|
Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 95, 96, 97 ... 222, 223, 224 Další
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
hvezdicka04
|
Zaslal: st srpen 19, 2009 11:05 am Předmět: Mudr.Čierny |
|
|
Dobrý den,p.doktore,jsem z Olomouce,a chtěla bych podstoupit bandáž,
172cm/127kg,nevím jaké mám BMI,a kam se obrátit,bylo by možné se u Vás objednat a pořešit to.Jaké vyšetření bych potřebovala,jestli to platí pojištovna a vše kolem toho.Něco jsem si už přečetla na foru,ale spoustu toho ještě nevím.Děkuji Vám za zprávu Hanka  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: st srpen 19, 2009 4:54 pm Předmět: |
|
|
Když si otevřeš stránky bandingklubu, tak tam najdeš i výpočet BMI http://www.bandingklub.cz/bmi.phtml _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ivav
|
Zaslal: po srpen 24, 2009 4:16 pm Předmět: Mám velkou radost, |
|
|
že se něco pohnulo. Všechny zdravím a chci napsat, že 2.9. jdu do ISCARE k chirurgovi. Pak už by to snad nemuselo trvat dlouho a dočkám se bandáže.
Chci se Vás zeptat, co všechno bude chirurg se mnou dělat?
Děkuji za odpověď.
Iva _________________ Iva |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Beruna22
|
Zaslal: čt srpen 27, 2009 7:54 am Předmět: představení |
|
|
| Dobrý den, je mi 38let a 7.9.2009 jdu na bandáž žaludku do ISCARY tak doufám, že všechno dobře dopadne a za chvíli budu taky řešit pěkné úbytky. Po operaci se určitě ozvu jak to dopadlo. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Irma Hrůzová
|
Zaslal: čt srpen 27, 2009 11:18 am Předmět: |
|
|
Ahoj. Tak Ti budu držet palečky ať Ti vše dobře dopadne a už jsi hubená. Ahoj IRMA _________________ 48 let, vdaná-2děti-kluci, 1manžel, 3vnoučata, 2kocouři[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbJqDdm/]
[/url] |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
zelenooka
|
Zaslal: pá srpen 28, 2009 5:53 am Předmět: |
|
|
AHoj Všem,
i ja bojuji s obezitou je mi 22 let. V roce 2006 jsem podsoupila bandaž v Iscare, kila letěli nesmirnym krokem dolu a po dvou letech zase nahoru. Takze dámy nespěte na vavřinech opravdu to neni jen v tom si nechat udelat bandaž a dokonce života modelky. Ja jsem dnes už v situaci kdy temer vsechno vyzvracim a tloustnu i z vody, takže silně uvažuji o tubulizaci. Všem kdo se pro operaci rozhodnou držím pěstičky, ale opravdu si zjistětě co nejvice nazoru, po bandu je spousta lidi co do třech let jdou na tubu, takže to chce pořadně promyslet a zkonzultovat s lekařem.
Mějte se krásně
Zelenooka
P.S. nejsem zelenoočko co někteří z Vás možná znají |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Beruna22
|
Zaslal: pá srpen 28, 2009 8:04 am Předmět: |
|
|
| Ahoj, děkuji Irmě za podporu, ale Zelenooka mě nepotěšila , že se kila vrátila to není potěšující zpráva. Tak snad to bude dobrý. S pozdravem Beruna22 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
zelenooka
|
Zaslal: pá srpen 28, 2009 8:36 am Předmět: |
|
|
| Baru, je to u každeho individualni, ale lidi co začali opět nabirat je hodně, je to opravdu o vuli vydrzet nepřejidat se a cvicit ty kila zezačatku jdou dolu sami ale pak se musi makat. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Dáša Zvěřinová
Založen: 4.8.2009 Příspěvky: 4 Bydliště: Jiřetín pod Jedlovou
|
Zaslal: pá srpen 28, 2009 12:29 pm Předmět: |
|
|
| Ahojky, moc všechny zdravím! Bandáž jsem podstoupila 18.8.09 v Iscare a tak jsem se hned zaregistrovala a ráda s Váma budu probírat vše kolem hubnutí. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
janaaa
|
Zaslal: ne srpen 30, 2009 7:51 pm Předmět: |
|
|
VÍTÁM NOVĚ PŘÍCHOZÍ A PŘEJU JIM HODNĚ ZDARU V HUBNUTÍ. JEN DO TOHO A PŮL JE HOTOVO. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w1KWNws/]
[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
alishka
|
Zaslal: út září 01, 2009 3:11 pm Předmět: |
|
|
Ahojky, je mi 22 let, 168cm/123 kg. Dneska jsem byla v Iscare, chtela jsem k obezitologovi, ale objednali me rovnou na chiru, kde mi doktor doporucil bandaz..
Rekla jsem, ze se rozmyslim...
Co me zajima - jak dopadla vase kuze po shazovani s bandazi..? desim se vytahaneho bricha... a nemam penize pak na plastiku...
prece jen jsem mlada a nerada bych pak misto komplexu z tloustky mela komplexy z kuze...
diky za odpovedi..
Katka |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Sybila
Založen: 3.9.2009 Příspěvky: 4 Bydliště: Vodňany Jižní čechy
|
Zaslal: čt září 03, 2009 12:52 pm Předmět: Pozdrav všem. |
|
|
Zdravím všechny, jsem zde nová a 7.9.2009 nastupuji do ISCARE na bandáž žaludku. Veškeré náležitosti mám již vyřízené, pověstné kolečko i předoperační vyšetření, ale včera vačer na Nově ukazovali tu slečnu, která vážila 405 kg, její BMI bylo asi 105 a po úspěšné operaci band. žaludku po 14 dnech umřela. Trochu mě to zarazilo a tak prosím odpovězte, jaká jsou rizika. Mám 55 roků, cukrovku, jsem po operaci štítnice a na substituci a mé BMI je 4O. Děkuji za odpovědi .  _________________ 55roků, l manžel, l syn. www.TickerFactory.com/weight-loss/wz6mSW1/ |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Zapletalka
|
Zaslal: čt září 03, 2009 1:27 pm Předmět: |
|
|
Sybilo, za prvé, dotyčná 408 kg vážící paní nebyla na bandáži žaludku, ale na žaludečním bypassu a umřela na masivní infarkt, na který by nejspíš umřela i kdyby byla doma a žádnou operaci nepodstoupila, protože taková nadváha je pro srdce strašnou zátěží. O rizicích bariatrických operací si můžeš přečíst např. na http://www.bandingklub.cz/bariatrie/. U bandáže je riziko nejmenší (protože se neotvírá žažívací trakt, jen břicho), ale určitě i u této operace jsou možné komplikace. Ovšem jsou mnohem menší, než život s obezitou II. nebo III. stupně. Tak se neboj, na všechno se vyptej svého lékaře a uvidíš  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/whleHOb/]
[/url] 39 let, 2 dcery 20 let, 10 koček všeho druhu, hejno rybiček, tubulizace 6.10.2009 v Turnově, před op. - 5 kg |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
suelin2
|
Zaslal: ne září 06, 2009 9:23 pm Předmět: |
|
|
Sybilo a alishko vítám Vás tady,holky každá operace je závažná,at je to slepák,nebo žlučník a nebo právě operace které chcete podstoupit i vy.Taky každá z nás si prošla strachem a ten je na místě,asi by bylo divné kdyby ne.Hodně čtěte a určíte narazíte na to co vás zajímá,pište a vždy vám některá odpoví.Převis kůže je samozřejmostí pokud člověk shodí rychle a hodně,cvičení je na každém z nás.Pokud se hubne pomalu(nemyslím tím první 2-3měsíce,to jde opravdu hodně rychle),maže se kůže,tak to nebude tak ůplně hrozné,někdo to zvládne na 1 a někdo hold musíjít na operaci další,ale až opravdu shodíte vše co jste si dali za přecevzetí.Nikdo nebude operovat pacienta který shodí 10kg a dalších 20má na sobě.Jinak pan doktor Hrubý je takový človíček,že řekl že až se shodí vše co chceme,udělá nám i operaci bříška na pojištovnu.Takže nejspíš taky záleží na lékaři.Rozhodně se ale nebojte moc,určitě ty sladké pocity,kdy dáváte kilečka dolů za to stojí,myslím že jste určitě četly přéspěvky holek.Tak vás rádi budeme číst a případně radit na kavárně _________________
42let,4děti.Tubulizace 10.6.09,míry 15.3.10/100-90-100cm,abdo.24.1.2011.Metřík dokončen11.2.2011 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
DanaI
|
Zaslal: po září 07, 2009 11:10 am Předmět: |
|
|
Pro Zapletalku Ahoj Ivko, vidím že jdeš z kraje října na tubu, tak ti budu držet palečky a myslet na tebe. Já mám sice všechny vyšetření taky hotový, ale kvůli práci půjdu asi tak někdy až v prosinci, abych co nejmíň chyběla. Nevíš jak je na tom Hanka z Hradce? _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wIALN6F/]
[/url]
46let, syn 26let, sleeve resekce 14.7.2010 Turnov, skvělý pan dr.Hrubý a lidský přístup všech ostatních |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|