Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 356, 357, 358 ... 728, 729, 730 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
severka
|
Zaslal: so březen 21, 2009 1:01 pm Předmět: |
|
|
Jo stím souhlasím psichyka je potvora jak nejsi v pohodě tak průůůůůůůůůůůůůůůšvich
dobré je to kloktáni jak ti radí Štiřinka a neboj dopadne to dobře buď redi _________________ url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/whA6yYV/]
[/url] je mi 60 3 děti již dospělé 5 vnoučat |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jana1
|
Zaslal: so březen 21, 2009 4:55 pm Předmět: |
|
|
Jitka Hillebrandová napsal: | Lidi pomoc, v úterý mám jít na operaci a dneska mi natekla prava mandle v krku, nevím co s tím, už jsem vnitřně smířená s tou narkózou a teď tohle, není to angína ale bolí mě při polykání a jsem z toho na nervy, třeba to splaskne, nechce se mi odkládat operaci, ach jo, nevíte někdo jak se v těchto případech postupuje o kolik se odkládá operace, myslím si že nejsem nemocná, že mí to nateklo protože jsem včera zvracela, nesedl mi oběd a těsně po tom se mi to stalo, tak nevím. To je zase den... Mějte se všichni. |
Jituš v lékárně prodávají přípravek BIOPAROX jsou to antibiotika ve spreji a používají se jako když máš astma -takové to foukátko.Můžeš si to stříkat i do nosu.Výhoda je že to nejde do těla ale jen na to postižené místo.Měla jsem to jako ty a super to zabralo _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wE7Mh5V/]
Tubulizace 6.3.2009 Turnov zlaté ručičky Mudr.Hrubý |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jitka Hillebrandová
|
Zaslal: so březen 21, 2009 11:48 pm Předmět: |
|
|
ahojte všichni, zatím se to nelepší a ani nehorší, nasadila jsem si čaj s medem a hodně citónu, cibulový sirup s medem a stříkám si do krku aspoň orofar. Bioparox jsem jednou měla když jsem byla těhotná a nesedl mi, měla jsem po něm bolest na plicích a v nose, tak jsem ho od té doby nezkoušela, průšvih je ten že je víkend a lékáren moc otevřených není, ale manžel má dneska noční a tak ho hned ráno vyšlu aby se mi podíval ve Znojmě třeba nějakou najde co má otevřeno. Ještě jsem chtěla vyzkoušet stopangin, ale ten co mám doma má použitelnost do října 2003 takže jsem si to neriskla a putoval rovnou do koše. Uvidíme, nevím jestli se to třeba i zlepší tak jestli to mám v úterý říct doktorům, že jsem to měla, nebo ne, aby mi to přeci jen neodložili. Všem moc děkuji za rady, drže mi palce a já zítra zahlásím jaký je stav.... _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wLtpALm/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: ne březen 22, 2009 12:05 am Předmět: |
|
|
uvař si šalvějový čaj, a kloktej a kloktej, ale pokud se nezlepší a nebo dokonce zhorší je to nemilé, ale raději odložit než kvuli infekci se nehojit nebo mít další komplikace.  _________________
104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rendy
|
Zaslal: ne březen 22, 2009 8:59 am Předmět: |
|
|
Jitka Hillebrandová napsal: | ahojte všichni, zatím se to nelepší a ani nehorší, nasadila jsem si čaj s medem a hodně citónu, cibulový sirup s medem a stříkám si do krku aspoň orofar. Bioparox jsem jednou měla když jsem byla těhotná a nesedl mi, měla jsem po něm bolest na plicích a v nose, tak jsem ho od té doby nezkoušela, průšvih je ten že je víkend a lékáren moc otevřených není, ale manžel má dneska noční a tak ho hned ráno vyšlu aby se mi podíval ve Znojmě třeba nějakou najde co má otevřeno. Ještě jsem chtěla vyzkoušet stopangin, ale ten co mám doma má použitelnost do října 2003 takže jsem si to neriskla a putoval rovnou do koše. Uvidíme, nevím jestli se to třeba i zlepší tak jestli to mám v úterý říct doktorům, že jsem to měla, nebo ne, aby mi to přeci jen neodložili. Všem moc děkuji za rady, drže mi palce a já zítra zahlásím jaký je stav.... | tak to mě mrzí Jitko,že máš trable a už bys to měla zasebou vid ale jak píše Maruška tak to vyskoušej a uvidíš jestly se to nezlepší jinak bys asi měla tu operaci odložit Vím je to nemilé ale stejně by tě taky nemusely vzít a operovat no uvidíš třeba se to zlepší,držím ti pěsti aby se to zlepšilo. _________________
44 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch 3 kocouří a 1 mimi yokšírek jménem Čiko |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ch.i.k.y
|
Zaslal: ne březen 22, 2009 9:47 am Předmět: |
|
|
Ahojky, je mi to líto co tě potkalo....je to jak naschvál....zkus kloktat hřebíček, vytahuje infekci, já jsem angínová....skoro každý měsíc jsem jí měla dokud mi nevzali mandle. (teď jsem nemocná jednou za rok). Opravdu mi to pomohlo, tak ti to třeba taky pomůže. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wyKK7O1/]
[/url]
operace: 17.6.2009 bandáž a žlučník Kolín |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jitka Hillebrandová
|
Zaslal: so duben 04, 2009 8:05 pm Předmět: mám to za sebou |
|
|
přátelé, tak jsem se dočkala, dva dny před operací mi přestalo fungovat fórum a teprve teď se mi to zase rozběhlo, nevím jestli jsem byla sama, každopádně, krk mi v neděli splasknul, tak jsem do toho šla, v úterý jsem šla na řadu až úplně poslední, ve čtvrt na čtyři odpoledne, byl to takový šrumec že jsem ani nestačila nic říct a už jsem se probouzela na jipce, jinak paráda, pár dní mě sice bolela jizva co mám pod ní portík, ale ve čtvrtek mě pustili ráno domů a v sobotu už jsem jela na výlet do krkonoš na chalupu, pak jsem sice onemocněla, vyjela jsem si totiž docela nalehko ve tříčtvrťácích tak jsem dostala rýmu a kašel, což nebylo zrovna dobrý na ty jizvičky, ale jsem spokojená, za týden od operace jsem měla dole 5 kg a prakticky jsem ho celý proležela a prolenošila. Vím že je to jen ze začátku, ale psychiku mám nastartovanou na hubnutí správným směrem tak jsem z toho nadšená, co mě hodně pomáhalo na bolavé břicho byl led, ledovat a ledovat, když to bolelo a pohoda, takže tak, zvládla jsem to....jupeee! A co vy ostatní jak se máte, jak zvládáte jaro? _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wLtpALm/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
severka
|
Zaslal: so duben 04, 2009 9:11 pm Předmět: |
|
|
tak ti gratuluji za apsolvování operace a držím palce na hubnutí at se daří a je fajn že zase běží forum asi 14dní to nešlo _________________ url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/whA6yYV/]
[/url] je mi 60 3 děti již dospělé 5 vnoučat |
|
Návrat nahoru |
|
 |
adam1
|
Zaslal: ne duben 05, 2009 8:24 am Předmět: Jituš |
|
|
gratuluji k operaci a hodně štěstíčka  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wsaEoC1/]
[/url]operace27.1.2009 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Štířinka
|
Zaslal: ne duben 05, 2009 11:47 am Předmět: operace |
|
|
Jitko GRATULUJI!!!!!!!!!! Celou dobu jsem na tebe myslela, jak ti to dopadlo, jestli tě operovali. Teprve dnes se mi spustil bandin klub. Nebyl celou dobu dostupný. Já jde 17. do Prahy na první návštěvu i s dotazníkama. Jak dlouho ti to pak trvalo, než tě operovali od té první návštěvy? Koukám, jak dobře to snáší. Také kolik ti ubylo za tak krátkou dobu.
Také jsem se chtěla zeptat ostatních lidiček. Měl jste před tím někdo časté pálení žáhy? Nebyl to pak problém s operací? Mě žáha nikdy nepálila, ale poslední 2 měsíce je to hrůza. _________________ l47 let, 24.6.2009 tubulizace , vojenská nemocnice Praha
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQkGCwI/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lunarnice
|
Zaslal: ne duben 05, 2009 3:49 pm Předmět: :-) |
|
|
Jito moc Ti gratuluji ke zvladnuti operace.Mne ceka jeste interna a kolecko budu mit hotove.Take me desi narkoza,ze se uz neprobudim,ale jak vidim konkretne na tobe,tak strach je o 50% mensi.Jsme holky statecny tak musime vydrzet  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lunarnice
|
Zaslal: ne duben 05, 2009 9:15 pm Předmět: Fíííhááá |
|
|
Adame1 teda ty máš toho šimla ňákého splašeného ty jedeš ogare moc ti to přeju,jen tak dál.Doufam že ta má Hatatytla po bandáži také dobře vyjede k cíli a neklekne hned u startu :-)Moc vám všem držím palce při shazování kileček. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rendy
|
Zaslal: po duben 06, 2009 9:25 am Předmět: Re: Jituš |
|
|
adam1 napsal: | gratuluji k operaci a hodně štěstíčka  | no Adame ty teda jedeš stím koníčkem jinak moc skvělí jen tak dál  _________________
44 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch 3 kocouří a 1 mimi yokšírek jménem Čiko |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mikes
|
Zaslal: po duben 06, 2009 2:49 pm Předmět: |
|
|
Tak se hlasim z Turnova uz jsem ubytovanej zejtra vysetreni a streda bypass snad vysetreni dopadne dobre  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w75PwpA/]
[/url]
28 let
operace Turnov by-pass Roux-Y 8.4.2009 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bestickova
|
Zaslal: po duben 06, 2009 2:52 pm Předmět: |
|
|
Ahojky Mikesi!!tak ti tda držím pěstičky!!!! _________________
[/url]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|