Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 303, 304, 305 ... 728, 729, 730 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
bestickova
|
Zaslal: po říjen 13, 2008 11:25 am Předmět: |
|
|
no je tady pár holek i z Ovy,ale nikdo z regulovatelnou..a v papírech je přesnej postup toho,co a jak dělaj,jaký jsou komplikace atd _________________
[/url]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ppperla
|
Zaslal: po říjen 13, 2008 3:07 pm Předmět: |
|
|
Já se určitě Dostalíka zeptám na všechno , kdyžtak byhc musela zvolit jiné místo. A další nejbližší po Ostravě mi je Olomouc nebo Brno.V Olomouci nevím jestli to dělají a o Brně to vím jistě protože je tahle diskuze:-D . Ale byla byhc radši za tu Ostravu .přece jen už mám i psycholožku za sebou a prohlídku za sebou a už by mě čekala jen konzultace a případnej termín operace.ale o všem sním promluvím. Jde především o me zdraví a me rozhodnutí a pokud nenabízí to co bych chtěla tak je zbytečne tam být. ale když dělají, resekce a bandž epevne snad budou i regulovatelne |
|
Návrat nahoru |
|
 |
petulka1650
|
Zaslal: po říjen 13, 2008 3:20 pm Předmět: |
|
|
Ahoj ppperlo, ja jsem byla na bandazi v Brne a potkala jsem tam pana Halamicka z Ostravy, co mi vypravel, jak radeji dojizdi do Brna, protoze hodne slysel o tom, jak maji lide operovani v Ostrave plno komplikaci. Uz se i tady na foru predstavoval jako Hallball. Tak mu pisni SZ a treba ti poskytne svoje zkusenosti. I na tubulizaci si zajel pry radeji na jih..  _________________
bandáž žaludku 22.9.2008 BMI Chirurgie, 5x doplneno, celkem 4,5 ml |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ppperla
|
Zaslal: po říjen 13, 2008 3:22 pm Předmět: |
|
|
Petulko
děkuji ti za odpověd .Já jsem ted našla takovej příspěvek co psal přímo dr. čierny
, ale psal to v roce 2006 tak nevím jak je to tedkom.
V Ostravě je možnost operace v nemocnici Vítkovice, kde dělají adjustabilní bandáže. Ve FN Ostrava mnohdy ještě dávají rigidní, neadjustovatelnou bandáž, o které se tady moc v diskusi nemluví... Osobně bych doporučoval adjustabilní, regulovatelnou bandáž (anebo když usoudí jinou bariatrickou operaci, jenom ne fixnou rigidní bandáž)!
Tak jsem tedkom nervorzní docela, protož enerada bych podstoupila zákrok nekde kde stím budu mít potíže |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bestickova
|
Zaslal: po říjen 13, 2008 3:28 pm Předmět: |
|
|
59 737 50 52 -číslo na chir.kliniku do Fakultky,tak si tam zavolej a oni ti to řeknou,jestli tam dělaj ty regulovatelný _________________
[/url]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ppperla
|
Zaslal: po říjen 13, 2008 3:32 pm Předmět: |
|
|
bestickova
ted už možná nejde ani o to jestli jí tam dělají, ale o to jestli u nich lidé nemají komplikace s těmito zákroky.číslo na dokotra sveho mám. Budu mu stejně volat v pátek , tak s ezeptám, ale on mi neřekne ANO VRACEJÍ SE NAM SEM SE STÍŽNOSTMA:-) to doktoři neřeknou proto jsou ruzne diskuze, ale Ostravaci nikde. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bestickova
|
Zaslal: po říjen 13, 2008 3:51 pm Předmět: |
|
|
komplikace můžeš mít ikdyž ti to udělají jinde..každej jsme jinej a takhle přesně ti to stejně nikdo neřekne.. _________________
[/url]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ppperla
|
Zaslal: po říjen 13, 2008 4:09 pm Předmět: |
|
|
bestickova
ano to je pravda komplikace mužou být i jinde.Zeptám se Dostalíka kolik asizákroku bandáže regulovatelne dělaly a pak uvidím co a jak. Co mi řekne.
Ale...........................................................................................
Naposledy upravil ppperla dne po říjen 13, 2008 6:38 pm, celkově upraveno 2 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ludmila
|
Zaslal: po říjen 13, 2008 4:25 pm Předmět: |
|
|
Ahóóóój, přežila jsem, už jsem doma a rozšiřuju tak řady tubulizovaných. Holky to byl takovej zážitek, že se s váma o něj musím podělit..... co to s člověkem udělá. Já do poslední chvilky měla zaječí úmysly. Když mne vezli na sál a přelezla jsem si na operační lůžko .... bylo pro mne jakýsi úzký, já byla rozvibrovaná a šlo mi hlavou ... proboha vždyť jim z toho spadnu. Pak jsem byla svědkem, jak budili z narkózy paní, která byla přede mnou. Napřed ji nemohli zbudit a pak jaksi ožila, a měli plno práce ji na lůžku zase udržet. Zase mi šlo hlavou ... do čeho ses to holka nechala uvrtat. Pak mne dovezli na sál a já tam viděla všechny ty instrumenty, šly na mne mdloby. Ještě jsem se blbec zeptala, kde mají toho Emila Robota, kterým operace dělají, ukázála mi ho anestezioložka za hlavou. A zase jsem přemýšlela, proč ho mám za sebou, /nerozumím tomu ani za mák/, logický by bylo, mít ho před sebou. Já fakt chtěla zdrhat. Protože jsem jela asi v jedenáct, a operace prý někdy trvá i tři hoďky /nevím jestli si ze mne nedělali šprťouchlata/, tak mi zas šlo palicí, jak při operaci obědvají a dorazila mne myšlenka, kdyby se ten Emil při operaci porouchal. No nervy na špagátě. Ale dopadlo to doufám dobře a silně klepu na dřevo. Ještě byla potíž se sondou v nose, myslela jsem, že umřu, jak mne dávila. Jsem už doma, celkem se zatím cítím fit, přijela jsem s váhou 95,3 kg. Až mne ten váhový úbytek děsí. A taky mám nahnáno, že už se v životě s chutí nenajím, nemyslím nacpu, ale normálně se najíst. Možná se teprve budu muset naučit jíst. Musím se taky přiznat, že jsem vás některé podezřívala, že malinko přeháníte s tím jídlem, že stačí jen opravdu málo a cítíte omezení a víc se do vás nevejde. Říkala jsem si, že to není možný a nevěřila jsem tomu, ale už jsem změnila názor a tímto se omlouvám. Ale dokud si to člověk nezkusí na vlastní kůži .... Dneska jsem měla co dělat, abych snědla půlku banánu, rozhňahňala jsem ho, trochu jsem jej okyselila citronem, protože mi sladký jaksi neleze a měla jsem pocit, že prasknu, jak mne tlačil ten chudáček uřezanej. Možná jím moc rychle nebo co, musím to vychytat. Je to až neuvěřitelný, když si člověk vzpomene, jak se kdysi cpal a žaludek mrcha jen slastně chrochtal. No už budu končit a hlavně mne prosím vás nekamenujte, za to slohové cvičení, ale muselo to ven. Tak se mějte krásně a ať nám to společné hubnutí jde pěkně od ruky. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wXlindW/]
[/url]
Lidka 51 let
8.10.2008 tubulizace ve FNUSA Brno
před operací 13 kg a jedeme dál .... ? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bestickova
|
Zaslal: po říjen 13, 2008 4:44 pm Předmět: |
|
|
ppperla napsal: | bestickova
ano to je pravda komplikace mužou být i jinde.Zeptám se Dostalíka kolik asizákroku bandáže regulovatelne dělaly a pak uvidím co a jak. Co mi řekne.
Ale musíš uznat že kliniky z větší praxí určitě budou mít lepší výsledky . |
To máš pravdu,ale jsou kliniky,co se specializují jen na tyhle opearce,u nás,ve FN to berou jen jako kosmetické operace,specializujou se na jiné operace.. _________________
[/url]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
martina
|
Zaslal: po říjen 13, 2008 4:52 pm Předmět: |
|
|
Moniko a co ti nepochopila, že pppppppppperla vlastně opět žádnou radu nepotřebuje? V jednom příspěvku něco chce, ty jí odpovíš a ona ti zas na to odpoví, že jí o tohle vlastně ani nešlo. Se ti divím, že to nevzdáš. Už seš asi jediná, která s ní má trpělivost.  _________________
bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bestickova
|
Zaslal: po říjen 13, 2008 5:06 pm Předmět: |
|
|
Já to už taky vzdala,tohle jsem s ní řešila nedávno na icq,ale evidentně nic nepochopila.. _________________
[/url]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
petulka1650
|
Zaslal: po říjen 13, 2008 5:26 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Lidko, vitam te doma.. neboj.. urco se na tebe nikdo za tu slohovku nezlobi.. naopak.. je super, ze jsi to tak pekne popsala.. drzim palce, at ti to pekne hubne.. Jen mi uteklo, kolik kg jsi nechala v nemocnici. Promin, nepamatuji si tvoji vahu, kdyz jsi sla na operaci..
Jinak ja jsem dnes 3 tydny po operaci.. citim se skvele. Port mne vubec neboli. Kdyz bolel naposledy, tak jsem ledovala a podporila to Ibalginem.. a od te doby o nem nevim.. jim uz temer vse. Hodne kousu a porce jsou mensi. Ale banan snim v pohode cely.. asi to je u bandaze jine.. nevim.. Vaha se zatim drzi od operace -4kg (+- 0,5kg), ale pry je to normalni, ze to prvni mesic az dva moc nemizi.. udajne si krouzek teprve seda kolem zaludku. Tak uvidime, jak se to pohne.. Dnes jsem dokonce mela i konecne zeleninovy salat, mnam.. tak cca 1/2 toho, co driv.. a skvele mne zasytil.. takze nemuzu mluvit o pidi porcich, ale urco polovicnich, nez driv.. A i za to jsem rada.. a tesim se na nejake ubytky. I ta 4 kg citim na kalhotach a to je skvele.. tak zatim paaaaaaaa.. _________________
bandáž žaludku 22.9.2008 BMI Chirurgie, 5x doplneno, celkem 4,5 ml |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ludmila
|
Zaslal: po říjen 13, 2008 6:07 pm Předmět: |
|
|
Čau Petulko, mám trochu výčitky, já někdy, když se rozjedu ..... Do nemocnice jsem nastupovala s váhou /i s oblečením/ 101,5 kg, takže jsem na jednu stranu spokojená a na druhou mám trošku obavy, aby to nebylo moc rychlé hubnutí. Ale kdo ví, třeba tu budu za nějaký měsíc kňučet, že to dolů nejde. Každopádně už si jo rozmýšlím, čím se zasytit. Určitě to nebude tak, jako když jsem tam rvala, co se vešlo. Jsem ale ráda, že jsem to podstoupila, a je to dosti velkou částí i vaše zásluha a moc vám za ni děkuju. Pročítám příspěvky zpětně a je mi moc líto /teď přesně nevím/ Hannach? Nic jí nezávidím, ale přeju alespoň co nejmenší bolest a rychlé hojení. Jinak jsem taky ještě majitelkou ani nevím kolika stehů a v pátek jdu na vytažení. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wXlindW/]
[/url]
Lidka 51 let
|
Návrat nahoru |
|
 |
ludmila
|
Zaslal: po říjen 13, 2008 6:15 pm Předmět: |
|
|
Omlouvám se, jsem bubá, jsem z tý nemocnice asi nějaká piclá a odeslala jsem si teď zprávu podruhé. Nebyl to záměr. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wXlindW/]
[/url]
Lidka 51 let
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|