Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

POKROKY

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 609, 610, 611  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
trixl

PříspěvekZaslal: st únor 07, 2007 2:21 pm    Předmět: Citovat

Smile normální porce, to je fakt, nedávno mi manžel řekl, ať mu nandám normální porci, tak jsem mu nandala takovou co jsem si opsala z restauračního jídelníčku a fakt koukal, že je toho málo. Ale kluk 9 let toho sežere skoro jako táta a je to dlouhá tyčka, ten se má Smile

BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy Smile, bezlaktózová dieta
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
L

PříspěvekZaslal: st únor 07, 2007 9:04 pm    Předmět: Citovat

Ahoj,je pravda,že když si ženský v práci ohřívají jídlo ,tak si říkám kolik toho tam mají...Přijde mi to mooooc.

L.
Romana

PříspěvekZaslal: st únor 07, 2007 10:40 pm    Předmět: Citovat

jo holky teď se nám to zdá strašně moc,taky si říkám jak toho můžou tolik sníst,ale myslím si že než jsem šla na operaci tak jsem taky jedla skoro normálně.No a teď mi ta porce připadá jako dvojitá Razz
zato když jím své mini porce tak si myslím kolik toho nemám Shocked Laughing Cool Smile
Jana

PříspěvekZaslal: čt únor 08, 2007 10:37 am    Předmět: Citovat

Holky, ještě k těm porcím: před snad 20 nebo i více lety byl v televizi nějakej film, kde hrdinka (paní Konvalinková, už taky tehdy začala dost nabírat) držela redukční dietu a vážila si jídlo a počítala kalorie. Hodila na váhu obrovský flák jídla a protože toho bylo moc, tak kus uřízla. Ten uříznutý kus ale strčila do pusy. No a tak uřezávala a jedla, dokud toho nebylo na váze akorát, paj to zmáčkla na talíř a šla s tím ke stolu, kde ukazovala jak malinko jí a přesto nehubne..... Strašně mě to tehdy rozesmálo, jenže ono to tak bohužel často v životě bývá. Very Happy Very Happy Very Happy Jo a já jsem si ještě vynesla ze sklepa odložené dětské talíře a dětký příbor, abych měla pocit taky plnějšího talíře. Tak mi držte palce, ode dneška za 4 dny to budu mít v Iscare za sebou!

[/url]
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
milus

PříspěvekZaslal: čt únor 08, 2007 11:14 am    Předmět: Citovat

Jani, výborný jsou na jídlo misky vypádá to, že máš jídla kopec Wink Wink . Já jsem se chovala skoro stejně jako Konvalinková při vaření jsem tajně jedla a na malý talířek jsem si naložila málo a ukazovala jaký jsem chudáček jak málo jím a nehubnu.

Miluše - 43 let - 11.7.2006 bandáž-

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
qwys

PříspěvekZaslal: čt únor 08, 2007 12:19 pm    Předmět: Citovat

Jani, taky drzim palce Smile Jinak ja docela rada jim z misek a cajovyma lzickama... Akorat toho asi snim vic Shocked Smile
trixl

PříspěvekZaslal: čt únor 08, 2007 12:40 pm    Předmět: Citovat

Laughing ale furt je to líp než bagrem (polévkovou lžicí) z hlubokého talíře

BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy Smile, bezlaktózová dieta
Jana

PříspěvekZaslal: čt únor 08, 2007 12:45 pm    Předmět: Citovat

Polévkou lžící z hlubokého talíře? To je ještě houby. já se občas přistihla, že jím naběračkou přímo z hrnce! Embarassed

[/url]
Betty

PříspěvekZaslal: čt únor 08, 2007 10:46 pm    Předmět: Citovat

Jé já si vzpoměla, byly to Holky z porcelánu. Krása.

[/url]
Jana

PříspěvekZaslal: so únor 10, 2007 11:13 pm    Předmět: Citovat

Miki nebo-li Míšo, gratuluju k metříčku a současně padám na zadek a tiše i nahlas závidím, i když se to nemá!!!!!!! Kouknout se na ten tvůj metr je taková vzpruha do života, taková radost, že ani nevím co říct. Jasně že člověk musí počítat s tím, že mu to třeba takhle nepůjde, ale přesto!!!!!! Asis to tady někde psala, ale prosím prosím, zopakuj mi to: kdy že ti dělali band? Ať se mám na co těšit!!! Dík a drž se takhle dál! (Taky bych chtěla, bébébé)

[/url]
Plavovlaska

PříspěvekZaslal: po únor 12, 2007 2:51 am    Předmět: Citovat

Jen malá technická připomínka: Naďa Konvalinková nikdy v Holkách z porcelánu nehrála. Ta scéna s ukrajováním na váze patří ke klasice, ale hrála ji paní Míla Myslíková Cool
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
martina

PříspěvekZaslal: pá únor 23, 2007 2:15 pm    Předmět: Citovat

Hurá, hurá - tak jsem o kousek poskočila - od minule mám 5 kilo dole Laughing Laughing Laughing Laughing

bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
MICHAELA

PříspěvekZaslal: so únor 24, 2007 12:52 am    Předmět: Citovat

Ahoj všem,tak i já jsem o kousíček blíže svému cíli.Ovšem já jsem ta sklerotická zmatkařka,co zřejmě jako první a zatím jediná zapoměla svůj pin k metříku a tak jsem byla nucená udělat jiný Confused .Šnečka jsem vyměnila za míšánka,což se nakonec k mému jménu hodí víc a pin si dala neskutečně zapamatovatelné a pro jistotu dúkladně zapsané v blbovníčku(čili notýsku ,který pobere vše na co moje hlava nestačí)Byla jsem v Iscare, s Martinou jsem se sice viděla,ale netušila jsem že je to ona(vypadá úžasně a hlavně skoro polovičně Laughing ).Definitivně mi bylo do karty napsáno ...již nedoplňovat. Sad ..prý jsem tam kde mám správně být a další doplnění by mě nutilo ke zvracení a nemožnosti jíst tuhou stravu(to proto,že po prvním doplnění nemůžu jakékoliv pečivo,všechno se mi šprajcuje a dusí mě)Ovšem pan doktor Melechovský jásal nad mými úbytky(divím se ,já tolik ne.Stále myslím na Leontýnku a Markétu,které jsou super 1),mám prý dokonalé vyhlídky na -20 až 30kg do dalšího roku,pokud dodržím nastartovaný režim.Prý si mě zařadí mezi tzv.úspěšné pacienty.Moc hezky se to poslouchalo jen kdyby těch kil v mínusu nebylo 24,ale aspoň 30.Vím,vím jsem netrpělivá,ale věřte moc ,moc šťastná,vidím že ačkoliv pomalu,tak to přesto jde a podotýkám,že mimo pečiva jím úplně všechno ,jen v pidiporcích a to dokonce i věci na které jsem se dříve bála jen pomyslet,abych nepřibrala Embarassed .Tak váhající,neváhejte!A už odoperované držte se !Ať máme metříky brzy na vysněné hranici. Laughing
qwys

PříspěvekZaslal: so únor 24, 2007 8:26 am    Předmět: Citovat

Michaelo, ja tedy nevim, kdys byla na operaci, ale sama vis, jak je tezke zhubnout i jen treba 3 kilo, a tys zhubla uz 24, je to uspech, vsechno nemuze jit hned - ale jak se znam, tak to taky budu chtit hned Very Happy ALe porste od dob,kdy ses ani nehla treba, nebo dokonce pribirala, je to preci neco uzasneho, ne?
rendula

PříspěvekZaslal: út únor 27, 2007 9:30 am    Předmět: Citovat

Huráááá,obleču kalhoty,které jsem nosila když jsem zhubla po porodu,by člověk neřekl,co dělá 5kilo za zázraky-při takovém těle co mám teda bych řekla,že nějakých 5 kg je jako nic.
Ale není!!!!

operace 19.2.2007
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail MSN Messenger
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 609, 610, 611  Další

Přejdi na: