Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

POKROKY

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 211, 212, 213 ... 609, 610, 611  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
majda

PříspěvekZaslal: so únor 14, 2009 12:30 pm    Předmět: Dášo Citovat

děkuji moc Very Happy jsem moc ráda Very Happy byla jsem koule Rolling Eyes vžádném případě nelituji Smile

43let, dvě dcery 24,23,let.
Operace 21.5.2008.Tubulizace v Turnově doporučuji .
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Jana1

PříspěvekZaslal: ne únor 15, 2009 11:16 am    Předmět: Re: Děvčátka Citovat

adam1 napsal:
já stoupl na váhu a dnes 99 kg Smile dokonce 11 kg dole Smile

Ahoj Adame moc blahopřeji ke shozeným kilčům doufám,že to půjde i u mě tak rychle.Jana1

Tubulizace 6.3.2009 Turnov zlaté ručičky Mudr.Hrubý
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Arielka

PříspěvekZaslal: po únor 16, 2009 2:02 pm    Předmět: :-) Citovat

Táááááák a jsem na 120 kg. Wink Vim, cifra je to šílená, ale já myslela že sem nikdy nedolezu a ono to bylo celkem snadný Laughing Je to trošku boj, jídlo si pořád vážim a počítám kjouly, ale zvikla jsem si na to docela mě to i baví Very Happy hlavně že se váha hýbe směrem do prava.....
28 let
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wZwguF6/]

[/url]
Lady

PříspěvekZaslal: po únor 16, 2009 2:10 pm    Předmět: Arielka Citovat

Ahoj Arielko, moc gratuluji k tak krásnému úbytku,snad mi to taky půjde Smile

Tubulizace 17.2.09 Valašké Meziříčí
před opkou -3kg
42let Manžel a jorkšírka Lucinka
Arielka

PříspěvekZaslal: po únor 16, 2009 2:28 pm    Předmět: Citovat

Lady děkuji, pujde Ti to určitě. Já byla ze začátku špatná z toho, že se váha zastavila a dokonce jsem nabrala 2 kilča zpět, ale holky tady mě uklidňovaly že je to normální a měly pravdu!!! Váha se zase rozjela, chce to jen režim a pujde to uvidíš!!!
28 let

[/url]
Alca2208

PříspěvekZaslal: po únor 16, 2009 2:53 pm    Předmět: :-)) Citovat

Ahojky všichni,dlouho jsem nic nepsala ale čtu si tady každý den .Musím se pochlubit mám dole další dvě kilečka.Je to super

[/url]
Arielka

PříspěvekZaslal: po únor 16, 2009 9:11 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Alčo 2208, vidíš jaká jsi šikula!!! my to zvládneme a těch fuj tuků se zbavíme!!!! Hurá do boje!!!
28 let

[/url]
Zdenda

PříspěvekZaslal: po únor 16, 2009 10:59 pm    Předmět: "Nováček" Citovat

Tak jsem od března 2008 po bandáži a ani jsem neměl čas se sem na Vás kouknout. No - napraveno. Přeji všem užasné hubnutí! Já jsem spokojený a mé okolí též!

[/url]
nadeje

PříspěvekZaslal: so únor 21, 2009 7:43 pm    Předmět: Citovat

Ahoj všem
Ve čtvrtek 12.02 jsem četla článek o bandáži, přez víkend čerpala info od vásSmile v pondělí šla na konzultaci, u nás je to bez objednání, a už mám i termíny k obezitologovi a k psycholožce, na žaludek nespěchám, protože psycholožka mě objednala až na 30.3, tak to je jediné co mi kalí radost,ale dočkali jste se všichni, tak proč ne já Very Happy Tak už se nemůžu dočkat až to budu mít za sebou. Jen doufám že žádné s těch vyšetření mi nezmaří tu snahu dojít až do cíle. Ale když čtu ty vaše pozitivní příspěvky tak doufám že ne:-)A ještě jsem se chtěla zeptat, ty konečná kila , kolik by jste chhtěli zhubnout jste si každá přidělila sama a nebo vám je zdělil doktor Question Až budu mít termín operace tak se do metříku taky pustím, teď bych to nerada zakřikla Laughing Jinak tohle je snad jediné forum, kde na sebe lidi nejsou zlí, ať se znají nebo ne, tady to jen září pohodou a dobrýma radama.Asi na tom něco bude že mi kulatější, jsme mnohem srdnatější Mr. Green Tak přeji všem jen samé úspěchy a už se těším až se budu moct s vámi podělit i o své.
marie S.

PříspěvekZaslal: so únor 21, 2009 7:49 pm    Předmět: Citovat

konečnou váhu na metříku si každý stanoví sám, podle svých tužeb a přání, doporučuji si zadat reálně, aby pak člověk nebyl zklamán. Já si dala 70 a myslím že ji nedosáhnu, o 4 až 6 kilo víc ( lítá nahoru dolu) už mám více než přes rok. Ale mě to neva, jen kdyby to zustalo a nebylo takových problémů Crying or Very sad

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,
Arielka

PříspěvekZaslal: so únor 21, 2009 8:23 pm    Předmět: :-) Citovat

Naděje - moc hezky jsi to napsala a neboj, určitě se taky dočkáš Smile Já mám zase na metříku o kilečko míň, jsem šťastná jako blecha Laughing Laughing
28 let

[/url]
bestickova

PříspěvekZaslal: po únor 23, 2009 8:04 am    Předmět: Citovat

Ahojky děvčátka!!Tak dneska to je 5 měsíců,kdy jsem nastoupila do špitálu na tubulizaci..Musím teda konstatovat,že tohle moje rozhodnutí,mi opravdu život změnilo..takhle "hubená! jsem už nebyla 10 let..Velikost oblečení se mi z 70 zmenšila na 52-54,kalhoty si kupuju 42-což je v pase 106cm,z původních 155..Takže všem,co ještě váhají a jsou nerozhodnuté,nebojte se a běžte do toho!!!OPRAVDU TO STOJÍ ZA TO!!!Mona

[/url]

Naposledy upravil bestickova dne po únor 23, 2009 8:43 am, celkově upraveno 1 krát.
Rendy

PříspěvekZaslal: po únor 23, 2009 8:38 am    Předmět: volná diskuse Citovat

bestickova napsal:
AQhojky děvčátka!!Tak dneska to je 5 měsíců,kdy jsem nastoupila do špitálu na tubulizaci..Musím teda konstatovat,že tohle moje rozhodnutí,mi opravdu život změnilo..takhle "hubená! jsem už nebyla 10 let..Velikost oblečení se mi z 70 zmenšila na 52-54,kalhoty si kupuju 42-což je v pase 106cm,z původních 155..Takže všem,co ještě váhají a jsou nerozhodnuté,nebojte se a běžte do toho!!!OPRAVDU TO STOJÍ ZA TO!!!Mona
Tak to ti Mony moc gratulují k zdárnému hubnutí a je to krásný pocit vid i já to na sebe cítím a jinak se člověk cítí než nosit takovou zátež co měl než šel na operaci vid Very Happy Question

44 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch 3 kocouří a 1 mimi yokšírek jménem Čiko
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
bestickova

PříspěvekZaslal: po únor 23, 2009 8:43 am    Předmět: Citovat

to mi povídej,mě víc těší to,že si můžu koupit na sebe to,co chci a ne to,do čeho se vejdu

[/url]
Rendy

PříspěvekZaslal: po únor 23, 2009 8:47 am    Předmět: volná diskuse Citovat

bestickova napsal:
to mi povídej,mě víc těší to,že si můžu koupit na sebe to,co chci a ne to,do čeho se vejdu
To já znám je to krásný pocit a na mě je už vydět jak mi vysí kůže Evil or Very Mad no děz musím to nějak maskovat nebo nevím co zatím to tak není vidět ale až v na jaře nebo v létě to bude hrůza,máš náký tip co stím Question

44 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch 3 kocouří a 1 mimi yokšírek jménem Čiko
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 211, 212, 213 ... 609, 610, 611  Další

Přejdi na: