Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 356, 357, 358 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
severka

PříspěvekZaslal: so březen 21, 2009 1:01 pm    Předmět: Citovat

Jo stím souhlasím psichyka je potvora jak nejsi v pohodě tak průůůůůůůůůůůůůůůšvich
dobré je to kloktáni jak ti radí Štiřinka a neboj dopadne to dobře Wink Wink buď redi

[/url] je mi 60 3 děti již dospělé 5 vnoučat
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Jana1

PříspěvekZaslal: so březen 21, 2009 4:55 pm    Předmět: Citovat

Jitka Hillebrandová napsal:
Lidi pomoc, v úterý mám jít na operaci a dneska mi natekla prava mandle v krku, nevím co s tím, už jsem vnitřně smířená s tou narkózou a teď tohle, není to angína ale bolí mě při polykání a jsem z toho na nervy, třeba to splaskne, nechce se mi odkládat operaci, ach jo, nevíte někdo jak se v těchto případech postupuje o kolik se odkládá operace, myslím si že nejsem nemocná, že mí to nateklo protože jsem včera zvracela, nesedl mi oběd a těsně po tom se mi to stalo, tak nevím. To je zase den... Mějte se všichni.

Jituš v lékárně prodávají přípravek BIOPAROX jsou to antibiotika ve spreji a používají se jako když máš astma -takové to foukátko.Můžeš si to stříkat i do nosu.Výhoda je že to nejde do těla ale jen na to postižené místo.Měla jsem to jako ty a super to zabralo

Tubulizace 6.3.2009 Turnov zlaté ručičky Mudr.Hrubý
Jitka Hillebrandová

PříspěvekZaslal: so březen 21, 2009 11:48 pm    Předmět: Citovat

ahojte všichni, zatím se to nelepší a ani nehorší, nasadila jsem si čaj s medem a hodně citónu, cibulový sirup s medem a stříkám si do krku aspoň orofar. Bioparox jsem jednou měla když jsem byla těhotná a nesedl mi, měla jsem po něm bolest na plicích a v nose, tak jsem ho od té doby nezkoušela, průšvih je ten že je víkend a lékáren moc otevřených není, ale manžel má dneska noční a tak ho hned ráno vyšlu aby se mi podíval ve Znojmě třeba nějakou najde co má otevřeno. Ještě jsem chtěla vyzkoušet stopangin, ale ten co mám doma má použitelnost do října 2003 Laughing takže jsem si to neriskla a putoval rovnou do koše. Uvidíme, nevím jestli se to třeba i zlepší tak jestli to mám v úterý říct doktorům, že jsem to měla, nebo ne, aby mi to přeci jen neodložili. Všem moc děkuji za rady, drže mi palce a já zítra zahlásím jaký je stav....

[/url]
marie S.

PříspěvekZaslal: ne březen 22, 2009 12:05 am    Předmět: Citovat

uvař si šalvějový čaj, a kloktej a kloktej, ale pokud se nezlepší a nebo dokonce zhorší je to nemilé, ale raději odložit než kvuli infekci se nehojit nebo mít další komplikace. Crying or Very sad

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,
Rendy

PříspěvekZaslal: ne březen 22, 2009 8:59 am    Předmět: Citovat

Jitka Hillebrandová napsal:
ahojte všichni, zatím se to nelepší a ani nehorší, nasadila jsem si čaj s medem a hodně citónu, cibulový sirup s medem a stříkám si do krku aspoň orofar. Bioparox jsem jednou měla když jsem byla těhotná a nesedl mi, měla jsem po něm bolest na plicích a v nose, tak jsem ho od té doby nezkoušela, průšvih je ten že je víkend a lékáren moc otevřených není, ale manžel má dneska noční a tak ho hned ráno vyšlu aby se mi podíval ve Znojmě třeba nějakou najde co má otevřeno. Ještě jsem chtěla vyzkoušet stopangin, ale ten co mám doma má použitelnost do října 2003 Laughing takže jsem si to neriskla a putoval rovnou do koše. Uvidíme, nevím jestli se to třeba i zlepší tak jestli to mám v úterý říct doktorům, že jsem to měla, nebo ne, aby mi to přeci jen neodložili. Všem moc děkuji za rady, drže mi palce a já zítra zahlásím jaký je stav....
tak to mě mrzí Jitko,že máš trable a už bys to měla zasebou vid Question ale jak píše Maruška tak to vyskoušej a uvidíš jestly se to nezlepší jinak bys asi měla tu operaci odložit Vím je to nemilé ale stejně by tě taky nemusely vzít a operovat Sad no uvidíš třeba se to zlepší,držím ti pěsti aby se to zlepšilo.

44 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch 3 kocouří a 1 mimi yokšírek jménem Čiko
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Ch.i.k.y

PříspěvekZaslal: ne březen 22, 2009 9:47 am    Předmět: Citovat

Ahojky, je mi to líto co tě potkalo....je to jak naschvál....zkus kloktat hřebíček, vytahuje infekci, já jsem angínová....skoro každý měsíc jsem jí měla dokud mi nevzali mandle. (teď jsem nemocná jednou za rok). Opravdu mi to pomohlo, tak ti to třeba taky pomůže.

[/url]

operace: 17.6.2009 bandáž a žlučník Kolín
Jitka Hillebrandová

PříspěvekZaslal: so duben 04, 2009 8:05 pm    Předmět: mám to za sebou Citovat

přátelé, tak jsem se dočkala, dva dny před operací mi přestalo fungovat fórum a teprve teď se mi to zase rozběhlo, nevím jestli jsem byla sama, každopádně, krk mi v neděli splasknul, tak jsem do toho šla, v úterý jsem šla na řadu až úplně poslední, ve čtvrt na čtyři odpoledne, byl to takový šrumec že jsem ani nestačila nic říct a už jsem se probouzela na jipce, jinak paráda, pár dní mě sice bolela jizva co mám pod ní portík, ale ve čtvrtek mě pustili ráno domů a v sobotu už jsem jela na výlet do krkonoš na chalupu, pak jsem sice onemocněla, vyjela jsem si totiž docela nalehko ve tříčtvrťácích tak jsem dostala rýmu a kašel, což nebylo zrovna dobrý na ty jizvičky, ale jsem spokojená, za týden od operace jsem měla dole 5 kg a prakticky jsem ho celý proležela a prolenošila. Vím že je to jen ze začátku, ale psychiku mám nastartovanou na hubnutí správným směrem tak jsem z toho nadšená, co mě hodně pomáhalo na bolavé břicho byl led, ledovat a ledovat, když to bolelo a pohoda, takže tak, zvládla jsem to....jupeee! A co vy ostatní jak se máte, jak zvládáte jaro?

[/url]
severka

PříspěvekZaslal: so duben 04, 2009 9:11 pm    Předmět: Citovat

tak ti gratuluji za apsolvování operace a držím palce na hubnutí at se daří a je fajn že zase běží forum asi 14dní to nešlo

[/url] je mi 60 3 děti již dospělé 5 vnoučat
adam1

PříspěvekZaslal: ne duben 05, 2009 8:24 am    Předmět: Jituš Citovat

gratuluji k operaci a hodně štěstíčka Smile

[/url]operace27.1.2009
Štířinka

PříspěvekZaslal: ne duben 05, 2009 11:47 am    Předmět: operace Citovat

Jitko GRATULUJI!!!!!!!!!! Celou dobu jsem na tebe myslela, jak ti to dopadlo, jestli tě operovali. Teprve dnes se mi spustil bandin klub. Nebyl celou dobu dostupný. Já jde 17. do Prahy na první návštěvu i s dotazníkama. Jak dlouho ti to pak trvalo, než tě operovali od té první návštěvy? Koukám, jak dobře to snáší. Také kolik ti ubylo za tak krátkou dobu.
Také jsem se chtěla zeptat ostatních lidiček. Měl jste před tím někdo časté pálení žáhy? Nebyl to pak problém s operací? Mě žáha nikdy nepálila, ale poslední 2 měsíce je to hrůza.

[/url]
Lunarnice

PříspěvekZaslal: ne duben 05, 2009 3:49 pm    Předmět: :-) Citovat

Jito moc Ti gratuluji ke zvladnuti operace.Mne ceka jeste interna a kolecko budu mit hotove.Take me desi narkoza,ze se uz neprobudim,ale jak vidim konkretne na tobe,tak strach je o 50% mensi.Jsme holky statecny tak musime vydrzet Very Happy
Lunarnice

PříspěvekZaslal: ne duben 05, 2009 9:15 pm    Předmět: Fíííhááá Citovat

Adame1 teda ty máš toho šimla ňákého splašeného Smile ty jedeš ogare Smile moc ti to přeju,jen tak dál.Doufam že ta má Hatatytla po bandáži také dobře vyjede k cíli a neklekne hned u startu :-)Moc vám všem držím palce při shazování kileček.
Rendy

PříspěvekZaslal: po duben 06, 2009 9:25 am    Předmět: Re: Jituš Citovat

adam1 napsal:
gratuluji k operaci a hodně štěstíčka Smile
no Adame ty teda jedeš stím koníčkem Very Happy jinak moc skvělí jen tak dál Very Happy

44 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch 3 kocouří a 1 mimi yokšírek jménem Čiko
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
mikes

PříspěvekZaslal: po duben 06, 2009 2:49 pm    Předmět: Citovat

Tak se hlasim z Turnova uz jsem ubytovanej zejtra vysetreni a streda bypass snad vysetreni dopadne dobre Cool

[/url]
28 let
operace Turnov by-pass Roux-Y 8.4.2009
bestickova

PříspěvekZaslal: po duben 06, 2009 2:52 pm    Předmět: Citovat

Ahojky Mikesi!!tak ti tda držím pěstičky!!!!

[/url]
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 356, 357, 358 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: