Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

PŘEDSTAVENÍ NOVÁČKŮ

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 96, 97, 98 ... 222, 223, 224  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
magniella

PříspěvekZaslal: po září 07, 2009 12:07 pm    Předmět: představení Citovat

Všechny Vás zdravím a ráda bych se k Vám připojila. Před měsícem jsem se rozhodla, že bych chtěla řešit své potíže s obezitou (jako už mnohokrát předtím) a jako pomoc podstoupila chirurgický výkon. Byla mi v ISCARE doporučena adjustační bandáž. Já ale od té doby přečetla mraky vašich příspěvků a čím více čtu, tím více mám otázek a pochybností. Ráda bych využila vašich zkušeností a hlavně podpory. Přesunu se tedy do kavárny a pokusím se Vás zeptat. Předem děkuji za vstřícnost M.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Iva63

PříspěvekZaslal: po září 07, 2009 6:56 pm    Předmět: Citovat

magniello, vítám tě mezi námi, ptej se, rádi ti poradíme Smile

[/url]
"2v1" - aneb žlučník a tubulizace najednou, Turnov, 24.10.2008, 48 let

nástup na op 145kg
suelin2

PříspěvekZaslal: pá září 11, 2009 12:52 pm    Předmět: Citovat

magniello taky tě mezi náma vítám,tak když něco budeš chtít tak se ptej a diskutuj Razz Razz
nedka1

PříspěvekZaslal: po září 21, 2009 12:53 pm    Předmět: nedka1 Citovat

Jmenuji se Liba, bandáž mi dělali 15.9.2009. Je mi 57 let a pro operaci jsem se rozhodla v červnu 09, když jsem vážila 112 kg. Jsem Vdaná, máme s mým panem manželem tři pejsky. Dvě čivaví holky mámu, její štěňátko a kokršpaněla. Děti už jsou samostatné a z domu. Obezitou jsem nikdy netrpěla, v mládí jsem byla dokonce v lázních pro tělesně slabé. Vžila jsem nejvíce do 70 kg. Po roce 2000 přišly zdravotní potíže, těžká operace ginekologická a kila začala přibývat. Před třemi lety jsem přestala kouřit a přibrala jsem neuvěřitelných 30 kg. A dost!!!!!!! Pro bolesti kloubů a zad nemohu chodit do lesa, mám potíže i při banální záležitosti, jako je vytření zadku po stolici, nebo obouvání. Nepotřebuji být krásná, ale pohyblivá. Nu a nyní už musím jenom poslouchat lékaře a vše ostatní už organismus zvládne sám.

[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wlPAHnT/]
Sovi

PříspěvekZaslal: čt září 24, 2009 7:02 pm    Předmět: Citovat

Ahoj všem... je tu někdo, kdo měl bandáž a pak šel na vyndání bandu + tubulizace? (nebo minigastr.bypass).
O něčem takovém uvažuju, protože nyní, ač mám band krátce (3roky), už není hubnutí co bývalo... spíše jen a pouze přibírám.. a mám více než kdysi před bandem.
Jak se liší "život" po tubulizaci od životu po minigastr.bypassu? Můžete dělat a jíst vše? A co sport?
A řekne mi někdo ve stručnosti, jaký je základní rozdíl mezi těmito dvěma operacema... a pak taky mezi bypassem a minigastr.bypassem? děkuju.. (jdu do kavárny)
silvia k.

PříspěvekZaslal: po září 28, 2009 6:18 pm    Předmět: vysledky tubulizace zaludku Citovat

Zdravim vas; rozhodujem sa medzi bandazou a tubulizaciou zaludka.Je niekto po tubulizacii a vyrazne zhubnul , bez toho ze by si novozmenseny zaludok roztiahol ?
Dekuji za rady.
janaaa

PříspěvekZaslal: po září 28, 2009 6:20 pm    Předmět: Citovat

SILVIE MYSLÍM, ŽE TAKOVÝ NIKDO TADY NENÍ, JE MI LÍTO.

[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
bobule

PříspěvekZaslal: po říjen 05, 2009 9:30 pm    Předmět: nováček Citovat

Zdravím všechny, jmenuji se Naďa a uvažuji o tubulizaci nebo bandáži žaludku. Zatím všechno pročítám a sleduji. Jsem vdaná a mám 2 děti a bojím se, abych nebyla ve statistikách úmrtí po tubulizaci Wink
janaaa

PříspěvekZaslal: út říjen 06, 2009 3:52 pm    Předmět: Citovat

BOBULE VÍTÁM TĚ MEZI NÁMI A NEBUJ ZATÍM NEZNÁME PŘÍPAD, KDY BY JIM TAM NĚKDO PO TĚCHTO ZÁKROCÍCH ZŮSTAL.

[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010
suelin2

PříspěvekZaslal: st říjen 07, 2009 1:31 pm    Předmět: Citovat

bobule
ahojky zdravím tě a vítám mezi náma.Prosím tě netraš Exclamation Exclamation nechci zlehčovat tyto zákroky,ale opravdu nikoho neznáme kdo by nepřežil a to je dobře.Neboj se,vlastně klidně se boj to je ůplně normální,každý jsme tím strachem prošli ale pak strach vystřídá bomba pocit a štěstí
zdenča

PříspěvekZaslal: pá říjen 09, 2009 5:13 pm    Předmět: zdenča Citovat

ahoj jsem tady nová,chci se zeptat,jek dlouho trvá termín operace a jak je člověku po zákroku?
bossice

PříspěvekZaslal: pá říjen 09, 2009 7:30 pm    Předmět: Citovat

Zdenčo, záleží na moc okolnostech, nejvíc asi na tom, kam a na jakou operaci se chystáš a pak taky na předoperačním vyšetření. Kdybys byla trochu konkrétnější, hned Ti může některá z nás podat bližší info. Ahojky a vítej mezi námi.

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
Zapletalka

PříspěvekZaslal: po říjen 12, 2009 7:57 am    Předmět: Citovat

Mě to trvalo (od objednání k návratu z nemocnice, kde mi udělali tubulizaci) od 28.7.2009-11.10.2009 a prodloužilo se to positivním nálezem helicobaktera pylori v žaludku, což se musilo přeléčit antibiotiky, poprvé jsem v Turnově byly 13.8. a domů po operaci, která byla v úterý 6.10. jsem odjíděla včera, tj. 11.10. je to celkem fofr Smile

[/url] 39 let, 2 dcery 20 let, 10 koček všeho druhu, hejno rybiček, tubulizace 6.10.2009 v Turnově, před op. - 5 kg
Beruna22

PříspěvekZaslal: po říjen 12, 2009 8:54 am    Předmět: Citovat

Ahoj Zdenčo, já jsem po bandáži, kterou mi dělali v ISCARE v Praze, na první konzultaci jsem byla 2.4.2009 na kolečku 10.7. a měla jsem zánět jícnu , takže mě museli přeléčit antibiotiky a na operaci jsem měla jít 8.9., ale dostala jsem zánět močáku takže jsem šla až 15.9. a dneska jsem v pohoděěěěě.Papa Razz Razz Razz

[/url]

38let,vdaná, dcery 18 a 15 let, ,bandáž 15.9.2009,před bandáží -5kg
bossice

PříspěvekZaslal: po říjen 12, 2009 4:20 pm    Předmět: Citovat

Ahojky, nevím, jestli bych se radši neměla praštit přes pazoury, ale nedá mi to. Při tak vážném zákroku není férové mazat každému med kolem pusy. Tubulizace je mnohem náročnější zákrok jak pro pacienta tak pro operatéra a jedno úmrtí - embolie - tu už, bohužel, bylo. Po tubulizaci je větší riziko komplikací. Jasně, je to malinké procento, ale je tu. Ať každý zváží sám a nejdřív si prostuduje vše, co je psáno na hlavních stránkách. Je mi líto, že můj příspěvek vyzní jako vztyčený ukazovák, ale "dvakrát měř a jednou řež", to v tomhle případě sedí. Každý musí zvážit SVŮJ zdravotní stav a SÁM se rozhodnout a dát hodně na rady lékaře. Dobře rozvažujete a dlouho. Vyplatí se. Přeju všem to správné rozhodnutí.
...možná je můj dnešní příspěvek ovlivněn stavem Hanaky...viz kavárna

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 96, 97, 98 ... 222, 223, 224  Další

Přejdi na: