Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 388, 389, 390 ... 728, 729, 730 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Lady
|
Zaslal: po duben 27, 2009 3:35 pm Předmět: SuperS |
|
|
Ahojky dneska jsem byla ve Valmezu na kontrole,pan primář Bařinka je moc šikovnej člověk a dneska jsme povídali a povídali, no a právě mi říkal,že bypass dělá a začínají dělat i jiné varianty novější. No a taky jsem se vyptávala jak to je z plastikama břicha. Jezdí tam plastický chirurg a někdo se mě tady ptal jestli dělají i rekostrukci břicha. Bylo mi řečeno,že když by bylo potřeba opravit svaly tak se to dělá taky,že záleží na stavu toho bříška. A je to hrazené pojišťovnou. No takže držím palce aby jsi se rozhodla dobře, ale já bych se mu svěřila do rukou určitě zvona,kdybych měla!!! Taky mi vysvětloval,proč je bypass lepší v některých případech. Pro cukrovkáře je to prý lepší. No je to moc hodnej pan doktor a péče ve Valmezu je taky super.Jedu zase za tři měsíce na kontrolu.Dostala jsem pochvalu za schozené kilečka (kurňa nedal mi obrázek) tak se třeba někdy ve Valmezu potkáme... _________________
Tubulizace 17.2.09 Valašké Meziříčí
před opkou -3kg
42let Manžel a jorkšírka Lucinka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
dlico
|
Zaslal: út duben 28, 2009 7:13 am Předmět: uz je to hotovo |
|
|
tak minulej tyden jsem absolvoval resekci zaludku a kazdym dnem se citim lepe. i timto bych chtel podekovat panu prim. Ciernemu a jeho super kolektivu vynikajicich lekaru a nadhernych,sikovnych a starostlivych sestricek.
a ti co maji z takoveho zakroku obavu nemusi mit! po zakroku jsem uz v podvecer delal prvni krucky!!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hannach11
|
Zaslal: út duben 28, 2009 8:50 am Předmět: |
|
|
Lucieee..držím ti palečky...pak mi dej vědět,jak jsi dopadla:-)) _________________ url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQ0pvir/]
[
[/url]
6.6.08- bandáž žaludku-sklouzla,-8kg
5.11. 2v1vyndání bandu a sleeve Turnov. Metřík dokončen 13.6.09 Dcerky 4a7let |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zdenka majerová
Založen: 13.3.2009 Příspěvky: 74 Bydliště: Voltuš 27Rožmitál pod Třemšínem
|
Zaslal: út duben 28, 2009 1:41 pm Předmět: |
|
|
ahojky super s gratuluji k tak vytouženému termínu .já jsem poslala email panu doktoru Beňovi/chirurg co dělá bari op./zda musím k Táborskému/obezitolog/,když mám celé kolečko hotové a Táborský má volno až 5.srpna .A mám radost,mám se objednat k Beňovi.A ten má volno 29.května hurá,hurá Psycholožka mi totiž tvrdila,že musím k Táborskému Myslím,že je to fuk oba jsou na Homolce tak snad už se to trochu pohne  _________________
mini bypass Homolka3.12.2009 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Milca-berca
Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 234 Bydliště: Benešov,35let,bezdětná
|
Zaslal: út duben 28, 2009 4:05 pm Předmět: |
|
|
Zdeni...ahojjky...nechci ti kaziti radost . .ale asi ti také operace připadne až na září...oni červenec,srpen ,takovéto operace nedělají....jen akutní..v létě se všechno hůře hojí u všech a natož u nás Boubelek... ale ono se to přehoupne...a pak na to v září skočíme obě ....na podzim a v zimě budem krásně hubnout..a na jaře 2010 odhodíme kabátky a tlusté bundy a lidem spadne čelist..to bude to nejkrásnější..jak se vyklubem přes zimu.. A pokud k žádnému obezitologovi nechodíš budeš muset k němu jít tak jako tak...po mě chtěl abych tam šla také a to chodím k MUDr.Housové...což netušil tedy....držím pěstičky...  _________________
3/07 bandáž,16.2/10 tubu při 127kg,odhozeno 41kg,10/10 těhu při 89kg,36tt-89kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: út duben 28, 2009 6:45 pm Předmět: |
|
|
holky bojím bojím slyšeli jste to ve zprávách ...??? po abdomino.... a já mám nástup za měsíc!!! brrrrrrrr  _________________
104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Arielka
|
Zaslal: út duben 28, 2009 6:48 pm Předmět: |
|
|
jjj, teť jsem to slyšela - hned mi psala moje mamka, zrovna dneska jsme o tom mluvily, že to chci podstoupit až skončim s dietěním aono ejhle.... _________________ TUBULIZACE v Turnově 13.1.2009.
Nejtlustší období 146 kg.
Metřík dokončen 23.8.2009
28 let
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wZwguF6/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mikes
|
Zaslal: út duben 28, 2009 6:56 pm Předmět: |
|
|
tak tady asi nejde o typ operace ale o to ze embolie hrozi pri kazde operaci v plne narkoze _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w75PwpA/]
[/url]
28 let
operace Turnov by-pass Roux-Y 8.4.2009 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: st duben 29, 2009 1:19 pm Předmět: |
|
|
jetli doktor řekl supers to co píše tak to je první doktor od kterého bych tento názor slyšela. Doktoři, kteří se zabývají těmito operacemi tj. bariatričtí chirurgové uvádějí u obou metod účinnost zhruba stejnou, a riziko komplikací také. Jde o to že tubu se provádí nepoměrně kratší dobu, než bandáže a tak se nemuseli projevit nežádoucí komplikace. Studie uvádí že u tubu je rychlejší prvotní hubnutí, ale nikdo neví jak dlouho efekt vydrží. Tubu je určena spíše pro ty u kterých se předpokládá, že nebudou schopni dodržet omezení v jídle a mohli by si nedodržením způsobit komplikace. Takhle to uvádějí studie.
každá operace je riziko, a bandáž je cizí těleso, které může způsobovat někomu problémy, tak jako může problémy způsobit jakíkoliv operace.
Jinak co doktor to jiný názor, běžně se setkáš s tím, že obvodní lékař, nebo diabetolog se zhrozí a řekně že operace je nesmysl a podobně.  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: st duben 29, 2009 1:24 pm Předmět: |
|
|
Jak po bandáži či tubu je dobré si jednou za čas udělat krevní rozbory jak je na tom člověk s vitamínama a minerálama, v prvních měsících po operaci se určiě projevuje jejich nedostatek, spoustě z nás padaly vlasy, lámaly se nehty , já měla akutní nedostatek draslíku apod. Je dobré dodržovat vyvážený jídelníček, na iscare rozdávají brožurky a je tam i dietní sestra která poradí, jak je jinde nevím. časem se poměry upraví, jen s bypassem se musí doplňovat chemicky. Zeleninu lze nahradit zeleninovými šťávami, ovocnými štávami apod. _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
Blanka67
|
Zaslal: st duben 29, 2009 1:37 pm Předmět: |
|
|
Jsem po bandáži "zatím" téměř 2 měsíce, ale jsem moc spokojená. Již před bandáží jsem hodně sportovala a byla jsem zvědavá, jak mi to půjde po bandu. Měsíc po operaci jsem začala opět chodit do fitka, jezdím na kole a už se moc těším na léto na vysokohorskou turistiku. Když porovnám cvičení před banáží - 94 kg a teď - 81 kg - tak se mi cvičí daleko lépe. Moc se nezadýchávám, jsem taková lehčí, také se míň potím. Před bandáží jsem měla velké problémy se zažíváním, po bandáži tyto problémy vymizely.
Prostě, jsem "zatím" moc spokojená  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w9Mb3Xf/]
[/url]
Bandáž v ISCARE 10.3.2009, před operací -3kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: st duben 29, 2009 2:54 pm Předmět: |
|
|
Já když jsem byla čerstvě po operaci, tak jsem také neměla žádné problémy a bylo mi fajn, dokonce jsem i hubla. Potíže začaly až po půl roce, ale jsou pacienti, kteří nemají žádné problémy u každého je to jiné. Můj lékař mi vzhledem ke komplikacím provedl odstranění bandáže a udělal tubulizaci, ale jako lékař preferuje bandáž, protože je to nejmírnější zákrok, nic se neodstraňuje, nic se neřeže a to je podle něho pro pacienta to nejlepší. Když je potřeba také provádí jiné operace, ale bandáž dává na první místo. Pokud ovšem začnou problémy nebrání se v provedení jiné operace  _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jíťa63
|
Zaslal: st duben 29, 2009 8:18 pm Předmět: |
|
|
Ještě před operací, při pročítání tohoto fóra, jsem si dělala průběžně poznámky..takže pro nováčky,aby to nemuseli pracně hledat :
Na odvodnění - zázvorový čaj...
na zácpu - sirup Laktuloza,Stadalex(tablety),čaj ze senny,glycer.čípky...
na imunitu - hořčík+draslík na srdce,Magnosolv,B-komplex,Multivitamín
ve sprey...
proti vypadávání vlasů- selen+zinek, Capilan Q,Biosil +,Feminine support,
hlíva ústřičná (tablety)...
na úpravu menzes-Norethisteron (lékař)...
jizvy se stehy- líh,Framykoin,Calcium pantothenicum,...
jizvy-Contractubex,Voltaren...
náplast na jizvy (asi se stehy)- Omnifix elastic
Takže snad to někomu pomůže....A NEBERTE VŠE NAJEDNOU
 _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wSLJA4b/]
[/url]
45 let,vdaná,2 dcery(18 a 22)
Tubulizace Turnov- 19.11,08. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vendy
|
Zaslal: ne květen 03, 2009 12:21 am Předmět: |
|
|
Všichni jsme měli obavy. Do poslední chvilky jsem si říkala,co to dělám,je mě to za potřebí. Ale,už po operaci jsem byla udivená,že ten strach byl větší,než veškerá bolest. A určitě to stálo za to.Vím,že nikdy nevím ,co se ještě může stát a,že klidně můžu znovu přibrat,jako ostatně některé z nás,ale i kdyby to byly jen ty 2 roky,což doufám,že né jen,tak stály za to.
Tak se holky nebojte a ,nebo jen maličko.
Dokonce i chlapi psali,že to nic nebylo a to jsou,si myslím větší poseroutkové.  _________________ Band září 2007 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|