Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 369, 370, 371 ... 728, 729, 730 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Rendy
|
Zaslal: út duben 14, 2009 12:43 pm Předmět: |
|
|
taky jsem byla jako tu ostatní,přišel stres a začla jsem do slova žrát až to došlo tak daleko,že jsem nevěděla jak to schodit,ale je pravdou to,že jsem se pokoušela samýma dietama,cvičením ale schodila náká ta kila,ale zase zpět jsem to nabrala i víc a tak jsem se rozhodla,že musím zesebou něco dělat,že to takhle dál nemůžu přeci dělat no a ted jsem 7měsíců po bandáží a cítím se skvěle a ted co mám tu váhu tak jsem měla v roce 1991 a nelitují ani minitu,že jsem se takto rozhodla.  _________________
44 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch 3 kocouří a 1 mimi yokšírek jménem Čiko |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nadeje
|
Zaslal: út duben 14, 2009 1:04 pm Předmět: |
|
|
Ahoj holky...
Všechny píšete že ste na váze na jaké jste byly kdysi před lety....což je určitě fajn. Ale je tu taky někdo kdo je silnej od mala? Já to mám už od narození, táhne se to semnou celý život. Od první třídy jsem byla ta co byla nejmenší a ještě k tomu nejsilnější Takže neznám ten pocit být jiná...hubená. A tak si říkám jestli se mi to taky povede něco schodit
Tak by mě zajímalo jestli tu jsou tací, kteří jsou na tom stejně jako já a přesto se jim daří hubnout. A nebo taky mě docela zarazilo že obezitolog mi na vyšetření řekl, že všechno co sním se mi ukládá , že prakticky nic nespálím, jen si tělo všechno schovává na horší časy Pamatujete si někdo že jste to měl taky tak Předem díky za odpověd a přeji Hezký zbytek dne Svatava _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wyH6vMS/]
[/url]
Tubulizace 28.Dubna.2009
MUDr. Martin Hrubý Turnov
35 let, vdaná, 1x Terka , čtyři čičiny  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mikes
|
Zaslal: út duben 14, 2009 1:21 pm Předmět: |
|
|
tak konečně doma a 14kg dole jupííííí _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w75PwpA/]
[/url]
28 let
operace Turnov by-pass Roux-Y 8.4.2009 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nadeje
|
Zaslal: út duben 14, 2009 1:32 pm Předmět: |
|
|
Tak moc gratuluji Mikeši Máš to zasloužené, a těch prvních 14kilo, je určitě příjemné nakopnutí pro začátek No a jak se cítíš po tělě a po duši Neuběhl ani týden a už píšeš z pohodlí domova, což je super že to proběhlo hladce... Tak hodně zdaru do dalších dní a drž se. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wyH6vMS/]
[/url]
Tubulizace 28.Dubna.2009
|
Návrat nahoru |
|
 |
mikes
|
Zaslal: út duben 14, 2009 1:40 pm Předmět: |
|
|
cejtim se super a vubec nemam zadny problemy i stehy mam venku _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w75PwpA/]
[/url]
28 let
operace Turnov by-pass Roux-Y 8.4.2009 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
severka
|
Zaslal: út duben 14, 2009 1:49 pm Předmět: |
|
|
mikeši
tak ti moc gratuluji k tomu úbitku je to super vit jen tak dál a nenech se zaskočit případným zaseknutím tak papa _________________ url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/whA6yYV/]
[/url] je mi 60 3 děti již dospělé 5 vnoučat |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Štířinka
|
Zaslal: út duben 14, 2009 1:58 pm Předmět: operace |
|
|
Mikeši, tak ti gratuluji, věřím, že jsi strašně moc rád. Tos koukal na vážení, viď? Teď už můžeš i na tu svojí váhu doma, a bude líp.
Naděje, ahoj. Chtěla jsem se tě zeptat, ty taky zatím nic nemáš? Nebo se pletu? Jestli nemáš ještě žádnou operaci a čekáš na ní jako já, jsi už rouhodnutá pro kterou? Já jsem stále nerozhodnutá. Zatím zvažuji všechna možnosti, ale vybrat si zatím nedovedu. Asi ví proč to nedělají hned, ale čekáš, protože člověk schání v tu dobu co nejvíce informací, aby se rozhodl správně. _________________ l47 let, 24.6.2009 tubulizace , vojenská nemocnice Praha
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQkGCwI/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nadeje
|
Zaslal: út duben 14, 2009 2:38 pm Předmět: |
|
|
Štířinko nepleteš se Zatím nic nemám..mám jen oběhlé kolečko a ve čtvrtek jedu do Turnova za panem doktorem Hrubým a s ním se chci poradit co pro mě bude nejlepší. Jen vím že nechci bandáž, nechci žádnej port ani hadičku v těle..to vím určitě.A hlavně potřebuju zhubnout polivinu váhy a to si myslím mi umožní spíš radikálnější zákrok, takže na výběr mám ze tří tubulizaci nebo gastrický bypas a nebo minigastrický bypas, ale výběr nechám samozřejmě na panu doktorovi, on bude nejlíp vědět co pro mě bude vhodné. Vím že je to nevratný , ale to já chci, nechci se spoléhat na nějakou další možnost kdybych při tubu byla nedůsledná, a já vím že bych nebyla...znám se. A takhle budu vědět že prostě musím. A já když musím tak to prostě jde Ale nevím jak je to s tím když jsem ještě nebyla těhotná a jednou bych třeba chtěla. Můžu říct jednout, protože já musím na umělé oplodnění, normálně to u nás nejde Takže to můžem zkusit třeba za dva roky a pak už by ta operace vadit nemusela, a pro těhotenství stejně musím schodit. Říkal pan doktor aspoň 20 - 30 kilo, že pak bude mnohem větší šance že se to povede. A přeci jenom budem mít tak dva pokusy, protože na víc nebudem mít finance . Takže se uvidí Až se ve čtvrtek vrátím tak dám samozřejmě vědět jak jsem dopadla. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wyH6vMS/]
[/url]
Tubulizace 28.Dubna.2009
|
Návrat nahoru |
|
 |
SuperS
|
Zaslal: út duben 14, 2009 3:44 pm Předmět: |
|
|
nadeje napsal: | Ahoj holky...
Všechny píšete že ste na váze na jaké jste byly kdysi před lety....což je určitě fajn. Ale je tu taky někdo kdo je silnej od mala? Já to mám už od narození, táhne se to semnou celý život. Od první třídy jsem byla ta co byla nejmenší a ještě k tomu nejsilnější Takže neznám ten pocit být jiná...hubená. A tak si říkám jestli se mi to taky povede něco schodit
Tak by mě zajímalo jestli tu jsou tací, kteří jsou na tom stejně jako já a přesto se jim daří hubnout. A nebo taky mě docela zarazilo že obezitolog mi na vyšetření řekl, že všechno co sním se mi ukládá , že prakticky nic nespálím, jen si tělo všechno schovává na horší časy Pamatujete si někdo že jste to měl taky tak Předem díky za odpověd a přeji Hezký zbytek dne Svatava |
Ahoj naděje,tak já jsem silná od mala.Dokonce jsem jako dítě byla v Sadské na hubnutí........příšerný zážitek.Ale je fakt,že jsem měla i váhu pod 70kg při výšce 171cm,takže vím jaké to je....Vím,že je to pořád dokola už takové klišé,ale mě dali zabrat obě těhotenství při prvním jsem měla skoro 30kilo nahoře a to mě ke konci radši už nevážili a při druhém jsem měla hypertenzní krizi/vysoký tlak/takže jsem ležela na Jipu a vůbec mě nechtěli nechat nic dělat a to se potom kyne aspoň v mém případě,pak jsem si nechala udělat bandáž,pak krize ve vztahu a už to jelo...a dneska je vše ok,ale váha je v hajzlu s prominutím  _________________
[/url]
42let,děti 19 a 4roky,bezva manžel
band 2007 Iscare,tubu 2009,3.8.2010 abdominop.+kýla uf snad to dám! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
adam1
|
Zaslal: út duben 14, 2009 4:27 pm Předmět: Mikeši |
|
|
třikrát super gratuluju drž se chlape  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wsaEoC1/]
[/url]operace27.1.2009 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lolinka
|
Zaslal: út duben 14, 2009 5:07 pm Předmět: |
|
|
Mikeši:
SUPER !!! Normálně mi vypadly oči z důlků při pohledu na Tvou pooperační váhu !!! Vždyť jsem to psala, za chvíli už budeš mít jen malý zadeček ! Moc a moc gratuluji a přeji, abys měl tolik shozených kil kolik si jen přeješ
SuperS:
Tak ten pocit znám velmi dobře. Kolikrát se mi stalo, že jsem stála před plnou skříní oblečení a zjišťovala, že nemám nic na sebe. Stává se mi to téměř každé ráno. Oblečení mám hodně, ale jaksi mnohem menších velikostí, do kterých se prostě nedostanu a pak jsem na sebe ještě víc nasr.... a .....z žalu zase sežeru něco po čem zaručeně přiberu, jenže v tu chvíli jde spíš o to zahnat chmury dodáním cukrů do těla. Vůbec nechápu proč to moje tělo ty cukry chce, když jich má nadbytek. Proč má hlad, když má zásoby, které by stačily několika lidem na slušnou dobu?
Rozčílím se, mám návaly vzteku na sebe sama a je mi do breku. Proč někteří ve stresu hubnou a nemají pocit hladu a já patřím do té druhé skupiny, která vše řeší žrádlem(pardon - u mě už se to jinak popsat nedá) ? Nyní ale věřím, že mi operace pomůže k tomu to vše změnit. Vím, že chutě zůstanou, ale pokud zhubnu, budu se snažit dělat vše pro to, abych si váhu udržela. Myslím, že Tvůj příběh nakopne víc lidí než jsem já k tomu, aby si shozených kilogramů více vážili a snažili se dál žít jen s nimi. A ty se fakt nestyď, začneš znovu a budeš mít o to lepší pocit až zase docílíš své vysněné váhy a už budeš vědět, že už se jí nebudeš chtít nikdy vzdát, tak si ji budeš hezky udržovat.
Jo a vsadím se, že Mikeš už bude za "pár týdnů" se svou váhou nejlepší kamarád.  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wJnXPDh/]
[/url]Turnov 15.5.2009, MUDr. Hrubý-skvělé ruce a profi přístup - všem doporučuji! Metřík dokončen 24.12.2009  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: út duben 14, 2009 5:56 pm Předmět: |
|
|
Milca-berca ahoj, jsem moc ráda, že ses ozvala. Ta tvoje bandáž to teda bylo mě když ji vytahovali, tak mi hned udělali tubulizaci, ale také říkal doktor, že tam byly srůsty a port jim dal hodně zabrat, jak píšeš, byl hluboko zarostlej, museli ho vyloženě vyrvat. Máš také pravdu v tom, že co lékař, to jiný názor. Půl roku uběhne rychle a pak ti udělají tubulizaci a váha půjde určitě dolů
Mikes tak to jsi borec tolik kilo již dole  _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Štířinka
|
Zaslal: út duben 14, 2009 6:00 pm Předmět: operace |
|
|
Naděje, tak dej vědět, co ti ve čtvrtek doporučí. Já to také musím řešit, nechci být omezovaná svojí tloušťkou. A s tím dítětem ti budu držet všechny pěstičky, aby ti to vyšlo. Většina žen chce své potomky. Ale kdyby byl k tobě osud nepříznivý, vždyť plno malých dětí pomoc potřebuje. A je fakt, že i velká váha vadí i při adopci. Tak ať tak, Hlavní je teď sundat tu váhu a pak se uvidí, co bude dál. Svět je hezký, a může být ještě hezčí, to my víme. Proto bojujeme. _________________ l47 let, 24.6.2009 tubulizace , vojenská nemocnice Praha
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQkGCwI/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Romana
|
Zaslal: út duben 14, 2009 6:07 pm Předmět: |
|
|
Mikeši vítej doma a velká gratulace chlape to byl supr pocit vidět ty čísla na váze viď a vím o čem mluvím  _________________ redukce od 1.10.2005 ( -35kg před operací)bypas 9.11.2006 ,dr. Michal Čierny ,Brno
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zdenka majerová
Založen: 13.3.2009 Příspěvky: 74 Bydliště: Voltuš 27Rožmitál pod Třemšínem
|
Zaslal: út duben 14, 2009 6:55 pm Předmět: |
|
|
ahojky mikeši,to je super,že už jsi doma ,ale ještě větší bomba je ten tvůj obrovský úbytek kil moc ti to přeji a gratuluji  _________________
mini bypass Homolka3.12.2009 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|