Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

POKROKY

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 609, 610, 611  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Romana

PříspěvekZaslal: ne únor 04, 2007 3:39 pm    Předmět: Citovat

TEDA HOLKY TO SE TAK PĚKNĚ ČTE ,MÁTE TEDA OPRAVDICKÁ SLUNÍČKA DOMA.DOUFÁM ŽE SE I NA MĚ USMĚJE NĚKDY ŠTĚSTÍ A DOČKÁM SE Rolling Eyes Crying or Very sad Smile JINAK HOLKY JSTE MOOOC FAJN MĚJTE SE PĚKNĚ A PĚKNÝ ZBYTEK VÍKENDU
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: ne únor 04, 2007 6:22 pm    Předmět: Citovat

Romanko....i všechny ostatní nezadané.. já pevně věřím tomu, že na každého človíčka někde čeká ta jeho druhá polovička. Někteří "dva" se najdou dřív a někteří o něco později....ale každopádně doufám, že díky tomu, že několik z těch dlouho nošených kil shodíte a zkrásníte, tak určitě se chlapi jen pohrnou. Sice Vás všechny neznám, ale Ty, co znám podle fotek, tak to jsou samé krásné baby!! A to jste určitě všechny, co jste tady! Takže pak pozvednete hrdě hlavu vzhůru, otevřete oči dokořán, vypnete hruď a vyrazíte na lov...!!!! Hodně štěstí, chlapů je dost, nebojte!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
trixl

PříspěvekZaslal: ne únor 04, 2007 10:17 pm    Předmět: Citovat

Hm a co když se nekoukáte dobře kolem sebe? Ten můj o mně věděl tři roky, ale já si ho všimla až asi měsíc dva před tím než jsme spolu začali chodit.

BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy Smile, bezlaktózová dieta
ALENA

PříspěvekZaslal: ne únor 04, 2007 11:11 pm    Předmět: Citovat

koukám,jak jste všechny mlaďoučké. Já budu mít 54 a než zhubnu,tak to už budu zase pro chlapy stará. No i kdybych měla zůstat sama,tak chci zhubnout. Hlavně sama pro sebe,abych se dobře cítila.A možná potom jednou v důchodě se s někým potkám. Bude to krásné i na stará kolena.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Romana

PříspěvekZaslal: ne únor 04, 2007 11:19 pm    Předmět: Citovat

Zelenoočko,teda umíš opravdu potěšit a moc pěkně napsat.Já si taky myslím že se jednou dočkáme my holky šikovný a zatím smutný.My se třeba koukáme kolem sebe a i když třeba vidíme někoho kdo je nám víc než sympatický tak si ho zase my třeba netroufáme oslovit. Ale vždyť to je jedno říkám si že je lepší zůstat sama než s nějakým"grázlíkem"který se z hodného třeba vyklube.(vím o čem mluvím,poznala jsem to a díky bohu za včas,je to minulost)tak se mějte dobrou noc a zítra ahoj
Betty

PříspěvekZaslal: ne únor 04, 2007 11:20 pm    Předmět: Citovat

jÁ CHCI TAKÉ CHLAPA Exclamation
Ale víc se bojím, že už nevím jak se to dělá

[/url]
Romana

PříspěvekZaslal: ne únor 04, 2007 11:25 pm    Předmět: Citovat

Betty no já myslím že se to nezapomíná neboj určitě se dočkáme.Leda že by těch chlapů bylo málo,ale když se podívám kolem sebe tak je jich zatím dost Razz Laughing Shocked
tak stačí jen otevřít oči,hledat a najít toho pravého Razz Crying or Very sad Mad Laughing Cool Sad Exclamation Exclamation
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: po únor 05, 2007 9:56 am    Předmět: Citovat

Holky nebojte... věřte mi, že pak budete chlapy ještě muset odhánět..!!!!
A Alenko - ani ty neházej flintu do žita - neznamená to, že když jsi o něco málo starší než my, tak že snad nemáš právo na život, natož na chlapa! Moje teta se zamilovala jak malá holka a to jí bylo 56 let. Vždycky měla smůlu na chlapy, 1.manžel jí zemřel, druhej utekl za mladší, atd.. ale teď má bezva chlápka, oběma je teď už 66 let a mají za sebou opravdu nádherné, 10-ti leté soužití, plné lásky, úcty, ale i sexu - opravdu! Se hledali, až se našli - a to teta vždycky říkala, že je stará a tlustá (má 178cm a 108 kg), že si nikdy už nikoho nenajde a že bude pořád sama... a vida...chlap je tu... a jakej... mají pevnější a plnohodnotnější vztah než kdejací mlaďoši..
Takže všem...i když nás několikrát život (nebo chlapi-to je jedno) zklamal, tak se nevzdávat a pořád doufat!!!
A vězte: "Kdyby nebylo bolesti, nemohli bychom pocítit radost"...!!!!!
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: po únor 05, 2007 9:57 am    Předmět: Citovat

Jo a když jsem u těch životních hesel - přidám ještě jedno, které se mi líbí:
"Milování je jediná dřina, která za to stojí" !!!
qwys

PříspěvekZaslal: po únor 05, 2007 1:17 pm    Předmět: Citovat

Kdyz uz jsme u tech 60kilovejch, ja mela takhle jednoho 183/56, ale co se da delat, jel spis po moji hubene segre, jakoz i dalsi Smile ale byli takhle blbi jen dva, ostatni byli blbi jinak Very Happy Proste me nemilovali, to je vse, tak doufam, ze najdu nekoho, kdo nebude chtit byt s nikym jinym nez se mnou, bude proste vernej, zadnej fetak, zavislak, nasilnik, alkoholik apod. veci Smile Ja toho zas tak moc nechci, navic, mam co nabidnout. To zni jak inzerat Laughing Heh, vyhlidnuto mam.
ALENA

PříspěvekZaslal: po únor 05, 2007 4:56 pm    Předmět: Citovat

Zelenoočko,díky za krásná slova. Opravdu přijdou vhod. Já stále doufám,že to příjde. Když nebylo krásné mládí bude určitě o to hezčí stáří. Osudu člověk neunikne. Co se má stát se stane. Rolling Eyes Laughing Rolling Eyes Laughing Rolling Eyes Laughing Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation
Betty

PříspěvekZaslal: út únor 06, 2007 12:08 am    Předmět: Citovat

Tak mám pocit, že by to chtělo BAND - SEZNAMKU.
Pár zamilovaných obandážovaných by mohl místo do hypermarketu běhat po fitku a ušetřené korunky na jídle nechávat na masážích a na SUPER-BAND-DOVOLENÝCH.
Bylo by to praktické. Nic by se nemuselo stále vysvětlovat a ta souhra by byla i pro naše národní hospodářství a národní zdraví a zvýšení zdraví občanů ......

Laughing Idea :lol

[/url]
trixl

PříspěvekZaslal: út únor 06, 2007 9:18 am    Předmět: Citovat

Betty ty mi čteš myšlenky Laughing A co potom vzájemná podpora, žádný partner pomlaskávající si u tíví nad talířem s dobrůtkami Smile A pokud by byli dosti mladí, tak dítko vychované u malinkých talířků a hrnečků svých rodičů ... Laughing

BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy Smile, bezlaktózová dieta
Betty

PříspěvekZaslal: út únor 06, 2007 9:10 pm    Předmět: Citovat

KRÁSNÁ BUDOUCNOST.
To by měli naši lékaři radost, ale neměli by pak málo práce Question Question Question
Laughing

[/url]
bela

PříspěvekZaslal: st únor 07, 2007 7:54 am    Předmět: Citovat

Trixl jak píšeš o těch malých hrnečkách-mám problém odhadnout ted po bandu porce jídla,ne pro sebe,ale pro manžela a děti,což děti,těm přidám když mají málo,ale s manželem jsme na kordy,přijde mi že toho zdlábne strašně moc a pak mu to řeknu a on na to že se nemůže ani najíst,no prostě jsem asi zapoměla kolik toho dokáže ,,normální člověk" spořádat
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 609, 610, 611  Další

Přejdi na: