Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 304, 305, 306 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Rendy

PříspěvekZaslal: po říjen 13, 2008 6:18 pm    Předmět: operace Citovat

Tak já nevím jak tu píšete já nemám problém z tekutou stravou ale zato sníst jednu malinkou porci veky ze sýrem no to je pro mně těžké nejde to zklouznout i už jsem to vyzvracela tak hold budu jen na té tekuté stravě a kousám to dokonale ale stejně mi to nejde,ach jo. Crying or Very sad a Liduško at se ti to moc hojí a jinak hodně štěstí v hubnutí.Rendy

44 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch 3 kocouří a 1 mimi yokšírek jménem Čiko
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

PříspěvekZaslal: po říjen 13, 2008 6:19 pm    Předmět: Citovat

Lidko - gratuluju k operaci !!! A zároveň k těm kilům,co jsi v nemocnici nechala a přeju ti ,aby šlo vše dál tak,jak si představuješ ! Very Happy

[/url]
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ppperla

PříspěvekZaslal: po říjen 13, 2008 6:36 pm    Předmět: Citovat

Martino
proč mě zase urážíš.Vždyt já ve všem s Monikou souhlasila .Ve všem co napsala , tak nevím proč se zase do mě navážíš,?Mužeš mě už přehlížet prosímtě?? Já píšu ohledně zákroku a na rady dávám proto si o ně píšu .Moniky sem se slušně ptala na ruzne věcy a slušně mi odpovídala.Nevím proč zase spouštíš nějakou krytiku přestan prosím tě

MONIKO
Ve všem s tebou souhlasím .Jen si ověřuji ruzne věcy.Nedám sve tělo přece do ruk nějakým břídilum.Nejd epak tělo vymněnit je třeba zvážit kde si člověk udělá zákrok a co a jak. Beru tvuj zákrok , kterej máš bez komplikaci jako plus pro FN .A opravdu výjmečně jsem s tebou ve všem souhlasila nevím proč s ezase přidáváš na názor toho, že si poradit nenechám??Nechám si poradit .Však jsem taky řekla že zavolám doktorovi a optám se jak jsi řekla. Tak už se do mě nenavážejte.Píšu slušně a ptám se slušně tak očekávám slušne jednání i semnou.

POKUD VÁM TY ODPOVĚDI DĚLAJÍ TAKOVE POTÍŽE A JSEM VÁM TOLIK PROTI SRSTI NECHEJTE ODPOVĚDI NA JINÉ LIDI.NEPOTŘEBUJI ŽÁDNE SPORY.MYSLÍM SI ŽE JSME DOST DOSPĚLÍ NATO, ABY SE VŠE DALO VYŘEŠIT V KLIDU NE,? JE TU SPOUST ALIDÍ, KTEŘÍ UMÍ ODPOVÍDAT I SLUŠNĚ BEZ NAVÁŽENÍ SE
majda

PříspěvekZaslal: po říjen 13, 2008 7:00 pm    Předmět: Liduš Citovat

gratuluji a přeji hodně štěstí v hubnutí Smile

43let, dvě dcery 24,23,let.
Operace 21.5.2008.Tubulizace v Turnově doporučuji .
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
ALENA

PříspěvekZaslal: po říjen 13, 2008 8:40 pm    Předmět: Citovat

Ludmila kráááásně jsi to napsala, přeji hodně úspěchů Exclamation Exclamation Exclamation Wink Wink Wink

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Libuše

PříspěvekZaslal: út říjen 14, 2008 7:33 am    Předmět: Citovat

Ludmilko přejí ti brzké uzdravení a pěkné hubnutí.

[/url] 57 let Bandáž 15.10.07. 7 kg.před operaci doplnění 15,4,(2 ml)
wexus

PříspěvekZaslal: út říjen 14, 2008 8:02 am    Předmět: Citovat

zdravim všechny od včerejška jsem doma,v nemocnici jsem nechala 7 kg, jinak vše v pohodě přistup v fakultce OV skvěly, ramena neboli, jinak 3 den po operaci jsem se citila fajn a bolest v podstatě žadna

[/url]
wexus

PříspěvekZaslal: út říjen 14, 2008 8:03 am    Předmět: Citovat

zdravim všechny od včerejška jsem doma,v nemocnici jsem nechala 7 kg, jinak vše v pohodě přistup v fakultce OV skvěly, ramena neboli, jinak 3 den po operaci jsem se citila fajn a bolest v podstatě žadna

[/url]
marie S.

PříspěvekZaslal: út říjen 14, 2008 8:11 am    Předmět: Citovat

rendy, měkký chleba , veka, houska nebo něco takového mi nejde ani mě. Ale když toust opeču aby se drobečkoval, knuspi chleva, křehké plátky někdy projdou, jseš ještě brzy po operaci , bandáž může být ještě oteklá, počkej ona se časem povolí. Laughing

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,
marie S.

PříspěvekZaslal: út říjen 14, 2008 8:15 am    Předmět: Citovat

rendy, měkký chleba , veka, houska nebo něco takového mi nejde ani mě. Ale když toust opeču aby se drobečkoval, knuspi chleva, křehké plátky někdy projdou, jseš ještě brzy po operaci , bandáž může být ještě oteklá, počkej ona se časem povolí. Laughing

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,
petulka1650

PříspěvekZaslal: út říjen 14, 2008 8:23 am    Předmět: Citovat

Ahojky wexus, vitej zpatky doma.. shozena kilecka supeeer.. Very Happy , gratuluji.. tak jen tak dal a za chvili uz budes holka jako lusk..

bandáž žaludku 22.9.2008 BMI Chirurgie, 5x doplneno, celkem 4,5 ml
wexus

PříspěvekZaslal: út říjen 14, 2008 8:23 am    Předmět: Citovat

ppperlo vim o 6 děvčatech co byly na bandaž na fakultce v OV, jedna měla obrovske potiže. Kdybys se zeptala Dostalika na procento komplikaci u nastavitelne bandaže je 30- což bylo pro mně scela dostačujici ktomu abych šla na sleeve resekci. Když se rozhoduješ k nějakemu kroku je vždy dobre zistit si informace třeba na netu a lekaře se už při konzultaci přímo ptat na to co mně zajíma. Jinak ti co maji po těchto operacich problemy to většinou nezveřejnuji a neuspěchy nezveřejnuji- až na čestne vyjimky

[/url]
Rendy

PříspěvekZaslal: út říjen 14, 2008 9:27 am    Předmět: operace Citovat

Víš Maruškojá se opravdu snaším do rozkousávat strašně pomalinku a asi to chce čas jsem přeci jenom krátce po operaci snad za mněsíc nebo dva to půjde uvidím zatím jen tekuté,ale jen jsem to zkoušela mám to i příručce ,že můžu jíst veku z máslem nebo sýrem .Snad to někdy půjde a děkují za radu. Smile Budu si dělat vagonky. Very Happy Rendy

44 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch 3 kocouří a 1 mimi yokšírek jménem Čiko
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
dasapo

PříspěvekZaslal: út říjen 14, 2008 9:29 am    Předmět: Citovat

Wexus, tak vítám mezi operovanými a přeji zdárné ubývání!!! Wink

[/url]
Dáša: Špekům zmar, šnekům ZDAR!!! Wink
41 let, 3 děti (22,19 a 8 ) 18.6.08 tubulizace Turnov
Rendy

PříspěvekZaslal: út říjen 14, 2008 9:32 am    Předmět: operace Citovat

Wexus,tak tě též Vítám mezi námy operovaný a máš to zdárně zasebou a hlavně ti přejí hubnutí at ti to jde skvěle.Rendy

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 304, 305, 306 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: