|
Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 81, 82, 83 ... 728, 729, 730 Další
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
trixl
|
Zaslal: pá březen 02, 2007 5:27 pm Předmět: |
|
|
Datli anarchie?  _________________ neziskovky www.zrnka.cz a www.vysocina.apla.cz
BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy , bezlaktózová dieta |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: pá březen 02, 2007 6:00 pm Předmět: |
|
|
Tedy nevím,jak to gastro mohlo být v pořádku Když jsem přišla domů,hladná a žíznivá-dělal mě až o půl 11 a dala si Hodolanskou omáčku,tak jsem byla jak průtokový ohřívač. Sotva jsem doletěla na WC.Co šlo do mě,to šlo ze mě  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Daniela Poulová
|
Zaslal: pá březen 02, 2007 6:01 pm Předmět: |
|
|
Zelenoočko,fakt se omlouvám bylo to omylem,mezi pečením,zdobením a zabavováním Nanynky....Hold se stalo Jinak se ale dortík moc poved,už jsme zakrojili a je mňam,mňam Momentálně je manža zaměstnanej uváděním do chodu narozeninového dárku Strááášně toužil po meteo stanici s čidlem,tak nejdřív obrátil naruby celou domácnost,při hledání 4 tužkových baterek(nakonec vybrakoval synkům autíčka )Teď hledáme vrtačku No nic,jdu hledat a asi jdou hostííí  _________________
prstýnek-1.8.07,35let,manža,2+2děti,psice,ovce,korelák,2kočky |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: pá březen 02, 2007 6:03 pm Předmět: |
|
|
Jituško I. - mě řekl doktor, abych v neděli nejedla...... protože jdu na operaci hned v to pondělí ráno... Ale dr. tím myslel, že se mám najíst naposled v neděli asi tak v poledne = tzn. klasický oběd jako jsem jedla doposud.... a pak už nic moc, nebo kdyžtak navečer už jen něco lehkého - tak jak psala Datlinka..
Ale když Ty tam budeš o den dřív, tak se ještě doma pěkně napapej - i v den nástupu do nem. se nasnídej...abys tam pak celý den netrpěla hlady jako JanaM. s mamčou. Jim tam nic nedaly. A to šly na sál taky až druhý den..
Takže určitě dej na radu sestřičky, protože tam Ti asi už nic nedají. A papej dokud můžeš..
Přivítání udělám...poprosím sestřičky, ať natáhnou rudý koberec... a někoho z personálu, ať za mě zatroubí fanfáru.. OK? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: pá březen 02, 2007 6:07 pm Předmět: |
|
|
Budoucí mamulko těhulko L, píšeš, že je ta paní dr.malá + hubená + mladá...tak jen doufám, že není nějak móóóóóóóóc mladá a že já nebudu ten 1. pokusný králík  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Jitka I.
|
Zaslal: pá březen 02, 2007 6:30 pm Předmět: |
|
|
OK.Moc díky za odpověd. Tak to já se ráno ještě napapám. Dneska jsme si ještě došli na čínu . Mnam mnam.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: pá březen 02, 2007 6:35 pm Předmět: |
|
|
Zelenoočko- nás bude operovat taky,tak asi to již umí ,mladí doktoři jsou šikovní Lepší než starej paprika. Těm se třesou ručičky  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Datli
|
Zaslal: pá březen 02, 2007 7:02 pm Předmět: |
|
|
Holky,mohu Vás uklidnit.Ta mladá paní doktorka je moc milá a faj.
Snad má doma dítě školkového věku-kluka.Co jsem z její řeči pochopila.A v podstatě dělá stále jen ty bandáže a prej už jich má za sebou 400.Holt rutina.A poprosila jsem ji,jestli by mohla použít některou s mých jizev a že jo,že teda jedna se náhodou hodí.A jak viděla,že se mi nepěkně hojí jizvy,tak mi udělala takové krásné šitíčko,že si myslím,že to za rok ani nebude poznat,kde to je.
Ani moc nemám modřiny v těch jizvách,jako po tom žlučníku.Prostě myslím si,že jak je mladá a ženská a velmi sympatická,tak to provádí s citem!
A stím jídlem,co tu píšete,svatá pravda.Dodržujte půst od půlnoci a zbytečně do předu moc ne,nebo z toho budete pěkně protivný.Fakt.Stačí,když se zpozdí při operaci někdo před váma z nějakého důvodu a místo v 10 pak pojedete vynervačené na sál až po 14 hodině a pěkně vyhládlé...No a po veeeelkém hladu se podle mě asi snáze blindí,když je člověk po narkoze.
Já si dala ještě večer rohlík v nemocnici a ráno jsem měla povoleno do 6 hodin zapít prášky lehce a dalo se to.
Ještě dobrá rada!Řekněte si při pohovoru s anestezioložkou o něco na spaní a taky oblbovák dopoledne,než pojedete.Moc to pomůže to poklimbávání.Já to tak měla a díky moc za to!Dopoledne do 14 hodin jsem zaspala. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
L
|
Zaslal: pá březen 02, 2007 7:02 pm Předmět: |
|
|
Již brzy okroužkovaná Zelenoočko,no neumím odhadovat věk-asi jí bude 30-vypadá dobře! Na kontrole jsem u ní byla všeho všudy 2x,pak jedno setkání při vizitě a na tom setkání v Iscare,které se koná každý měsíc.Je fajn.Bude to O.K.!
L. _________________ 24 let,bandáž-11/8/06
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Datli
|
Zaslal: pá březen 02, 2007 7:04 pm Předmět: |
|
|
L
Nechceš nám tady taky nahodit těhu metřík?Já si nějak už nemohu vybavit,jak moc jsi s bříškem daleko.Prosím! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
L
|
Zaslal: pá březen 02, 2007 7:07 pm Předmět: |
|
|
Až tak za měsíc a kousek...,jo?Jsem ve druhém měsíci
(možná ani ne+-),tak abych něco nezakřikla...
Pak bude,určitě
L. _________________ 24 let,bandáž-11/8/06
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Datli
|
Zaslal: pá březen 02, 2007 7:09 pm Předmět: |
|
|
aháááá-jasan,chápu a držím palečky,aby bylo bříško v pohodě.
Máš těhu nevolnosti?Cítíš to na sobě,nebo ani ne? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
L
|
Zaslal: pá březen 02, 2007 7:28 pm Předmět: |
|
|
Za posledních 7 dnů jsme měla tři.Do té doby byl klid-sem to zakřikla.
Jen byla únava změna nálady.
No a min.čtvrtek ráno jsem zvracela...a pak ve středu před polednem a včera,ale to byl jen náznak.Ještě,že tak protože jsem byla na cestě do práce.Jinak zatím nic.Zatím mi přijde,že si těhotenství naplno neuvědomuji,ale to je asi normální.
Moc se bojím,ale zárověň těším. _________________ 24 let,bandáž-11/8/06
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
L
|
Zaslal: pá březen 02, 2007 7:33 pm Předmět: |
|
|
Taky bych to na jednu stranu chtěla vykřičet do celého světa,ale na druhou...
Zatím jsem to řekla dle mého názoru malému počtu lidí.V práci pěti-je nás tam asi 35.Mámě,kamarádce,tetě a pratětě,Péťovi-synovec.Jo a otci mimča. _________________ 24 let,bandáž-11/8/06
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Datli
|
Zaslal: pá březen 02, 2007 7:44 pm Předmět: |
|
|
| A otec se tedy dištancuje?Ještě ho to nepřešlo,blbouna? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|