Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 370, 371, 372 ... 728, 729, 730 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
zdenka majerová
Založen: 13.3.2009 Příspěvky: 74 Bydliště: Voltuš 27Rožmitál pod Třemšínem
|
Zaslal: út duben 14, 2009 7:10 pm Předmět: |
|
|
čauky naděje,také jsem od mala "víc prostorově náročná" když jsem se vdávala tak jsem měla 85kg,poté 1dítě váha po porodu 105kg na to do roka 2dítě.a k těm 20kg z 1těhotenství dalších 10kg.Výsledek-115kg pak dietami něco dolů a pak o něco víc nahoru no a po hysterektomii to vygradovalo-140kgživé váhy pak kurz stobu 3 krát.dole celkem 53kg,poté vysoký tlak,který nešel stahnout,přestala jsem chodit cvičit a už to šlo od desíti k pěti takže už mám opět 140kg a přesto budu a chci bojovat znovu ve čtvrtek jedu do prahy k psycholožce,tak snad už budu vědět víc... _________________
mini bypass Homolka3.12.2009 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Petra Hellingerová
|
Zaslal: út duben 14, 2009 7:21 pm Předmět: |
|
|
Mikeši moooc gratuluji
Naděje já jsem taky od mala obézní, nikdy jsem nezažila ten pocit být hubená a ani ho nezažiju, ale jsem vděcná za to co jsem zhubla a jedu dál...  _________________ 26.11.2008 Tubu Brno, nemocnice U sv.Anny |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Štířinka
|
Zaslal: út duben 14, 2009 8:09 pm Předmět: operace |
|
|
Zdenčo, ozval se mi na můj @ doktor z Homolky, abych se k němu objednala. Jak dluho to tam je, od první návštěvy, než uděláš celé kolečko a co ti doporučil? _________________ l47 let, 24.6.2009 tubulizace , vojenská nemocnice Praha
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQkGCwI/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
SuperS
|
Zaslal: út duben 14, 2009 8:36 pm Předmět: |
|
|
lolinka napsal: |
Mikeši:
SUPER !!! Normálně mi vypadly oči z důlků při pohledu na Tvou pooperační váhu !!! Vždyť jsem to psala, za chvíli už budeš mít jen malý zadeček ! Moc a moc gratuluji a přeji, abys měl tolik shozených kil kolik si jen přeješ
SuperS:
Tak ten pocit znám velmi dobře. Kolikrát se mi stalo, že jsem stála před plnou skříní oblečení a zjišťovala, že nemám nic na sebe. Stává se mi to téměř každé ráno. Oblečení mám hodně, ale jaksi mnohem menších velikostí, do kterých se prostě nedostanu a pak jsem na sebe ještě víc nasr.... a .....z žalu zase sežeru něco po čem zaručeně přiberu, jenže v tu chvíli jde spíš o to zahnat chmury dodáním cukrů do těla. Vůbec nechápu proč to moje tělo ty cukry chce, když jich má nadbytek. Proč má hlad, když má zásoby, které by stačily několika lidem na slušnou dobu?
Rozčílím se, mám návaly vzteku na sebe sama a je mi do breku. Proč někteří ve stresu hubnou a nemají pocit hladu a já patřím do té druhé skupiny, která vše řeší žrádlem(pardon - u mě už se to jinak popsat nedá) ? Nyní ale věřím, že mi operace pomůže k tomu to vše změnit. Vím, že chutě zůstanou, ale pokud zhubnu, budu se snažit dělat vše pro to, abych si váhu udržela. Myslím, že Tvůj příběh nakopne víc lidí než jsem já k tomu, aby si shozených kilogramů více vážili a snažili se dál žít jen s nimi. A ty se fakt nestyď, začneš znovu a budeš mít o to lepší pocit až zase docílíš své vysněné váhy a už budeš vědět, že už se jí nebudeš chtít nikdy vzdát, tak si ji budeš hezky udržovat.
Jo a vsadím se, že Mikeš už bude za "pár týdnů" se svou váhou nejlepší kamarád.  |
Lolinko zítra jedu k doktorovi a dozvím se víc....ovšem největší strach mám z toho,že mě řekne,že to neudělají nebo já nevím co....jsem vystressovaná už teď a to mě čeká ještě noc navíc jsem nervozní a před chvílí jsem se pohádala s manželem a ten mi řekl,že jsem nesnesitelná asi to tak bude  _________________
[/url]
42let,děti 19 a 4roky,bezva manžel
band 2007 Iscare,tubu 2009,3.8.2010 abdominop.+kýla uf snad to dám! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lolinka
|
Zaslal: út duben 14, 2009 9:04 pm Předmět: |
|
|
SuperS:
Neboj se, určitě najdou nějaké vhodné řešení, které by Ti pomohlo. Už jen proto, že se to už nyní určitě odráží na Tvé psychice. Pokud máš dobrého lékaře, určitě najde nejvhodnější řešení. Co se týče tvé nesnesitelnosti, tak to se ani nedivím, já jak přiberu, připadám si kolikrát taky děsně nesnesitelná a hlavně tak připadám okolí. Pokud je ale Tvůj muž chápavý, tak Ti určitě rozumí i když říká, že jsi nesnesitelná a chce, abys byla zase v pohodě jako dřív a určitě bude rád, když půjdeš na operaci a pomůže to jak úbytku váhy, tak hlavné tvé psychické spokojenosti, díky čemuž bude spokojenější i on. Ono je to složité, když se člověk trápí, bývá pro své okolí kolikrát nesnesitelný, ale je na tom okolí, aby Tě v tom podrželo a to období ustálo do doby než se to zase zlepší. Myslím, že každý z nás si podobnými obdobími prošel, protože na každém se ten váhový přírůstek takto zákonitě musí projevit. Myslím si, že neexistuje člověk, který by přibýral na váze a byl stále šťastný a veselý a byla s ním neustále děsná sranda, i když já občas ze srandy říkám, že nejveselejší jsou tlustí lidé, ale spíš z důvodu, že si ze sebe dokáží dělat srandu (když už nic jiného). Každý ale má své slabé chvilky, i ty, i já a určitě i všichni ostatní.
Mě nezbývá než držet moc palečky, abys zítra od dr. slyšela nějakou skvělou zprávu, která pro tebe bude tou nejskvělejší za posledních několik let.
Jinak já včera taky nemohla spát, čekalo mě to dnešní vyšetření a díky tomu, že mi odpověděl jen Mikeš a nepsal to nijak moc pozitivně, měla jsem šílený strach. Zvládla jsem to ale skvěle, tak jsem měla velikou radost. A příští týden už budu mít po kolečku.  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wJnXPDh/]
[/url]Turnov 15.5.2009, MUDr. Hrubý-skvělé ruce a profi přístup - všem doporučuji! Metřík dokončen 24.12.2009  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zdenka majerová
|
Zaslal: út duben 14, 2009 9:06 pm Předmět: |
|
|
ahoj štířinko,poprvé jsem byla na homolce 13.3.dostala jsem žádanky na objednání na kolečko.na gastru,sonu a spirometrii jsem byla 26.3. no a krev a psycholožka mě čeká 16.4. no a pak jdu se vším za sestřičkou ivanou a ona mi dá termín k panu doktorovi.také jsem se ptala jak vše dlouho trvá od prvního vstupu až po operaci,řekli mi 1-5měsíců....  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
zdenka majerová
|
Zaslal: út duben 14, 2009 9:08 pm Předmět: |
|
|
super S neboj vše bude ok,odmítnout tě snad ani nemůžou budu ti držet palce  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
lolinka
|
Zaslal: út duben 14, 2009 9:14 pm Předmět: |
|
|
všem, kteří vědí co se tu děje:
Chtěla jsem se zeptat jak založit nové téma. Snažím se o to již od minulého týdne, ale pořád mi to hází ty chyby. Nevíte jak je to s tím novým poskytovatelem, zda bude forum na 100% zprovozněné?
Nechci o tom psát do těchto diskuzí, abych sem neplácala něco jiného, jenže mě teď zase jinam psát nejde.
Jo a ještě se chci zeptat (sice už jsem se ptala, ale zatím jsem nedostala odpověď) - jak se dostanu na ty fotky na studentku a jak se tam dají vkládat a prohlížet? _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wJnXPDh/]
[/url]Turnov 15.5.2009, MUDr. Hrubý-skvělé ruce a profi přístup - všem doporučuji! Metřík dokončen 24.12.2009  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: út duben 14, 2009 9:23 pm Předmět: |
|
|
lolinko, není třeba zakládat nová témata, je dost těch která tu jsou. všechno ještě nefunguje tak jak má. Studentka je soukromý web , přístup dávám jen já, je určen pro déledocházejícím na bandingklub a po operaci, nebo pokud se znáš s uživatelem studentky osobně a on se za tebe zaručí. Podmínky si ještě bohužel nesplnila takže na přístup na studentku si musíš počkat. Už jsem to tu psala i já i arielka že až budou fungovat tady SZ tak pak se může přístup zaslat na SZ. Nemůžu tady zveřejňovat na sklo ani svuj mejl ani na studentku. _________________
104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lolinka
|
Zaslal: út duben 14, 2009 9:34 pm Předmět: |
|
|
marie S.
Tak to samozřejmě chápu, oprávnění jsou důležitá, taky by se mi nelíbilo, kdybych tam měla svá fota a koukal tam každý.
Bohužel zde nikoho osobně neznám, takže se za mě nikdo nezaručí a budu si tedy muset počkat (rok, dva,...nevím jak dlouho, ale to je jedno).
O tomto foru jsem se dozvěděla jen díky stránkám bandingklubu.
Jinak samozřejmě chápu, že není možné zveřejňovat přístup zde, já bych sem mohla dát svůj e-mail, když nefungují ty SZ, ale to je v tomto případě stejně bezpředmětné.
Co se týče toho tématu, které jsem chtěla vložit, tak se domnívám, že zde nic takového nikde není (alespoň jsem na něj zatím nenarazila, ač mám pocit, že jsem zde pročetla již hodně for). Možná jsem ale jediná, kterou toto zajímá a hlavně trápí, když zde nikdo jiný takové téma nezaložil, ale potom tedy není potřeba ho zakládat. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wJnXPDh/]
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: út duben 14, 2009 9:55 pm Předmět: |
|
|
se založením nového tématu se obrat na administrátorku martinu, nevím o co go, a martina ti řekne jestli téma ano nebo ne. _________________
104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lolinka
|
Zaslal: út duben 14, 2009 10:07 pm Předmět: |
|
|
marie S. napsal: | se založením nového tématu se obrat na administrátorku martinu, nevím o co go, a martina ti řekne jestli téma ano nebo ne. |
OK.A je na ni někde nějaký e-mail, když nefungují SZ? _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wJnXPDh/]
|
Návrat nahoru |
|
 |
SuperS
|
Zaslal: út duben 14, 2009 10:16 pm Předmět: |
|
|
Holky všem díky za podporu a tobě Lolinko za krásná slova.Držte mi prosím palečky a zítra se ozvu jak jsem dopadla...........  _________________
[/url]
42let,děti 19 a 4roky,bezva manžel
band 2007 Iscare,tubu 2009,3.8.2010 abdominop.+kýla uf snad to dám! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lolinka
|
Zaslal: út duben 14, 2009 10:27 pm Předmět: |
|
|
SuperS:
Držím je už teď a Tobě přeji pokud možno klidné sny a zítra dej určitě vědět, večer juknu jak jsi dopadla, ale myslet na Tebe budu celý den.
Určitě to bude v pohodě.
A teď už dobrou, ať se v klidu vyspíš.
Já jdu také - ráno musím zase vstávat.
Tak a už nemůžu psát, už držím palce.  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wJnXPDh/]
|
Návrat nahoru |
|
 |
Terča
Založen: 23.1.2007 Příspěvky: 767 Bydliště: Severní Čechy, Štětí
|
Zaslal: st duben 15, 2009 12:33 am Předmět: SuperS, |
|
|
držím Ti pěsti, taky jsem si prožila svoje peripetie, pokud budeš chtít, povyprávím ...
Důležité je nevzdat to, ten boj za to stojí. Tereza
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wtzteh6/]
[/url]
bandáž 5.3. 2008, dvě doplnění 3.5 ml, -25 kg před bandáží |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|