Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 368, 369, 370 ... 728, 729, 730 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Milca-berca
Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 234 Bydliště: Benešov,35let,bezdětná
|
Zaslal: po duben 13, 2009 3:48 pm Předmět: |
|
|
..pokud mohu ještě dodat....tak :
Doc.Kasalický ....ordinuje na ambulanci v UVN jen úterky od 10-12.30 a je třeba se objednat nejlépe,protože tam také sem tam není.
...na Homolce jsem byla u MUDr.Černohorského a byl báječný a fajn,mohu doporučit...ale je to asi "kus od kusu" ....stejně Vam každý řekne to otom vyndání jinde,at ten či ten lékař na homolce...ale jinak by mě ted už vzali..říkal,až bude po vyndání se rovnou objednejte...
to jen tak pro doplnění  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zdenka majerová
Založen: 13.3.2009 Příspěvky: 74 Bydliště: Voltuš 27Rožmitál pod Třemšínem
|
Zaslal: po duben 13, 2009 3:58 pm Předmět: |
|
|
ahojky jani,já si jsem jistá,že bandáž nechci stoprocentně.no a spíš se přikláním k bypassu než k tubu,nicméně až si promluvím s panem doktorem tak budu vědět víc.o srazu zatím nic nevím....pa zdenča _________________
mini bypass Homolka3.12.2009 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Štířinka
|
Zaslal: po duben 13, 2009 5:20 pm Předmět: operace |
|
|
Ahoj Milčo. Prosím tě, mohu se ještě zeptat, kde jsi byla na bandáži? A také jestli nevíš, proč ti tak zarostla. To jsi měla ještě tu starou bandáž, tu síťovanou, nebo už tu novou. Cystám se na nějakou operaci, ale nejsem rozhodlá na jakou přesně. Začínám mít z klasické bandáže tak trochu strach, když může takto zarůstat. _________________ l47 let, 24.6.2009 tubulizace , vojenská nemocnice Praha
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQkGCwI/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
SuperS
|
Zaslal: po duben 13, 2009 6:19 pm Předmět: |
|
|
Milca-berca napsal: | Přeji opožděně krásné Velikonoce
Zdravíím tímto ve spolek sluníčka..
.........a možná někomu moje psaní taky něco dá.
Je to pár hodin co mě přivezl brácha z UVN z Prahy..kde mě docent Kasalický ve středu vyoperoval bandáž.Někdo to tady ví,že mě něco podobného čekalo,že taky bojuju a s čím a jak a proč to vlastně dělám(miminko) .
Tak tedy...kde začít..snad tím,že jsem také byla po bandáži je tomu už 3roky,ale poslendí rok jsem dost zvracela a nabírala váhu...dojele jsem si na Homolku v ruce všechno doporučení od obezitologa,proč a jak tam jdu a co se s bandáži stalo ... na Homolce, byli na mě fajn...ale at mě bandáž vyoperují tam kde mě jí dělali,a pak přijdu na baypass,že nebude problém. Takže to je pro ty,kteří tam s bandáží půjdou,lépe jít na konzultaci už bez...a je lepší míti sepsané doporučení od obezitologa co a jak se stako ,že navrhuje další postup radikálnější
Chodím také k MUDr.Housová..je moc fajn,mám jí ráda...spojila mě s Doc.Kasalickým a ten mě přijal ...ale doporučil tubulizaci ,stím,že je vždy možnost jít když tak dál do baypassu (ikdyž jsem chtěla původně baypas) ,když by to nešlo... ... .tak jsem tedy svolila a dostala papíry na předoperační a mohu vám říct ,že předoperační co se krevních testu týče a kde čeho kolem je nesrovnatelné,co oni tam všechno chtějí aby měli jistotu a věděli o Vás všechno(to jen tak na okraj)
A 8.4 jsem nastupovala a 9.4 jsem šla hned ráno jako první na sál..měla jsme divný pocit ,když člověk ví,že tamje a nemusí a ti klem Vás tam jsou opravdu nemocní a dost vážně jak jsem měla možnost poznat. Nicméně jsem se probudila,když mě převážali v 9.45 na JIPku ,kde to bylo pro mě nejhorší,co se prostředí týče a nemohoucnosti a toho všeho kolem.Nepůsobylo to moc dobře na mojí duši....a nadávala jsem si do čeho jsem to šla...
Nicméně přišel pam docent a říkal,že jsem jim dala docela zabrat-bandáž na jícnu téměř ,obrostlé řádně srůstama...a je všemu přirostlá k játrum..hmm paráda jsem si říkala...a do konce port,prý neskutečně hluboko ve špeku takto řekl přesně... hi hi hi ....nebyla to prý sranda..
Mohu Vám říst ,že jsem docela ráda,že obě operace neprovedl naráz,ani to nedělá a že bude ten půl rok pauza než půjdu do tubu..je třeba aby se ten stažený žaludek po srůstech a odstříhání zotavil...a pak se na to půjde..je fakt ,že u toho žaludku kde bylo to zůžení umě u toho jicnu ,nikdo neví jak moc je to pod stím poškozené a zeslabené za ty roky
Byla jsem od středy do včerejšího oběda..jen na čaji a čirém instantním bujonu..což bylo šílené...byla jsem hladová a slabá....a zvažovala jsem zda se vůbec do dalšího boje dám v tom záři,kdy mě bude čekat tubu...
..ale jo půjdu do boje,půl rok uteče a já budu mít zase myšlenky supér...když člověk vidí ty nemoci kolem sebe tak si řekne,že vlastně ta moje tlouštka je někdy vlastně prkotina...ale pro nás je taky nemoc...protože my ty mozky neumíme natočit tak abychom to dokázali sami...takže MY TO UCHODÍME!!!!
Ten pobyt mě v UVN moc dal..všeobecně,co se týče sestřiček kolem,mudrů(jsou úžasné sestřičky...jen mudři nekdy nepřípustní ale machři na slovo vzatí) ...aji pacientu .....dost mě to otevřelo oči ale zase jinak...
Tak to je moje takové románové povídání,když by se někdo chtěl na něco zeptat může...je to zase zkušenost trošku jiná v jiném postupu ikdyž pak to vyjde nastejo....
...ale zase si myslím,že je dobré aby jste to aji tak věděli....díky kdo měl trpělivost to dočíst až sem...
Moc Vás zdraví....Milča...a všem držím pěstičky..at kg mizí jak sádlíčko z kostek sádla při škvařeni...  |
Ahoj chtěla jsem se jenom zeptat teda jestli tomu rozumím správně,musí se napřed bandáž odstranit a pak teprve jít na další výkon anebo to lze udělat při jednom?  _________________
[/url]
42let,děti 19 a 4roky,bezva manžel
band 2007 Iscare,tubu 2009,3.8.2010 abdominop.+kýla uf snad to dám! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jitřenka
|
Zaslal: po duben 13, 2009 6:22 pm Předmět: |
|
|
Jana1 napsal: | Jitřenka napsal: | Ahoj všem jsem tady nová a po přečtení příspěvků jsem se rozhodla i já něco napsat.Jsem taky po bandáži žaludku,ale bohužel se mě podařilo jak už to tady někdo napsal ji přežrat.Jsem normální rozumná ženská ale...Měla jsem přítele pro kterého jsem vlastně to všechno podstoupila začal se mnou chodit a moje kila mu nevadila,ale po čase měl pořád nějaké narážky apod.Moc jsem ho milovala a tak jsem si říkala,že to pro něj a pro sebe udělám.Vše bylo ok já hubla v poho dala jsem dolů 27kilo za rok.Ale příteli to pořád nestačilo stále to bylo málo pořád na mě tlačil a já už toho měla dost!Začala jsem být uzlíček nervů,nechtěl se mnou spát atd.znáte to jedno s druhým.Nakonec těžký rozchod a já blbka rezignovala na vše i na tu moji vysněnou váhu a dneska mám víc než předtím!V poradně jsem byla a taky jsem domluvená na tubulizaci,nikdo na mě neřval.Do ordinace jsem šla s pokorou a bylo mě nevýslovně trapně,že jsem zahodila,tak obrovskou šanci.Lékař mě řekl,že je spoustu těch co bandáž přejí,ale nikde se s tím nechlubí,nejsem prý jediná a důležité je,že jsem si to uvědomila a chci bojovat dál a to já chci!Tak to je tak v kostce všecko.Teď mě můžete odsoudit jako SuperS,ale já ji držím palce,protože sama dobře vím co to chce za odvahu jít a říct promiňte selhala jsem na plné čáre a chci po vás znovu pomoc.A pro Já jsi prostě kráva nebeská,která neví o životě ani zbla!!!Tak promiňte,že jsem se sem tak nacpala,ale nedalo mi to.  |
Ahoj Jitřenko vítám tě mezi námi.Pokud tě tady nějaký blb odsoudí tak ví kulový o životě a od takových lidí mě urážky nevadí.Každý z nás by mohl vyprávět o svých nekonečných chybách a omylech.Důležité ale je že jsi se rozhodla.Jestli budeš mít chuť tak mi napiš na mejl nebo ICQ a můžem pokecat soukromě.Pa a budu se těšit na tvou zprávu Jana |
Ahojky ráda s tebou pokecám na mailu a budu se těšit jenom se musíme nějak spojit anebo si napíšeme nezávisle a bude to  _________________ Nejsem tlustá,jen prostorově výrazná........ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Milca-berca
Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 234 Bydliště: Benešov,35let,bezdětná
|
Zaslal: po duben 13, 2009 6:36 pm Předmět: |
|
|
Štířinko...ahojenky...ona mě nezarostla tak ty si myslíš..ona se mě posunula až k jícnu téměř a každá bandáž obroste srůstama...všechno v těle co je cizí obrostou srůsty...a sama bandáž takzvaně přirostě těma srůsty... tím se aji zafixuje .Měla jsem adjustabilní (doplnovací) bandáž od března 2006 v ISCARU a byla jsem sní spokojená dva roky.....je mnoho lidí ,kterým krásně funguje,viz holčiny tady mají úžasné pokroky...klobouk dolu..já bych s ejí taky nevzdávala pokud by mě fungovala....a pak je nějaké to procento ,kterým dělá bandáž alotria...a podobně...
SuprS....ahojenky... na Homolce to tak požadují a ke všemu,odstranit,tam kde ti to udělali či tedy někde jinde aji možno Co vím tak Martě dělali odstranění bandu a tubu zároven....dělají to v Turnově.. takto najednou ...al asi to tak dělají jediní .. _________________
3/07 bandáž,16.2/10 tubu při 127kg,odhozeno 41kg,10/10 těhu při 89kg,36tt-89kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Věra
|
Zaslal: po duben 13, 2009 6:40 pm Předmět: Pozdrav všem bojovnicím, bojovníkům s kilečky |
|
|
Zdravím všechny bojovnice, bojovníky s kily, kilečky.. Chodím fórum pročítat často, ale příspěvky zde nepíšu .. Nebudu rozepisovat proč, z jakých důvodů.. Mám bandáž starou - pevnou, zhubla jsem kila, která jsem zhubnout chtěla, váhově už hubnu pomalu, ale jde to stále dolů, sportuju, nepřejídám se, pokud to přeženu, žaludek mi to dá najevo - zvracím, takže raději neriskuju !!! Nestojí mi to zato !!Jím všechno, ale málo, často, piju.. Prostě je mi fajn a naučila jsem se své tělo poslouchat !!! Chtěla jsem jenom sdělit své zkušenosti. Moc Vám všem držím palečky, naučte se své tělo poslouchat !!! Ještě informaci pro SuperS - co nemocnice ve Valmezu ? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
SuperS
|
Zaslal: po duben 13, 2009 6:46 pm Předmět: Re: Pozdrav všem bojovnicím, bojovníkům s kilečky |
|
|
Věra napsal: | Zdravím všechny bojovnice, bojovníky s kily, kilečky.. Chodím fórum pročítat často, ale příspěvky zde nepíšu .. Nebudu rozepisovat proč, z jakých důvodů.. Mám bandáž starou - pevnou, zhubla jsem kila, která jsem zhubnout chtěla, váhově už hubnu pomalu, ale jde to stále dolů, sportuju, nepřejídám se, pokud to přeženu, žaludek mi to dá najevo - zvracím, takže raději neriskuju !!! Nestojí mi to zato !!Jím všechno, ale málo, často, piju.. Prostě je mi fajn a naučila jsem se své tělo poslouchat !!! Chtěla jsem jenom sdělit své zkušenosti. Moc Vám všem držím palečky, naučte se své tělo poslouchat !!! Ještě informaci pro SuperS - co nemocnice ve Valmezu ? |
Ahoj ano přemýšlela jsem taky už o ní je to pár kilometrů,ale bylo mi řečeno,že tam nemají tolik zkušeností,snad to dělají krátce,tak nevím.Každopádně počkám co mě řeknou v Ostravě ve středu a podle toho se zařídím...  _________________
[/url]
|
Návrat nahoru |
|
 |
Štířinka
|
Zaslal: po duben 13, 2009 7:05 pm Předmět: operace |
|
|
Ahoj Věro. Děkuji ti, že ses ozvala. Víš, já než se rozhodnu co, tak scháním více informací. Ještě jestli bys mi nenapsala, jak dlouho tu bandáž máš. Děkuji moc za další informaci. _________________ l47 let, 24.6.2009 tubulizace , vojenská nemocnice Praha
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQkGCwI/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
partyza
|
Zaslal: po duben 13, 2009 7:20 pm Předmět: |
|
|
Tak vás všechny zdravím sice po delší odmlce,ale tak nějak nebylo o čem psát spíš jsem pročítala.Vředy mám zhojené a termín mi klepe pomalu na dveře.I přes strach se už těším beru to jako velkou pomocnou ruku se znova odrazit a nastartovat znova do života.Jdu do Iscare 27.4. Tak třeba se s někým sejdem.Jsem zvědavá jak to zmáknu beru si na to dovču 3 týdny,protože za jedno jsem měsíc marodila a brala jsem 3500,- a jsem s dětma sama takže masakr a nemocenskou jsem dostala opravdu až po měsíci a za druhé nechci aby o tom v práci věděli dělám v nemocnici a znáte ženský kolektiv zkrátka nestojím o to aby mě řešila celá chir.Doufám,že ty 3 týdny mi budou stačit.Zatím pa pa a veselé hubnutí všem.  _________________ 35let,2děti,2psi,čekám na bandáž[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wSNGJsk/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jana1
|
Zaslal: po duben 13, 2009 7:29 pm Předmět: |
|
|
Jitřenka napsal: | Jana1 napsal: | Jitřenka napsal: | Ahoj všem jsem tady nová a po přečtení příspěvků jsem se rozhodla i já něco napsat.Jsem taky po bandáži žaludku,ale bohužel se mě podařilo jak už to tady někdo napsal ji přežrat.Jsem normální rozumná ženská ale...Měla jsem přítele pro kterého jsem vlastně to všechno podstoupila začal se mnou chodit a moje kila mu nevadila,ale po čase měl pořád nějaké narážky apod.Moc jsem ho milovala a tak jsem si říkala,že to pro něj a pro sebe udělám.Vše bylo ok já hubla v poho dala jsem dolů 27kilo za rok.Ale příteli to pořád nestačilo stále to bylo málo pořád na mě tlačil a já už toho měla dost!Začala jsem být uzlíček nervů,nechtěl se mnou spát atd.znáte to jedno s druhým.Nakonec těžký rozchod a já blbka rezignovala na vše i na tu moji vysněnou váhu a dneska mám víc než předtím!V poradně jsem byla a taky jsem domluvená na tubulizaci,nikdo na mě neřval.Do ordinace jsem šla s pokorou a bylo mě nevýslovně trapně,že jsem zahodila,tak obrovskou šanci.Lékař mě řekl,že je spoustu těch co bandáž přejí,ale nikde se s tím nechlubí,nejsem prý jediná a důležité je,že jsem si to uvědomila a chci bojovat dál a to já chci!Tak to je tak v kostce všecko.Teď mě můžete odsoudit jako SuperS,ale já ji držím palce,protože sama dobře vím co to chce za odvahu jít a říct promiňte selhala jsem na plné čáre a chci po vás znovu pomoc.A pro Já jsi prostě kráva nebeská,která neví o životě ani zbla!!!Tak promiňte,že jsem se sem tak nacpala,ale nedalo mi to.  |
Ahoj Jitřenko vítám tě mezi námi.Pokud tě tady nějaký blb odsoudí tak ví kulový o životě a od takových lidí mě urážky nevadí.Každý z nás by mohl vyprávět o svých nekonečných chybách a omylech.Důležité ale je že jsi se rozhodla.Jestli budeš mít chuť tak mi napiš na mejl nebo ICQ a můžem pokecat soukromě.Pa a budu se těšit na tvou zprávu Jana |
Ahojky ráda s tebou pokecám na mailu a budu se těšit jenom se musíme nějak spojit anebo si napíšeme nezávisle a bude to  |
můj mejl je smidkova.j@seznam.cz  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wE7Mh5V/]
Tubulizace 6.3.2009 Turnov zlaté ručičky Mudr.Hrubý |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lolinka
|
Zaslal: po duben 13, 2009 8:55 pm Předmět: |
|
|
Omlouvám se, snažím se vložit příspěvek, který jsem psala již ve čtvrtek, ale nepovedlo se. Nyní jsem se sem konečně opět dostala, tak zkouším znovu.
SuperS:
Chápu, že se Ti o tom těžko píše, a že si to člověk dlouho bojí přiznat - to tu zná asi každý z nás, protože jsme si ta kila všichni poctivě nabírali. Člověku musí být moc těžko, když se mu povede zhubnout tolik kilo a najdenou začne opět nabírat, v tom s Tebou moc cítím. On je určitě problém být neustále důsledný, kor když to šlo tak krásně dolů a pak se to zastaví (znám to z mých dietních období. Pak najednou stačí trošku polevit a je to všechno v pr....pardon, všechna kila (a občas i víc) nahoře. Prošla jsem si tím Xkrát. Ta ksnad Ti to vyjde tentokrát. Stydět se za to nemusíš, my tě tady všichni chápeme a určitě si to každý z nás dovede představit jak rychle do toho může člověk zase spadnout. Takže se, prosím, nestyď a ber to tak, že rozhodně nejsi žádný ztracený případ, když pořád doufáš a chceš do toho jít znovu. My ti budeme držet palečky a celé pěsti a ty to ase zvládneš a dáš si díky svému ponaučení už pozor, aby se to opět nezvrtlo tam kam nechceš.
Jéje, já jsem se tady tak rozepsala, že jsem ostatní zapomněla pozdravit.
Takže Ahooooooooooooooj.  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wJnXPDh/]
[/url]Turnov 15.5.2009, MUDr. Hrubý-skvělé ruce a profi přístup - všem doporučuji! Metřík dokončen 24.12.2009  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
SuperS
|
Zaslal: út duben 14, 2009 9:40 am Předmět: |
|
|
lolinka napsal: | Omlouvám se, snažím se vložit příspěvek, který jsem psala již ve čtvrtek, ale nepovedlo se. Nyní jsem se sem konečně opět dostala, tak zkouším znovu.
SuperS:
Chápu, že se Ti o tom těžko píše, a že si to člověk dlouho bojí přiznat - to tu zná asi každý z nás, protože jsme si ta kila všichni poctivě nabírali. Člověku musí být moc těžko, když se mu povede zhubnout tolik kilo a najdenou začne opět nabírat, v tom s Tebou moc cítím. On je určitě problém být neustále důsledný, kor když to šlo tak krásně dolů a pak se to zastaví (znám to z mých dietních období. Pak najednou stačí trošku polevit a je to všechno v pr....pardon, všechna kila (a občas i víc) nahoře. Prošla jsem si tím Xkrát. Ta ksnad Ti to vyjde tentokrát. Stydět se za to nemusíš, my tě tady všichni chápeme a určitě si to každý z nás dovede představit jak rychle do toho může člověk zase spadnout. Takže se, prosím, nestyď a ber to tak, že rozhodně nejsi žádný ztracený případ, když pořád doufáš a chceš do toho jít znovu. My ti budeme držet palečky a celé pěsti a ty to ase zvládneš a dáš si díky svému ponaučení už pozor, aby se to opět nezvrtlo tam kam nechceš.
Jéje, já jsem se tady tak rozepsala, že jsem ostatní zapomněla pozdravit.
Takže Ahooooooooooooooj.  |
Ahoj díky moc za hezké slova,ale já mám takovou depresi až hrůza.Včera jsem byla s malým v zoo a půl hodiny jsem se oblíkala,protože mě nic nesedlo a nakonec jsem si vzala to v čem bych obyčejně nešla.Celý výlet jsem měla zkažený jak jsem blbá a pitomá,že jsem zahodila takovou šanci.Držím sice dietu,ale znáte to v našem případě je to jako plivnutí do moře......Nejradši bych se zavřela doma a do operace nevystrčila ani nos...Asi to některé z vás taky znají  _________________
[/url]
|
Návrat nahoru |
|
 |
Petra Hellingerová
|
Zaslal: út duben 14, 2009 10:04 am Předmět: |
|
|
SuperS jj, přesně takové pocity mám, nebo spíš měla jsem, teď jak hubnu, tak se mě i trošku lepší sebevědomí a proto nezoufej, operace se určitě dočkáš a bude lépe Držím pěsti, ať se brzy dočkáš a nebuď smutnáááá Měj se hezky  _________________ 26.11.2008 Tubu Brno, nemocnice U sv.Anny |
|
Návrat nahoru |
|
 |
SuperS
|
Zaslal: út duben 14, 2009 10:40 am Předmět: |
|
|
Petra Hellingerová napsal: | SuperS jj, přesně takové pocity mám, nebo spíš měla jsem, teď jak hubnu, tak se mě i trošku lepší sebevědomí a proto nezoufej, operace se určitě dočkáš a bude lépe Držím pěsti, ať se brzy dočkáš a nebuď smutnáááá Měj se hezky  |
Ahoj taky doufám říkám si to každý den Ale čeká mě ještě dlouhá cesta...  _________________
[/url]
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|