Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 38, 39, 40 ... 54, 55, 56 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
erytrin
|
Zaslal: čt květen 20, 2010 3:44 pm Předmět: |
|
|
verčo nn nejdřív bos a pak v pantoflích v tom to asi bude viď _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: čt květen 20, 2010 5:45 pm Předmět: |
|
|
erytrine no tak to se potom nediv, že tě pálila nebo bolela chodidla... cvičit na těchto strojích se má v botech (botáskách), to si pamatuj  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
erytrin
|
Zaslal: čt květen 20, 2010 7:55 pm Předmět: |
|
|
Děkuju moc za radu  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
erytrin
|
Zaslal: pá květen 21, 2010 8:25 am Předmět: |
|
|
tak lidičky tohle bych nečekal párkrát sem šlápnul a já dneska nemužu chodit ze schodu jak mi bolejí svaly u a nad kolenama to je hruza to vypada jako bych do ted snad jen ležel hruza a to bylo jen 10 min _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Iriska
|
Zaslal: pá květen 21, 2010 9:34 am Předmět: |
|
|
eritrin:já dostala doporučení ,že s naší váhou máme začínat se cvičením po 5min ,a nejlepší je plavání a nebo balon na cvičení,ale běhaní a stroje na cvičení hodně zatěžují naše klouby,takže ze začátku pomalinku a raději delší a svižnější procházky,a taky jsem měla ze začátku hrozné bolesti ,ale dosti mě pomohlo na doporučení magnesium,to je na křeče a energii,beru dva deně a je to opravdu lepší a na míči dám i 15min ,ale začínala jsem 5 než si tělo zvykne..tak jen tak třeba poradím dobře..přeji pěkný den  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wyO4OdL/]
[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
smapája
|
Zaslal: pá květen 21, 2010 9:34 am Předmět: |
|
|
Erytrin
úplně tě chápu, já když ho zkusila prvně, tak jsem vydržela 2 min
a hrozně mě rozčilovaly ty tyče, tak jsem je dala na pevno a to jsem pak 10min vydržela, ale horko těžko...tak ted chodím z práce a do práce pěšky a na orbi se vrhnu postupně, aby mě to neporazilo, nejde nám přece o to se jednou strhnout a pak týden nedojít nikam pěšky tak hodně zdaru  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w4csUAC/]
[/url]
35let,bezdětná |
|
Návrat nahoru |
|
 |
erytrin
|
Zaslal: pá květen 21, 2010 9:49 am Předmět: |
|
|
holky děkuju za rady jen nemam křeče ale bolí ty svaly těsně nad kolyny halvně když si sedam nebo jdu ze schodů   plavat bych chodil hrozně rád plavání miluju ale kvuli proporcím se koupání už pár let vyhejbam  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: pá květen 21, 2010 10:03 am Předmět: |
|
|
Ery neboj, to se změní a plavat zase budeš chodit A s tím cvičením ... chce to opravdu neodrovnat se hned po prvních minutách... ale začít klidně na 3-5-10 minutách a postupně přidávat a přidávat... Rozhodně to nechce žádné přetěžování, to je potom bez efektu  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosmarine
|
Zaslal: pá květen 21, 2010 10:14 am Předmět: |
|
|
ery, s tím plaváním máš pravdu, je skvělé a já jsem ve vodě jako rybička. Ale fakt je, že se už svléknu jen na dovče u moře - plavu a šnorchluju (i s ploutvičkama) i dvě hodiny v kuse. Na jeden zátah uplavu kilometr..... jenže svléknout se v bazénu, kde mě zná půl města, nemám odvahu. Tak se těším, až dám nějaká kila dolů, že zase budu chodit pravidelně.  _________________
51 let. Fandí mi moje milovaná a milující rodinka s čiváčkem Beníčkem.
Před operací zhubnuto 8 kg. Tubulizace při váze 114 kg - Iscare 12.7. 2010 - primář MUDr. Svoboda. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
erytrin
|
Zaslal: pá květen 21, 2010 10:17 am Předmět: |
|
|
chtělo by to nějakej bazének soukromej co holky? Jinak už nebudu machrovat a přetěžovat se ptž ted mam pocit že na to tejden numužu vlést  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
rennnie
|
Zaslal: pá květen 21, 2010 10:53 am Předmět: |
|
|
Erytrin: No jo, chybí trénink Když jsem byla v posilovně na orbitreku, tak mi trenérka říkala, že chodidlo musí být na šlapátku celou dobu. Já teda normálně zdvíhám patu. Když je noha na šlapátku pořád, tak to bolí jako čert.
Jinak tě bolí přesně to, co mě z koloběžky po delší trase. Ale u mě se k tomu přidává bolest ještě pod koleny, na holeních. Asi nějaké šlachy. Tak vytrvej a ať ti to jede! _________________ Tubulizace Břeclav, 24. 11. 2009
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wMzoaTl/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Iriska
|
Zaslal: pá květen 21, 2010 10:56 am Předmět: |
|
|
Jooo tak stím bazénem to máme všeci stejný já tam taky deset let nabyla na veřejným, je to tam samej hubeňour chichi,ale kdyby se mi podařilo dojed z beruškou až do finále tak tam půjdu s nosánkem nahoru chichi Ale loni jsem oběvila jezero pár km od nás a byla jsem to tam očihnout a jen jsem koukala jací tam chodí lidi jsou místa kde byli jen XXL takže jsem tam i s dětmi zaparkovala a byli jsme tam myslím 5x a paráda,letos taky tam ,dokud to nebudu mít na kg mín a mín chici,,,já byla jak velryba ve vodě ale totálně šťastná...jo a ten soukromej bazének bych taky brala jooo to bych tam byla deně  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wyO4OdL/]
[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lenkakv
|
Zaslal: pá květen 21, 2010 11:00 am Předmět: |
|
|
Jsem z Karlových Varů a můžu vás ujistit, že tady v bazénu se i se 116kg cítím jak twiggy.. vedle těch arabů a rusáků.. takže chodím plavat celkem často, pokud to finanční možnosti dovolí.. bazén na hodinu za stovku, když vezmu třikrát měsíčně i dceru a manžela, tak je tisícovka v háji.. A do přírodních zdrojů plavat chodit nemůžu kvůli sinicím.. _________________
38let, 17letá dcera, manžel, čivavák Hemingway
OB klinika 9.9.2010 plikace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dada73
|
Zaslal: pá květen 21, 2010 11:03 am Předmět: |
|
|
Také strašně ráda chodím plavat, ale byla jsem teď na kontrole po tubu a pan prof. říkal, že mám začít sportovat, tak mu říkám super začnu plavčit, že se na to moc těším a hlavně mne to baví a on to ale není na hubnutí, jen začněte pěkně z ostra chodit, to má velký účinek. No stejně mne od plavání neodradil,
ale začnu i chodit. _________________
-42 kg
37 let, 1 dítě - 3letý Jindříšek a 1 manžel podporující, 1.4.2010 Tubu UVN |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Iriska
|
Zaslal: pá květen 21, 2010 11:10 am Předmět: |
|
|
Dada73"nenech se odradit,myslím že to není pravda hodně zdravotníků Ti řekne že po plavání se hubne to mě teda nikdo nevymluví Tak plavem chchi...a na bazén dojdem takže oboje,máš pravdu že je to pálka u nás je 100ale na celej den,tak se drž papapa _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wyO4OdL/]
[/url]
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|