Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 210, 211, 212 ... 609, 610, 611 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Alkac
|
Zaslal: st únor 11, 2009 4:31 pm Předmět: |
|
|
chantal
a co ti brání změnit pojišťovnu?  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wCBNV8W/]
[/url]
Bandáž 29.7.2008, 36 let
1 dcera - 19 let
Iscare
1. doplnění 16.10.08 - 2ml, 2. doplnění 10.12.08 - 1ml |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hannach11
|
Zaslal: st únor 11, 2009 4:32 pm Předmět: |
|
|
Tak se pojisti jinde,za to to stojí. E _________________ url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQ0pvir/]
[
[/url]
6.6.08- bandáž žaludku-sklouzla,-8kg
5.11. 2v1vyndání bandu a sleeve Turnov. Metřík dokončen 13.6.09 Dcerky 4a7let |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lady
|
Zaslal: st únor 11, 2009 7:09 pm Předmět: pojišťovna |
|
|
I já musela změnit pojišťovnu, a tak jsem jí změnila.  _________________
Tubulizace 17.2.09 Valašké Meziříčí
před opkou -3kg
42let Manžel a jorkšírka Lucinka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Iva63
|
Zaslal: st únor 11, 2009 10:27 pm Předmět: Re: Ivuš |
|
|
majda napsal: | i odemne gratulace ještě pár kg a budeš docentka ty to jistě dokážeš  |
Majdi, moc děkuju, když jsem přišla do klubu a přemýšlela, jestli mám zahodit strach a jít také s kilama, konečně a rázně, zatočit, tak jsem nevěřila, že to na mě bude fungovat a jestli bych někdy měla "jen" metrák. Teď už tomu věřím, že metráček budu a to díky tomuto bezvadnému fóru a fajn lidem, kteří se navzájem podporují, dokáží poradit s problémem, pofoukat bolístku, vynadat, když člověk propadá beznaději a neví vlastně proč. I to je někdy potřeba ! Prostě, jsou tu všichni s velkým srdíčkem a nemyslí jen na sebe. Všem vám přeji hodně shozených kil a díky za toto forum! Jste moc fajn!
Jo, a doufám, že ten metřík taky zdolám!  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wK9eHIF/]
[/url]
"2v1" - aneb žlučník a tubulizace najednou, Turnov, 24.10.2008, 48 let
nástup na op 145kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rendy
|
Zaslal: st únor 11, 2009 11:45 pm Předmět: Re: pokroky |
|
|
deivi25 napsal: | Rendy napsal: | tak jsem na dalším kile dole  |
Gratuluji ,Rendy Tobě i ostatním. | Děkují ti DEIVI25,ale tobě to jde též moc fajn a gratulují za ty 2 kilča co jsi dala dolů  _________________
44 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch 3 kocouří a 1 mimi yokšírek jménem Čiko |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Petra Hellingerová
|
Zaslal: čt únor 12, 2009 11:07 am Předmět: |
|
|
Teda Ivuš ty jedeš jak drak gratuluji k dalším kilečkům  _________________ 26.11.2008 Tubu Brno, nemocnice U sv.Anny |
|
Návrat nahoru |
|
 |
dasapo
|
Zaslal: pá únor 13, 2009 9:17 am Předmět: |
|
|
Ahoj žabulenky. Tak jsem tu zase nějakou dobu nebyla a nestačím se divit. Spousta nových lidí a ti skalní čímdáltím hubenější. A to je super. Já mám teď stále šrumec, tak jen krátce. Začíná mi být veliká velikost 40, mám již několik triček 36/38 a jsem maxi spokojená. Při pohledu na 1/2 roku staré fotky nechápu, jak jsem mohla být tak hloupá a nechat to dojít tak daleko. Tubulizace mi změnila život, nic mě nebolí (předtím mě neunesla kolena), líbím se sama sobě i jiným a omládla jsem nejen vzhledem ale i duševně o 10-15 let. Bylo to mé nejúžasnější rozhodnutí. Držím pěstičky i Vám všem. Krásný den. Dáša _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wvigswH/]
[/url]
Dáša: Špekům zmar, šnekům ZDAR!!!
41 let, 3 děti (22,19 a 8 ) 18.6.08 tubulizace Turnov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rendy
|
Zaslal: pá únor 13, 2009 9:22 am Předmět: pokroky |
|
|
dasapo napsal: | Ahoj žabulenky. Tak jsem tu zase nějakou dobu nebyla a nestačím se divit. Spousta nových lidí a ti skalní čímdáltím hubenější. A to je super. Já mám teď stále šrumec, tak jen krátce. Začíná mi být veliká velikost 40, mám již několik triček 36/38 a jsem maxi spokojená. Při pohledu na 1/2 roku staré fotky nechápu, jak jsem mohla být tak hloupá a nechat to dojít tak daleko. Tubulizace mi změnila život, nic mě nebolí (předtím mě neunesla kolena), líbím se sama sobě i jiným a omládla jsem nejen vzhledem ale i duševně o 10-15 let. Bylo to mé nejúžasnější rozhodnutí. Držím pěstičky i Vám všem. Krásný den. Dáša | To je skvělé né a krásný pocit,že já sama to vidím na sobě už mám druhý kalhoty a můžu zase kupovat nové ale nevadí mi to hlavně,že nebudu taková jak předtím. _________________
44 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch 3 kocouří a 1 mimi yokšírek jménem Čiko |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kukla
|
Zaslal: pá únor 13, 2009 12:50 pm Předmět: |
|
|
dasapo napsal: | Ahoj žabulenky. Tak jsem tu zase nějakou dobu nebyla a nestačím se divit. Spousta nových lidí a ti skalní čímdáltím hubenější. A to je super. Já mám teď stále šrumec, tak jen krátce. Začíná mi být veliká velikost 40, mám již několik triček 36/38 a jsem maxi spokojená. Při pohledu na 1/2 roku staré fotky nechápu, jak jsem mohla být tak hloupá a nechat to dojít tak daleko. Tubulizace mi změnila život, nic mě nebolí (předtím mě neunesla kolena), líbím se sama sobě i jiným a omládla jsem nejen vzhledem ale i duševně o 10-15 let. Bylo to mé nejúžasnější rozhodnutí. Držím pěstičky i Vám všem. Krásný den. Dáša |
Ahojky tyhle příspěvky se čtou nejlépe, je to velká inspirace a myslim , že nejen pro mě  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wq2fXiF/]
3.12.09 dokončení metříku
30let, 1dítě , vdaná Tubulizace Turnov 4.3.09 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
dasapo
|
Zaslal: pá únor 13, 2009 2:00 pm Předmět: |
|
|
Kuklo, taky proto to sem občas musím napsat... . Dobře si totiž pamatuju, jak mě osobně nejvíc nakopla fotka od Keishi, které za to do dnes děkuji. A dnes při zpětném pohledu nechápu, jak jsem se mohla dopustit takové zrady sama na sobě, že jsem se nechala tak vykynout. Každopádně jsem dnes díky tubulizaci zase už někdo jiný, cítím se výborně a děkuju všem z fóra, co mi pomohli. Ze začátku to totiž vypadalo, že se zákroku nikdy nedočkám...ale díky kontaktům na Turnov od Majdy se vše podařilo...jsem opravdu moc spokojená . _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wvigswH/]
[/url]
|
Návrat nahoru |
|
 |
chantal
|
Zaslal: pá únor 13, 2009 4:18 pm Předmět: Re: pojišťovna |
|
|
Lady napsal: | I já musela změnit pojišťovnu, a tak jsem jí změnila.  | Tak dnes jsem udělala ten pokrok jsem objednaná k první konzultaci a to 26.2 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
majda
|
Zaslal: pá únor 13, 2009 7:04 pm Předmět: Ahoj Dášo |
|
|
gratuluji moc jsem ráda ,že to takhle dopadlo a jsi štastná  _________________ /[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wk4pSE7/]
43let, dvě dcery 24,23,let.
Operace 21.5.2008.Tubulizace v Turnově doporučuji . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
dasapo
|
Zaslal: pá únor 13, 2009 9:20 pm Předmět: |
|
|
Majdi, však ty se určitě už vznášíš jako víla,ne? Koukám na tvoji váhu a BMI a nestíhám se divit... Moc blahopřeju !!! _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wvigswH/]
[/url]
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lady
|
Zaslal: pá únor 13, 2009 9:22 pm Předmět: |
|
|
dasapo napsal: | Ahoj žabulenky. Tak jsem tu zase nějakou dobu nebyla a nestačím se divit. Spousta nových lidí a ti skalní čímdáltím hubenější. A to je super. Já mám teď stále šrumec, tak jen krátce. Začíná mi být veliká velikost 40, mám již několik triček 36/38 a jsem maxi spokojená. Při pohledu na 1/2 roku staré fotky nechápu, jak jsem mohla být tak hloupá a nechat to dojít tak daleko. Tubulizace mi změnila život, nic mě nebolí (předtím mě neunesla kolena), líbím se sama sobě i jiným a omládla jsem nejen vzhledem ale i duševně o 10-15 let. Bylo to mé nejúžasnější rozhodnutí. Držím pěstičky i Vám všem. Krásný den. Dáša |
Ahoj Dášenko, to co jsi napsala je pro nás co čekáme na operaci úplný balzám na duši i nervy...Díky moc _________________
před opkou -3kg
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lady
|
Zaslal: pá únor 13, 2009 9:29 pm Předmět: Re: pojišťovna |
|
|
chantal napsal: | Lady napsal: | I já musela změnit pojišťovnu, a tak jsem jí změnila.  | Tak dnes jsem udělala ten pokrok jsem objednaná k první konzultaci a to 26.2 |
Super budu držet palečky !!!! MY to zvládnem jsme šikovné holky!!!  _________________
před opkou -3kg
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|