Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

POKROKY

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 193, 194, 195 ... 609, 610, 611  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Milca-berca

PříspěvekZaslal: ne leden 04, 2009 3:04 pm    Předmět: Citovat

..a ještě jsem slovo bypass.. celé převrátila...omlouvám se proto Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
mikes

PříspěvekZaslal: ne leden 04, 2009 3:15 pm    Předmět: Citovat

Milca-berca-tak to si me udelala radost moc dekuji za dobre zpravy Laughing

[/url]
28 let
operace Turnov by-pass Roux-Y 8.4.2009
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Milca-berca

PříspěvekZaslal: ne leden 04, 2009 3:51 pm    Předmět: Citovat

Mikeši to jsem ráda,že jsem ti tím udělala trošku radosti.Uvidíš jakej budeš míti pocit ,až si o všem možném porozprávíš s dr. A co všechno ti nabídnou a když nebudeš spokojen, tak můžeš na tubulizaci aji jinam ,či na bypass na Homolku a nebo ještě do Brna jako byla Romča mám dojem Wink ..ale taky s přikláním k něčemu tak radikálnějšímu u Tebe..Wink Jsem ráda,že sem mezi náma zavítal aji další muž... Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
marie S.

PříspěvekZaslal: ne leden 04, 2009 4:23 pm    Předmět: Citovat

no milčo, vím že si psala o tom, že ti mají dělat bypass, ale já se ptala přímo na to jestli kasalický minigastrický bypass dělá a bylo mi řečeno že ne, že dělá bypass což je tubulizace, a běžně se v iscare nedělá, chirurgové iscare dělají pouze bandáže a pokud se domluví tak tam kasalický udělá tubulizaci ( gabče) , Renatě ho dělal na Karláku. Tak nevím kde došlo ke zmatení pojmů. Já se ptala kvuli sobě protože s bandáží mám neustále nějaké problémy, tak jsem se pídila co a jak. Laughing

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,

Naposledy upravil marie S. dne ne leden 04, 2009 4:56 pm, celkově upraveno 1 krát.
Hannach11

PříspěvekZaslal: ne leden 04, 2009 4:40 pm    Předmět: BOTY Citovat

http://www.mimiaukce.cz/aukce.php?id=2485687
tady na tom odkazu se draží ty botičky na sportování pokud máte někdo zájem.

6.6.08- bandáž žaludku-sklouzla,-8kg
5.11. 2v1vyndání bandu a sleeve Turnov. Metřík dokončen 13.6.09 Dcerky 4a7let
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
marie S.

PříspěvekZaslal: ne leden 04, 2009 4:58 pm    Předmět: Citovat

info : viz odpověď z 18.10. http://www.iscare.cz/faq.php?start=10&category=2

marie S.

PříspěvekZaslal: ne leden 04, 2009 5:11 pm    Předmět: Citovat

http://www.obesitynews.cz/archiv/obesity_news_2007_1.pdf

tak milčo, co ti budou dělat?můžeš to najít podle obrázku?

Milca-berca

PříspěvekZaslal: ne leden 04, 2009 5:15 pm    Předmět: Citovat

Maruško děkuji Wink ..psala jsem ,že to je trošku jinčí název a ted jsem se otom dočetla ve tvém odkazu...proto jsem slovo bypass dala do uvozovek (abych se nezamotala)je to na stejném principu ,jen jinač napojované.Je to ta biliopankreatická diverze.Dr.mě poučila jaký je v tom či oném rozdíl,jak to funguje...co to obnáší..jen jsem zapoměla ten název Embarassed ...a tímto ti aji děkuji Wink ,že jsi můj "bypass" dovedla do správného tvaru jeho slova.. Laughing Tubulizaci dělají to ano,taky jsem se ptala zda je pro mne lepší podstoupit tubulizaci či tu diverzi..a tu dělá Kasalecký také...kterého mě doporučila dr.Housová z FN- polikliniky,že právě na to dochází do ISCARU,že to v FN nedělá.

Byla jsem tam koncem listopadu a tak uvidím co bude dál...příští týden budu opět uhánět dr.Doležalovou Rolling Eyes ..na termín,který musí v Kasaleckého vylákat...ale že je to sakra pěknej chlap Embarassed Wink

3/07 bandáž,16.2/10 tubu při 127kg,odhozeno 41kg,10/10 těhu při 89kg,36tt-89kg
Milca-berca

PříspěvekZaslal: ne leden 04, 2009 5:17 pm    Předmět: Citovat

Maruško ..huš jsem to písala a díky aji za obrázek..to je přesně ono.. biliopankreatickou diverzi budou dělat Wink Wink

Jsem našla ještě todle, kdysi to vyšlo v MF dnes..je to fajn popsané pro pochopení aji...:
Takzvaná biliopankreatická diverze je vyhrazená pro těžké formy obezity. Kromě odstranění velké části žaludku se při ní chirurgicky obejde velká část střeva. Ve styku se žlučí a trávicími enzymy ze slinivky břišní pak zůstává jen 100 až 150 centimetrů střeva z původních čtyř až pěti metrů.

Naposledy upravil Milca-berca dne ne leden 04, 2009 5:26 pm, celkově upraveno 1 krát.
marie S.

PříspěvekZaslal: ne leden 04, 2009 5:25 pm    Předmět: Citovat

no milčo, to je ale velmi závažná operace s nedostatkem minerálů a vitamínů , vzhledem k tomu, že chceš mimi , tak nevím, proč tak razantně,kolik máš ted BMI? Vím že ho dřív dělali až nad BMI větším než 55.

Milca-berca

PříspěvekZaslal: ne leden 04, 2009 5:34 pm    Předmět: Citovat

Je to po rozhodnutí mé i s obezitologem...s dr.Housovou a dr.Doležalovou aji dr.Kasaleckým ...a je to právě kvůli mimi...všechno jsme probrali jak to bude v případném těhu..nic mě tím nehrozí co se mimí týče...jen častější kontroly a přísun vitamínu více (a kontrol krve) ,které budu brát stejně tak či tak ,když bych šla na bypass co jsem porovnávala...aji bílkovinou se má začínat při obou operacích...nevím...ptala jsem se několika lidiček co mají bypass...i slyšela ,že biliopankreatická diverze je o něco šetrnější ale oba zákroky jsou dosti náročné, at tak či tak.... Shocked Hodně jsem přemýšlela a přemýšlím stále...ale pro miminko je člověk už schopen podstoupit všechno..a kor čeká-li na něj tak dlouho a příčinou je obezita...

Mám +/- 116kg při vejšce 168cm = BMI: 41.1 Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Maruško pro jistotou ještě jsem napsla meil dr.Housové a uvidím...co mě na to poví ..dělá na FN - poliklinice tak nebude zaujatá proto či ono..uvidím co mě napíše..zná mě aji moji diagnozu všechno do mrtě..tak mě napíše snad...nahlodala jsi mě....nepopírám a jak říkám ,přemýšlím pořád...třeba nakonec půjdu na homolku na bypass... kdo ví... Wink
mikes

PříspěvekZaslal: ne leden 04, 2009 5:59 pm    Předmět: Citovat

ja vam zavidim kdyz koukam na ty vase metriky jak vam to hezky jde

[/url]
28 let
operace Turnov by-pass Roux-Y 8.4.2009
zuztomas

PříspěvekZaslal: ne leden 04, 2009 6:08 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Holky, všechny Vás moc zdravím, neozvala jsem se od operace a už je to 9 měsíců. Nějak jsem rezignovala. Začala jsem podnikat a nic nestíhám, bandáž mám úplně na prd, prostě mi nezabrala. Jím stejně jako předtím a bez jediného pocitu omezení. Že mám bandáž vím jen když se mi něco kousne a jdu to "vydávit". Jinak je mi celkem na prd. Vážím pořád stejně. Je pravda, že jsem nepřibrala, ale také nehubnu. Nikdo mi před operací neřekl, že jde o celoživotní dietu typu té pooperační, protože jinak se snad ani zhubnout nedá, a na tu já nemám ani čas ani trpělivost. Nepotřebuju bandáž, když budu stejně muset celý život držet drastickou dietu. A hlad mám pořád stejný.
Takže jsem zrovna ten případ, kdy se nedaří. Neptejte se me na to, co na to doktoři, protože nevím, byla jsem jen na té první kontrole po operaci, dostala jsem vynadáno, že nehubnu a stačilo. Od té doby nebyl čas tam zajít a teď už zase chybí odvaha jít tam skoro po roce.
Takže začarovaný kruh.
mějte se tu krásně a hubněte a hubněte, je krásné vidět, jak Vám to jde

bandáž 12.3.2008

před těhu 89kg
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Gábina

PříspěvekZaslal: ne leden 04, 2009 7:06 pm    Předmět: Citovat

Toto téma jsem ještě nestihla dočíst, ale musím napsat Taky10, jak báječně stále hubne Shocked Laughing Je neuvěřitelé, jak ti to pořád jde Laughing Laughing Laughing Moc ti k tomu gratuluji Razz Vím, že to nemíváš vůbec jednoduché a tvoje zaměstnání není pro hubnutí také ideální (ty nervy Rolling Eyes Wink ), ale ty jsi prostě úžasná Exclamation Razz Laughing Very Happy

před operací zhubnuto 20 kg, bandáž 31.07.2007, 2x doplnění
Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg
marie S.

PříspěvekZaslal: ne leden 04, 2009 8:40 pm    Předmět: Citovat

milčo jsem ráda že se nám povedlo vyjasnit pojmy, aby jsme nemátli nováčky Laughing držím palec abysis vybrala tu správnou metodu, když bandáž nepomohla, jen si dej všechny příspěvky od Niky a zjistíš že ani metoda minigastického bypassu není bez rizika . Ale pokud dostatečně odložíš možné těhotenství do doby než se organismus dostatečně dostane do formy tak snad bude dobře. Porad se s odborníky a dobře vyber Wink Wink vím že je to těžké. Cool Ale bude líp , neboj. Laughing

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 193, 194, 195 ... 609, 610, 611  Další

Přejdi na: