede dolů, navíc to může kolem kroužku, nebo portu hnisat.Samozřejmě jsou i jiné komplikace u těchto operací. Ale i bandážníci jsou se svou opkou spokojeni. Záleží na Tobě. Kam by jsi šel na opku?

[/url]
55 let, TUBU 18.5.2010 Turnov
přítel 54let mi drží palce (stále)
benny

PříspěvekZaslal: ne srpen 22, 2010 3:22 pm    Předmět: bandáž vs. tubizace Citovat

Ještě k tomu jídlu. Některá děvčata si porce odvažují, já né, protože jsem to nikdy nedokázala při různých dietách vážit si porce, či počítat kcal. Jím, když mám hlad, nebo chuť. Ono se do Tebe stejně moc nevejde.

[/url]
55 let, TUBU 18.5.2010 Turnov
přítel 54let mi drží palce (stále)
janaaa

PříspěvekZaslal: ne srpen 22, 2010 3:34 pm    Předmět: Citovat

AHOJ JIRKO, JÁ JSEM PO OPERACI UŽ VÍC JAK DVA ROKY. ZAČÍNALA JSEM NA VÁZE 120 KG PŘI VÝŠCE 157 CM. HUBLA JSEM ASI 16 MĚSÍCŮ A OD TÉ DOBY SE + - DRŽÍM NA 70KG. PORCE JSOU STÁLE MALÉ, ALE S POSTUPEM ČASU BUDEŠ ZJIŠTOVAT, ŽE SE DO TEBE VEJDE STÁLE VÍC. NENÍ UŽ ŽÁDNÁ MOŽNOST DOPLNĚNÍ, VŠE UŽ ZÁLEŽÍ JEN NA TOBĚ A TVÉ VŮLI. ALE ZASE JAK UŽ ZDE BYLO ŘEČENO, NECHODÍŠ PO DOKTORECH KVŮLI DOPLNĚNÍ, NEMÁŠ CIZÍ TĚLESO A S TÍM SPOJENÉ VEDLEJŠÍ PROBLÉMY. TAKŽE JAK VIDÍŠ, KAŽDÁ OPERACE MÁ SVÉ PRO A PROTI. JEN NA TOBĚ ZÁLEŽÍ DO ČEHO PŮJDEŠ, ALE URČITĚ BYCH SE NEBÁLA TOHO, ŽE JE TATO OPERACE NEVRATNÁ, PROTOŽE NIKDO SE NECHCE VRÁTIT TAM, KDE ZAČAL.

[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 513, 514, 515 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: