Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 509, 510, 511 ... 728, 729, 730 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Iriska
|
Zaslal: čt srpen 12, 2010 8:27 pm Předmět: |
|
|
Sibyla:blahopřeji k novému doporučení,přeji Ti aby vše dopadlo dle tvých představ,ale hlavně ten tanec s doktorem bude určitě perfektní A jak jsem slyšela od holek jsi energetický človíček a na fotkách vypadáš taky moc mile a příjemně,takže to bude moc krásné,držím pěstičky,ať se ti splní vše co si přeješ  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wyO4OdL/]
[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bossice
|
Zaslal: čt srpen 12, 2010 9:02 pm Předmět: |
|
|
Tak zírám, že se někde musí za injekci při gastru platit...u nás v Turnově vše zdarma, stačí požádat o premedikaci, tedy sprej a injekci. A tudíž jen obligátních 30 káčé.
Štítnice je pěknej parchant! Možná Princessx bys při hormonech byla bývala vůbec neztloustla! No holka, dneska si každý musí své zdraví hlídat sám, jak vidíš, nedá se spolehnout na to, že si špatných výsledků testů někdo všimne natolik, že by se s tím začal zabývat a sdělil Ti to, či snad dokonce přímo objednal k návštěvě !
A s tou močí? Taky jsem kroutila hlavou nad tím, proč to u Vás chtějí. Po mně nikdy nikdo, tak jsem si myslela, že tam máte lepší péči. Ale ouvej, ono to je naopak, jak vidím!  _________________
55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + zatím 88kg a bude hůř |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sibyla
|
Zaslal: čt srpen 12, 2010 10:30 pm Předmět: |
|
|
Díky Irisko, při mém věku a váze už krásná a štíhlá nikdy nebudu, s tím jistě pan doktor počítal
Doufám, že ten nový psycholog bude příjemnější
Bossi, jak bych byla šťastná, kdyby mi při gastru dovolili zaplatit si 100 Kč, abych tak netrpěla. Šprajcovali se mi dát i ten sprej, prý to k ničemu není, injekci odmítli. A doktor volal přes celou čekárnu, že tady má 150kilovou pacientku, že potřebuje pevnější stůl, že ten jeho je jen do 120. A pak mě pořád poučoval, ať se moc nehýbu, aby pode mnou neprask stůl. Dost nepříjemný. _________________
TUBU 21.10.2010 Turnov, zlatý Hrubáček
http://www.fler.cz/kousek-svetla-pro-narnii |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bossice
|
Zaslal: čt srpen 12, 2010 10:44 pm Předmět: |
|
|
Sibylo jeden důstojnější zážitek za druhým... No hlavně, že jsi přežila .
Zkrátka takový přístup by se mi ani ždibíček nezamlouval, škoda, že jsi nemohla nějak shodit hřebínek tomu panu doktorovi. Měla jsi aspoň "nechtěně" dupnout na nohu.
Gastro samo o sobě je trochu stresující a nepříjemný zážitek a při takovém jednání to musí rozhodit každého.
...jen jestli si nemocnice za do výkonu nepřičetla i premedikaci, kterou vůbec neprovedla . _________________
55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + zatím 88kg a bude hůř |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Majdalenka
|
Zaslal: pá srpen 13, 2010 7:08 am Předmět: |
|
|
Sibylo, tak to tedy čumím a ten přístup je velice neprofesionální a naprosto hnusný...šla bych si na pana Dr. stěžovat A mě stříkli ten spray a umirtvil mi to...takže žádné takové, že to je k ničemu, to já jsem měla štěstí...byla jsem v Hornické nemocnici v Karviné a můžu jen a jen doporučt...sestřičky milé, vlídné, chápající a doktor taky....ta jedna sestřička dokonce vyhrála anketu o nejmilejší sestřičku nemocnice....ale je mi tě opravdu líto, cos musela podstoupit  _________________
36 let, 2 děti, 2 kocouři, chameleon, 2 anduláci a tata Majďák
19.11.2009 TUBU Ostrava Dr. Foltys, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
princessx
|
Zaslal: pá srpen 13, 2010 7:34 am Předmět: |
|
|
Sybil, já měla na gastru super doktora, pořád mě chválil, byl vtipný, milý laskavý..jako doktor užasný, a jako chlap...charizmatický
a neměl ani jednu poznámku k mé váze, jen řekl, že chápe mé rozhodnutí.
Bossice no s tou péčí právě nevím jestli neměla Lucie.K pravdu, že lepší je specializovaná klinika...no uvidíme, hlavně ať mam brzy termín a všechno dopadne dobře. Jak tady čtu vždy to tak není  _________________ 26 let, 5.11.2010 lap. plikace žal. Jablonec
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Iriska
|
Zaslal: pá srpen 13, 2010 12:20 pm Předmět: |
|
|
Sibylko: No to je hrozný,já bych mu dala takovou ránu ppěstí,kdybych tam stebou byla že by si tu hadici tam sám musel strčit,to jsou tak neomalení a necitliví hajzlíci,no to je opravdu hnus,opravdu kdo neměl nikdy problém s váhou nepochopí silné lidi,opravdu ne,tady je jen důkaz,nic si steho nedělej a držím pěstičky aby dálší doktůrek,kterého potkáš,byl milej a hodnej,a pro dnešek pěkný den U nás svítí sluníčko ,tak jsme byli ráno na Floře a odpoledne pujdem taky na procházku,,,tak se mějte všeci moc pěkně  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wyO4OdL/]
[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Panika
|
Zaslal: pá srpen 13, 2010 12:34 pm Předmět: |
|
|
já teda musím říct,že s lékaři mám podobnou zkušenost....ale to jsou lékaři,kterých se tyhle problémy,kolem operací, netýkají...například mi v půlce června otekl kotník,šla jsem k ortopedovi,řekl mi,že musím zhubnout a dal prášky na bolest.....to bylo vše, dodnes kulhám a nemůžu na kotník došlápnout...když jsem byla na OB klinice na konzultaci, paní doktorka se mě ptala, proč kulhám, tak jsem jí to říkala, se rozčílila,prý - to je jasný,že musíte zhubnout,ale tu nadváhu nemáte ze dne na den, už ji nějakou dobu máte a zlobila se,že mi to ani nezrentgenovali...když jsem šla na endokrynologii,kde si paní doktorka přibrala i obezitologii, tak se mě sestra na chodbě vyptávala, proč tam jdu,kolik vážím,atd....prostě se fakt někdy zdravotníci chovaj necitlivě,že by je člověk praštil.....no jo no...  _________________
týden před operací zredukováno na 131kg
5.10.2010 Plikace na OB |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: pá srpen 13, 2010 1:19 pm Předmět: |
|
|
Sibyla Jani, tak to je perfektní, že už se ti to trošku posunulo směrem k operaci a na takového MUDra se vybodni, jsou to blbové já měla kardiologa a ten tak nesnáší tlusté lidi, že mě vždy vyšetřoval jen v rukavicích a když jsem vstoupila k němu do ordinace, tak pokaždé zařval- A NA VÁHU - je takovej chudák hubenej, tak má asi mindrák jo a obezitu by léčil zašitím huby  _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Petra Hellingerová
|
Zaslal: pá srpen 13, 2010 1:32 pm Předmět: |
|
|
Sibylo jsem moc ráda, že jsi zase o něco blíž k operaci, já byla operovaná dr. Jeřábkem a byla jsem spokojená....na gastru jsem byla u stéjného doktora jako ty, takže mám stejnou zkušenost, taky řval přes celou čekárnu a nadával mě, ať se na tom stole moc netočím  _________________ 26.11.2008 Tubu Brno, nemocnice U sv.Anny |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sibyla
|
Zaslal: pá srpen 13, 2010 2:56 pm Předmět: |
|
|
Já jsem naštěstí taková povaha, že se mám ráda i tlustá a nemám z toho mindrák. Jak tady čtu, že nejdete k vodě, že se stydíte, tak já to nějak neřeším.
Příjemný to teda nebylo, ale ona s tím doktorem byla nakonec i sranda. Když viděl, že si z jeho keců nic nedělám, naopak mám z toho srandu, tak jsme se i zasmáli. Nabídla jsem mu, že když má strach, aby pode mnou nepraskl stůl, že si klidně lehnu na zem, ale že si bude muset s tou hadicí ke mně přilehnout. A vlastně mě tady ta komická situace dostala z nejhoršího stresu a z hrůzy před tím vyšetřením  _________________
TUBU 21.10.2010 Turnov, zlatý Hrubáček
http://www.fler.cz/kousek-svetla-pro-narnii |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: pá srpen 13, 2010 3:54 pm Předmět: |
|
|
Sibyla  _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bossice
|
Zaslal: pá srpen 13, 2010 5:30 pm Předmět: |
|
|
Princessx...jestli jsi měla na mysli, že v Turnově je jen "taková" nemocnice, tak to musím uvést na pravou míru. Zabývají se zde bariatrickými operacemi již několik let jsou na ně specializovaní. Tak POZOR! V tomto oboru je profesionalita víc než 100%ní. To by k nám nepřestupovali do péče lidičky, co byli operovaní jinde a nedostali péči, kterou si představovali.
Kdo mě podpoří??? _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
princessx
|
Zaslal: pá srpen 13, 2010 7:10 pm Předmět: |
|
|
Bossice nechápu ten příspěvek...já se nějak zmínila o Turnovu? proč hned tak z ostra?
já mluvila o Jablonci..a ne ve zlém, ale nejsou na to specializovaní..tak proto jsem psala, že jsem na važkách....ale ani tak bych si nedovolila napsat, že jejich peče je spatná..rodila jsem tam a byla jsem moc spokojená. _________________ 26 let, 5.11.2010 lap. plikace žal. Jablonec
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bossice
|
Zaslal: pá srpen 13, 2010 9:05 pm Předmět: |
|
|
Princessx vůbec jsem to nemyslela zle, já jsem tam dala ten Turnov proto, aby se jiní nelekli, že to je jenom "taková normální" nemocnice a je lepší si vybrat kliniku. Nevěděla jsem, že se jedná o Jablonec, to je moje chyba, asi jsem blbě četla nebo ten příspěvek, že se jedná o Jablonec, jsem přehlídla. Jinak ale co jsem slyšela, tak Jablonec s baratrií nemá zrovna velké zkušenosti, takže jsi to myslela asi takhle. Ale dělají tam plikaci, což je zase "nadnáší" k dobrému. S tou zřejmě budou v kurzu. Plikace je u nás ještě "vzácná".
Jestli jsem Tě namíchla, tak se zase odmíchni, promiň.
Jo a jestli někdy píšu "z ostra", možná to tak vyzní, ale není to "útok jako obrana", jsem to prostě JÁ, vopice vopičatá. A někdy prudící, skákající a pošťuchují. Vím, měla bych být důstojná vzhledem k věku, ale nějak to vázne! Jenže na Benny nemám ani náhodou. To je nekontrolovatelný živel, ta tu bude nejmíň do 110, co má elánu . _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|