Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

PŘEDSTAVENÍ NOVÁČKŮ

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 111, 112, 113 ... 222, 223, 224  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
verca

PříspěvekZaslal: pá únor 26, 2010 10:10 am    Předmět: Citovat

Vítám mezi námi erytrin a Garfield Wink
erytrin přede mnou také váhu neschováš pod mrňavá čísílka, jsem totiž také holka šikovná a dala jsem si u Tebe "citovat" a tam se mi to zobrazilo v celé parádě Laughing Wink ..ale teď vážně - jsem moc ráda, že sem píše stále více mužských, že odhodili jakýsi stud a přiznávají se tu stejně jako my - ženy. Věřím, že tu najdete spoustu čteníčka, které Vás bude stále více nutit se sebou začít "něco" dělat, ať už to bude jakákoliv varianta. Přeji rychlé rozhodnutí a ještě rychlejší začátek u odborníků Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
marica

PříspěvekZaslal: pá únor 26, 2010 10:52 am    Předmět: Citovat

Garfield myslim, ze by se tve nizsi BMI dalo uhrat i na bolesti zad, kloubu a celkove problemy s chozenim urcite ti to nejaky ortoped napise, ze ta vaha je pro tebe pritezujici. S BMI nad 35 se band hradi a tubu kdyz je neco pridruzeneho taky. Urcite se neboj pan doktor ti poradi kam zajit a co udelat. Bud rada, ze nemas zadne komplikace aspon ti po OP bude rychleji lepe. Ja osobne taky zadny pridruzeny problem nemam, jen zanet Achilovky, co se vlece. Crying or Very sad Crying or Very sad
Drzim palce a dej vedet jak vse dopadlo. Jinak pis do Kavarny tohle jen na predstaveni a nechci v tom holkam delat gulas Razz Razz

dlorim

PříspěvekZaslal: pá únor 26, 2010 8:14 pm    Předmět: představení Citovat

Ahoj všem, už dlouho čtu všechny Vaše příspěvky a pořád jsem nevěděla jestli se mám taky přidat.Jsem oproti Vám všem dost "stará 60". Přesto jsem se rozhodla že i v tomhle věku se člověk může snažit být zdravější a cítit se líp tím že zhubne. Jsem ráda, že jsem našla podporu v rodině, jak u manžela tak u dětí.A tak jsem podstoupila v lednu t.r. bandáž žaludku Confused Jsem pět týdnů po operaci zatím mám dole 7 kg a je mi fajn. Vidím tady ty Vaše krásný výsledky, jste šikulky, jak to bude se mnou to se teprve ukáže... Rolling Eyes dlorim
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: pá únor 26, 2010 8:47 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Dlorim - tak další odoperovaná dušička mezi náma.. tak vítej! A choď psát, budem rádi. Věk vůbec není něco, co by tě mělo vylučovat z našeho klubu - naopak, nás tu spojuje jedna a tatáž věc a tou je tloušťka... ať je nám 20, 40 nebo 60.. A jsi skvělá, že jsi se odhodlala a nechtěla jsi svůj život žít v tloušťce! Wink Wink Takže vítej... a přeju pěkné hubnutí Wink
Romana

PříspěvekZaslal: pá únor 26, 2010 8:50 pm    Předmět: Citovat

dlorim a Honzíku vítejte mezi námi Laughing Razz
dlorim

PříspěvekZaslal: pá únor 26, 2010 9:24 pm    Předmět: Citovat

Zelenoočko napsal:
Ahoj Dlorim - tak další odoperovaná dušička mezi náma.. tak vítej! A choď psát, budem rádi. Věk vůbec není něco, co by tě mělo vylučovat z našeho klubu - naopak, nás tu spojuje jedna a tatáž věc a tou je tloušťka... ať je nám 20, 40 nebo 60.. A jsi skvělá, že jsi se odhodlala a nechtěla jsi svůj život žít v tloušťce! Wink Wink Takže vítej... a přeju pěkné hubnutí Wink

Díky za přivítání, teď se snažím udělat metřík to se mi sice povedlo, ale nějak nevím jak ho poslat dál, aby se zobrazil u příspěvku... Crying or Very sad
verca

PříspěvekZaslal: pá únor 26, 2010 9:27 pm    Předmět: Citovat

Dlorim vítám tě mezi námi a jsem moc ráda, že jsi sem napsala. Alespoň jsi nás přesvědčila, že řešit svojí nadváhu, u nás už dokonce obezitu se dá skutečně v každém věku, tedy pokud člověk chce Exclamation
Přeji Ti, ať kila letí už jen dolů Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
bossice

PříspěvekZaslal: pá únor 26, 2010 11:14 pm    Předmět: Citovat

Bariatrické operace se provádějí do věku 65 let! Takže "60" je mladice!

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
suelin2

PříspěvekZaslal: so únor 27, 2010 11:12 am    Předmět: Citovat

dlorim vítám tě tady. Mám sestru Tvého věku a věřím že by to taky podstoupila,jen ten její věk ji odrazuje,byla na 3(nepovedených)operacích s kolenním kloubem a právě váha je u ní problém,že chodí jak babička i když má srdce i mozek 20 Razz Razz držím ti palce at ti to letí dolů a at jsi štastná že jsi to podstoupila ExclamationA budeme moc rádi,když za náma budeš chodit a bude i jiným příkladem,že zhubnout se dá v každém věku Razz Razz jen se musí chtít
Exclamation
dlorim

PříspěvekZaslal: so únor 27, 2010 1:42 pm    Předmět: Citovat

Ahoj, ještě jednou díky všem za hezké přivítání a povzbudivá slova, jsem ráda že máte takovýhle názory.Jen jestli můžu požádat, pokud některá budete umět poradit (abych to i já pochopila) Embarassed jak dostat ten metřík sem k příspěvku. Vytvořit mi šel, ale ta koncovka Question Question Question Omlouvám se že píšu pořád v "představení", příště jdu do diskuse. Laughing
Angiila

PříspěvekZaslal: so únor 27, 2010 1:53 pm    Předmět: Re: představení Citovat

dlorim napsal:
Ahoj všem, už dlouho čtu všechny Vaše příspěvky a pořád jsem nevěděla jestli se mám taky přidat.Jsem oproti Vám všem dost "stará 60". Přesto jsem se rozhodla že i v tomhle věku se člověk může snažit být zdravější a cítit se líp tím že zhubne. Jsem ráda, že jsem našla podporu v rodině, jak u manžela tak u dětí.A tak jsem podstoupila v lednu t.r. bandáž žaludku Confused Jsem pět týdnů po operaci zatím mám dole 7 kg a je mi fajn. Vidím tady ty Vaše krásný výsledky, jste šikulky, jak to bude se mnou to se teprve ukáže... Rolling Eyes dlorim
Ahojky vítám Vás mezi náma,to že jste starší přece neznamená že nemůžete udělat něco pro své zdraví!!Přeji Vám aby Vám šla kilíčka hezky dolu.A budem rádi když i Vy se podělíte o své zkušenosti a průběhem s bandáží a také výsledky .Alča

19.7.TUBU ISCARE podporující manžel ,kočička Čiký
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Dája

PříspěvekZaslal: ne únor 28, 2010 8:44 pm    Předmět: Citovat

Zdravím, 08.03.2010 mě čeká tubulizace žaludku, ale už teď nemůžu pořádně jist strachem.

Naposledy upravil Dája dne ne únor 28, 2010 9:25 pm, celkově upraveno 2 krát.
Romana

PříspěvekZaslal: ne únor 28, 2010 8:53 pm    Předmět: Citovat

dájo vítej mezi námi no jo to už máš za chvilku ale neboj uteče to rychle Razz taky si vytvoř metřík aŤ s ním potom můžeš posouvat kosmickou rychlostí a kam jdeš na operaci?? klidně za námi přijdi do kavárny budem se těšit Razz Wink
Dája

PříspěvekZaslal: ne únor 28, 2010 9:16 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Pavlo, děkuji za přivítání na operaci jdu do Ostravy- Vítkovic k Dr. Holézymu. TRochu se bojím obvzlášť po mediálně známém případu s paní co nemůže jíst a pořád hubne. Zhubnout potřebuji kvůli vysokému tlaku, cukrovce. Embarassed
Mona

PříspěvekZaslal: ne únor 28, 2010 10:27 pm    Předmět: Citovat

Idea

3/3 TUBU

Naposledy upravil Mona dne ne červenec 10, 2011 3:31 pm, celkově upraveno 1 krát.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 111, 112, 113 ... 222, 223, 224  Další

Přejdi na: