Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 80, 81, 82 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
qwys

PříspěvekZaslal: pá březen 02, 2007 1:09 pm    Předmět: Citovat

Ano, deji, mame tu 8 kilo od 19.2. Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
elena

PříspěvekZaslal: pá březen 02, 2007 1:56 pm    Předmět: Citovat

Evi, to je super. Ale doufám, ty potvůrko jedna, že se mi ozveš, teda až budeš trochu pří smyslech, protože jsi mě nespravedlivě předběhla a musíš to odčinit. Laughing Kdyby jsi pěkně jela se mnou do Prahy, tak bysme šli spolu i na kolečko a určitě i na operaci. Takhle jak to vypadá se nikdy nepotkáme, bébébé. Sad Tak jsi užij poslední kulinářský víkend, najez se k prasknutí, protože Evi, už nikdy, už nikdy víc................... Já jsem tu svojí úchylku už dovedla tak daleko, že na příští týden plánuji první letošní grilování, protože pak už si nedám. Mám být teplo, tak trhnem před sousedama rekord. Takhle brzo ještě nikdo negriloval. Evi, pěkně si to užij, ještě si určitě napíšem a pak budu chtít informace o všem co mě čeká. Laughing Laughing Laughing Laughing

[/url]
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Jitka I.

PříspěvekZaslal: pá březen 02, 2007 2:39 pm    Předmět: Citovat

Laughing Laughing Laughing Dnes mi volali s Iscare Laughing tak mám nástup v úterý a ve středu mě budou operovat Laughing Laughing Tak už jsem se taky dočkala Embarassed Akorát teda to úterý bude asi pěkně dlouhý. Crying or Very sad Crying or Very sad
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: pá březen 02, 2007 3:12 pm    Předmět: Citovat

Elenko, to víš, že se Ti ozvu...myslím na Tebe.. Ty tvoje slova mi pořád znějí v uších - jak jsi mi napsalai: "ty potvoro všech potvor.." Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Hmm, pěkné...
Já vím, že jsem se dost škaredě "trhla"...ale neboj, taky ti to uteče...a určitě bude ještě někdy možnost se sejít...
Buď dojedeš v tom dubnu na tu poradu s tím plastikem do Brna a nebo si prostě jednou uděláte rodinný výlet k nám... Wink co?
Jo a s tím grilováním - si to užijte - já budu sušit hubu! Ale moc ráda!
Jo a my jsme letos 10.ledna - to měl manžel narozky - opékali špekáčky na zahradě..a sousedi si ťukali na čelo... ale ten den bylo zrovna fajn počasí, sluníčko... ale špekáčky nám chutnaly.... no ale vím, že to není grilovačka...Tak si dej i za mě... OK?
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: pá březen 02, 2007 3:16 pm    Předmět: Citovat

Jituško... tak doufám, že po příchodu do nemocnice si mě pak vyhledáš, co???
Já asi budu bolavá a spavá...takže já Tě možná nahánět nebudu moct...ale třeba jo - uvidíme... třeba Tě budu čekat u vchodu .. hi hi hi.. Laughing Laughing Laughing
Je škoda, že jsi netrvala na tom, že nechceš být v nemocnici o den dříve... u mě to vyšlo! Wink Ale to zvládneš, vždyť můžeš jít kecat za mnou...ne? .. Budu Tě čekat...
Very Happy Very Happy Very Happy
qwys

PříspěvekZaslal: pá březen 02, 2007 3:25 pm    Předmět: Citovat

Eleno, me Zelenoočko taky "predbehla", ale taky ma jineho doktora a je to Olomouc, no ale ono to utece jak vodka. Laughing
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: pá březen 02, 2007 3:30 pm    Předmět: Citovat

Pro Miki93.... díky za pochvaly..
No, zvědavá sice jsi, to jo...ale asi stejně jako bych byla já.. Laughing Laughing Laughing Laughing
Dík za pochvalu manžela, Miki - i mě se můj manžel líbí... Wink a ano, to je synek. Můj syn a syn svého otce...
Kterého? No mého manžela přeci... My jsme spolu 9 let, ale dlouho nebyl jaksi čas ani nálada se vzít - tak proto až loni. A Kubíček, má teď 2,5 roku, nám šel za "družičáka" (nebo jak se to říká... Question Question )
Daniela Poulová

PříspěvekZaslal: pá březen 02, 2007 3:32 pm    Předmět: Citovat

Tak jsem zjistila,že mám další špatnou vlastnost-závidim ti Telenoočko,už v pondělí..... Very Happy Very Happy Very Happy Já pomažu k obvoďákovi na lačno na krev.A jak to přijde,že o posledním"normálním"víkendu neuspořádáš pořádnou hostinu na rozloučenou se starým životem Wink Very Happy Hlavně ať ti všechno dobře dopadne a motivuješ nás ostatní čekatelky k naději na světlejší,hubenější zítřky Very Happy ExclamationJá pekla dneska celé dopoledne dortík,manža má narozeniny,takže to Zelenoočko oslavím za tebe Wink
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: pá březen 02, 2007 3:37 pm    Předmět: Citovat

Holky - všimla jsem si, že moje jméno je tu snad nejvíc zdrojem vtípků a přesmyček...

Nedávno jsem byla Slepoočko, pak Krásnoočko a teď jsem dokonce Telenoočko ... nóóóó..se mám... Confused
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: pá březen 02, 2007 3:39 pm    Předmět: Citovat

Danielko, zítra se ještě udělá rodinný obídek, budu dělat svíčkovou..
Ale v neděli už musí být půst, jak pravil doktor...

Takže si klidně dejte za mě... ale ten dortík bych si dala - škoda že nebydlíš blíž - bych se pozvala na kávičku.. Laughing
miki93

PříspěvekZaslal: pá březen 02, 2007 3:43 pm    Předmět: Citovat

Ahojky holky po operaci i nekroužkováné!
Zelenoočko!Tak je mi vše jasné!Já zatím žádného prince nemám Crying or Very sad ,ale nelituju se a užívám život Laughing .Hledám...., ale je jich nějak málo!
Eleno a ostatní, díky, za ty tipy na gorilky,už taky na ně koukám Rolling Eyes a zajímavé jsou i ty zvuky! Shocked
Přeji hezký víkend a Arrow jdu něco porobit na zahrádku do skleníku,aby jsme měli co nejdříve trošku zeleninky,když má být tak hezky,tak to i tam poroste! Very Happy Míša

[/url]
Jitka I.

PříspěvekZaslal: pá březen 02, 2007 4:07 pm    Předmět: Citovat

Zelenoočko, to byjsi mohla udělat přivítání. Laughing Laughing Laughing Určitě se tam uvidíme. Tobě řekli at nejíš v neděli? Surprised Surprised Mě sestřička řekla at přijdu v uterý mezi 10-11hod. a at se najím . Tak ted nevím je lepší nejíst ten den před???
Datli

PříspěvekZaslal: pá březen 02, 2007 4:35 pm    Předmět: Citovat

Holky nemá se jíst v ten den,kdy vás budou operovat.Čili od 0.01hodin být na lačno.A předešlý den snídaně,oběd-běžné a večeře lehčí-aby neseděla v žaludku a netrápila po narkoze!
Čili celou neděli jíst,pít pak do půl noci a pak už nic.Do operace a pak už nikdy vlastně nic víc.
Si tu trošku depkařím,sem zjisitla,že manžel až teprve teď se začíná zajímat,co mi to udělali,koukal na mě jak divej,že chci aby ještě i příští týden byl se mnou doma do té doby,než mi vytáhnou stehy a staral se hlavně o vodění dětí do školky a na kroužky a takové to tahání s nimi...Koukal na mě jak na zjeva.Myslel,že bude doma jen do dneška,tedy do neděle a pak už půjde do práce!Já ho přerazím.Furt něco vysvětlovat!
A spoustu drobností,prostě koukám,že mě neposlouchá!A furt mám pocit,že mi ostříhali Klárku.Má nějak kudrnaté vlásky a to je neměla,protože ji už odrostly.A najednou mi doma běhá kudrnatý andělíček.
Ježíš,co se mi to tu doma děje!
Sharp

PříspěvekZaslal: pá březen 02, 2007 4:48 pm    Předmět: Citovat

Ahoj všichni,tak po dlouhý době jsem přišla na to jak sem psát.Už jen 4 dny a dozvím se kdy přesně půjdu na operaci.Nemůžu se dočkat toho dne.Jste zde super parta,každý den si vás chodím čist.Doufám,že mezi vas zapadnu.Mějte se zatím krásně.Julie
L

PříspěvekZaslal: pá březen 02, 2007 5:10 pm    Předmět: Citovat

Zelenoočko,to tě asi bude operovat Dr.Karin Doležalová.Mě neoperovala,ale po odchodu mého lékaře mě má v péči,jak jsme pochopila.Je malá/hubená/mladá-tedy malá 160cm asi tak.Když k nám přišla na večerní vizitu,tak jsem ani neveřila,že to je doktorka...
Držím palce.

L
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 80, 81, 82 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: