Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

POKROKY

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 194, 195, 196 ... 609, 610, 611  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
marie S.

PříspěvekZaslal: ne leden 04, 2009 9:03 pm    Předmět: Citovat

zuztomas vstala z mrtvých Laughing Laughing Laughing vítám tě Wink nemusíš se stydět že ti to nejde, nejseš sama, a doufám že tě uvidíme častěji Wink Wink neboj bude líp Wink

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
zuztomas

PříspěvekZaslal: ne leden 04, 2009 10:23 pm    Předmět: Citovat

Marie S. - děkuji Maruško, jsi milá. Ale nemám jsem moc čím přispět, nikoho nemotivuju, když sem budu psát, že můžu žrát co chci a stejně jako dřív. Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad moje vůle je na bodu mrazu a do Iscaru mi stud nedovolí jít. Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Nejsem zrovna zářný příklad jako vy všechny tady Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Nevíte někdo něco o Venu??? Byla v Iscaru se mnou a koukala jsem že už sem taky nechodí

bandáž 12.3.2008

před těhu 89kg
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

PříspěvekZaslal: ne leden 04, 2009 11:04 pm    Předmět: Citovat

zustomas - opravdu nejsi sama,kdo má problém a myslím,že právě to,že ti,kdo ty problémy mají a najdou odvahu to sem napsat,jsou pro tohle fórum přínosem. Moc ti držím palce,aby jsi našla čas a sílu k další návštěvě doktora - třeba i jiného,než toho,který tě zpražil a aby se ti dostalo rady a pomoci. Důvodů,proč ti band nefunguje může být spousta a tak ještě neházej flintu do žita . . . Smile

[/url]
Hannach11

PříspěvekZaslal: po leden 05, 2009 8:45 am    Předmět: Citovat

Já taky při bandu nehubla,jen jsem zvracela,v Liberci mi řekli,že je to princip bandu zvracet,tak mě tady na foru pomohli a poradili,šla jsem do Turnova a hle..tam mi pomohli a já hubnu. Tak držíme palečky...Eva

6.6.08- bandáž žaludku-sklouzla,-8kg
5.11. 2v1vyndání bandu a sleeve Turnov. Metřík dokončen 13.6.09 Dcerky 4a7let
bestickova

PříspěvekZaslal: po leden 05, 2009 10:19 am    Předmět: Citovat

Děvčátka,gratuluju vám všem ke zhozeným kilečkům!!A těm,co se nedaří zhubnout,nezoufejte!!!

[/url]
Jíťa63

PříspěvekZaslal: po leden 05, 2009 10:42 am    Předmět: Citovat

Zustomas,
i já bych Ti poradila,abys navštívila jinou "instituci".I já bych operaci měla blíž do Iscare,ale jelikož jsem tam asi před 5 lety docházela ohledně hubnutí ..a nevydržela jsem,bála jsem se,že by mě teď "seřvali!,tak jsem raději hned volila Turnov.

[/url]

45 let,vdaná,2 dcery(18 a 22)
Tubulizace Turnov- 19.11,08.
majda

PříspěvekZaslal: po leden 05, 2009 9:50 pm    Předmět: Zuztomas Citovat

Ahoj nezoufej a zavolej do Turnova panu Hrubému řekni mu tvůj problém a uvidíš pomůže Smile já měla taky bandáž a bylo to hrozné Sad nevzdávej to Exclamation bojuj držím pěsti Majda

43let, dvě dcery 24,23,let.
Operace 21.5.2008.Tubulizace v Turnově doporučuji .
Hannach11

PříspěvekZaslal: út leden 06, 2009 9:54 am    Předmět: Citovat

Moje řeč,hurá všichni do Turnova Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

6.6.08- bandáž žaludku-sklouzla,-8kg
5.11. 2v1vyndání bandu a sleeve Turnov. Metřík dokončen 13.6.09 Dcerky 4a7let
marie S.

PříspěvekZaslal: út leden 06, 2009 10:52 am    Předmět: Citovat

já myslím, že je zbytečné, aby se hned měnil lékař, když se ještě nic nevyzkoušelo. Zuztomas nebyla ani na adjustaci ani na konzultaci, prostě nenastala doba na to aby se do hubnutí pustila znovu. Sice je nepříjemné jít na iscare a říct nic jsem nezhubla, nevím jak to mám udělat, ale já jsem se nesetkala s nikým komu by vyloženě vynadali pokud mu to nejde, a znám taky spoustu lidí, kteří šli na kontrolu tzv. se staženým pozadím co jim řeknou. Máme to vypěsované z dob minulých kdy nás všude vyhodili s problémy páč jsme tlusté. Chce to jen překonat tu obavu a chtít se do toho pustit znovu. Pokud nepomůžou, pak je teprve čas na změnu lékaře nebo pracoviště. Wink Wink

deivi25

PříspěvekZaslal: út leden 06, 2009 9:02 pm    Předmět: Citovat

Po Vánocí a utažení 1 mm jsem mohla pohnout metříkem.Bohužel omezení cítím jen trochu ale na druhou stranu mě nic nebolí ,nezvracím a jídlo mi nikde nezůstává .Až mě to někdy mrzí,jsem přesvědčená že větší utažení by mi umožnilo hubnout rychleji.Ale časem i na to určitě dojde.Teď
mě čeká zdolání 90.Držte mi palce.Já Vám držím přímo pěsti aby se dařilo.

[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wfbM91Y/]

[/url]
zuztomas

PříspěvekZaslal: út leden 06, 2009 11:23 pm    Předmět: Citovat

Ahojky všem, moc děkuji za rady a doporučení, myslím, že svým způsobem, máte pravdu všechny. Rozhodla jsem se začít znova od začátku. Na středu jsem objednaná do Iscaru. Zkusím si domluvit doplnění. Spojila jsem se i s panem doktorem v Turnově a pokud nebudu spokojená s výsledky v Iscaru, poputuji tam, protože potom co jsem panu doktorovi vyložila svou anamnézu, tak mi sdělil, že si myslí, že pro mne možná bandáž nebyla vůbec tou pravou operací. Takže jsem se rozhodla dát bandáži a Iscaru ještě šanci Laughing a zkusím vydržet tu příšernou dietu,pokud ucítím alespoň nějaké omezení. A pokud se nezadaří, tak hurá do Turnova na tubulizaci. ale doufám,že další operaci se vyhnu a bandáž začne alespoň trochu fungovat Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

bandáž 12.3.2008

před těhu 89kg
René

PříspěvekZaslal: st leden 07, 2009 1:11 am    Předmět: Citovat

No vážení,já žasnu Shocked
Když jsem se o bandáži dověděla a zhruba pročetla vaše příspěvky,nevzpomínám si,že bych četla něco o tom,že to nefunguje a teď...?!3týdny po mé bandáži tu sedim jak přikovaná u vašich zpráv o tom,jak je to vlastně k ničemu,omezení žádné,jíte co chcete,nebo naopak zvracíte,někdo dokonce znovu přibírá...
Shocked NO TO JE HRŮZA!!! Evil or Very Mad
Kde se to tu tak najednou vzalo?Já jsem do té operace šla díky vašim pozitivním příspěvkům a úspěchům a samozřejmě jsem věděla o stravovací kázni,ale z vašich příspěvků jsem nabyla dojmu že s bandáží to jde samo a ono ne,což tedy zjišťuji teď i já,protože 200ml porce,které mi byly doporučeny (někdo tu psal jen o 100ml-no to snad ne) mi teda rozhodně nestačí,snědla bych minimálně dvojnásobek,ale držim se neb mám strach ze zklouznutí a zvracení nesnášim,takže se to snažim nepokoušet.No prostě je to sebezapírání,takže je fakt,že ta bandáž mi zatím pománá jen psychicky,ale fyzicky moc ne,proto mám naději v doplnění,což,jak čtu, taky ne vždy pomůže,takže jsem na to všechno fakt zvědavá Confused Na druhou stranu tu jsou ty vaše úžasný metříky,který říkaj,že to jde,ale hold se musí bojovat Exclamation Tak ženský a chlapi nevzdávejme to,všichni sme si určitě do novýho roku dali stejný předsevzetí-bojovat a vybojovat tu svou vysněnou metu,tak makejme Exclamation
Smile

[/url]
janaaa

PříspěvekZaslal: st leden 07, 2009 8:33 am    Předmět: Citovat

Moni koukám, že zase šla váha dolů, gratulka, už jsi na mojí výchozí váze. Tak ještě pár kilíček a máš mě, měla bych ze sebou taky začít něco dělat. Laughing

[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010
bestickova

PříspěvekZaslal: st leden 07, 2009 9:37 am    Předmět: Citovat

Jani dííík!!Ty jseš pro mě totiž veliký vzor,víš?Teď to jde už pomaleji než ze začátku..ale já se nedám,mám hnací motor,však víš.. Wink

[/url]
marie S.

PříspěvekZaslal: st leden 07, 2009 10:45 am    Předmět: Citovat

Zuztomas držím palec , aby pomohlo, zvolila si myslím ten správný postup, zkus to a uvidíš. Wink Wink

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 194, 195, 196 ... 609, 610, 611  Další

Přejdi na: