Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

A CO SPORT ??

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 39, 40, 41 ... 54, 55, 56  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Milca-berca

PříspěvekZaslal: pá květen 21, 2010 12:01 pm    Předmět: Citovat

a víte ,že při pravidelném plavání se vám naopak zhuštuje tuková vrstva..a to jen proto ,že často jste ve vodě..a tělo si dělá ochranej obal???? ............hihihihihih
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
erytrin

PříspěvekZaslal: pá květen 21, 2010 12:17 pm    Předmět: Citovat

tj říkáš ne často plavat? Very Happy

PříspěvekZaslal: pá květen 21, 2010 12:43 pm    Předmět: Citovat

Já nevím já neplavu..já honím rotoped 3x týdně minim. 50 minut ve své tepové frekvenci a 50min,lymfodrenáž... Razz

Já to mám s plaváním složité....stud a tak... Laughing Laughing asi jako všichni Razz

3/07 bandáž,16.2/10 tubu při 127kg,odhozeno 41kg,10/10 těhu při 89kg,36tt-89kg
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
Jirin

PříspěvekZaslal: pá květen 21, 2010 12:45 pm    Předmět: Citovat

Milca-berca ... no, toť otázka Smile Když kouknu na vrcholové plavce, docela bych rád měl jejich figuru. Ale je faktem, že i běhají, posilují atd Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Milca-berca

PříspěvekZaslal: pá květen 21, 2010 12:51 pm    Předmět: Citovat

Jirine...no to je debata do pranice Laughing Laughing .....je fakt ,že někde jsem četla otom ,že mají podkožní tůčíček...né silnou vrstvu ale hustou vrstvu Embarassed tedy laicky řečeno....jinak ta jejich postava no mnam..ale já su na "pořádné" chlapí....svalovce...wauuuu

3/07 bandáž,16.2/10 tubu při 127kg,odhozeno 41kg,10/10 těhu při 89kg,36tt-89kg
Dejna

PříspěvekZaslal: pá květen 21, 2010 12:54 pm    Předmět: Citovat

nám plavání taky nedoporučovala lektorka v kurzech STOBu, hlavně v našich českých studených bazénech, přesně jak psala milča-berča, tělo si naopak posiluje vrstvu tuku ... doporučovali plavání v termálech, ve vodě min 28-30st teplé ...
a já po opce páteře plavat nesmím vůbec, jen na zádech a to neumííííím Embarassed

-6kg před
40let/175cm, start 27/05/09, sleeve, metřík zdolán 20/12/09 = 85kg, 50% úbytek původní Dejny 30/06/10
trixl

PříspěvekZaslal: út květen 25, 2010 8:58 pm    Předmět: Citovat

JJJJooooooooooo závodní plavci JSOU tuční a často jsou potom klienty hubnoucích ordinací. Já bohužel jsem taky ten případ Confused Info mám nejen z literatury, ale taky od "svojí" obezitoložky.

Jo a než orbitrek je lepší nějaké šlapátko - běhací pás na vlastní pohon, tedy né elektrický, ale magnetický. Pokud nechodíte rádi venku za každýho (skoro) počasí.
Dars

PříspěvekZaslal: st květen 26, 2010 10:54 am    Předmět: Citovat

Milca-Berca tak to jsi dobrá, že zvládáš 50 min. na rotopedu! Já po 10.minutách slízám Embarassed ale zas na spinningu tu hodinu vydržím - protože musím ! Laughing když jsou kolem mně lidi Laughing

22 let, 22.6.2010 TUBULIZACE Turnov - MUDr. Hrubý, popis mé operace je zde: http://forum.bandingklub.cz/about5-7470.html

http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Sibyla

PříspěvekZaslal: st květen 26, 2010 11:07 am    Předmět: Citovat

Já jsem teda pravidelným plaváním docela slušně hubla a zpevnila se. Jenže ta ledová voda a moje ledviny si nerozuměly, mám zákaz Sad

TUBU 21.10.2010 Turnov, zlatý Hrubáček Smile

http://www.fler.cz/kousek-svetla-pro-narnii
Majdalenka

PříspěvekZaslal: st květen 26, 2010 8:37 pm    Předmět: Citovat

Very Happy No myslím, že jakýkoli pohyb je lepší než žádný a myslím si Embarassed , že nikdo z nás není až takový šííílený sportovec aby z plavání přibíral, že dát si 2-3x týdně bazén pro někoho, kdo není zvyklý se moc hýbat je to nejlepší...nějak se začít musí a ten pohyb ve vodě je dost šetný, ale pokud někdo chce plaváním opravdu zhubnout, je třeba poctivě min.30 minut intenzivně plavat
Já jsem zase pro to, aby každý dělal to, co ho baví...někoho baví bazén, někoho kolo, někdo má rád fitko...každopádně je lepší jakýkoli pohyb než žádný a pomalu si přidávat a zvyšovat svoji kondičku a pak najednou jde i to, co před nedávnem vůbec nešlo...
A Dars, nic si z toho nedělej...na spinu jsem schopna v klidu ujet hoďku i víc....kdysi jsem jezdila dvou i třihodinovky, ale samozřejmě né v nějaké šííílené zátěži, ale doma bych se nedonutila ani za nic....vlastně mám skoro pořád naplánované cvičení minimálně na 3 týdny dopředu a podle toho plánuji svůj další program...
Tento týden jsme byli s tátou v úterý na badbintonu, dneska jsem byla na BOSE a v pátek jdu na pásy, pokud se mi chce jdeme ještě třeba ven na procházku nebo na bazén, ale to já už šíleně nehoním kondičku, jen se bavím..ale snažím se naplánovat rodině takové aktivity, abychom se hýbali. No a mého milovaného syna jsme naučili už na kole bez koleček a teď chodíme na procházky a on na kole, dcera na In- line bruslích, tak my běžíme jak o závod s tátou za nimi, to byste měli vidět ty propocená trika. Ale je to paráda...jen aby bylo lepší počasí.
Nejhorší je, že pohyb pomáhá zhubnout jen z 20% a 80% je papání Embarassed

36 let, 2 děti, 2 kocouři, chameleon, 2 anduláci a tata Majďák
19.11.2009 TUBU Ostrava Dr. Foltys,
Mona

PříspěvekZaslal: st květen 26, 2010 9:06 pm    Předmět: Citovat

Shocked

3/3 TUBU

Naposledy upravil Mona dne ne červenec 10, 2011 4:12 pm, celkově upraveno 1 krát.
Petra Hellingerová

PříspěvekZaslal: st květen 26, 2010 9:08 pm    Předmět: Citovat

Mončo asi Heat, myslím teda
Romana

PříspěvekZaslal: st květen 26, 2010 9:08 pm    Předmět: Citovat

myslím že na chodící Shocked jestli se nepletu Sad
Mona

PříspěvekZaslal: st květen 26, 2010 9:19 pm    Předmět: Citovat

Idea

3/3 TUBU

Naposledy upravil Mona dne ne červenec 10, 2011 4:12 pm, celkově upraveno 1 krát.
Kačulenka

PříspěvekZaslal: st květen 26, 2010 9:57 pm    Předmět: Citovat

Já si myskím,že by tro mohl být K2Hiking,hovorovš pásy.Katka

[/url] bandáž 29.4.10 ISCARE
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 39, 40, 41 ... 54, 55, 56  Další

Přejdi na: