Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 366, 367, 368 ... 728, 729, 730 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
mikes
|
Zaslal: ne duben 12, 2009 8:08 pm Předmět: |
|
|
Romanko nemuzes mi dat icq?prosim _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w75PwpA/]
[/url]
28 let
operace Turnov by-pass Roux-Y 8.4.2009 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jitřenka
|
Zaslal: ne duben 12, 2009 8:41 pm Předmět: Re: vítání |
|
|
zdenka majerová napsal: | ahoj jitřenko ,vítám tě v nejlepším klubu na světě .když jsem ho objevila byla jsem moc nadšená a pořád jsem .velmi mě těší jak se dovedou zůčastnění podporovat.neboj vše zase bude dobré i já se tak utěšuji.shodila jsem ve stobu kdysi 53kg a je vše zpět a ještě pár kg navíc,rozhodla jsem se tedy pro bari operaci,tak snad mi dají šanci se ještě polepšit....pa zdenča |
Víš já jsem si taky myslela,že bari je pro mě to nejnej....šlo to fakt dobře a já byla nadšená,takže můžu jen doporučit,ale zase na druhou stranu jsem mluvila s panem dr. na Homolce.........a ten mě řekl toto:kdybyste přišla hned k vám doporučily bychom vám rovnou bypass to se mělo udělat jako první pro BMI nad 35 a výše je to jednoznačná indikace a s lepšími výsledky.....a taky byl pak dooost odměřený,když jsem mu řekla,že bari operaci mě dělali v Iscare takže jsem pak už neměla odvahu se ptát víc.  _________________ Nejsem tlustá,jen prostorově výrazná........ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Štířinka
|
Zaslal: ne duben 12, 2009 8:50 pm Předmět: operace |
|
|
Ahoj. Chtěla jsem se zeptat, jaký jsou rozdíly myslím srtravovací mezi bypassem a bandáží. Myslím hlvně jestli zeleninu jako jsou rajčata... mohu syrová u některého druhu operace. Jsem totiž krílík, a bojím se hlavně nedostatku syrové zeleniny. Poraďte. _________________ l47 let, 24.6.2009 tubulizace , vojenská nemocnice Praha
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQkGCwI/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zdenka majerová
Založen: 13.3.2009 Příspěvky: 74 Bydliště: Voltuš 27Rožmitál pod Třemšínem
|
Zaslal: ne duben 12, 2009 8:59 pm Předmět: |
|
|
milý mikeši,ty jsi mě vůbec neodradil,naopak.když jsem si zjišťovala o bari operacích co nejvíc,tak si stále myslím,že bypass by byl pro mě asi nejlepší.zhubla jsem i víc než 50kg ale bohužel,nejsem shopná,si stále počítat kj, no a když mám pohodu tak žeru no a co jsem četla stránky judr.samkové,tak jsem se toho nějak lekla,ale nadruhou stranu,ty a romča mi zase dáváte sílu do toho jít tak uvidím co mi lékaři na homolce doporučí.a tobě přeji brzké uzdravení  _________________
mini bypass Homolka3.12.2009 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jitřenka
|
Zaslal: ne duben 12, 2009 8:59 pm Předmět: Re: operace |
|
|
Štířinka napsal: | Ahoj. Chtěla jsem se zeptat, jaký jsou rozdíly myslím srtravovací mezi bypassem a bandáží. Myslím hlvně jestli zeleninu jako jsou rajčata... mohu syrová u některého druhu operace. Jsem totiž krílík, a bojím se hlavně nedostatku syrové zeleniny. Poraďte. |
Já si myslím,že zeleninu si můžeš vždycky postrouhat nebo namixovat,takže by to mělo být teoreticky fuk...ale teorie není praxe ze začátku stejně jíš a mixuješ,tak jak tak aspoň já jsem to dělala  _________________ Nejsem tlustá,jen prostorově výrazná........ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Štířinka
|
Zaslal: ne duben 12, 2009 9:04 pm Předmět: operace |
|
|
Jitřenko díky, já spíš ale myslela po delší době po operaci. Tředa za 1/2 roku, za rok, zda je v tom rozdíl. Četla jsem, že plno druhů zeleniny po bandáži by se měl člověk vzdát. To bude pro mě asi největší problém. _________________ l47 let, 24.6.2009 tubulizace , vojenská nemocnice Praha
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQkGCwI/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zdenka majerová
|
Zaslal: ne duben 12, 2009 9:05 pm Předmět: |
|
|
no jitřenko asi jsme si trochu nerozuměly,bari-znamená bariatrické operace/druhy/a bandáž je jedna z bariatrických operací.nebo jsem pochopila blbě tebe,nicméně jsem ráda,že jsi mi napsala co ti na homolce řekli.no a potom co píše po operaci mikeš,tak bych i snad do toho šla... _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
SuperS
|
Zaslal: ne duben 12, 2009 9:08 pm Předmět: Re: operace |
|
|
Štířinka napsal: | Jitřenko díky, já spíš ale myslela po delší době po operaci. Tředa za 1/2 roku, za rok, zda je v tom rozdíl. Četla jsem, že plno druhů zeleniny po bandáži by se měl člověk vzdát. To bude pro mě asi největší problém. |
Jestli můžu já jsem pak jedla po operaci tedy po delším čase všechno ovoce i zeleninu,ale holt třeba pomeranč jsem musela pořádně rozkousat.Dodnes každé první jídlo trochu tužší bolí,cítím ho a vždycky čekám až projde........ _________________
[/url]
42let,děti 19 a 4roky,bezva manžel
band 2007 Iscare,tubu 2009,3.8.2010 abdominop.+kýla uf snad to dám! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
SuperS
|
Zaslal: ne duben 12, 2009 9:11 pm Předmět: |
|
|
zdenka majerová napsal: | no jitřenko asi jsme si trochu nerozuměly,bari-znamená bariatrické operace/druhy/a bandáž je jedna z bariatrických operací.nebo jsem pochopila blbě tebe,nicméně jsem ráda,že jsi mi napsala co ti na homolce řekli.no a potom co píše po operaci mikeš,tak bych i snad do toho šla... |
Zdeni zajímavé je,že i ke mně se pan doktor na Homolce choval dost jinak,když zjistil,že mě operovali v Iscare,ale já jsem tam byla spokojená.........ale zkus to rozhodně je to šetrnější než bypass nebo sleeve o kterém jsem taky uvažovala.  _________________
[/url]
|
Návrat nahoru |
|
 |
Romana
|
Zaslal: ne duben 12, 2009 9:13 pm Předmět: |
|
|
Mikeši tady je isq :405-375-832 klidně se ozvi budu se těšit jen doufám že se zastihnem ,se Zdenkou nám to prozatím nevychází  _________________ redukce od 1.10.2005 ( -35kg před operací)bypas 9.11.2006 ,dr. Michal Čierny ,Brno
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zdenka majerová
|
Zaslal: ne duben 12, 2009 9:13 pm Předmět: |
|
|
holky co je ta studentka?taky bych ráda viděla vaše úspěchy, prosím poradí mi někdo?  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
Romana
|
Zaslal: ne duben 12, 2009 9:17 pm Předmět: |
|
|
Zdeni to se musíš kontaktovat s Maruškou a ona ti potom umožní přístup na studentku ,máme tu určitá pravidla _________________ redukce od 1.10.2005 ( -35kg před operací)bypas 9.11.2006 ,dr. Michal Čierny ,Brno
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
SuperS
|
Zaslal: ne duben 12, 2009 9:37 pm Předmět: |
|
|
Pro Mikeše:Ahoj a gratuluji k rozhodnutí....nenudíš se tam?Máš tam telku?My ji na pokoji neměli a když jsem tam pak zůstala sama,tak to bylo krušné...a tak jsme se scházeli všichni na pokojích chlapi i ženské dohromady a kecali!  _________________
[/url]
|
Návrat nahoru |
|
 |
Iva63
|
Zaslal: po duben 13, 2009 2:03 am Předmět: Re: operace |
|
|
Štířinka napsal: | Jitřenko díky, já spíš ale myslela po delší době po operaci. Tředa za 1/2 roku, za rok, zda je v tom rozdíl. Četla jsem, že plno druhů zeleniny po bandáži by se měl člověk vzdát. To bude pro mě asi největší problém. |
Štířinko, jsem po tubu půl roku a chroupu kedluby, mrkev jako zajíc . Necítím, žádné omezení, co se zeleniny týče. Jen víc koušu, jinak dneska už prakticky bych mohla jíst všechno, jen něčeho se mi tam vejde míň a něčeho víc. Naštěstí  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wK9eHIF/]
[/url]
"2v1" - aneb žlučník a tubulizace najednou, Turnov, 24.10.2008, 48 let
nástup na op 145kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Arielka
|
Zaslal: po duben 13, 2009 7:51 am Předmět: |
|
|
Odpověď pro všechny, co chtěly vědět vše ohledně studentky - jeto tajný web,na který se dostane jen ten,kdo už má operaci za sebou a navštěvuje hodně toto forum. Zpřístupnit mu to může jen MarieS. Tak snad jsem zodpověděla vše Jinak přeji krásné velikonoce  _________________ TUBULIZACE v Turnově 13.1.2009.
Nejtlustší období 146 kg.
Metřík dokončen 23.8.2009
28 let
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wZwguF6/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|