Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 387, 388, 389 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
zdenka majerová

PříspěvekZaslal: so duben 25, 2009 9:08 pm    Předmět: Citovat

ahojky super s,kašli na ty co na tebe útočí ,víš,že nemáme na jejich hloupé narážky odpovídat....
zdenka majerová

PříspěvekZaslal: so duben 25, 2009 9:12 pm    Předmět: Citovat

no máš marie pravdu,když člověk nevěděl,tak mrkl do všech příspěvků a bylo jasno....no musíme doufat,že to časem půjde a bude po problému Laughing Laughing
SuperS

PříspěvekZaslal: so duben 25, 2009 9:29 pm    Předmět: Citovat

[quote="marie S."]supers, jsem trochu z tebe zmatená, kde jsi tedy byla na konzultaci, kde ti řekl, že máš port vysoko? v turnově si tedy nebyla, tak tam u vás, kde ti chtějí udělat bypass? a tam jsi byla na konzultaci kdy? jak nejdou dát všechny příspěvky od jednoho přispěvatele tak už se vůbec nevyznám jak to tedy máš? jsem z tvých příspěvků zmatená Crying or Very sad

a štiřinko ty tedy budeš čekat na kasalického ve vojenské nebo taky turnov? Rolling Eyes

nevím jak si pořád píšete jak tam a pak zase sem tak už nevím jestli tomu někdo rozumí? Wink[/quote

Byla jsem v Ostravě,termín mám na září....ale potřebuji to kvůli práci mít dřív,takže zkouším ještě jiné možnosti....v Turnově by to relativně mohlo být dřív,takže asi tak..........

[/url]
42let,děti 19 a 4roky,bezva manžel
band 2007 Iscare,tubu 2009,3.8.2010 abdominop.+kýla uf snad to dám!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
SuperS

PříspěvekZaslal: so duben 25, 2009 9:30 pm    Předmět: Citovat

zdenka majerová

Ahoj máš pravdu,ale taky chápu,že někdo může být ze mě zmatený.....takže to ráda vysvětlím........ Laughing

[/url]
marie S.

PříspěvekZaslal: so duben 25, 2009 9:40 pm    Předmět: Citovat

no to jo to si psala, tomu rozumím, ale o tom portu ti řekli v Ostravě? A podle té dokumentace by ti udělal i v turnově bypass a jaký? mini nebo rouenY, nebo v turnově tubu? a udělají to najednou se sundáním bandáže nebo to nevíš? V ostravě ti dělali vyšetření v jakém stavu je bandáž nebo až před operací? A tam odkud ti volali že by si jako první šla na bypass tam y jsi byla dřív než v ostravě? Rozumím, že hraješ o čas kvuli práci, takže ještě nejseš rozhodnutá, a jak píšeš o všech těch možnostech tak jsem z toho jelen a nevím kde jen o operaci uvažuješ a odkud už máš konkrétní info, a víš co je reálné aby s tebou provedli.

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,
SuperS

PříspěvekZaslal: so duben 25, 2009 9:53 pm    Předmět: Citovat

marie S

Ano o portu v Ostravě,v Turnově mě pan doktor řekl po telefonu,že po konzultaci a když bude vše ok,mohli by udělat i bypass,ale jestli rovnou i se sundáním bandáže to nevím.V Ostravě to udělají naráz a mám přijít rovnou,tak jak jsem.Tam kde mi volali se mnou promluví,zjistí v jakém stavu je bandáž a pak se uvidí co dál,pokud bude ok udělají to taky naráz.

[/url]
marie S.

PříspěvekZaslal: so duben 25, 2009 9:57 pm    Předmět: Citovat

jde i o to jestli existuje i jiné pracoviště než Turnov, kde sundají bandáž a udělají jiný druh operace v jednom. Pokud vím, tak to ve velkém dělá jen turnov a alenku odoperoval v Přerově její lékař a měla velké problémy ( samozřejmě nemusely být problémy způsobeny operací tzv. 2 v jednom). Myslím, že existují ještě další lidé, kterým se s bandáží nevedlo a tak i pro jejich info . V Praze zatím chtějí pouze sundat bandáž zahojit a pak jiná operace a to jak na Homolce, tak jinde. I proto je tvuj příklad důležitý Laughing

SuperS

PříspěvekZaslal: so duben 25, 2009 9:59 pm    Předmět: Citovat

Osobně bych to vůbec nehonila a čekala v klídku na Ostravu,ale v práci mi nedali šanci...takže pokud to nepůjde jinde nastoupím do práce,ale stejně si vezmu PN,ale nepřijdu o ní,ale nechtěla bych to tak hrotit...... Exclamation

[/url]
marie S.

PříspěvekZaslal: so duben 25, 2009 9:59 pm    Předmět: Citovat

aha supers tak ted už jsem v obraze. Smile Smile

SuperS

PříspěvekZaslal: so duben 25, 2009 10:04 pm    Předmět: Citovat

marie S

Ano Homolka volí tento postup,tam jsem s nimi mluvila.V pondělí odpoledne po konzultaci vám napíšu o jakou nemocnici jde a co mi řekly,jistě pochopíte,že o tom nechci zatím psát víc,jelikož mi zavolali sami,takže pokud mě řekne,že můžu dát klidně vědět ať se hlásí další hned to tak udělám.A jak na mě přišly?To nevím a jsem na to zvědavá třeba mají nějakou databázi Rolling Eyes Rolling Eyes co já vím,ale na to se zeptám taky Wink Je fakt,že jsem tam kdysi chodila na obezitologii takže možná?

[/url]
SuperS

PříspěvekZaslal: ne duben 26, 2009 9:23 am    Předmět: Citovat

Alena

Ahoj někde tady jsem četla,že jsi měla s bypassem nějaké problémy můžeš mi o tom npsat víc?Třeba i na mail?Díky Wink

[/url]
Štířinka

PříspěvekZaslal: ne duben 26, 2009 10:33 am    Předmět: operace Citovat

Super S . Pokud všechno dobře dopadne, myslím všechna vyšetření a pokud mi ještě lékaři dají včas zprávy z kolečka, tak jdu do VOJENSKÉ. Pan doktor je moc hodný, vyšel mi vstříc i s termínem. Vše vysvětlil, opravdu moc hodný a určitě i odborník. Sama jsem byla překvapená, jak taková kapacita s obyčejným člověkem pěkně jedná. Pokud by byl nějaký zdravotní zádrhel a musela bych napřed něco vyléčit, tak potom bych šla do Turnova. Tam operují sice hodně omezeně, ale přeci o prázdninách. Tak se budu modlit, aby můj zdravotní stav tomu přál. Sice nejsem věřící....ale nic jiného mi nezbývá. Udělala jsem pro to co jsem mohla. Hlavně jsem si i za tu dobu tady ujasnila co chci a proč zrovna tohle. To mám vyřešené. Hodně mi v tom pomohla diskuse tady. Škoda jen že ještě nefunguje kavárna a musíme tak zbytečně dávat dotazy do operací nebo pokroků . Je to škoda. Je pravda, že spousta našich příspěvků patří spíše do kavárny.

[/url]
nadeje

PříspěvekZaslal: ne duben 26, 2009 6:05 pm    Předmět: Citovat

Tak všem moc díky Very Happy Za podporu a tak, a už se těším jak budu pomalu , ale jistě metřík pohánět směrem do prava Arrow . A jak se říká do roka a do dne zůčtujeme Cool A příští rok aby jsme si pomalu založily fórum pro vizuny...jak s kamarádkou s tichou závistí rádi říkáme těm štastnějším znás...samozřejmě jen co se postavy týče....jinak je to o tom..." jaký si to uděláš, takový to máš " a to doslova a dopísmene. Tak hezký dny a už se těším až tu budu nazpátek Very Happy

[/url]

Tubulizace 28.Dubna.2009
MUDr. Martin Hrubý Turnov
35 let, vdaná, 1x Terka , čtyři čičiny Smile
zdenka majerová

PříspěvekZaslal: ne duben 26, 2009 7:49 pm    Předmět: Citovat

milá naděje hodně štěstí při vstupu do nové etapy svého života,tak vykroč ráno pravou a vše bude ok Razz Razz Razz
ALENA

PříspěvekZaslal: ne duben 26, 2009 9:27 pm    Předmět: Citovat

SuperS já neměla bypass, problémy jsem měla s bandáží a tubulizaci mi dělali zároveň při vyndání bandáže a operovali mě v Přerově. Nenabízí ti ten bypass náhodou ve Val. Meziříčí? Mám pocit, že jsi psala, že jsi ze Vsetína, ale možná se pletu, momentálně nemáš napsané bydliště , tak mám v tom trošku guláš Laughing Laughing Wink Wink Rolling Eyes Rolling Eyes

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 387, 388, 389 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: