Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

TAK A MÁM PO PTÁKÁCH aneb těhotenství a bandáž žaludku

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 66, 67, 68  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ALENA

PříspěvekZaslal: st duben 08, 2009 2:41 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Gábinko já být tebou, tak také volím raději císaře než porod s příčnou polohou, zažila jsem polohu řitní a i dnes po 32 letech si na ni pamatuji. Tak raději jizvičku než problémy. Už se těším až budeš posílat Jiříčkovi fotečky Wink Wink Wink a neboj, ty určitě ta nabraná kila sundáš, jsi bojovnice Exclamation Exclamation

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
ALENA

PříspěvekZaslal: st duben 08, 2009 2:41 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Gábinko já být tebou, tak také volím raději císaře než porod s příčnou polohou, zažila jsem polohu řitní a i dnes po 32 letech si na ni pamatuji. Tak raději jizvičku než problémy. Už se těším až budeš posílat Jiříčkovi fotečky Wink Wink Wink a neboj, ty určitě ta nabraná kila sundáš, jsi bojovnice Exclamation Exclamation

Gábina

PříspěvekZaslal: čt duben 09, 2009 9:44 pm    Předmět: Citovat

Trixl děkuji za názor i za vlastní zkušenost. Já se také bojím toho, co popisuješ ohledně kůže na břiše. Ale nedá se nic dělat, budu to muset zvládnout. Ani nevím proč, ale myslela jsem si, že se Leonka narodila přirozenou cestou. To mě docela překvapilo, že realita byla jiná. Víš, hlavně jsem se těšila, až mi po vší té dřině položí novorozeňátko na břicho a později nechají přisát . . . Nejspíš to tak ale nebude. Snažím se sama sebe přesvědčit, že se až tak moc neděje, že nebudu ani první ani poslední, která to musí zvládnout. Vím ale, že další mimi už nebude a tak se o ty první okamžiky cítím ošizená . . .

před operací zhubnuto 20 kg, bandáž 31.07.2007, 2x doplnění
Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Gábina

PříspěvekZaslal: ne duben 12, 2009 8:07 pm    Předmět: Citovat

Zdravím všechny Very Happy
Už jsem vám chtěla napsat několikrát, ale nadaří se mi vložit příspěvek Confused Jsme s Jiříčkem pořád spolu Wink , ale denně jezdíme na kardiotokograf a měření tlaku + vyšetření moči. Už jsem měla termín na "císaře", ale při posledním UTZ byl malý hlavičkou dolů Exclamation Exclamation Exclamation takže máme zatím odklad Razz . Lékaři mě sledují, kdyby se něco zvrtlo. V úterý mám další UTZ a pak se uvidí, co bude dál. Záleží na tom, jak bude miminko ležet Wink Laughing

Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg
Gábina

PříspěvekZaslal: čt duben 23, 2009 8:20 pm    Předmět: Citovat

Ahoj lidičky Laughing
Píšu pro ty, kdo to ještě nevědí:
16. 4. v 16.10 se mi v nemocnici ve Slaném narodil Jiříček Laughing
Vážil 3450 g a měřil 52 cm.
Chvíli jsme si tam pobyli, protože chlapeček měl žloutenku a kvůli tomu také zpočátku nepřibíral na váze (tento problém neznám Wink Laughing ). Teď jsme druhý den doma a je to dost náročné. Až se trošku aklimatizujeme a pokud mi půjde vkládat příspěvky (zatím to dost zlobí Twisted Evil ), ráda se s vámi podělím o další info Wink

Gábina

PříspěvekZaslal: so květen 02, 2009 3:18 pm    Předmět: Citovat

Proboha smažte mě někdo Exclamation Wink Laughing Jsem se tak snažila vás informovat a ono to pořád nešlo a teď je to tam několikrát Rolling Eyes
. . . se omlouvám Embarassed

trixl

PříspěvekZaslal: so květen 02, 2009 3:30 pm    Předmět: Citovat

Gábi dej upravit a ještě nám něco připiš Wink

BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy Smile, bezlaktózová dieta
ALENA

PříspěvekZaslal: so květen 02, 2009 6:06 pm    Předmět: Citovat

koukám Gábinko že jsi zhubla další kilo a vlastně ti nic po porodu nezůstalo Wink Wink teda si to myslím, mámtakovej pocit, že jsi měla dole 60 než jsi otěhotněla Laughing Laughing jsi borec Laughing Laughing Wink Wink Rolling Eyes Rolling Eyes

Romana

PříspěvekZaslal: so květen 02, 2009 9:15 pm    Předmět: Citovat

Alenko no jo Gábinka je naše sprinterka šikovná ,kila ji opouští závratnou rychlostí a teď když má Jiříčka tak má pořád co dělat Razz (myslím stále v pohybu ) a tak jí to mocinky přeji aby jí to šlo i nadále tak pěkně a byla brzy v tom cíli na metříku Razz Wink Exclamation
Vendy

PříspěvekZaslal: ne květen 03, 2009 12:09 am    Předmět: Citovat

Gábi,jestli je to aktuální váha,což asi jo,když to říká naše Alča,tak to jsi fakt borka.
No tak,Ty jsi šikovná od počátku,ale po porodu ,tak to klobouk dolů.Gábi,vím,že nemáš asi moc času,ale jsem zvědavá ,jako Trixl a ostatní určitě také,až budeš mít troooooooošku času,tak nám napiš nějaké novinky.Moc jsme na to natěšené.
Měj se moc krásně a užívejte si mateřské s tím Tvým malým pokladem.
Ani se mi nechce věřit.Jsou to 2 roky,co jsme si psaly a brblaly,že nám posouvají termín operace a Ty jsi byla nešťastná,že nemáš čas...A podívej štíhlá ,krásná mamina a času máš kolik chceš.
Arielka

PříspěvekZaslal: ne květen 03, 2009 10:49 am    Předmět: Citovat

Gábi, i já se připojím ke gratulacím k prďouskovi Very Happy miluju miminka,tak ti teť tak trošku závidím,i kyž sama mám doma dva malý sviště, ale takovým těm voňavoučkým miminkům už bohužel odrostly... užívej si každou minutku Smile děsně to letí a za chvilku z něj budeš mít pořádnýho chlapáka Wink
Opatrujte se a brzy nějaký fotečky Smile ať semůžeme pokochat Smile Smile
28 let
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wZwguF6/]

[/url]
hanhula.23

PříspěvekZaslal: ne květen 03, 2009 7:04 pm    Předmět: Citovat

Gábi vééééliká gratulace k Jiříčkovi Laughing .Já nastupuji příští pondělí do porodnice,mam naplánovaného "císaře" Rolling Eyes Twisted Evil .
Už se taky nemohu dočkat,až to bude za mnou a budeme se radovat s Esterky.Tak jsi tedy nakonec rodila normálně??Hana

[/url]bandáž 15.4.2008 25let ,syn Adámek 3 roky a dcera Esterka 3.měsíce.Začínám druhé kolo hubnutí po porodu:)
trixl

PříspěvekZaslal: ne květen 03, 2009 7:09 pm    Předmět: Citovat

Hanhulo držím moc palce a budeš to mít ve spinálce? Jéje další miminko bude, nádhera Very Happy
hanhula.23

PříspěvekZaslal: ne květen 03, 2009 7:16 pm    Předmět: Citovat

Ještě nevim,mohu se rozhodnout,tak uvidíme Laughing

[/url]bandáž 15.4.2008 25let ,syn Adámek 3 roky a dcera Esterka 3.měsíce.Začínám druhé kolo hubnutí po porodu:)
martina

PříspěvekZaslal: ne květen 03, 2009 7:19 pm    Předmět: Citovat

To je nádhera další miminko. Ty jsou vždycky radost. Jen houšť. Moc ti gratuluju. A určitě se rozhodneš správně. Laughing

bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 66, 67, 68  Další

Přejdi na: