Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 512, 513, 514 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Rosmarine

PříspěvekZaslal: út srpen 17, 2010 8:11 am    Předmět: Citovat

Ahoj Irisko - mám za sebou kolonoskopii 2x a proti gastru je to pohoda. A dobrá rada na pití Fortransu - hodně to vychlaď, pak si zmáčkni nos a pij. Je to tak zvláštně v ústech propojené, že když necítíš, tak nemáš ani chuť. Pak se to dá vypít úplně v klidu a hlavně to v tobě zůstane. Wink

51 let. Fandí mi moje milovaná a milující rodinka s čiváčkem Beníčkem. Wink
Před operací zhubnuto 8 kg. Tubulizace při váze 114 kg - Iscare 12.7. 2010 - primář MUDr. Svoboda.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ALENA

PříspěvekZaslal: út srpen 17, 2010 8:18 am    Předmět: Citovat

bossice tak Milus měla 128- 30=98, pak přibrala 98+7=105 a nyní zase hubne 105-6=99, já jsem s ní mluvila, tak to vím, to ne že bych byla nějak chytrá, jsem poslední dobou spíš ta b..á(když to sem nesmím psát, tak si to domysli Wink Wink Miluška to dá dolů, je dobrá, to jen já jsem takovej nepodarek Rolling Eyes Rolling Eyes

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Lenka631

PříspěvekZaslal: út srpen 17, 2010 11:28 am    Předmět: Citovat

Irisko, kup si ošetřující ubrousky pro miminka na pr..l. Potom Fortransu Ti i třívrstvý hedvábný toaletní papír bude připadat jako žiletka. Wink

[19.11.2009 MGB MUDr. Beňo ]
Iriska

PříspěvekZaslal: út srpen 17, 2010 11:34 am    Předmět: Citovat

Rosmarine ,děkuji za radu,určitě vychladím a jak říkali holky i dochutím,no to se fakt bojím,bylo mi řečeno že stačí vypít jen 3 sáčky tak snad,prostě až je člověk čistej,no budu se snažit Sad Razz

Leni:holka zlatá tak jo koupím zvlhčené i ten měkoučkej,tak mi přijde že asi bude u nás na wc obsazeno ten den jen semnou že?no malá musí předemenou a pak mají nočník Laughing achjo,ted se nebudu stresovat,prej se čeká až 2měsíce tak uvidíme,ale děkuji za radu opravdu všem jste moc hodní Razz

Alenko
:Ano Miluška je holka šikovná,měla jsem jí tu čest taky poznat,díky Tobě,no a teď opravdu jede dolů,tak ještě Miluško ,vše nej k docentůře Razz Razz

[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4
ppperla

PříspěvekZaslal: út srpen 17, 2010 3:39 pm    Předmět: Citovat

uz jsem si zjistila co to je SPIROMETRIE Smile aha tak uz jsem v obraze, tak to je v klidu a jsem jinak moc ráda ze na kolonoskopii nemusím.

BESTICKOVA dekuji za uklidneni:-)
ja uz s elekla ze me to taky bude cekat.

Tubulizace 7.12.2010 v Ov panem dr .Foltysem.
milus

PříspěvekZaslal: út srpen 17, 2010 10:01 pm    Předmět: Citovat

bossiceAlenka to napsala úplně přesně moc jsem mlsala sladké a taky jsem měla málo doplněný kroužek, až teď konečně cítím omezení, ale stejně pořád mlsám Embarassed achjo ty LENTILKY Embarassed a ta disciplina mi chybí po opce jsem si zapisovala co jím a počítala kj dnes na to nějak nemám čas kdybych všechno dodržovala tak mám dole jednou tolik.
Irisko tobě moc gratuluju jsi úžasná, už jsi mě předehnala tiše závidím. posílám ti správu na SZ

Miluše 47let band 7/2006 128kg -30kg = 98kg
Začínám znovu 5/2010 doplnění
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
bossice

PříspěvekZaslal: út srpen 17, 2010 10:58 pm    Předmět: Citovat

Alenko a Miluško díky za osvětlení. Já jsem taky takový "nepodárek". Dyk sme lidi, nééé?

Irisko já jsem tedy moc toaleťák nevyužila, radši jsem střídala záchod a opláchnutí sprchou. I tak jsem byla dost poničená.

Pppppppppppppperlo možná bys někdy za ty své výplody kolonoskopii, klystýr nebo něco podobného zasloužila Embarassed .
Nééééééé, promiň, to byl jen takový záblesk pomsty za to luštění a sumírování Tvých příspěvků. Zkrátka se nedáš přehlédnout Cool .
Doufám, že jsem Tě moc nenamíchla, ale maličko se mi snad přece jen podařilo Tě naprudit Rolling Eyes .

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
andyna

PříspěvekZaslal: st srpen 18, 2010 12:06 pm    Předmět: Citovat

Ještě jednou k menzes při operaci-taky ji mám dostat přesně v ten den,myslela jsem,že si zajdu pro prášky na oddálení,ale teď,když jste o tom psaly,že by to mohl být problém,tak nevím....každopádně se svého termínu nevzdám a poradím se ještě s doktorem,vím,že někde to není problém,když to žena má,ale on se mě ptal,jestli je zrovna mít nebudu.....no tak nevím co bude...měla jste některá před opkou ty prášky???

PříspěvekZaslal: st srpen 18, 2010 12:20 pm    Předmět: Citovat

andyno je to přesně tak, jak píšeš - někde v nemce to vadí, někde NE..... pokud ale budeš brát nějaké prášky na oddálení, tak je potřeba myslet na to, aby jsi to nahlásila. možná to bude vadit kvůli narkoze - raději se na to přeptej. Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
kacababa

PříspěvekZaslal: st srpen 18, 2010 1:34 pm    Předmět: Citovat

Já jsem byla na operaci v ISCARE, přesně v den operace jsem menzes dostala-ještě jsem se před tím ptala a bylo mi řečeno, že prášky(konkrétně Norethisteron) jsou mnohem horší, než menzes,jsou to silné hormony a mohou případně vést i k pooperační trombóze,takže jsem to akorát nahlásila před narkózou a vzala si tampón..Který jsem si v pohodě sama po operaci vyměnila..
[/url]
andyna

PříspěvekZaslal: st srpen 18, 2010 1:42 pm    Předmět: Citovat

tak holky díky,prostě to vyřeším taky tamponem,snad mě domů nepošlou.Sad
s těma práškama riskovat nebudu.....

PříspěvekZaslal: st srpen 18, 2010 3:44 pm    Předmět: Citovat

ahojte kočky,
tak už to mám konečně za sebou... operace proběhla v klidu i probuzení z narkozy, ani jsem moc neblinkala. včera jsem měla jsem šílené křeče v žaludku, ale dnes už je to lepší...
moc děkuji malvi za psychickou podporu Laughing

[/url]
27 let, 4 kočky, 16.8.2010 plikace OB klinika, před op zhubnuto 4,5kg
Iriska

PříspěvekZaslal: st srpen 18, 2010 3:59 pm    Předmět: Citovat

Felix 83:Blahopřehi ,vítej mezi náma,a teď už jen pořádně zatočit s těmi kilíčky co se nás tak drží,tak šup,šup ať letí na ty vychrtlinky,ale pozor ať minou lolinku,ta se jich pracně zbavila,ta je zajisté nechce Laughing Tak se opatruj a hlavně hodně zdravíčka Razz

[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4
ALENA

PříspěvekZaslal: st srpen 18, 2010 5:26 pm    Předmět: Citovat

felix83 tak už to máš konečně za sebou, já si říkala, kdy jdeš asi na opku, nechodilas sem na forum, tak jsem nevěděla, zda máš již po nebo před Wink Wink tak ti přeji ať jsi za pár měsíců krásná hubená kočka a začneš nový život v novém těle Exclamation Exclamation Laughing Laughing

Iriska píšeš, že se nás ta kila drží, ale to neplatí u tebe Laughing Laughing mám pocit, že tvoje zhubnutá kila lítají přímo na mě, no mají to dost blízko, tak se usalaší na mě Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad pak mám mít nějaké výsledky Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
a co kolonoskopie, byla ses již objednat Question Question Question

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Iriska

PříspěvekZaslal: st srpen 18, 2010 5:54 pm    Předmět: Citovat

Teda Alííí ty jsi lumpík ,nemyslím že skáčou na Tebe, to vžádném případě,nezapomeň že jsem až za tramvajemi,takže já je hážu na koleje aby se nadobro rozjeli na srajdu chichi a už se nevrátili,a neříkej rychle zlatí teď sem čekala na kilčo skoro dva týdny,no tak týden a půl,ale trvaloto Laughing však neboj zlatíčko i Tobě to půjde,já Ti věřím Razz Jinak na tu kolonoskopii se asi skáknu objednat zítra ráno ,nebo v pátek,dneska jsem měla doma uklízecí den,a byla jsem dopoledne v tescu,koput základní potřeby+věci do školy a zítra odpoledne mě čeká Ct v Prostějově a opichní kolem míchy,další čeho se děsně bojím,ale bude to dělat odborník,tak snad to dobře dopadne,notak asi Rolling Eyes

[/url]
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 512, 513, 514 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: