Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 367, 368, 369 ... 728, 729, 730 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
mikes
|
Zaslal: po duben 13, 2009 8:10 am Předmět: |
|
|
SuperS napsal: | Pro Mikeše:Ahoj a gratuluji k rozhodnutí....nenudíš se tam?Máš tam telku?My ji na pokoji neměli a když jsem tam pak zůstala sama,tak to bylo krušné...a tak jsme se scházeli všichni na pokojích chlapi i ženské dohromady a kecali!  |
Ja mam nadstandart tak telku mam jinak nuda tu je strasna zejtra snad domu uz se tesim je mi kazde rano lip uz me nebolej ani ty stehy a muzu lezet na brise _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w75PwpA/]
[/url]
28 let
operace Turnov by-pass Roux-Y 8.4.2009 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rendy
|
Zaslal: po duben 13, 2009 8:23 am Předmět: |
|
|
mikes napsal: | SuperS napsal: | Pro Mikeše:Ahoj a gratuluji k rozhodnutí....nenudíš se tam?Máš tam telku?My ji na pokoji neměli a když jsem tam pak zůstala sama,tak to bylo krušné...a tak jsme se scházeli všichni na pokojích chlapi i ženské dohromady a kecali!  |
Ja mam nadstandart tak telku mam jinak nuda tu je strasna zejtra snad domu uz se tesim je mi kazde rano lip uz me nebolej ani ty stehy a muzu lezet na brise | tak to je super né když se cítíš lépe  _________________
44 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch 3 kocouří a 1 mimi yokšírek jménem Čiko |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Štířinka
|
Zaslal: po duben 13, 2009 8:31 am Předmět: operace |
|
|
IVO 63, já si to myslela, že asi bandáž je na tom nejhůře, co se týká druhů jídla. Nevím, zda místo ní nebudu uvažovat raději o TUBU ne bo Bypasse
Mikeši, tak to je bomba. Tak brzo domů? A co jídlo? Nemáš hlad? _________________ l47 let, 24.6.2009 tubulizace , vojenská nemocnice Praha
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQkGCwI/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bestickova
|
Zaslal: po duben 13, 2009 9:21 am Předmět: |
|
|
Štířinko,já jsem po tubu a třeba smažený nemůžu vůbec,jednak mě to tlačí a jednak mě pak palí žáha a nemluvě o jídle,s česnekem,to pak trpím jako čert,tak se těm jídlům prostě vyhýbám..hele,ono to je individuální a pokud to sama nevyzkoušíš,vědět nebudeš..Takhle ti to prostě nikdo neřekne..někomu dělá problém kuřecí,někomu ne,někdo si nedá třeba kedlubnu,někdo je v poho sní..takže jak říkám,nikdo ti co se týče jídla ,co ti projde a co ne,prostě neporadí _________________
[/url]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mikes
|
Zaslal: po duben 13, 2009 9:45 am Předmět: |
|
|
Co tady cejtim se bajecne a hlad nemam staci mi na jeden den proteinovej napoj cca 200ml ale doma to bude horsi tam budu mit pokuseni jeste se tesim az si stoupnu na vahu jestli uz me zvazi mam od 200kg tak neco jsem zhubnout mohl tady _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w75PwpA/]
[/url]
28 let
operace Turnov by-pass Roux-Y 8.4.2009 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: po duben 13, 2009 9:48 am Předmět: |
|
|
všem co by chtěli ba studentku. Bohužel až budou fungovat soukromé zprávy, protože přístupová hesla nebo muj mejl nemužu zveřejňovat. takže až administrátor zařídí fungování SZ tak pak se ozvěte. _________________
104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rendy
|
Zaslal: po duben 13, 2009 11:39 am Předmět: |
|
|
koukám Mony,že brzy budeš v cíly vid moc ti to přejí _________________
44 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch 3 kocouří a 1 mimi yokšírek jménem Čiko |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: po duben 13, 2009 11:51 am Předmět: |
|
|
Mikeš přeji ti, aby ti bylo stále píp a kila šla krásně dolů u bypassu to jde nádherně, za pár měsíců budeš jak proutek  _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: po duben 13, 2009 11:52 am Předmět: |
|
|
Mikeš přeji ti, aby ti bylo stále píp a kila šla krásně dolů u bypassu to jde nádherně, za pár měsíců budeš jak proutek  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: po duben 13, 2009 11:57 am Předmět: |
|
|
co se týče jídla, já když měla bandáž, tak mě skoro vše dusilo, nemohla jsem skoro žádné maso, pečivo, banány ty nešly vůbec nyní mám tubulizaci a tyhle problémy nemám, pouze hovězí maso mi nejde, ale zeleninu můžu všechnu, z ovoce jablka musím loupat, pomeranče ty nemůžu, jen šťávu z nich  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: po duben 13, 2009 12:01 pm Předmět: |
|
|
|
 |
nadeje
|
Zaslal: po duben 13, 2009 1:00 pm Předmět: |
|
|
zkouška metříku...potřetí  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wyH6vMS/]
[/url]
Tubulizace 28.Dubna.2009
MUDr. Martin Hrubý Turnov
35 let, vdaná, 1x Terka , čtyři čičiny  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jana1
|
Zaslal: po duben 13, 2009 1:28 pm Předmět: Re: otázky? |
|
|
zdenka majerová napsal: | ahoj mikeši,jsem ráda,že už to nejhorší máš za sebou ,také se na "nějakou "bari operaci chystám,mám zatím za sebou sono a gastro,16.4.jdu k psycholožce,tak jsem zvědavá co mi nabídnou.původně jsem měla zájem o bypass,ale teď váhám.....měj se super |
Ahoj zdeni jestli ještě nejseš rozhodnutá zkus ještě pohovor s panem doktorem Hrubým velice pečlivě ti vysvětlí všechny možnosti operace a jejich plusy a mínusy a jinak díky za odkaz na Facebook.Za minulý týden mám dole další 2 kg ale nemůžu se dostat na metřík.Jedeš do Rožmitálu na sraz třídy?
Pa Jana _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wE7Mh5V/]
Tubulizace 6.3.2009 Turnov zlaté ručičky Mudr.Hrubý |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jana1
|
Zaslal: po duben 13, 2009 1:33 pm Předmět: |
|
|
Jitřenka napsal: | Ahoj všem jsem tady nová a po přečtení příspěvků jsem se rozhodla i já něco napsat.Jsem taky po bandáži žaludku,ale bohužel se mě podařilo jak už to tady někdo napsal ji přežrat.Jsem normální rozumná ženská ale...Měla jsem přítele pro kterého jsem vlastně to všechno podstoupila začal se mnou chodit a moje kila mu nevadila,ale po čase měl pořád nějaké narážky apod.Moc jsem ho milovala a tak jsem si říkala,že to pro něj a pro sebe udělám.Vše bylo ok já hubla v poho dala jsem dolů 27kilo za rok.Ale příteli to pořád nestačilo stále to bylo málo pořád na mě tlačil a já už toho měla dost!Začala jsem být uzlíček nervů,nechtěl se mnou spát atd.znáte to jedno s druhým.Nakonec těžký rozchod a já blbka rezignovala na vše i na tu moji vysněnou váhu a dneska mám víc než předtím!V poradně jsem byla a taky jsem domluvená na tubulizaci,nikdo na mě neřval.Do ordinace jsem šla s pokorou a bylo mě nevýslovně trapně,že jsem zahodila,tak obrovskou šanci.Lékař mě řekl,že je spoustu těch co bandáž přejí,ale nikde se s tím nechlubí,nejsem prý jediná a důležité je,že jsem si to uvědomila a chci bojovat dál a to já chci!Tak to je tak v kostce všecko.Teď mě můžete odsoudit jako SuperS,ale já ji držím palce,protože sama dobře vím co to chce za odvahu jít a říct promiňte selhala jsem na plné čáre a chci po vás znovu pomoc.A pro Já jsi prostě kráva nebeská,která neví o životě ani zbla!!!Tak promiňte,že jsem se sem tak nacpala,ale nedalo mi to.  |
Ahoj Jitřenko vítám tě mezi námi.Pokud tě tady nějaký blb odsoudí tak ví kulový o životě a od takových lidí mě urážky nevadí.Každý z nás by mohl vyprávět o svých nekonečných chybách a omylech.Důležité ale je že jsi se rozhodla.Jestli budeš mít chuť tak mi napiš na mejl nebo ICQ a můžem pokecat soukromě.Pa a budu se těšit na tvou zprávu Jana _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wE7Mh5V/]
Tubulizace 6.3.2009 Turnov zlaté ručičky Mudr.Hrubý |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Milca-berca
Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 234 Bydliště: Benešov,35let,bezdětná
|
Zaslal: po duben 13, 2009 3:37 pm Předmět: |
|
|
Přeji opožděně krásné Velikonoce
Zdravíím tímto ve spolek sluníčka..
.........a možná někomu moje psaní taky něco dá.
Je to pár hodin co mě přivezl brácha z UVN z Prahy..kde mě docent Kasalický ve středu vyoperoval bandáž.Někdo to tady ví,že mě něco podobného čekalo,že taky bojuju a s čím a jak a proč to vlastně dělám(miminko) .
Tak tedy...kde začít..snad tím,že jsem také byla po bandáži je tomu už 3roky,ale poslendí rok jsem dost zvracela a nabírala váhu...dojele jsem si na Homolku v ruce všechno doporučení od obezitologa,proč a jak tam jdu a co se s bandáži stalo ... na Homolce, byli na mě fajn...ale at mě bandáž vyoperují tam kde mě jí dělali,a pak přijdu na baypass,že nebude problém. Takže to je pro ty,kteří tam s bandáží půjdou,lépe jít na konzultaci už bez...a je lepší míti sepsané doporučení od obezitologa co a jak se stako ,že navrhuje další postup radikálnější
Chodím také k MUDr.Housová..je moc fajn,mám jí ráda...spojila mě s Doc.Kasalickým a ten mě přijal ...ale doporučil tubulizaci ,stím,že je vždy možnost jít když tak dál do baypassu (ikdyž jsem chtěla původně baypas) ,když by to nešlo... ... .tak jsem tedy svolila a dostala papíry na předoperační a mohu vám říct ,že předoperační co se krevních testu týče a kde čeho kolem je nesrovnatelné,co oni tam všechno chtějí aby měli jistotu a věděli o Vás všechno(to jen tak na okraj)
A 8.4 jsem nastupovala a 9.4 jsem šla hned ráno jako první na sál..měla jsme divný pocit ,když člověk ví,že tamje a nemusí a ti klem Vás tam jsou opravdu nemocní a dost vážně jak jsem měla možnost poznat. Nicméně jsem se probudila,když mě převážali v 9.45 na JIPku ,kde to bylo pro mě nejhorší,co se prostředí týče a nemohoucnosti a toho všeho kolem.Nepůsobylo to moc dobře na mojí duši....a nadávala jsem si do čeho jsem to šla...
Nicméně přišel pam docent a říkal,že jsem jim dala docela zabrat-bandáž na jícnu téměř ,obrostlé řádně srůstama...a je všemu přirostlá k játrum..hmm paráda jsem si říkala...a do konce port,prý neskutečně hluboko ve špeku takto řekl přesně... hi hi hi ....nebyla to prý sranda..
Mohu Vám říst ,že jsem docela ráda,že obě operace neprovedl naráz,ani to nedělá a že bude ten půl rok pauza než půjdu do tubu..je třeba aby se ten stažený žaludek po srůstech a odstříhání zotavil...a pak se na to půjde..je fakt ,že u toho žaludku kde bylo to zůžení umě u toho jicnu ,nikdo neví jak moc je to pod stím poškozené a zeslabené za ty roky
Byla jsem od středy do včerejšího oběda..jen na čaji a čirém instantním bujonu..což bylo šílené...byla jsem hladová a slabá....a zvažovala jsem zda se vůbec do dalšího boje dám v tom záři,kdy mě bude čekat tubu...
..ale jo půjdu do boje,půl rok uteče a já budu mít zase myšlenky supér...když člověk vidí ty nemoci kolem sebe tak si řekne,že vlastně ta moje tlouštka je někdy vlastně prkotina...ale pro nás je taky nemoc...protože my ty mozky neumíme natočit tak abychom to dokázali sami...takže MY TO UCHODÍME!!!!
Ten pobyt mě v UVN moc dal..všeobecně,co se týče sestřiček kolem,mudrů(jsou úžasné sestřičky...jen mudři nekdy nepřípustní ale machři na slovo vzatí) ...aji pacientu .....dost mě to otevřelo oči ale zase jinak...
Tak to je moje takové románové povídání,když by se někdo chtěl na něco zeptat může...je to zase zkušenost trošku jiná v jiném postupu ikdyž pak to vyjde nastejo....
...ale zase si myslím,že je dobré aby jste to aji tak věděli....díky kdo měl trpělivost to dočíst až sem...
Moc Vás zdraví....Milča...a všem držím pěstičky..at kg mizí jak sádlíčko z kostek sádla při škvařeni...  _________________
3/07 bandáž,16.2/10 tubu při 127kg,odhozeno 41kg,10/10 těhu při 89kg,36tt-89kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|