Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 87, 88, 89 ... 222, 223, 224 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
kačenka
|
Zaslal: st únor 11, 2009 2:32 pm Předmět: |
|
|
Ahoj, chtěla bych se představit jmenuji se Katka a jsem z Hradce Králové, rozhodla jsem se také podstoupit bandáž žaludku, včera jsem podstoupila vyšetření gastroskopie a docela to ušlo, vzali mě odběry a ultrazvuk, bohužel na ultrazvuku našli že máš žlučníkové kameny, nikdy jsem neměla problém se žlučníkem. Na vyšetření jsem byla na gastroenterologii u pana MUDr. Širokého v Hradci Králové, ale teď vůbec nevím co mě čeká dál, lékařskou zprávu mě dá až za týden. Chci se někoho zeptat, jestli jde udělat operace žlučníku s bandáží žaludku při jednom zákroku. Prosím zda s tím má někdo zkušenosti. Děkuji za odpověďi  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
martina
|
Zaslal: st únor 11, 2009 2:37 pm Předmět: |
|
|
Ahoj kačenko, vítám tě tady mezi náma a gratuluju k rozhodnutí. K tvému dotazu - udělat to jde, kdyby sis přečetla příspěvky, tak by ses tam dočetla, že záleží na doktorovi. Některý to udělá najednou, jiný napřed bandáž a pak žlučník a další zas naopak. Myslím, že v Hradci nikdo nebyl (možná se mýlím), a tak nevím jak to chodí tam. Postup operací ti musí říct tvůj operatér. _________________
bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jana1
|
Zaslal: st únor 11, 2009 2:46 pm Předmět: pozdrav |
|
|
Ahoj Kačenko vítám tě v našich řadách.Jsem tu též nováček ale když jsem si přečetla tolik pozitivních zkušeností děvčat tak už se docela na tu operaci těším a hlavně jak ty kilča půjdou dolu.  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wE7Mh5V/]
Tubulizace 6.3.2009 Turnov zlaté ručičky Mudr.Hrubý
Naposledy upravil Jana1 dne ne únor 15, 2009 2:20 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jitka Hillebrandová
|
Zaslal: st únor 11, 2009 6:17 pm Předmět: zdravim vsechny |
|
|
Zdravim vsechny, uz jsem zaregistrovana nekolik tydnu ale porad jsem se nemohla odhodlat neco napsat, pred tydnem jsem byla na prvni konzultaci u pana doktora Cierneho v Brne ve Vinicni, dopadlo to dobre, doporucil mi bandaz a uz jsem objednana na 25. 2. na ultrazvuk, odbery, a k endokrinologovi, tak jsem zvedava, snad to bude vsechno dobry. Jinak abych pravdu rekla, tak mi hodne pomohly vase metriky na kterych je hned videt jak moc mnohym z vas bandaz pomohla a tahne me to dal. Takze diky. Jen jsem se chtela zeptat, asi bych se to tu docetla, ale snad mi nekdo odpovi z dobre vule, co vsechno za vysetreni me ceka, zatim vim o tom endokrinologovi, ultrazvuku, psychologii, dal jsem to nepostrehla. Takze drzim zatim vsem palecky a snad uz taky brzo budu vytvaret svuj metrik. Jitka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
martina
|
Zaslal: ne únor 15, 2009 2:47 pm Předmět: |
|
|
Toto téma je pouze pro představení, podle to se také jmenuje.
K povídání si o operaci a všeho kolem se prosím přesuňte do Kavárny a tam si popovídejte. _________________
bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zdenka majerová
Založen: 13.3.2009 Příspěvky: 74 Bydliště: Voltuš 27Rožmitál pod Třemšínem
|
Zaslal: pá březen 13, 2009 10:16 pm Předmět: PROSBA |
|
|
zdravím všechny kdo píší do f'ora.od dětství mám nadváhu,ale nyní jsem jak velryba,při výšce171cm mám142kg.a už mě fakt štve.našla jsem na netu informace o beriatrických oparacích tak jsem se rozhodla,zavolala jsem na Homolku a včera jsem tam byla,objednali mě na několik vyšetření tzv.kolečko.měla bych zájem o bypass žaludku,tedy jestli na to budu vhodný adept doufám,že ano.ráda bych slyšela i nějaký názor toho,kdo už má tuhle poperaci za sebou.POMŮŽE MI NĚKDO ROZŠÍŘIT VĚDOMOSTI A PŘEDÁ MI SVÉ ZKUŠENOSTI? DÍK ZDENČA _________________
mini bypass Homolka3.12.2009 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hanni2
|
Zaslal: út březen 17, 2009 11:19 am Předmět: mám po |
|
|
Zdravím všechny jak již ti co mají po tak i ty co mají před, Já už to mám konečně za sebou, byla jsem 12.3.09 na bandáži žaludku v Brně na Viniční.Cítím se skvěle tak teď to snad nějak půjde dolů ty kilečka. Počáteční váha 139/167cm, před operací jsem zhubla 5kg a nyní po zákroku je aktuální váha 129,5kg. Všem přeji hodně štěstí a jen slunečné dny |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vars
|
Zaslal: út březen 17, 2009 4:49 pm Předmět: Poprvé |
|
|
No konečně jsem zaregistrovaná ,už ne jenom anonymní.Všechny srdečně zdravím z Moravského Slovácka.No a můj velký problém- věk 39 - 171cm/120kg. Na apríla 1.dubna jsem objednaná do Brna.No uvidíme jak dopadnu. Už se těším.
V každé případě moc díky za každou radu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Finecigars
|
Zaslal: so březen 21, 2009 7:19 pm Předmět: jsem tu nová |
|
|
Ahoj..jsem po bandáži na ISCARE aje to pět dní..četla jsem tu příspěvky atak se hlásím mezi vás...můžu?  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wosctOF/]
[/url]
Finecigars.....bandáž17.3.2009..před bandáží -11 kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
janaaa
|
Zaslal: ne duben 05, 2009 7:59 am Předmět: |
|
|
Vítám nově příchozí _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w1KWNws/]
[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Leona
|
Zaslal: po duben 06, 2009 2:54 pm Předmět: Přihlášení |
|
|
Dobrý den,jsem tu poprvé a za týden jdu na bandáž do ISCARE.
Sleduji fórum už dlouho,pomohlo mi k rozhodnutí tak se těším,až budu upravovat metr.
Leona |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hanickarybicka
|
Zaslal: čt duben 09, 2009 9:00 am Předmět: Spřízněné duše! |
|
|
Zdravím všechny odvážné ženy a muže. Mám před sebou 9.6.2009 v ISCARE kolečko vyšetření a pak už snad dostanu termín operace. Potřebuju už se sebou něco dělat! Všechny vás obdivuji a drvím vám palce! Zajdu sem častěji, tady jsem "mezi svými"  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
koraline
|
Zaslal: st duben 22, 2009 12:54 am Předmět: Zdravím.. |
|
|
Ahoj všem, je mi 23 let, mam 165 cm a 120 kg Asi před třemi měsíci jsem se dozvěděla o ISCARE. Musím říct, že největším překvapením pro mě bylo, že jsou tyto operace hrazeny pojišťovnami - nedostatek financí byl hlavní důvod, proč jsem se o zákroky nikdy předtím nezajímala. Trvalo mi pěkně dlouho se odhodlat, ale asi před 14 dny jsem tam konečně zavolala a objednala se na konzultaci.. Můj první den D je tedy 5.5.
Už pár dnů pročítám tuhle diskusi, a tak bych se Vás ráda zeptala - myslíte, že v mém věku je bandáž žaludku nejvhodnější? Už vím, že v ISCARE mi nic jiného asi nedoporučí, ale ráda bych znala i ostatní možnosti.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Daisy
|
Zaslal: čt duben 23, 2009 3:19 pm Předmět: Dobrý den... |
|
|
Dobrý den, právě jsem se zaregistrovala, i když Vás tady sleduji delší dobu. Pomohli jste mi v rozhodnutí pro tuto metodu hubnutí, takže jsem byla tento týden na první konzultaci v ISCARE, mám rozpis vyšetření a těším se.... Jen mě překvapilo, že mají v současné době dlouhé termíny. Na poslední - psychologa, jdu až na začátku srpna. Doufala jsem v rychlejší akci, když už jsem duševně připravená. A něco o sobě - 96 kg, 158 cm, 53 let.... takže mě čeká cesta daleká. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bobice
|
Zaslal: út duben 28, 2009 10:43 am Předmět: Ahoj |
|
|
Jsem tu nováček a rozkoukávám se. 20.5.2009 jdu na první vyšetření do Iscaru, jsem zvědavá co mě čeká.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|