Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 111, 112, 113 ... 222, 223, 224 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
verca
|
Zaslal: pá únor 26, 2010 10:10 am Předmět: |
|
|
Vítám mezi námi erytrin a Garfield
erytrin přede mnou také váhu neschováš pod mrňavá čísílka, jsem totiž také holka šikovná a dala jsem si u Tebe "citovat" a tam se mi to zobrazilo v celé parádě ..ale teď vážně - jsem moc ráda, že sem píše stále více mužských, že odhodili jakýsi stud a přiznávají se tu stejně jako my - ženy. Věřím, že tu najdete spoustu čteníčka, které Vás bude stále více nutit se sebou začít "něco" dělat, ať už to bude jakákoliv varianta. Přeji rychlé rozhodnutí a ještě rychlejší začátek u odborníků  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marica
|
Zaslal: pá únor 26, 2010 10:52 am Předmět: |
|
|
Garfield myslim, ze by se tve nizsi BMI dalo uhrat i na bolesti zad, kloubu a celkove problemy s chozenim urcite ti to nejaky ortoped napise, ze ta vaha je pro tebe pritezujici. S BMI nad 35 se band hradi a tubu kdyz je neco pridruzeneho taky. Urcite se neboj pan doktor ti poradi kam zajit a co udelat. Bud rada, ze nemas zadne komplikace aspon ti po OP bude rychleji lepe. Ja osobne taky zadny pridruzeny problem nemam, jen zanet Achilovky, co se vlece.
Drzim palce a dej vedet jak vse dopadlo. Jinak pis do Kavarny tohle jen na predstaveni a nechci v tom holkam delat gulas  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
dlorim
|
Zaslal: pá únor 26, 2010 8:14 pm Předmět: představení |
|
|
Ahoj všem, už dlouho čtu všechny Vaše příspěvky a pořád jsem nevěděla jestli se mám taky přidat.Jsem oproti Vám všem dost "stará 60". Přesto jsem se rozhodla že i v tomhle věku se člověk může snažit být zdravější a cítit se líp tím že zhubne. Jsem ráda, že jsem našla podporu v rodině, jak u manžela tak u dětí.A tak jsem podstoupila v lednu t.r. bandáž žaludku Jsem pět týdnů po operaci zatím mám dole 7 kg a je mi fajn. Vidím tady ty Vaše krásný výsledky, jste šikulky, jak to bude se mnou to se teprve ukáže... dlorim |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: pá únor 26, 2010 8:47 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Dlorim - tak další odoperovaná dušička mezi náma.. tak vítej! A choď psát, budem rádi. Věk vůbec není něco, co by tě mělo vylučovat z našeho klubu - naopak, nás tu spojuje jedna a tatáž věc a tou je tloušťka... ať je nám 20, 40 nebo 60.. A jsi skvělá, že jsi se odhodlala a nechtěla jsi svůj život žít v tloušťce! Takže vítej... a přeju pěkné hubnutí  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Romana
|
Zaslal: pá únor 26, 2010 8:50 pm Předmět: |
|
|
dlorim a Honzíku vítejte mezi námi  _________________ redukce od 1.10.2005 ( -35kg před operací)bypas 9.11.2006 ,dr. Michal Čierny ,Brno
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
dlorim
|
Zaslal: pá únor 26, 2010 9:24 pm Předmět: |
|
|
Zelenoočko napsal: | Ahoj Dlorim - tak další odoperovaná dušička mezi náma.. tak vítej! A choď psát, budem rádi. Věk vůbec není něco, co by tě mělo vylučovat z našeho klubu - naopak, nás tu spojuje jedna a tatáž věc a tou je tloušťka... ať je nám 20, 40 nebo 60.. A jsi skvělá, že jsi se odhodlala a nechtěla jsi svůj život žít v tloušťce! Takže vítej... a přeju pěkné hubnutí  |
Díky za přivítání, teď se snažím udělat metřík to se mi sice povedlo, ale nějak nevím jak ho poslat dál, aby se zobrazil u příspěvku...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: pá únor 26, 2010 9:27 pm Předmět: |
|
|
Dlorim vítám tě mezi námi a jsem moc ráda, že jsi sem napsala. Alespoň jsi nás přesvědčila, že řešit svojí nadváhu, u nás už dokonce obezitu se dá skutečně v každém věku, tedy pokud člověk chce
Přeji Ti, ať kila letí už jen dolů  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bossice
|
Zaslal: pá únor 26, 2010 11:14 pm Předmět: |
|
|
Bariatrické operace se provádějí do věku 65 let! Takže "60" je mladice! _________________
55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + zatím 88kg a bude hůř |
|
Návrat nahoru |
|
 |
suelin2
|
Zaslal: so únor 27, 2010 11:12 am Předmět: |
|
|
dlorim vítám tě tady. Mám sestru Tvého věku a věřím že by to taky podstoupila,jen ten její věk ji odrazuje,byla na 3(nepovedených)operacích s kolenním kloubem a právě váha je u ní problém,že chodí jak babička i když má srdce i mozek 20 držím ti palce at ti to letí dolů a at jsi štastná že jsi to podstoupila A budeme moc rádi,když za náma budeš chodit a bude i jiným příkladem,že zhubnout se dá v každém věku jen se musí chtít
|
 |
dlorim
|
Zaslal: so únor 27, 2010 1:42 pm Předmět: |
|
|
Ahoj, ještě jednou díky všem za hezké přivítání a povzbudivá slova, jsem ráda že máte takovýhle názory.Jen jestli můžu požádat, pokud některá budete umět poradit (abych to i já pochopila) jak dostat ten metřík sem k příspěvku. Vytvořit mi šel, ale ta koncovka Omlouvám se že píšu pořád v "představení", příště jdu do diskuse.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Angiila
|
Zaslal: so únor 27, 2010 1:53 pm Předmět: Re: představení |
|
|
dlorim napsal: | Ahoj všem, už dlouho čtu všechny Vaše příspěvky a pořád jsem nevěděla jestli se mám taky přidat.Jsem oproti Vám všem dost "stará 60". Přesto jsem se rozhodla že i v tomhle věku se člověk může snažit být zdravější a cítit se líp tím že zhubne. Jsem ráda, že jsem našla podporu v rodině, jak u manžela tak u dětí.A tak jsem podstoupila v lednu t.r. bandáž žaludku Jsem pět týdnů po operaci zatím mám dole 7 kg a je mi fajn. Vidím tady ty Vaše krásný výsledky, jste šikulky, jak to bude se mnou to se teprve ukáže... dlorim | Ahojky vítám Vás mezi náma,to že jste starší přece neznamená že nemůžete udělat něco pro své zdraví!!Přeji Vám aby Vám šla kilíčka hezky dolu.A budem rádi když i Vy se podělíte o své zkušenosti a průběhem s bandáží a také výsledky .Alča _________________
19.7.TUBU ISCARE podporující manžel ,kočička Čiký |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dája
|
Zaslal: ne únor 28, 2010 8:44 pm Předmět: |
|
|
Zdravím, 08.03.2010 mě čeká tubulizace žaludku, ale už teď nemůžu pořádně jist strachem.
Naposledy upravil Dája dne ne únor 28, 2010 9:25 pm, celkově upraveno 2 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Romana
|
Zaslal: ne únor 28, 2010 8:53 pm Předmět: |
|
|
dájo vítej mezi námi no jo to už máš za chvilku ale neboj uteče to rychle taky si vytvoř metřík aŤ s ním potom můžeš posouvat kosmickou rychlostí a kam jdeš na operaci?? klidně za námi přijdi do kavárny budem se těšit  _________________ redukce od 1.10.2005 ( -35kg před operací)bypas 9.11.2006 ,dr. Michal Čierny ,Brno
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dája
|
Zaslal: ne únor 28, 2010 9:16 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Pavlo, děkuji za přivítání na operaci jdu do Ostravy- Vítkovic k Dr. Holézymu. TRochu se bojím obvzlášť po mediálně známém případu s paní co nemůže jíst a pořád hubne. Zhubnout potřebuji kvůli vysokému tlaku, cukrovce.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mona
|
Zaslal: ne únor 28, 2010 10:27 pm Předmět: |
|
|
 _________________ Výchozí BMI bylo 45.34, nynější je 32.77
3/3 TUBU
Naposledy upravil Mona dne ne červenec 10, 2011 3:31 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|