Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

A CO SPORT ??

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 43, 44, 45 ... 54, 55, 56  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
verca

PříspěvekZaslal: út červenec 13, 2010 6:08 pm    Předmět: Citovat

Ery no nevím, nevím... dnes u mě byla Lolinka a musela jsem s ní být na terase, kde praží šíleně sluníčko....ze mě lilo jak z vola, chladila jsem se mokrým ručníkem, kdežto Lolča neuronila ani kapku potu a byla naprosto spokojená...tak nevím, kde je ta pravda Rolling Eyes Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
erytrin

PříspěvekZaslal: út červenec 13, 2010 6:25 pm    Předmět: Citovat

Loli neni člověk Very Happy jinak ot neni možné Very Happy

PříspěvekZaslal: út červenec 13, 2010 6:37 pm    Předmět: Citovat

Erytrin no Romanka taky pořád mrzla, ještě vloni, já byla mokrá a ona by tak nejraději ještě svetr a letos je jí prý horko a říkala, že se i potí Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Romčo, že je to pravda, že nekecám Laughing Laughing Laughing

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
erytrin

PříspěvekZaslal: út červenec 13, 2010 6:55 pm    Předmět: Citovat

Romčo???? tobě byla taky zima děte holky někam tomu nevěřim Very HappyVery HappyVery Happy

PříspěvekZaslal: út červenec 13, 2010 8:33 pm    Předmět: Citovat

Erytrin:Opravdu je to pravda s Tím vedrem a zimou,každej z nás má jinej metabolismus a na každého to púsobí jinak,mě osobně je doma když jen tak sedím zima a s dětí leje jak s konve i s návštěv,no a dneska venku mi bylo tak nějak teplo,i jsem se zapotila,ale to že jsem fakt makala,normální procházkou jít tak bych byla spokojená,takže musím říct že je to opravdu pravda,a věřím temu že jsou i vyjímky,ale to je přece ve všem ne?tak dobrou noc papa Razz Razz Razz

[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4
Majdalenka

PříspěvekZaslal: út červenec 13, 2010 8:39 pm    Předmět: Citovat

Very Happy No Ery, něco na tom bude, chtěli jsme jít s Majďákem do sauny, ale prý kvůli nezájmu nepremává...tak jsme chodili jen do té parní saunky, mají to v Porubě u bazénu a tata říkal, že z něho leje jak z konve a mě tam byla celkem zima...chladili mě kachličky na zádech....no hrůza...ale pak jsem dala ledovou sprchu a šla si zaplavat, abych se zahřála...no ale mě vyhovuje ta sauna 120 °C Laughing Laughing Laughing

36 let, 2 děti, 2 kocouři, chameleon, 2 anduláci a tata Majďák
19.11.2009 TUBU Ostrava Dr. Foltys,
Romana

PříspěvekZaslal: út červenec 13, 2010 9:16 pm    Předmět: Citovat

Honzíku zdravím no co je s tebou?? užíváš si prázdnin co ??? říkala jsem si že tu nejsi vůbec nikde vidět Razz
Ano i mě byla zima nejhorší to bylo první a druhý rok po opce Razz to mě ve 40C° bylo tak trochu normálně a ostatní padali vedrem .
Ale je fakt že letos je mi vedro na padnutí Laughing teče ze mě jako z konve ... když jdu domů z práce tak jak dorazím můžu se ždímat .No asi s už vracím do normálu tělo si zvyklo Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Alenko svatá to pravda nekecáš Exclamation
erytrin

PříspěvekZaslal: út červenec 13, 2010 9:33 pm    Předmět: Citovat

A stejně se mi tomu nechce věřit Very Happy to přeci neni možný hold uvidím jestli to někdy zažiju Very HappyVery Happy

PříspěvekZaslal: út červenec 13, 2010 9:35 pm    Předmět: Citovat

mně řekl internista, že metabolismu trvá cca 2-3 roky, než se upraví, to by u Romči odpovídalo ... tak mám naději, že neumrznu ... Smile

-6kg před
40let/175cm, start 27/05/09, sleeve, metřík zdolán 20/12/09 = 85kg, 50% úbytek původní Dejny 30/06/10
erytrin

PříspěvekZaslal: út červenec 13, 2010 9:39 pm    Předmět: Citovat

Dejno?!?!?!?! sakra v tomhle se nedá umrznout Very Happy (spamuju špatný forum co Very Happy )

PříspěvekZaslal: so červenec 17, 2010 7:14 pm    Předmět: ahoj Citovat

Ahojki holčiny, tak čtu, a taky jsem od kámošky slyšela, že bývá zima po operaci já jsem sedmý měsíc (toto letí) ale musím říct že mě je horko tedy normálně jako předtím, tak nevím, jen ty vlasy mě trápí jinak nic. Tak mé trápení už skončili tatínek už je na lepším místě.... a netrápí se, a teď se musím dát do pohody já, se vším všudy pohybem a stravou a tak, protože jsme byla v pernamentním stresu tak jsem hodně hřešila ani tak jídlem jako časem stravování apod. Tak se začnu mít ráda ( to mi doooporučuje i lékař) a dám se do kupy a až bude další sraz nebudu chybět. Přeji hezký večer u nás V Ostravě se dnes čerti žení.

[/url]

Libuška 45 let, 8.1.2010 TUBU Ostrava- MUDr. Foltys- skvělý přístup před operací zhubnuto 3,5kg
Majdalenka

PříspěvekZaslal: so červenec 17, 2010 7:53 pm    Předmět: Citovat

Crying or Very sad Santoval, tak to je mi líto...ale snad se z toho brzo dostaneš.....myslím na tebe pa Majda Crying or Very sad

36 let, 2 děti, 2 kocouři, chameleon, 2 anduláci a tata Majďák
19.11.2009 TUBU Ostrava Dr. Foltys,
santoval

PříspěvekZaslal: so červenec 17, 2010 9:21 pm    Předmět: ajoj Citovat

Majdalenko děkuji...

[/url]

Libuška 45 let, 8.1.2010 TUBU Ostrava- MUDr. Foltys- skvělý přístup před operací zhubnuto 3,5kg
Zapletalka

PříspěvekZaslal: ne červenec 18, 2010 7:19 pm    Předmět: Citovat

Mě je zima furt jako prase, v práci holky pouští klimu a já mrznu. Sedím tam normálně ve flísce a ony na mě koukají jako na provokatérku.

[/url] 39 let, 2 dcery 20 let, 10 koček všeho druhu, hejno rybiček, tubulizace 6.10.2009 v Turnově, před op. - 5 kg
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
smapája

PříspěvekZaslal: po červenec 19, 2010 9:21 am    Předmět: Citovat

Tak to já jsem na tom jako Santoval, vedro je mi zatím pořád a vlasy mi pořád padaj, ať beru vitamíny jaký chci Crying or Very sad , ještě , že jsem měla předtím vlasů na dvě hlavy, jinak už bych snad byla plešatá...říká se, že tělo na vitamíny reaguje za 3 měsíce nejdřív, tak už by mě ted zas mohly začít znovu růst Very Happy doufám

[/url]
35let,bezdětná
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 43, 44, 45 ... 54, 55, 56  Další

Přejdi na: