Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

POKROKY

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 609, 610, 611  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Jana

PříspěvekZaslal: út únor 27, 2007 10:20 am    Předmět: Citovat

GRATULUJU ke starým kalhotám! Já mám sice také aspoň 3 tašky malého oblečení bokem, ale zatím jsem tam nesáhla. Ještě mě v květnu čeká (taky v Iscare) operace pupeční kýly a ta mi pořád špulí břicho dopředu, bébébé. Ale jasně se mi líp chodí a tuhle jsem dokonce s nadhledem doběhla tramvaj, a na to bych se byla teda před operací vyprdla, protože bych funěla až na konečnou a byla lidem jen pro srandu.

[/url]
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
qwys

PříspěvekZaslal: út únor 27, 2007 3:27 pm    Předmět: Citovat

Ahoj rendulo, to je hezke, a to mas par dni po o ! Smile Gratuluju Smile
Jana

PříspěvekZaslal: út březen 06, 2007 12:17 pm    Předmět: Citovat

Holky zlatý, já mám táááákovou radost, že se fakt musím pochlubit jak malej jarda, nezlobte se. Od bandáže 12. února už jsem docela viditelně zhubla - musela jsem odložit kalhoty protože ze mě při chůzi prostě padaly a musela jsem je co pár kroků lovit někde pod zadkem a byly mě najednou o dost volnější i přes stehna! A to jsem je před bandáží musela rozpínat v pase když jsem se chtěla posadit! Údajně jsem zhubla i v obličeji,říkají lidi, taky hurá. Je fakt, že jsem musela o číslo vyměnit i podprsenku, ale tam já zhubnu vždycky první. Ale co, trojky mi taky stačí, aspoň nic neposkakuje když dobíhám tramvaj. A i to, že dobíhám tu tramvaj je pro mě zase nové. Je to fakt báječné a je to fantastické posílení do dalšího hubnutí, i když je mi jasné, že se to tempo podstatně zpomalí a možná i na čas zastaví.
Jo a jím fakt malinké porcičky, ale už téměř všechno a jím tak každé 2,5 hodiny, to se hlad začne hlásit trochu sám.
Tak to jen tak pro povzbuzení pro ty, co na bandáž čekají!!!!!! Laughing

[/url]
elena

PříspěvekZaslal: út březen 06, 2007 9:47 pm    Předmět: Citovat

Jano, to je báječný. Laughing Laughing Laughing Moc ti to přeju. Už se taky těším, až mi začnou padat kalhoty a vůbec všechno. Ale těch peněz za nový hadry! Ale bude to stát za to. Je to vlastně komplet všechny věci. Od spoďárů po kalhoty. Ale jak se na to bože těším. Měla jsem teď nutkání koupit si jarní bundu, protože jí fakt potřebuju, ale řekla jsem si nakonec, že to s tou starou ještě vydržím a koupím si jí až na podzim o nějaký to číslo menší. Teda snad. Takže teď mám s hadrama útrum, dokud nezhubnu, takže doufám, že budu mít operaci co nejdřív a budu si moct koupit nějaký nový letní hadřík. Já ráda nakupuju.............. Laughing

[/url]
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Datli

PříspěvekZaslal: út březen 06, 2007 9:50 pm    Předmět: Citovat

No na spodní prádlo se vyloženě těším,jak budu postupně obměňovat.Ono vůbec můj šatník poznamenám obdobím těhu a kojení a vůbec mateřskou si i tak zaslouží postupně vyměňovat.Naštěstí nelpím na značkové konfekci,páč na mě stejně nic není.Jak jsem totiž malá a tlustá,blbě se to shání.
qwys

PříspěvekZaslal: út březen 06, 2007 11:10 pm    Předmět: Citovat

Jani, taky gratuluju k padani kalhot, mne pada jen to, co nechci, aby mi padalo a kalhoty to nejsou Confused
Monika Zamazalová

PříspěvekZaslal: st březen 07, 2007 7:50 am    Předmět: Citovat

Jani gratuluju, Elenko neboj, uvidíš jak krásné bundy se budou na podzim prodávat, nebudeš vědět, kterou si vybrat a všechny ti budou!!!!!

před o 7 kilo a akce "lepá děva" vypukla 2.5. 07,kila se ztrácejí.Já su tak ščastná. http://moje.sms.cz/zammon/obr/386171
Monika Zamazalová

PříspěvekZaslal: st březen 07, 2007 7:51 am    Předmět: Citovat

qwys mě padá většinou brada při hláškách pubošů co mám doma. Kalhoty taky ani jedny Very Happy

před o 7 kilo a akce "lepá děva" vypukla 2.5. 07,kila se ztrácejí.Já su tak ščastná. http://moje.sms.cz/zammon/obr/386171
trixl

PříspěvekZaslal: st březen 07, 2007 7:55 am    Předmět: Citovat

Elenko na podzim budeš mít minimálně o dvě čísla menší velikost, takže jsi udělala dobře a ještě to nějak překlep i léto budeš mít ještě míň nakupovací. Koupila jsem si už na podzim věci na tento rok, co bych mohla mít dole za rok, ale mám zase baťůžek a stopku na hubnutí, takže se mi to odálí o rok, jen je blbé, že to už bude demode. Ale myslím budu mít radost už jen z toho, že to oblíknu Smile

BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy Smile, bezlaktózová dieta
Junona

PříspěvekZaslal: st březen 07, 2007 9:26 am    Předmět: pro "já" Citovat

Ty si nedáš pokoj? Zase otravuješ? To Ti nestačilo včera? Buďto se chovej slušně a do nikoho nerýpej, nebo se vrať tam odkud jsi přišel/la Evil or Very Mad

Naposledy upravil Junona dne st březen 07, 2007 11:34 am, celkově upraveno 1 krát.
Jana

PříspěvekZaslal: st březen 07, 2007 10:16 am    Předmět: Citovat

PRO JÁ - hele ty JÁ, víš že jsi nemocnej člověk? Je mi tě líto, protože jsi chudák a tak by bylo nejlepší, kdybys místo popichování tady šel/šla na psychiatrii a tam se vypovídal/a z toho, co tě vlastně doopravdy žere a s čím máš problémy. Co ti vadí na Trixl? Co ti vadí na tomhle fóru? Trixl je naše kamarádka a máme jí rádi a vůbec její příspěvky nepovažujeme za řeči typu Komenský, ani se nijak nevytahuje, tak o co ti jde? Naopak si uvědom, že my co máme band máme jistou berličku, zatímco Trixl to zvládá sama! Tak se sakra vzpamatuj a přestaň útočit, není to ani vtipné ani k věci. A jestli se ti moje odpověď nelíbí, tak mi klidně napiš na soukromou adresu, odpovím ti. Jana

[/url]
Monika Zamazalová

PříspěvekZaslal: st březen 07, 2007 10:24 am    Předmět: Citovat

Když ono si Já chce povídat veřejně a ne soukromně.

Ale jinak si myslím, že tady není nikdo zamindrákovaný. Jsou tady lidičky kteří chtěji se sebou něco udělat a šetřit tvoje penízky, abys nás pak ze svého nemuselo léčit. Takové umělé klouby něco stojí. Confused
A hlavně ti přeji, abys jednou nepotřebovalo naše penízky u léčby tvého onemocnění. Very Happy

ALENA

PříspěvekZaslal: st březen 07, 2007 10:38 am    Předmět: Citovat

Ono to Ja asi nemá žádné kamarády a je to vlastně osamělej chudáček. Možná má taky problém,ale na rozdíl od nás nemá odvahu ho řešit. Ty Ja- nemít žádné kamarády, tak to vadí Exclamation Exclamation Laughing Laughing Rolling Eyes Rolling Eyes Exclamation Exclamation
trixl

PříspěvekZaslal: st březen 07, 2007 12:55 pm    Předmět: Citovat

A jé tak došlo i na mě? Jsem to čekala. Laughing Nečetla jsem, ale jistě to bylo zase nějaké "hřejivé prohlášení" Laughing

BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy Smile, bezlaktózová dieta
Sharp

PříspěvekZaslal: st březen 07, 2007 1:38 pm    Předmět: Pro Já!!!!!! Citovat

Ty hele proč sem vlastně píšeš,když každého osočuješ! Twisted Evil Jestli se ti nelíbí co se zde píše,tak to nemusíš číst.Nikdo není zvědavý na tvé urážky.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 609, 610, 611  Další

Přejdi na: