Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 80, 81, 82 ... 728, 729, 730 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
qwys
Založen: 26.1.2007 Příspěvky: 916 Bydliště: Sejdeme se u Kolína
|
Zaslal: pá březen 02, 2007 1:09 pm Předmět: |
|
|
Ano, deji, mame tu 8 kilo od 19.2.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
elena
Založen: 13.1.2007 Příspěvky: 176 Bydliště: České Budějovice
|
Zaslal: pá březen 02, 2007 1:56 pm Předmět: |
|
|
Evi, to je super. Ale doufám, ty potvůrko jedna, že se mi ozveš, teda až budeš trochu pří smyslech, protože jsi mě nespravedlivě předběhla a musíš to odčinit. Kdyby jsi pěkně jela se mnou do Prahy, tak bysme šli spolu i na kolečko a určitě i na operaci. Takhle jak to vypadá se nikdy nepotkáme, bébébé. Tak jsi užij poslední kulinářský víkend, najez se k prasknutí, protože Evi, už nikdy, už nikdy víc................... Já jsem tu svojí úchylku už dovedla tak daleko, že na příští týden plánuji první letošní grilování, protože pak už si nedám. Mám být teplo, tak trhnem před sousedama rekord. Takhle brzo ještě nikdo negriloval. Evi, pěkně si to užij, ještě si určitě napíšem a pak budu chtít informace o všem co mě čeká.  _________________ --31 let - bandáž 3.4. 2007 -- redukce - 7 kg před operací MILUJU SVOU BANDÁŽ
Doplnění 10. 7. 2008 - 2ml
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jitka I.
|
Zaslal: pá březen 02, 2007 2:39 pm Předmět: |
|
|
Dnes mi volali s Iscare tak mám nástup v úterý a ve středu mě budou operovat Tak už jsem se taky dočkala Akorát teda to úterý bude asi pěkně dlouhý.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: pá březen 02, 2007 3:12 pm Předmět: |
|
|
Elenko, to víš, že se Ti ozvu...myslím na Tebe.. Ty tvoje slova mi pořád znějí v uších - jak jsi mi napsalai: "ty potvoro všech potvor.."
Hmm, pěkné...
Já vím, že jsem se dost škaredě "trhla"...ale neboj, taky ti to uteče...a určitě bude ještě někdy možnost se sejít...
Buď dojedeš v tom dubnu na tu poradu s tím plastikem do Brna a nebo si prostě jednou uděláte rodinný výlet k nám... co?
Jo a s tím grilováním - si to užijte - já budu sušit hubu! Ale moc ráda!
Jo a my jsme letos 10.ledna - to měl manžel narozky - opékali špekáčky na zahradě..a sousedi si ťukali na čelo... ale ten den bylo zrovna fajn počasí, sluníčko... ale špekáčky nám chutnaly.... no ale vím, že to není grilovačka...Tak si dej i za mě... OK? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: pá březen 02, 2007 3:16 pm Předmět: |
|
|
Jituško... tak doufám, že po příchodu do nemocnice si mě pak vyhledáš, co???
Já asi budu bolavá a spavá...takže já Tě možná nahánět nebudu moct...ale třeba jo - uvidíme... třeba Tě budu čekat u vchodu .. hi hi hi..
Je škoda, že jsi netrvala na tom, že nechceš být v nemocnici o den dříve... u mě to vyšlo! Ale to zvládneš, vždyť můžeš jít kecat za mnou...ne? .. Budu Tě čekat...
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
qwys
Založen: 26.1.2007 Příspěvky: 916 Bydliště: Sejdeme se u Kolína
|
Zaslal: pá březen 02, 2007 3:25 pm Předmět: |
|
|
Eleno, me Zelenoočko taky "predbehla", ale taky ma jineho doktora a je to Olomouc, no ale ono to utece jak vodka.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: pá březen 02, 2007 3:30 pm Předmět: |
|
|
Pro Miki93.... díky za pochvaly..
No, zvědavá sice jsi, to jo...ale asi stejně jako bych byla já..
Dík za pochvalu manžela, Miki - i mě se můj manžel líbí... a ano, to je synek. Můj syn a syn svého otce...
Kterého? No mého manžela přeci... My jsme spolu 9 let, ale dlouho nebyl jaksi čas ani nálada se vzít - tak proto až loni. A Kubíček, má teď 2,5 roku, nám šel za "družičáka" (nebo jak se to říká... ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Daniela Poulová
|
Zaslal: pá březen 02, 2007 3:32 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem zjistila,že mám další špatnou vlastnost-závidim ti Telenoočko,už v pondělí..... Já pomažu k obvoďákovi na lačno na krev.A jak to přijde,že o posledním"normálním"víkendu neuspořádáš pořádnou hostinu na rozloučenou se starým životem Hlavně ať ti všechno dobře dopadne a motivuješ nás ostatní čekatelky k naději na světlejší,hubenější zítřky Já pekla dneska celé dopoledne dortík,manža má narozeniny,takže to Zelenoočko oslavím za tebe  _________________
prstýnek-1.8.07,35let,manža,2+2děti,psice,ovce,korelák,2kočky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: pá březen 02, 2007 3:37 pm Předmět: |
|
|
Holky - všimla jsem si, že moje jméno je tu snad nejvíc zdrojem vtípků a přesmyček...
Nedávno jsem byla Slepoočko, pak Krásnoočko a teď jsem dokonce Telenoočko ... nóóóó..se mám...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: pá březen 02, 2007 3:39 pm Předmět: |
|
|
Danielko, zítra se ještě udělá rodinný obídek, budu dělat svíčkovou..
Ale v neděli už musí být půst, jak pravil doktor...
Takže si klidně dejte za mě... ale ten dortík bych si dala - škoda že nebydlíš blíž - bych se pozvala na kávičku..  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
miki93
Založen: 22.11.2006 Příspěvky: 24 Bydliště: u Českých Budějovic
|
Zaslal: pá březen 02, 2007 3:43 pm Předmět: |
|
|
Ahojky holky po operaci i nekroužkováné!
Zelenoočko!Tak je mi vše jasné!Já zatím žádného prince nemám ,ale nelituju se a užívám život .Hledám...., ale je jich nějak málo!
Eleno a ostatní, díky, za ty tipy na gorilky,už taky na ně koukám a zajímavé jsou i ty zvuky!
Přeji hezký víkend a jdu něco porobit na zahrádku do skleníku,aby jsme měli co nejdříve trošku zeleninky,když má být tak hezky,tak to i tam poroste! Míša _________________ po bandáži 9.1.2006,33 let[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wiLVTIm/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jitka I.
|
Zaslal: pá březen 02, 2007 4:07 pm Předmět: |
|
|
Zelenoočko, to byjsi mohla udělat přivítání. Určitě se tam uvidíme. Tobě řekli at nejíš v neděli? Mě sestřička řekla at přijdu v uterý mezi 10-11hod. a at se najím . Tak ted nevím je lepší nejíst ten den před??? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Datli
|
Zaslal: pá březen 02, 2007 4:35 pm Předmět: |
|
|
Holky nemá se jíst v ten den,kdy vás budou operovat.Čili od 0.01hodin být na lačno.A předešlý den snídaně,oběd-běžné a večeře lehčí-aby neseděla v žaludku a netrápila po narkoze!
Čili celou neděli jíst,pít pak do půl noci a pak už nic.Do operace a pak už nikdy vlastně nic víc.
Si tu trošku depkařím,sem zjisitla,že manžel až teprve teď se začíná zajímat,co mi to udělali,koukal na mě jak divej,že chci aby ještě i příští týden byl se mnou doma do té doby,než mi vytáhnou stehy a staral se hlavně o vodění dětí do školky a na kroužky a takové to tahání s nimi...Koukal na mě jak na zjeva.Myslel,že bude doma jen do dneška,tedy do neděle a pak už půjde do práce!Já ho přerazím.Furt něco vysvětlovat!
A spoustu drobností,prostě koukám,že mě neposlouchá!A furt mám pocit,že mi ostříhali Klárku.Má nějak kudrnaté vlásky a to je neměla,protože ji už odrostly.A najednou mi doma běhá kudrnatý andělíček.
Ježíš,co se mi to tu doma děje! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sharp
|
Zaslal: pá březen 02, 2007 4:48 pm Předmět: |
|
|
Ahoj všichni,tak po dlouhý době jsem přišla na to jak sem psát.Už jen 4 dny a dozvím se kdy přesně půjdu na operaci.Nemůžu se dočkat toho dne.Jste zde super parta,každý den si vás chodím čist.Doufám,že mezi vas zapadnu.Mějte se zatím krásně.Julie |
|
Návrat nahoru |
|
 |
L
|
Zaslal: pá březen 02, 2007 5:10 pm Předmět: |
|
|
Zelenoočko,to tě asi bude operovat Dr.Karin Doležalová.Mě neoperovala,ale po odchodu mého lékaře mě má v péči,jak jsme pochopila.Je malá/hubená/mladá-tedy malá 160cm asi tak.Když k nám přišla na večerní vizitu,tak jsem ani neveřila,že to je doktorka...
Držím palce.
L _________________ 24 let,bandáž-11/8/06
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|