Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 97, 98, 99 ... 222, 223, 224 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Zapletalka
|
Zaslal: po říjen 12, 2009 4:32 pm Předmět: |
|
|
Souhlasím s bossicí, tubu je určitě rizikovější, než bandáž, ale lepší než bypass. Každá i zcela banální operace může skončit fatálně a proto by si měl každý dobře promyslet co a proč je ochoten podstoupit. Mám to čerstvě za sebou a sranda to nebyla a ještě úplně vyhráno taky nemám. Držte se holky a zvažujte pečlivě. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/whleHOb/]
[/url] 39 let, 2 dcery 20 let, 10 koček všeho druhu, hejno rybiček, tubulizace 6.10.2009 v Turnově, před op. - 5 kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
JAŇULE34
|
Zaslal: po říjen 12, 2009 8:42 pm Předmět: PROSÍM O RADU...... |
|
|
DOBRÝ VEČER,JSEM TADY NOVÁ A MÁM PLNO OTÁZEK,ALE NEJDŘÍVE CO JE POTŘEBA UDĚLAT JAKO PRVNÍ KROK???PLATÍ SE BANDÁŽ???JAK DLOUHO TRVÁ NEŽ SE K SAMOTNÉ OPERACI DOSTANU??? DĚKUJI JANA |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bossice
|
Zaslal: út říjen 13, 2009 12:06 am Předmět: |
|
|
Omlouvám se, Martina mě správně upozornila, že v našem kruhu bylo to úmrtí při jiné operaci, než přímo u tubu, ale v návaznosti na ni, při plastice. Tak promiňte. Ale o případech úmrtí u nás v ČR mi už říkali 2 lidi, ale protože jsem tu informaci dostala z druhé ruky, neznám podrobnosti a nemůžu se na to tedy odvolávat. Ale o úmrtích v zahraničí bylo už natočeno několik dokumentů a napsáno několik článků. Takže ten strašák tu stejně v pozadí stojí.
Ještě jednou se omlouvám, byla to moje neznalost. Díky za pochopení. Myslela jsem to dobře a možná jsem některou z Vás vyděsila. Ale je potřeba brát v úvahu všechny plusy i mínusy, možnosti i nemožnosti. _________________
55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + zatím 88kg a bude hůř |
|
Návrat nahoru |
|
 |
suelin2
|
Zaslal: út říjen 13, 2009 8:05 am Předmět: |
|
|
JAŇULE34
Taky tě mezi náma vítám,to co psali holky je vše pravda,ale hlavně ti tyto operace do podrobna vysvětlí tvůj lékař,i možné komplikace.Nikdo tento zákrok nechce zlehčovat,nebot to opravdu není vrtání zubů,ale rozhodnutí zůstane vždy na tobě. _________________
42let,4děti.Tubulizace 10.6.09,míry 15.3.10/100-90-100cm,abdo.24.1.2011.Metřík dokončen11.2.2011 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: út říjen 13, 2009 7:06 pm Předmět: |
|
|
bossice ano Martina má pravdu a nebylo to v návaznosti na tubu, jelikož ta osoba měla bandáž a bylo to až skoro 2 roky po bandáži. _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sjestik
|
Zaslal: st říjen 14, 2009 12:27 pm Předmět: Nováčik |
|
|
tak som sa rozhodla niečo robiť s tou mojou 40-sať kilovou nadvahou,ale neviem ci je tato metoda tak vhodna akurat pre mna.ked nedokazem uz dnes dodrzat nejaky rezim,potom to nebude lepsie.Ale bojujem s tym od malička a uz tomu chcem dat fakt koniec.Ale netusim ako to prebieha.To sa objednam po tel na klinike,oni daju termin zakroku a je to?Je my 27rokov mam 168cm a 115kg.prosim odpiste niekto |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bossice
|
Zaslal: st říjen 14, 2009 3:37 pm Předmět: |
|
|
sjestik děvenko, nejdříve Tě vítám mezi námi. Než Tě někdo objedná přímo na zákrok, musíš absolvovat nejdřív pohovor, kde Tě seznámí se všemi druhy zákroků a jejich riziky, výhodami a nevýhodami, pak se spolu s doktorem dohodnete na konkrétním zákroku a pak spoustu vyšetření a podle jejich výsledků se teprve potvrdí vhodnost navrženého zákroku, takže nepočítej s tím, že za pár dní můžeš jít na sál. V některých zdravotnických zařízeních se čeká na pořadí i několik měsíců. Taky před operací by ses měla snažit sama a něco shodit, aby operatér měl o trochu víc místa k výkonu - hlavně by se měly zmenšit dietkou játra. Takže nejdřív si prostuduj místa, kde se tyto operace provádějí a taky odezvy pacientů. Hlavně si pročítej naše stránky, tam se dozvíš nejvíc. Přeji správné rozhodnutí. Ahojky a čti, čti a čti.  _________________
55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + zatím 88kg a bude hůř |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zdenča
|
Zaslal: pá říjen 16, 2009 11:05 am Předmět: odpověď |
|
|
ahoj,já bych chtěla podtoupit tubulizaci,ale nevím co nejlepší jestli tubulizace nebo bandáž.Prostě potřebuju něco co mě stoprocentně zastaví v tom obžerství Prosím tedy někoho po tubulizaci o radu.´Jinak jsem teď těsně před všemi potřebnými vyšetřeními tak doufám že to bude o.k. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zdenča
|
Zaslal: út říjen 20, 2009 7:00 pm Předmět: pomoc |
|
|
moc,moc prosím někdo mi odpovědťe,jsem z toho trochu nervózní  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
suelin2
|
Zaslal: út říjen 20, 2009 7:38 pm Předmět: |
|
|
zdenčo ahoj vítám tě tady mezi náma,hodně čti pozpátku.Nikdo ti neřekne co je lepší,snad jen tvůj lékař,tady se můžeš dozvědět jak která z nás je spokojená s tou či tou operací.Ale taky se můžeš dočíst,že spoustu lidí po bandáži stejně skončí na tubu,ale je tady taky spoustu bojovnic které si skvěle vedou i s bandáží a mají bomba výsledky.Každá má své pro i proti,jestli jsi žravá jako jsem byla já ,tak ti doporučím tubu,bud si jistá že se nenažereš,ale napapaš Ale i tubulizace se dá přejíst ,musíš se už celoživotně hlídat,proto jsme tady všichni a radíme si,fandíme atd. _________________
42let,4děti.Tubulizace 10.6.09,míry 15.3.10/100-90-100cm,abdo.24.1.2011.Metřík dokončen11.2.2011 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zapletalka
|
Zaslal: út říjen 20, 2009 7:41 pm Předmět: |
|
|
zdenči, v obžerství tě nezastaví nic (snad jen smrt, ale tu sem tahat nebudeme), vždycky musíš chtít sama a všechny operace jsou jen berličky, u bandáže tě brzdí kroužek, ale dá se docela snadno, jak se tu říká "přežrat" horní část žaludku roztáhnout a ještě si způsobit vážné zdravotní komplikace, které končí operativním vynětím bandáže, nebo nedej bože rupturou žaludku či prořezáním bandáže do žaludku, takže bandáž vyžaduje větší ukázněnost, než tubu. U tubu je výhoda, že na nějaký čas (je to silně individuální), přijdeš zcela o pocit hladu (společně se 3/4 žaludku) a ta poslední čtvrtinka ti nedovolí pozřít moc jídla, ale žaludek je jen sval a to velice pružný, takže se dá taky "přežrat", potom se zvětší na třeba i původní velikost a jsi tam, kde jsi byla. Proto i po tubu musíš dodržovat poměrně přísná pravidla kolik a co jíst. Ještě existují operace spojené s určitou mírou tzv. malabsorbce, tj, bypassy, kdy ti vyřadí z funkce určitou část střeva a v té zbylé se už nevstřebá tolik živin, kolik by se vstřebalo normálně, takže můžeš relativně jíst skoro všechno a hubneš. Ovšem tyto operace s sebou nesou větší riziko komplikací a taky si musíš hlídat co jíst, protože třeba po sladkém či mastném jídle následují pocity na omdlení, zvracení nebo silné a časté průjmy. Takže je to jen a jen na tobě a všechny operace jsou jen berličky. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/whleHOb/]
[/url] 39 let, 2 dcery 20 let, 10 koček všeho druhu, hejno rybiček, tubulizace 6.10.2009 v Turnově, před op. - 5 kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
martina
|
Zaslal: út říjen 20, 2009 8:33 pm Předmět: |
|
|
Zdenčo,
tvůj lékař ti může vše vysvětlit a doporučit pro tebe nejvhodnější řešení, ale rozhodnout se budeš muset ty sama. To za tebe nikdo neudělá. _________________
bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sseess
|
Zaslal: st říjen 21, 2009 6:18 pm Předmět: sseess |
|
|
AHOJKY VŠICHNI,JSEM ZDE DNES POPRVÉ A NESTAČÍM ZÍRAT.ROZHODUJI SE JÍT NEBO NEJÍT NA BANDÁŽ ŽALUDKU. ODRAZUJE MĚ HODNĚ TO GASTRO VYŠETŘENÍ.BUDU RÁDA KDYŽ MI NĚKDO ODEPÍŠE SVÉ ZKUŠENOSTI  _________________ sseess |
|
Návrat nahoru |
|
 |
suelin2
|
Zaslal: st říjen 21, 2009 7:40 pm Předmět: |
|
|
sseess
vítá Tě tady,tak to s tím gastrem nemyslíš vážně že ne.Je to to jedno z nejmenších co můžeš pro sebe udělat,opravdu se neboj to přežiješ :!:Každá z nás se toho bála,ale je to vážně prkotina i když nepříjemná,můžeš požádat o uspání u nás to dělají,dostaneš včeličku a máš to cobydup hotové  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
zdenča
|
Zaslal: pá říjen 23, 2009 7:47 am Předmět: |
|
|
já všem moc děkuji za odpovědi,vím,že bez snahy nic nejde,tak mi prosím držte palečky,ať to zvládnu .Trošku mě mrzí to psychologické vyšetření je tak zdlouhavé a ještě mi nikdo neřekl o jakési spolupráci s dietoložkou???je to trošku běh na douhé tratě,ale přesto jsem plně odhodlaná se do toho pustit |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|