Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

TAK A MÁM PO PTÁKÁCH aneb těhotenství a bandáž žaludku

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 66, 67, 68  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
martina

PříspěvekZaslal: pá leden 30, 2009 2:03 pm    Předmět: Citovat

sice jsme ve špatným tématu, ale nedá mi zareagovat, protože, kdybych to napsala jinam, tak nebude jasný co a jak.

Pamatuju si, jak jsme s partou chodili k MYŠÁKOVI na karamel za 2,20 - Laughing Laughing Laughing Laughing skoro každý den. A byla to mňamka, prostě úžasný.

bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
marie S.

PříspěvekZaslal: pá leden 30, 2009 2:30 pm    Předmět: Citovat

no abysme zachovali téma, byla by tam sqelá oslava narození miminek našich obandážovaných maminek!!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,
ALENA

PříspěvekZaslal: pá leden 30, 2009 6:29 pm    Předmět: Citovat

Laughing Laughing Laughing Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Laughing Laughing Laughing

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Gábina

PříspěvekZaslal: so březen 14, 2009 11:47 am    Předmět: Citovat

Ahoj všem Very Happy
omlouvám se, že píšu až teď, ale čekala jsem, jak mi dopadne UTZ, na který jsem byla 13. 3. objednaná do Ústí nad Labem. Takže jak jsem dopadla?
Jsem teď 32+6 tt, Jiříček je podle své velikosti o 1-2 týdny napřed, váží odhadem 2300g. Prý to nutně neznamená, že porod bude dřív - spíš mám počítat s větším mimčem - a to já počítám. Jindřiška měla 3740 g a 52 cm, takže se určitě nebudu divit čtyřkilovému dítku .
Výsledek z UTZ je tedy docela dobrý, ale trošku mě znejistilo, že oproti minulému týdnu, kdy měl malý hlavičku dole, je podle dnešního vyšetření napříč, což by znamenalo "císaře" Shocked . To bych opravdu moc nerada Sad . Bojím se operací (bandáž byla má jediná a hóóódně dlouho jsem se odhodlávala Confused )a navíc mám strach, že by se mi povislá a vytahaná kůže po zhubnutí špatně hojila Máme ale ještě hodně času a tak doufám, že to Jiříček zvládne dát dopořádku Wink Laughing
Nový nábytek k dceři do pokojíku už jsme smontovali - docela nás to bavilo Smile Holka se teď postupně zařizuje. Jde to pomalu, protože přes týden je časově dost vytížená a o víkendech se to všechno zvládnout nedá. Myslím, že na nákupy vyrazíme ještě jednou - pro detaily: lampu, poličky, polštářky, dekoračky apod. Jak si dcera své věci odnáší a stěhuje do nového, já do malého pokojíku hromadím miminkovské věcičky. Začala jsem prát a žehlit výbavičku a dokupovat poslední drobnosti. I tašku do porodnice už mám z velké většiny zabalenou - radši Wink Dost mě deptá, že ještě musím dodělat manželovy daně a na 1.4. jsem pozvaná na kontrolu odvodů VZP, ale už to nemůžu odkládat a musím se do toho dát Evil or Very Mad . Strašně se těším, až to budu mít za sebou a budu už jen dolaďovat přípravy na příchod synka. Snad nebude spěchat na svět a já vše stihnu tak, jak jsem si naplánovala Razz
Zdraví vás všechny mamina Gábina Laughing

před operací zhubnuto 20 kg, bandáž 31.07.2007, 2x doplnění
Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg
marie S.

PříspěvekZaslal: so březen 14, 2009 12:19 pm    Předmět: Citovat

tak to jsou samé krásné zprávy, to je užasné. Moje skoro 12 leté mimi odjelo na víkendový výlet se svým oddílem , mužský je v práci,a já taky musám dodělat daně, fu mi dá příspěvek na plastiku... ale neví o tom jen nám nějakoz kačku vrátí, no zase ji z druhé strany zaplatíme. Razz za oknem je krásně , sluníčko svítí tak at se maminko daří. Wink Wink

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,
Olča

PříspěvekZaslal: so březen 14, 2009 3:55 pm    Předmět: Citovat

Gábinko přeju tobě a Jiříčkovi ať zbytek těhu prožijete v pohodě a celé tvé rodince vše jen to nejlepší Razz

Jinak pro ty co mě znají: od února jsem nastoupila do nového zaměstnání jsem stále v jednom kole. Dělám 12 hodin denně krátký,dlouhý týden a nějak si nemohu zvyknout. Sice na banding moc nepíšu, ale alespoň vás čtu co je nového. Alence přeju ať se už brzo uzdraví moc mě mrzí co si musela vytrpět. Maruško tobě taky přeju ať je vše v pohodě ať tě žádná operace už nečeká "jen ta plastika" a budeš supr kočka.
Arielka

PříspěvekZaslal: so březen 14, 2009 8:26 pm    Předmět: Citovat

Gábi, to je fajn, že všechno probíhá v pořádku. Už se ti to hodně krátí viď? Jiřík bude kus chlapáka Smile Já měla Janinku 4004g a 52 cm, byl jí pěknej macek Smile Jinak já měla obě dvě děti císařem. U prvního jsem měla epidurál, takže jsem všechno vnímala, ale u Janinky mi nešel napíchnout, tak jsem musela pod narkózu. Je to operace jako každá jiná, ale dá se to zvládnout. Ten drobeček za to stojí Wink Přeju tobě i Jiříčkovi bezproblémový zbytek těhotenství Smile
28 let
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wZwguF6/]

[/url]
trixl

PříspěvekZaslal: so březen 14, 2009 11:24 pm    Předmět: Citovat

Gábi nebooooj, on tak má dost místa tak si mění polohy Laughing

BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy Smile, bezlaktózová dieta
matylda125

PříspěvekZaslal: ne březen 15, 2009 8:23 am    Předmět: Citovat

Ahojky Gábi, mám radost, že se vám daří, držím palce, třeba se ještě Jiříček natočí Wink

[/url]

37 let band 8/07...asi tisícípátý začátek...25/2 10 začínám znovu, doplněno celkem 5ml!!!
ALENA

PříspěvekZaslal: ne březen 15, 2009 2:06 pm    Předmět: Citovat

Gábinko určitě vše dopadne dobře a Jiříček se narodí tak jak má Wink Wink já když rodila, tak synáček si vybral polohu řitní, napřed mu vylezla nožička a pytlík, druhou měl uvnitř, museli ho ve mně otáčet a pak ho vytáhli za patičky, hlavička šla poslední, ale aspoň ji má krásně kulatou Shocked Shocked tento porod se již dnes nepraktikuje, dělají císaře, tak se neboj Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes kdybych byla mladší, hned bych si miminko pořídila, ale snad se dožiju vnoučat i když synovi se množit moc nechce Laughing Laughing Wink Wink Rolling Eyes Rolling Eyes

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
hanhula.23

PříspěvekZaslal: ne březen 15, 2009 4:54 pm    Předmět: Citovat

Gábi neboj,mají ještě dost času,moje Esterka je ve mě taky napříč uložená a normálně si nahmatám i nožičku a hlavičku!!! Laughing

[/url]bandáž 15.4.2008 25let ,syn Adámek 3 roky a dcera Esterka 3.měsíce.Začínám druhé kolo hubnutí po porodu:)
Gábina

PříspěvekZaslal: út duben 07, 2009 10:05 am    Předmět: Citovat

Ahojky všem Laughing
Tak utekl téměř měsíc, co jsem se nezvala Embarassed Jsem v tom ale trochu nevinně, protože jak všichni víte, fórum nebylo nějaký čas dostupné Confused
Alespoň vám můžu sdělit poslední novinky Wink
Mimísek má +/- 3 kilča, zdárně prospívá a je v pořádku. Je ale stále v příčné poloze, takže nad námi pořád visí hrozba císařského řezu Sad Nyní už docházím do poradny ve Slaném, kde jsem se také rozhodla rodit. Pan doktor společně se mnou preferuje přirozený porod, protože má také obavy z toho, jak se bude hojit ta moje vytahaná kůže Embarassed Evil or Very Mad Jestli ale Jiříček nedostane rozum, budeme to muset risknout. Také nejsou spokojeni s mým tlakem, ale já si myslím, že 140/80 není v 9. měsíci a mém věku až tak moc, ne?? No, každopádně si myslím, že mi prostě jednou na poradně oznámí, kdy nastupuji a bude to Confused Samozřejmě se s lékaři nemíním hádat, zvlášť, když jde ještě o jeden život, ale radost z takového scénáře rozhodně nemám Sad Ve čtvrtek jdu znovu do poradny, tak snad pak budu chytřejší.
Jinak vítám jaro jak to jde, moc se mi líbí, že je konečně teplo a sluníčko Smile Většina z vás jistě nosí nové krásné barevné hadříky a užívá si obdivu okolí. Zasloužíte si to a moc vám to přeji Laughing Razz Laughing Já si teď posledních pár týdnů užívám bříško, se kterým se můžu chlubit Embarassed Wink ale brzy se vrátím k vám, bojovat s každým kilem na víc. Snad to s vaší podporou zvládnu.
Mějte krásné dny a veselé Velikonoce

Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg
martina

PříspěvekZaslal: út duben 07, 2009 10:19 am    Předmět: Citovat

No Gabi tak to je fakt úžasný, že jste v pořádku. A císaře se neboj, prostě když to bude pro vás oba lepší, tak není co řešit. Akorát by ti kus tý kůže mohl doktor rovnou uříznout.

bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
Gábina

PříspěvekZaslal: út duben 07, 2009 10:37 am    Předmět: Citovat

martina napsal:
No Gabi tak to je fakt úžasný, že jste v pořádku. A císaře se neboj, prostě když to bude pro vás oba lepší, tak není co řešit. Akorát by ti kus tý kůže mohl doktor rovnou uříznout.

No Marti, taky bych brala, kdyby si tam nějakou tu kůži nechali, ale na to nejspíš nebudou na porodních sálech zařízení Wink Laughing To si budu muset zasloužit později Arrow až se zase dostanu do kondice a k váze kolem 90 kg (minimálně!).
Jinak ti moc gratuluji k dokončení metříku Laughing Nebylo to pro tebe jednoduché, ale vyplatilo se. A ten pocit, ten musí být báječný Laughing Laughing Laughing

trixl

PříspěvekZaslal: út duben 07, 2009 4:18 pm    Předmět: Citovat

Gabi držím ti palce, Leonka se taky mrška neumoudřila a císaře jsem měla až po TP. Radši operaci než komplikace, příčná poloha se nedá porodit, to by taky nemuselo dobře dopadnout pro tebe nebo pro něj. Ale ty víš určitě. Ale po porodu se mi trošku stýská, ten konec jako by byl malinko ukradenej okolnostma.
No ale třeba se malej ještě rozhodne a obrátí, kamarádce se obrátil během první doby porodní dokonce z prdelky na hlavičku.
Kůže na břiše se mi o hodně vytáhla, žádná radost no, a asi už nikdy ho nebudu mít citlivé jako dřív. Je to tam kolem jizvy jak mrtvá zona. Hlavně se to dává dohromady pár týdnů až měsíců a jak je to kolem té rány oteklé, vypadá to hnusně jako že obrovské břicho. Brečela jsem ještě v porodce nad tím jak strašně vypadám.
Na pouhé uříznutí kůže docela myslím čím dál víc, protože s tímhle se blbě oblíká a v létě budu zas trpět na zapařeniny.
V kecací kavárně mi nejde přidat příspěvek. Jsem zvědavá, jestli tady to půjde.

BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy Smile, bezlaktózová dieta
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 66, 67, 68  Další

Přejdi na: