Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 110, 111, 112 ... 222, 223, 224 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Romana
|
Zaslal: st únor 24, 2010 8:58 pm Předmět: |
|
|
i já zdravím všechny nováčky pěkně se to tu rozrůstá a mám z toho velkou radost a začínají sem chodit i muži no super ale jen doufám že jim to vydrží  _________________ redukce od 1.10.2005 ( -35kg před operací)bypas 9.11.2006 ,dr. Michal Čierny ,Brno
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
suelin2
|
Zaslal: st únor 24, 2010 9:28 pm Předmět: |
|
|
Taky vítám nové  _________________
42let,4děti.Tubulizace 10.6.09,míry 15.3.10/100-90-100cm,abdo.24.1.2011.Metřík dokončen11.2.2011 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
JenifferP
|
Zaslal: st únor 24, 2010 11:22 pm Předmět: |
|
|
Dobrý večer všem. Bloumala jsem po internetu a našla tyhle úžasný stránky. Už jsem uvažovala o operaci ale neodhodlala jsem se. Měřím 172 cm a vážím 115kg. A je to prostě šílený. Nemůžu váhu dát dolů. Chtěla bych se zeptat jak všechno můžu spustit. Zajít za obvodní lékařkou nebo zavolat na ISCARE a objednat se tam?? děkuju za odpověď a všem držím pěsti |
|
Návrat nahoru |
|
 |
laidem
|
Zaslal: čt únor 25, 2010 12:43 am Předmět: |
|
|
JenifferP napsal: | Dobrý večer všem. Bloumala jsem po internetu a našla tyhle úžasný stránky. Už jsem uvažovala o operaci ale neodhodlala jsem se. Měřím 172 cm a vážím 115kg. A je to prostě šílený. Nemůžu váhu dát dolů. Chtěla bych se zeptat jak všechno můžu spustit. Zajít za obvodní lékařkou nebo zavolat na ISCARE a objednat se tam?? děkuju za odpověď a všem držím pěsti |
Zavolal jsem rovnou tam:) _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wnkT3zv/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: čt únor 25, 2010 9:11 am Předmět: |
|
|
Ahoj JenniferP.. vítej..
Ano, tak jak Ti radí Laidem, neváhej a rovnou tam zavolej a objednej se na první konzultaci! Držím pěsti.. a napiš o sobě i něco víc...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
JenifferP
|
Zaslal: čt únor 25, 2010 1:09 pm Předmět: |
|
|
Zdravím Vás a děkuju za odpovědi. A něco o mě? Je mi 24 let mám patnácti měsíční holčičku. Před otěhotněním jsem taky nebyla žádná hubendíra ale jak se říká holka krev a mlíko ale potom my šla váhá nahoru neskutečně rychle nahoru a už deset měsíců se snažím dál kila dolů ale nejde mi to vždy se vrátím na původní váhu. už jsem z toho zdrchaná. proto jsem se rozhodla pro tuto radikálnější metodu a podle toho co jsem se tu dočetla všichni jste moc spokojení.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: čt únor 25, 2010 1:16 pm Předmět: |
|
|
Jeniffer vítám Tě mezi námi a věřím, že po přečtení příspěvků zde na foru nasbíráš plno rad a zkušeností jiných a že pak už bude Tvé rozhodnutí snadné  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
erytrin
|
Zaslal: čt únor 25, 2010 11:22 pm Předmět: |
|
|
Ahoj... už sem mluvil s Romčou přes OZ a díky za její slova. Je mi 22 let od dětství obezita ale bohužel od 19 let morbidní a moc 180 kg(doufam že jsste to nemohli přečíst ) . Jsem student Vš a i chodit do školy je pro mě z psychickýho hlediska problém stydim se za sebe.... No a tak bych s tím rád něco udělal ale co? Myslíte že jen chirurgická léčba a když ano tak jaká? A co vy a Iscare? Jsem totiž Pražan jak poleno Budu rád za každou odpověď a doporučení. Vím že jsou zastánci i odpůrci bandáže ale myslim že s tim nijak sám už nemůžu hnout. Honza |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lolinka
|
Zaslal: čt únor 25, 2010 11:42 pm Předmět: |
|
|
erytrin,
vítej.
Hurááá, další chlap, konečně.
Přiznám se, nemohla jsem to přečíst, ale vzhledem k tomu, že jsem holka zvědavá, nalepila jsem oko na pc a přečetla.
Tady se stydět nemusíš, jsou tu i větší borci, kteří startovali s vyšší počáteční váhou. A rozhodně jsi se rozhodl dobře, protože takhle to dál nejde, člověk se sebou musí něco udělat, aby se mohl hýbat atd. Nicméně si myslím, že bandáž by pro tebe nebyl tím nejlepším řešením. Domnívám se, že bys měl jít na bypass, ten se dělá zejména u tzv. morbidně obézním (pokud je BMI nad 45), protože jsou u něj největší váhové úbytky, a to je to co potřebuješ.
Je moc fajn, že jsi se rozhoupal a přišel mezi nás, tady se ti bude líbit a budeme tě podporovat a za chvilku z tebe bude krásný štíhlý chlap a holky na tebe jen poletí. Neboj se na cokoli zeptat, podívej se po foru ať víš co kde je a když si budeš chtít jen pokecat, tak zavítej i do Kavárny pro takové to obyčejné kecání.  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wJnXPDh/]
[/url]Turnov 15.5.2009, MUDr. Hrubý-skvělé ruce a profi přístup - všem doporučuji! Metřík dokončen 24.12.2009  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bossice
|
Zaslal: čt únor 25, 2010 11:56 pm Předmět: |
|
|
Erytrin nejdřív Tě vítám a zdravím! Myslím, že bys všechno měl pořádně rozebrat s doktory a neukvapit se, seš přece jen mladičkej, celej život před sebou. Rozhodně s tím něco dělat musíš, aby sis ten život užil krásně. Jen je škoda, že Tě váha traumatizuje už od dětství, to se s tím nedalo nic dělat? Ale nikdy není pozdě, tak teď jdi do toho PLNOU VAHOU CELÉ SVÉ PERSONY! Proč jsi se mordoval s prťavýma čísilkama? Stejně mám po ruce brejle. Hrdě si je přiznej na metříku a pak to bude bomba, až budeme sledovat Tvé úbytky!
No a kdyby jsi chtěl telefonní číslo na Drago69, tak můžu poslat. Přece jen chlap s chlapem se tak neostýchá mluvit o intimnostech. U nás sice platí, že jsme si všichni rovni, ale znáš to, někteří si jsou přece jen rovnější.  _________________
55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + zatím 88kg a bude hůř |
|
Návrat nahoru |
|
 |
suelin2
|
Zaslal: pá únor 26, 2010 7:41 am Předmět: |
|
|
erytrin a laidem vítám vás tady T to je super že jste našli odvahu a napsali,ale hlavně že jste našli odvahu se sebou něco dělat.Kluci tak vám přeji to nejsprávnější rozhodnutí  _________________
42let,4děti.Tubulizace 10.6.09,míry 15.3.10/100-90-100cm,abdo.24.1.2011.Metřík dokončen11.2.2011 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lenka631
|
Zaslal: pá únor 26, 2010 7:59 am Předmět: |
|
|
erytrin, zdravím Tě, jsme spolurodáci a ještě spolubojovníci s kilama. Těď vážněji : jsme trošku ve výhodě, protože jsou tu vlastně všechny možnosti lépe k dosažení. Vzhledem k Tvému věku bych se zajímala o plikaci, neboť věda jde mílovými kroky kupředu tak ať máš možnost případně využít něco lepšího.
A dej nám občas ( i častěji) o sobě vědět  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wZ361Qy/]
[19.11.2009 MGB MUDr. Beňo ] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Garfield
|
Zaslal: pá únor 26, 2010 9:30 am Předmět: |
|
|
Ahoj všichni, chtěla bych se představit. Jsem Vlasta je mi 41 let a mám dvě holky 6 a 7,5 roku. O chirurgickém zákroku jsem se dozvěděla už před pěti lety. To jsem ale měla BMI 31, takže o zákroku by asi nebyla žádná řeč. Nikdy jsem nebyla žádná obryně (váhově) ale byla jsem soustavně na dietě. Moje váha (nejnižší) byla ve 30 letech 58 kg. Stále jsem se pohybovala maximálně na 65 kg. To se ale změnilo mateřstvím, a v 36 letech jsem nekontrolovatelně začínala nabírat. Když jsem tento týden volala na Iscare kliniku, kde se ptali na současné BMI hlásila jsem 36 a něco. Jaké bylo moje překvapení, že tomu tak už není, a při výšce 170 cm už vážím 109 kg. takže 37,7. Jsem na konzultaci objednaná 23.3. I když jsem nebyla rozhodnutá podstoupit bandáž žaludku, po přečtení vašich příspěvků (a těch je fakt hodně) jsem si včera s manželem promluvila o této možnosti, a jestli budu vybraná jako vhodný kandidát tak do toho půjdu. Díky možnosti výběru jak bude můj život směřovat dál, hodnotím tuto šanci jako jedinečnou. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marica
|
Zaslal: pá únor 26, 2010 9:36 am Předmět: |
|
|
Ahoj Garfield vitej zde preju at se ti dari, ja byla take prekvapena nad svou vahou jdu na prvni konzultaci 25.3 a taky doufam, ze budu vhodny kandidat Drzim palce _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Garfield
|
Zaslal: pá únor 26, 2010 10:04 am Předmět: |
|
|
Díky Marica za přivítání. Já mám strach aby mě doporučili na operaci, protože nemám žádné problémy. Tedy žádné. Mám neskutečné otoky nohou - jsem typ hruška, a doporučení lékařky na cévním - zhubnout alespoň 30 kg - a to jsem v listopadu měla "jen" 95. Ty jsi vzhledem k BMI vhodný kandidát. Ale říkám si, že nemůžu čekat až mi to skočí na 40tku, protože to bych už nechodila vůbec. Chůze mi dělá tak neskutečné problémy, že obdivuju holky a kluky, kteří tady píšou, jak v rámci svých možností sportují. To já už prostě nemůžu. Manželovi jsem váhu nesdělila jenom BMI , on si to stejně nevypočítá.Má svým pěkných 85 kg, takže tyto problémy nezná. Metabolismus budu mít těma svýma dietama tak rozhozený, že i když fakt moc nejim, tak nehubnu. A 40 kilo už nezvládnu. JO JO efekt je příšerný, a potýkáme se s mín fakt asi všechny - nevim jestli se mi zobrazí smajlíci |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|