Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 86, 87, 88 ... 222, 223, 224 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
plysak28
|
Zaslal: čt listopad 13, 2008 11:28 am Předmět: |
|
|
Ahojky jmenuji se Štefan važím 141kg a jdu na operaci 21.11.2008 take se bojim nebudu lhad každý se bojí ale když jsem totu četl tak si myslím že to dobře dopadne tak jsem zvědav dam vám správičku jaky to bylo . Tak zatim ahoj . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
plysak28
|
Zaslal: so listopad 22, 2008 9:45 am Předmět: |
|
|
Ahojky všem a moc děkuj za přivitaní , prově je 22.11.2008 a ja jsem jeden den po operaci ano tuto spravičku píšu z kliniki ISCARE INF v Praze. A mohu všem říct že je to jedna z nejlepších zařizeních v kterých sem byl . Jsou tu moc hodný a laskaví vihoví mi na všechna ma přaní je tu pohodlí a klid a co se tíče vibavení tak to je nad standart jak vidíte dokonce i internet tu je tak mam spojení s rodinou a td. A co se tíče bandaže žaludku tak už ted vím že jsem udělal dobře ale take vim že to bude těšky když člověk chce a ma cíl.... tak se vše povede a bude zdraví . Všem doporučuji bandaš , jak vite jsem chlap a taky jsem to přežil a to se onas povída že jsme babovky hihi tak moc děkuji a zatím pa holky. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirael
|
Zaslal: ne listopad 30, 2008 2:02 pm Předmět: |
|
|
Ahojky,tak ještě jednou děkuji za uvítání,teď jsem tady dlouho nebyla,neboť jsem dostala termín operace dřív než jsem čekala,takže nastupuji do nemocnice 2.12 a operovat mě budou 3.12.
Je to fofr,a já doufám že se Vám ohlásím s úsměvem na rtech.  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wD7LsPL/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
andreaska2
|
Zaslal: po prosinec 22, 2008 6:45 pm Předmět: |
|
|
odstraněno
Naposledy upravil andreaska2 dne čt říjen 01, 2009 8:18 am, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
andreaska2
|
Zaslal: út prosinec 23, 2008 2:40 pm Předmět: |
|
|
odstraněno
Naposledy upravil andreaska2 dne čt říjen 01, 2009 8:18 am, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
martina
|
Zaslal: út prosinec 23, 2008 6:12 pm Předmět: |
|
|
Holky po představení si pojďte o dalších věcech povídat do kavárny, ano? _________________
bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bohunka
|
Zaslal: po leden 05, 2009 8:08 pm Předmět: ahojky všem |
|
|
Děkuji moc za přivítání.... chystám se do Iscare a to na bandáž žaludku. Vlastně to byla tak nějak jediná operace, o které jsem měla nějaké (i když matné) informace. Teprve pak jsem se dozvěděla, že existuje i bypass a tubulizace žaludku.... ale věřím, že jsem zvolila dobře.
Co dodat? Je mi 35, měřím asi 170 cm a začínám na 110 kg, ke kterým jsem se dopracovala letitými dietami a následným jojo-efektem - a také tím, že od mládí značně ubylo pohybové aktivity.
Jsem opravdu pevně rozhodnutá a věřím, že dokážu zhubnout prostě musíííííím už se těším jak se mi uleví, až zahodim ten batoh sádla a pořádně se nadechnu.
Mějte se krásně určitě zase napíšu! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Michaela Šrámková
Založen: 6.1.2009 Příspěvky: 1 Bydliště: Na Svahu 218, Oloví
|
Zaslal: út leden 06, 2009 2:00 am Předmět: jako před maturitou |
|
|
Ahoj. Vážím 98kg, na které jsem se postupně dopracovala z 52kg (je mi 32 a měřím 162), které jsem vážila ve dvaceti. Stejně jako spousta z vás jsem začla panikařit, když to ještě nebylo nutné a zničila se drastickými dietami, Adipexem a Xenicalem. Pak přišlo těhotenství, po porodu inkontinence, před rokem a půl těžká autonehoda a její následky. A jsem tady. Ve středu ráno mě čeká poslední, psychologické, vyšetření. Cítím se jako před maturitou, abych něco nezkazila, abych operaci dostala. Paní doktorka Jitka Housová, se kterou jsem se spojila přes internet, mi poradila, vyplnila a poslala žádanky o vyšetření, čímž mi ono "kolečko" značně usnadnila a moc jí za to děkuji. Doufám, že si příští měsíc už budu s vámi povídat o tom, jak to dopadlo. Mějte se krásně a držím palce. _________________ Míša |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: pá leden 09, 2009 11:00 pm Předmět: |
|
|
mo.no tady máš telefonní seznam na lékařské pokoje ale myslím že těžko ho zastihneš ,zkus spíše mejlem na obezitologii a domluvit se tam.
http://www.vfn.cz/data/files/vfn/telefony/Telefony.htm#I.__CHIRURGICKÁ__KLINIKA_HRUDNÍ__BŘIŠNÍ_A_ÚRAZOVÉ_CHIRURGIE______U_Nemocnice_2 _________________
104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
h.e.l.e.n.a
Založen: 26.1.2009 Příspěvky: 1 Bydliště: kralovehradecky kraj
|
Zaslal: po leden 26, 2009 6:33 pm Předmět: Po operaci nehubnu!!!! |
|
|
Ahoj vsichni,v srpnu 2008 jsem byla na bandazi zaludku a vazila jsem 110 kg.Po propusteni a drzeni tekute stravy jsem zhubla 8kg. Po 2 mesicich, kdy jsem zacala postupne jist normalni stravu, jsem zacala nabirat.Do konce roku mi MUDr. Hruby provedl 3x adjustaci zaludku.K dnesnimu dni vazim 105 kg. Jim polovinu jidla nez pred operaci.Po konzultaci s lekarem mi bylo receno, ze pokud nezacnu cvicit (ikdyz mene jim) nebudu hubnout. Telo si tzv. zvyklo na mensi davky jidla a tudiz prestalo hubnout.Doktor mi rekl,ze pokud se nezacnu hybat - hubnout nebudu. Co jsem se zatim docetla, vsichni po operaci zhubli nejmene 20 kg a ja nic!!!Prosim o vase zkusenosti. Dekuji. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lunarnice
|
Zaslal: út leden 27, 2009 1:53 am Předmět: Všechny Vás srdečně zdravím |
|
|
Jsem zde úplně nová a chtěla bych Vás všechny pozdravit Dnes jsem se konečně dokopala zavolat a objednat se na konzultaci do ISCARE ohledně bandáže žaludku...pokud lékař neurčí jinak(či něco jiného).Tak že 17.2. ráno čůrám do skleničky,po cestě naklepu žílu a mažu tam .Chtěla bych se Vás zeptat zda li některá z Vás prodělala bandáž žaludku v Praze na Klinice Iscare a jaká je zkušenost?!Jediné co zatím vím je,že jsem vhodný kandidát pro zákrok..28 let,126 kg,175 cm,MBI 41,14.Tak děvčata,přeji Vám všem příjemné a radostné shazování kileček  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dejna
|
Zaslal: so leden 31, 2009 10:06 am Předmět: Všechny Vás zdravím |
|
|
Už dlouho Vás jen čtu, ale díky Vám a díky osobnímu setkání s jednou z Vás, která už prstýnek má, jsme se konečně rozhoupala a objednala do ISCARE na úvodní pohovor. Jsem 39/175/135 a po 20 letech více či méně úspěšných diet konečně vím, že to sama nezvládám... Mám velké problémy s bederní páteří a bojím se, že přestanu úplně chodit. Lunárnice, taky mi nabízeli termín 17.2., ale máme prázdniny a jedeme na hory, tak jdu až v pondělí 23.2. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ydolka1
|
Zaslal: so leden 31, 2009 11:16 am Předmět: Všechny Vás zdravím |
|
|
jsem po bandáži operovala mě paní doktorka Doležalová v Iscare cítím se dobře moje váha 105 kg a míra 160 cm zatím si tady vše pročítám . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jana1
|
Zaslal: po únor 09, 2009 3:37 pm Předmět: Představení |
|
|
Přeji všem přítomným krásný den.Tak už jsem jedna z Vás.Po přečtení snad všech vašich příspěvků jsem se rozhodla.Ač z Chebu rozhodla jsem se pro pana doktora Hrubého z Turnova.Mám za sebou základní pohovor a před sebou kolečko.Jakmile budu mít vyšetření budu si volat pro termín operace.Mám na výběr bandáž nebo tubulizaci a zatím nevím pro co se rozhodnout.Je mi 45 let měřím 173 cm a vážím 136 kg.Je to děs a běs _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wE7Mh5V/]
Tubulizace 6.3.2009 Turnov zlaté ručičky Mudr.Hrubý
Naposledy upravil Jana1 dne út únor 10, 2009 3:46 pm, celkově upraveno 3 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zdena
|
Zaslal: út únor 10, 2009 8:09 pm Předmět: Představení |
|
|
Ahojky,jsem tady nová i když jsem tady už psala,protože jsem sháněla svoji spoluležící z Iscare.Jsem po bandáži žaludku /2.2.2009/ v Iscare,cítím se velmi dobře,nemám ten hrozný hlad jako předtím.Zhubla jsem 7kg / vím,že to jde teď vzhledem k celkové změně rychleji/.Dneska jsem byla na vyndání stehů,největší problém mám s pitným režimem,nedokážu vypít 2l,vypiju tak 1,8 to je maximum,jaké s tím máte zkušenosti vy?Udělala jsem si taky metřík BMI,ale nepřišla jsem na to jak tam dostat váhu,koukala jsem někdo ji tam máte,někdo ne.Může mi někdo poradit?Tak zatím čauky Zdena _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/whR5Fcx/]
[/url]
bandáž ISCARE:2.2.2009 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|