Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 508, 509, 510 ... 728, 729, 730 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Iriska
|
Zaslal: po srpen 09, 2010 1:05 pm Předmět: |
|
|
Reni nestresuj,uvidíš bude jen a jen líp,a stím hubnutím nedělej si těžkou hlavu,všeci jsme stresama přibrali,teda myšleno ty ,co stresem žerou a to jsem byla i já,tak v pohodě,na hubnutí bude čas až po opce chichi,jo a to předoperační,klidně si ho udělej hned,myslím že může být měsíc staré takže v pohodě,ať se nemusíš honit Tak pa a drž se bude fajn ,neboj,  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wyO4OdL/]
[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bossice
|
Zaslal: po srpen 09, 2010 9:53 pm Předmět: |
|
|
RENNY pokud máš na mysli předoperační odběry krve, tak ty by neměly být starší 14-i dnů. Jiné mohou být trochu starší. Tedy obecně, každá nemocnice má možná trochu jinou toleranci.
Zhluboka dýchej, pokud seš opravdu přesvědčená o svém rozhodnutí, že je správné, tak se spíše těš a mysli na pozitivní věci a radosti, které budeš z hubnutí prožívat už za pár týdnů. Klííídek. Žaludeční neuróza není vítána. Každý má trochu obavy a strach, ale to je přirozené, jen ho nesmíš pustit moc do palice, aby Ti tam vrtal a šrotoval. Prostě jdi do toho vyrovnaná. Budeš to pak vše i líp snášet, budeš připravená a před očima si drž vizi lepších časů bez špíčků. Drž se, holka!  _________________
55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + zatím 88kg a bude hůř |
|
Návrat nahoru |
|
 |
OCTAVIE.k
|
Zaslal: po srpen 09, 2010 9:54 pm Předmět: |
|
|
Dobrý večer VŠEM. Dnes píši poprvé i když už je ze mne nejméně měsíc vášnivá čtenářka bandingu. Když jsem o operaci slyšela poprvé, měla jsem z toho hrůzu.Teď už se ale těším a to jen díky Vám a Vaší podpoře.  _________________ TUBU 31.8.2010, MUDr. Foltys, Ostrava
4 děti (14,11,2x2) + úžasný manžel
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
OCTAVIE.k
|
Zaslal: po srpen 09, 2010 10:22 pm Předmět: |
|
|
Mám už za sebou předoperační kolečko, což je asi jasné z daného termínu operace. Ale já bych dnes ráda napsala něco všem čekatelkám,které se chystají do Ostravy na operaci. Mám úžasný zážitek z gastroskopie.( Jak se mnou jistě budou souhlasit všichni ,kteří to mají za sebou ,je to hnus. Já jsem si tím prošla už jednou na Fifejdách : Spapat pár modrých granulí,lehnout na bok a pak už jen brečíte, zvracíte a proklínáte doktory.Já k tomu tenkrát měla ještě 5 mladých doktorů,co se taky chtěli kouknout.Byla jsem tam dýl jak půl hodiny.No fajny zažitek jak cip.)Ale TEĎ to byl zážitek naprosto švětový-bez ironie.Mudr BUŽGA z Poruby mi píchl injekci která mne stála 100 korun(na mou prosbu).Vlastně mi ji píchla sestřička(prý rauš injekce ) Poslední co si pamutuji bylo,abych skousla náustek a pak už mne čekalo jen příjemné zdřímnutí.Žádná bolest,zvracení,slzy a následná bolest v krku.Fakt nic! Když jsem se probrala,(vlastně jsem vůbec netušila,že jsem spala.Jen jsem si myslela ,že tak v polospánku odpočívám a čekala jsem kdy to začne.)řekla mi sestřička ať pomalu slezu ze stolu a já prý řekla,jestli mi to budou dělat v jiné místnosti.Pan doktor se mile a spokojeně uculoval a sestřička na to,že už mám mazat do čekárny,prý je to hotovo a na ně už čeká další pacient.Nechápala jsem vůbec nic. _________________ TUBU 31.8.2010, MUDr. Foltys, Ostrava
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
OCTAVIE.k
|
Zaslal: po srpen 09, 2010 10:38 pm Předmět: |
|
|
Boubelka99:Já k MUDr Foltysovi chodím.Je fakt úžasný a já mu plně důvěřuji.Prosím vydrž.Stojí to za to. . Teda teď před operací.Jak dopadnu u něj na sále ještě napíšu.Říkal mi ,že mne asi bude operovat sám a já ho vzala za slovo.  _________________ TUBU 31.8.2010, MUDr. Foltys, Ostrava
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
andyna
|
Zaslal: út srpen 10, 2010 7:33 pm Předmět: |
|
|
nebyl někdo z vás u dr.Foltyse asi 26.7.?Viděla jsem tam holku,kterou bych tipovala na tubu nebo band... _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
vinea
|
Zaslal: út srpen 10, 2010 7:55 pm Předmět: |
|
|
OCTAVIE.k: ahojky, já mám teprve před sebou první konzultaci, s MUDr. Foltysem jsem se ještě nesetkala. Jak dlouho jsi čekala na termín opky od první konzultace? Mám strach, že to letos už nestihnu a pak bych zase mohla já až nejdřív v květnu, kvůli práci Sice si říkám, že mi nic neuteče, ale znáš to určitě sama, jaké je to čekání _________________ 41 let, vdaná, 2 děti, 1 fenka Lhasa Apso
TUBU 24.11. 2010 - FN Ostrava, MUDr. Foltys. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosmarine
|
Zaslal: st srpen 11, 2010 7:12 pm Předmět: |
|
|
V Iscare také vyžadují maximálně 14 dnů staré předoperační vyšetření.  _________________
51 let. Fandí mi moje milovaná a milující rodinka s čiváčkem Beníčkem.
Před operací zhubnuto 8 kg. Tubulizace při váze 114 kg - Iscare 12.7. 2010 - primář MUDr. Svoboda. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Panika
|
Zaslal: st srpen 11, 2010 7:24 pm Předmět: |
|
|
ahoj...zdravím všechny nováčky...jak píšete o svém strachu před operací, úplně s Vámi souhlasím...taky nějak nemůžu hubnout,ač mě to zatím ještě tak netlačí,ale říkám si, že by nebylo špatné zhubnout teď co nejvíc a po operaci hubnout dál,ale prostě to nějak nejde....holky, držte se..však to zvládnem a jak psala majakubi, konečně se třeba příští léto svlíknem bez problémů do plavek..já se už venku nekoupala asi 10let  _________________
týden před operací zredukováno na 131kg
5.10.2010 Plikace na OB |
|
Návrat nahoru |
|
 |
monczaaa
|
Zaslal: st srpen 11, 2010 8:01 pm Předmět: |
|
|
Zdravím,
chtěla bych se zeptat, jestli jste někdo absolvoval tubu u prof. Kasalického v ÚVN? V polovině září bych měla dostat termín operace, tak by mě zajímalo, jak to probíhalo právě tam  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Iriska
|
Zaslal: st srpen 11, 2010 8:58 pm Předmět: |
|
|
Panika:máš pravdu:já jsem letos udělala pokrok,byla jsem na krytém bazéně jedenkrát,chichi protože tam bylo málo lidí a venku narváno a tam jsem se styděla chichi,tak třeba narok už kuknu aji ven No ikdyž nebýt teho že malá měla vstup za vysvědčení zdarma ,tak by mě tam asi nikdo nedostal jenže sní neměl kdo jít ,tak jsem jí to nemohla udělat,ale voda byla opravdu super nakonec nám bylo fajn a dokonce jsem zjistila že tam bylo dosti silnějších lidí,tak jsem stratila i ostych,teda myslím vevnitř venku bylo víc těch hubenoučkých,tak třeba narok to bude lepší,já vám moc držím všem pěstičky ,,moooc a jdu spát dobrou nocenku _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wyO4OdL/]
[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
OCTAVIE.k
|
Zaslal: st srpen 11, 2010 11:44 pm Předmět: |
|
|
vinea ahoj. Jak jsem dlouho čekala na termín? Dlouho Nejdřív se objednáš na první konzultaci,pak obíháš první kolečko(Bacha na psichology,mají termíny dlouhé i čtyři měsíce,navíc to né každý dělá.Musíš obvolávat a ukecávat nejkratší termín.)Pak s ukončeným kolečkem valíš za sestřičkou a ta tě s úsměvem objedná tak za tři až čtyři týdny.A pak jdeš zase k doktorovi a ten ti dá termín-zase tak za měsíc a mezitím obíháš druhé kolečko různých vyšetření.Ale čas plyne rychle a pobíhat po vyšetřeních ti taky zabere nějaký čas. No,ale mne napadla jedna vychytávka.Až půjdeš k panu doktorovi poprvé a on Ti vypíše kolečko,zkus při odchodu hned objednat znovu tak za tři týdny.To by jsi měla do té doby stihnout všechno vyřídit a pak už si půjdeš rovnou pro termín.Hm? zdraví Katka _________________ TUBU 31.8.2010, MUDr. Foltys, Ostrava
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
OCTAVIE.k
|
Zaslal: st srpen 11, 2010 11:54 pm Předmět: |
|
|
Jejda.Dala jsem přečíst manželovi svůj příspěvek o gastroskopii a te se mi tady vzápětí chechtal, jak pominutý.Já neprosila o to,že ta injekce bude za stovku.Ona tak opravdu stojí.Já jsem prosila o tu injekci. Se mi to slohově a významově pomíchalo. Se omlouvám. Faktem je ,že mne samotnou představa,jak škemrám o to,že bude stát jen stovku taky rozesmála. Hezký večer Katka _________________ TUBU 31.8.2010, MUDr. Foltys, Ostrava
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
princessx
|
Zaslal: čt srpen 12, 2010 6:25 am Předmět: Mám to za sebou |
|
|
Ahoj tak jsem dokončila předoperační kolečko a 2.9 už si půjdu pro termín.
Tak za prvý v pondělí mi to nedalo a zavolala jsem na endokri. kvůli tý dietě, protože jsem zrovna chytla MS a představa svěru moče nebyla fakt vůbec příjemná. A ona mi řekla, že už se to tři roky nedělá, ale že ta sestra co ji zastupovala to nevěděla..dobrý co? jsem se dva dny mučila zbytečně
Jinak gastro super, jsem přijela autem, takže bez injekce...no dalo se to...ale fakt humus ...hlavní je že krom nějaký černý skvrnky, které pry nic není je to v pořádku.
Pak jsem letěla na sono...to taky dobrý, nadledvinky zvětšený nemám
No a na závěr Vám napíšu výsledky z tý endokrinologie, mám velmi sníženou ( prý skoro žádnou) funkci štítné žlázy, takže jsem doživotně vyfasovala hormony, a dávky budem postupně zvyšovat.. než se to ustálí.. nejlepší je.že dle doktorky jsem to musela mít od dětství ( no aspon konečně vím proč jsem taková jaká jsem
a pěkně mě vytočilo, že tam měla vyslekdy z loňského května ( dkyž jsem byla těhotná a už ty byli hodně spatný, ale nikdo se neobtěžoval mi cokoli říct. Jen dodala,že je velmi pravděpodobný, že to těhotenství zhoršilo.( a že by těhotný na to měli chodit povinně.)
tak to je moje hotový kolečko ( jsem z tý štítný žlázy hotová ještě ted  _________________ 26 let, 5.11.2010 lap. plikace žal. Jablonec
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sibyla
|
Zaslal: čt srpen 12, 2010 7:49 pm Předmět: |
|
|
Ahoj všem, mám tolik práce, že nestíhám ani číst.
Dnes jsem byla u Dr Zemana, to je prostě zlatej doktor, napsal mi prášky, jaký potřebuju, pochválil mi skvělý tlak, podebatili jsme o operacích.
Podle něho by pro mě byl asi nejvhodnější bypas, mám to zkonzultovat s Dr Čierným a zkusit I. chirdu u Svaté Anny Dr Jeřábka. Tak se k bypasu zase oklikou vracím. Jen ta mortalita, ta mě znepokojuje.
A mám nové doporučení k jinému psychologovi, ta káča obvoďačka mi ho nechtěla dát. Pan doktor Zeman má slíbený, že až budu štíhlá a krásná, zatančím mu břišní tance. S žádným doktorem jsem se tak nenasmála jako s ním. _________________
TUBU 21.10.2010 Turnov, zlatý Hrubáček
http://www.fler.cz/kousek-svetla-pro-narnii |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|