Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 331, 332, 333 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
bestickova

PříspěvekZaslal: pá leden 02, 2009 12:29 pm    Předmět: Citovat

Ahojky Arielko!!Já jsem třeba po operaci prášky drtit nemusela,s jejich polykáním jsem vůůbec problémy neměla a do dneska nemám,dokonce i ráno před operací jsem je musela polknout,jen na Jipce mi je nedávali,ale hned po návratu na norm.pokoj už zase ano..

[/url]
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Arielka

PříspěvekZaslal: pá leden 02, 2009 12:58 pm    Předmět: :-) Citovat

Tak by to mohlo být třeba v pohodě, no uvidim jak pochodim v nemocnici... je to asi u každého jinak, nechám se překvapit Laughing ale děkuju......
28 let
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wZwguF6/]

[/url]
Petra Hellingerová

PříspěvekZaslal: pá leden 02, 2009 1:21 pm    Předmět: Citovat

Ahojky Arielko!
Já taky nemám žádný problém s polykáním léků. Úplně v pohodě. Jak jsem byla v nemocnici už na normálním pokoji, tak mě dali 2 velký Paraleny, měla jsem strach, že to nepůjde, ale pohoda. Každý to má asi jinak. Držím pěstičky, určitě to zvládneš, neboj Wink
martina

PříspěvekZaslal: pá leden 02, 2009 2:08 pm    Předmět: Citovat

Arielko po tubulizaci nemusiš drtit, ty co drtili jsou po bandáži - tam se musí. Prášek neprojde skrz utaženej žaludek, u tubulizace to je jinak. Takže buď naprosto v pohodě.

bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
Gábina

PříspěvekZaslal: so leden 03, 2009 1:40 pm    Předmět: Citovat

Ano, ano, souhlasím s Martinou - právě jsem to chtěla napsat Smile S tím drcením léků to souvisí s druhem operace. Dostala jsem po bandáži na pokoj porcelánový hmoždířek a drtila. U té antikoncepce to bylo spíš pro formu, jsou to fakt malé tabletky, ale kdo musí brát na tlak, na srdce apod., tam už by po bandáži možná mohl být s velikostí léků problém. U tubulizace to myslím nehraje roli.

před operací zhubnuto 20 kg, bandáž 31.07.2007, 2x doplnění
Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg
janaaa

PříspěvekZaslal: so leden 03, 2009 4:09 pm    Předmět: Citovat

Gábina napsal:
Ano, ano, souhlasím s Martinou - právě jsem to chtěla napsat Smile S tím drcením léků to souvisí s druhem operace. Dostala jsem po bandáži na pokoj porcelánový hmoždířek a drtila. U té antikoncepce to bylo spíš pro formu, jsou to fakt malé tabletky, ale kdo musí brát na tlak, na srdce apod., tam už by po bandáži možná mohl být s velikostí léků problém. U tubulizace to myslím nehraje roli.

To máte pravdu, u tubulizace dělá problém jen voda, kterou se to musí zapít, teda jen ze začátku. Těsně po operaci jsem byla ráda když jsem do sebe dostala 1/2 skleničky vody za 1/2 den.

[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Arielka

PříspěvekZaslal: so leden 03, 2009 4:59 pm    Předmět: :-) Citovat

To mě už taky napadlo, jak ty prášky zapiju, ale naštěstí mi nikdy nedělalo problém léky třeba jen spolknout, téměř bez vody, tak to myslím pujde...
28 let
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wZwguF6/]

[/url]
Taky10

PříspěvekZaslal: so leden 03, 2009 5:36 pm    Předmět: Citovat

Ahojky všem v novém roce, dočítám a nestačím se divit, hodně nových lidí, ale i starých tváří a že Vám to všem tak pěkně jde. No mě Vánoce nadělily plus 2 kg, tak se teď stažím je dostat dolů a je to fuška. Jinak mám jít na kontrolou k dr. Doležalové myslím 13.1., ale nejsem si jista a deníček mám v práci, ale určitě ráno. Jsem teď vyfouklá, takže bandáž propustí skoro vše a já se musím moc a moc krotit.....ale cvičím poctivě každý den hodinu.....tak to snad nebudu pokárána...minule jsem taky nabrala, ale tuky se měnily na svalovou hmotu a to se dr. líbilo. Zajímalo by mě a nikde jsem to nenašla a nedokážu si to představit, kolik třeba když zhubnu kilo tuku a přeměním jí na svalovou hmotu, kolik váží ta svalová hmota...snad mi rozumíte......1 kg tuku= ? kolik svalové hmoty???asi...nemám vůbec žádnou představu a nikdo mi to ještě nebyl schopen zodpovědět.......Dočítám a budu se Vám teď doufám moci více věnovat. Všechny Vás zdravím a držím palečky, aby se Vám v novém roce vyplnila i ta nejtajnější přání, byly jste zdravé a kila aby Vás navždy opustila. Mějte se krásnoučce......Martina
ALENA

PříspěvekZaslal: so leden 03, 2009 7:26 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Martinko zdravím a přeji také jen to nej v novém roce Wink Wink Wink jsem moc ráda, že jsi mezi nás zase po delší době přišla a hlavně, že budeš chodit častěji Laughing Laughing už se těšíííííím Laughing Laughing Wink Wink Rolling Eyes Rolling Eyes

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Jola

PříspěvekZaslal: st leden 07, 2009 8:31 am    Předmět: Tubulizace Citovat

Dobrý den přeji,chci se vás jen zeptat,zda jste někdo nepodstoupil tubelizaci v Turnově u doktr.Hrubého???Děkuji za odpovědi
janaaa

PříspěvekZaslal: st leden 07, 2009 8:34 am    Předmět: Citovat

Jolo děvčat je tu hodně. Hannach, Martina... oni se ti děvčata určitě ozvou. Hodně zdraru.

[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010
Iva63

PříspěvekZaslal: st leden 07, 2009 9:10 am    Předmět: Citovat

Ahoj Jola, mám taky za sebou operaci v Turnově u Mudr. Hrubého. Co bys potřebovala vědět, ptej se?

[/url]
"2v1" - aneb žlučník a tubulizace najednou, Turnov, 24.10.2008, 48 let

nástup na op 145kg
zuztomas

PříspěvekZaslal: st leden 07, 2009 9:58 am    Předmět: Citovat

ahojky všem, chci se zeptat na všechny podrobnosti ohledně tubulizace. Uvažuji o ní a nechci udělat stejnou chybu jako s bandem, že jsem si nezjistila všechny podrobnosti a nechala se kuchat zbytečně, protože kdyby mi někdo řekl, že to znamená doživotní nesnesitelnou dietu, tak do toho vůbec nejdu, protože se znám a vím, že dietu jsem nikdy držet nevydržela. Potřebuji něco co mi buď opravdu nedovolí sníst víc, nebo něco co zas až tak moc nepotřebuje moji spolupráci, jsem hrozná a silná vůle mi opravdu chybí. Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Proto budu vděčná, za každou informaci od vás tubulizovaných. Předem díky Laughing Laughing Laughing

bandáž 12.3.2008

před těhu 89kg
marie S.

PříspěvekZaslal: st leden 07, 2009 10:42 am    Předmět: Citovat

zuztomas zkus nejdřív adjustaci bandáže, ani tubulizace nehubne sama, musíš spolupracovat, když bys přejídala tak sval vytáhneš a když budeš uždibovat tak to taky nehubne. Než si necháš udělat takový nevratný ukon, zkus dát bandu ještě šanci, vždyt lu, Gabinka a další jsou ukázkou toho že to funguje. Když to nepujde tak tubulizace může přijít vždy. Ale jediná operace , která hubne více sama jsou operace s maloabsorbcí, dávala jsem odkaz do ostatních tam je uplně všechno vysvětleno. Laughing

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,
bestickova

PříspěvekZaslal: st leden 07, 2009 10:44 am    Předmět: Citovat

Ahojky!!no já tubulizaci mám,docela hubnu,snáším to celkem v pohodě a mám tak malej žaludek,že to prostě nejde sníst víc..jednou jsem si dala o něco malinko navíc a byla to taková bolest,že podruhé jsem si to rozmyslela Laughing ale i žaludek se dá časem přežrat a roztáhnout...

[/url]
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 331, 332, 333 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: