Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 289, 290, 291 ... 728, 729, 730 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
marie S.
|
Zaslal: st září 10, 2008 8:50 pm Předmět: |
|
|
romanko a nezapomeň zapisovat co si dělala! musí se i sex a ......, muj mužskej to chtěl hned zkoušet co ten holtr zapíše , jo to určitě! doufám že bude vše o.K.  _________________
104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
petulka1650
|
Zaslal: čt září 11, 2008 8:33 am Předmět: |
|
|
jupi, ... ekg a tlak ucebnicovy, krev vzacna.. .. dost jsem se toho bala. Takze holky zlaty nebojte, vsechny se dockame... drzim palce.. _________________
bandáž žaludku 22.9.2008 BMI Chirurgie, 5x doplneno, celkem 4,5 ml |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ppperla
|
Zaslal: čt září 11, 2008 10:17 am Předmět: |
|
|
petulko1650[b]
tak gratuluji to je moc dobře. jen tak dál bez problemu a zachvíli kilečka pryč odemně _________________
Tubulizace 7.12.2010 v Ov panem dr .Foltysem. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ppperla
|
Zaslal: čt září 11, 2008 10:19 am Předmět: |
|
|
Romčo
moje babička to měla taky ale týden ten přístroj, protože měla nějake potíže a nevěděly už včem to muž ebýt tak taky měla ten přístroj. muj tatka si sní dělal srandu že má mamku robota.
to víš unás sou střelení všichni hahaha
jen v dobrem to myslím hihi
přístroj ti nic nenajde . nebojse. to je jen pro kontrolu babičce taky nic nenašly a vše bylo. o.k ta chudák stoho byla vyplašená že se radši ani hýbat stím nechtěla. _________________
Tubulizace 7.12.2010 v Ov panem dr .Foltysem. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rendy
|
Zaslal: ne září 14, 2008 12:01 pm Předmět: volná diskuse |
|
|
Tak se mi to holky pomalu a jistě blíží a jak se to blíží tak jsem stoho nervozní taky jste tak byly jako já ted snad to přejde doufám,ale říkám si to dokášež nejsi přeci srab. _________________
44 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch 3 kocouří a 1 mimi yokšírek jménem Čiko |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Karla
|
Zaslal: ne září 14, 2008 12:23 pm Předmět: |
|
|
Ahojky Rendy,já byla strašně nervozní,měla jsem veliký strach.Byla to moje první narkoza,říkala jsem si co to dělám...Co,když se neprobudím...Mám přece 4 děti,celou noc před operací jsem nespala,ráno jsem bojovala sama se sebou,že to zruším,ale řekla jsem si,že když už jsem to dotáhla tak daleko,že to nesmím vzdát!!! A jak jsem teď ráda,že jsem to nevzdala ) Jsem moc šťastná a šla bych do toho znovu,jen si říkám škoda,že jsem do toho nešla dříve a nechala to dojít tak daleko.Takže Ti přeji hodně štěstí a ničeho se neboj,uvidíš,že potom se tomu jen zasměješ Kája _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wt2bK6F/]
[/url]
34 let,4 děti , Holka 16,kluk 15 a dvojčata holky 2 roky
Sleeve resekce,13.5.2008 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Elen
|
Zaslal: ne září 14, 2008 6:17 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Rendy?
Ničeho se neboj dube to v poho. Já sice před operací pomalu už psala závěť, ale přežila jsem. Hlavně se nestresuj.Kolik holek to má a přežily neboj, jak uvidíš jak Ti mizí kilečka dolů tak se potom tomu strachu z operace zasměješ . Držím palečky
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rendy
|
Zaslal: ne září 14, 2008 6:24 pm Předmět: operace |
|
|
Díky moc Elen ale jsem fakt trocu nervozní ikdyž jsem byla na laparoskopií ze žlučákem,ale to nemůžu asi stím srovnávat,že  _________________
44 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch 3 kocouří a 1 mimi yokšírek jménem Čiko |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Elen
|
Zaslal: ne září 14, 2008 6:42 pm Předmět: |
|
|
To nevím jestli se to dá srovnat, protože se žlučníkem jsem ještě nebyla, ale mám pocit, že to je něco podobného taky Ti to bodou dělat laparoskopicky né? Mě to dělali a byla to pohoda. Po narkˇoze jsem si fajn pospala a odpoledne už jsem vstala s postele a bylo mi docela dobře. A na druhý den už mi bylo perfektně akorát jsem nemohla nic jíst a měla jsem pocit jako by mě to tahalo, ale asi po dvou dnech to zmizlo. Akorát mě otravovaly sestry s tím jestli nechci něco proti bolesti a mě přitom nic nebolelo. Tak se neboj uvidíš, že Tě to ani nebude bolet
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rendy
|
Zaslal: ne září 14, 2008 6:47 pm Předmět: operace |
|
|
Za jak dlouho jsi šla domů po operaci a po operci jsi šla do práce kdy mám tolik otázek připadám si jak blb ale radějí se ptám,já mám na máhovou práci zvedám těžký krabice a dělám kontrolu ve výrobě. _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
petulka1650
|
Zaslal: po září 15, 2008 10:04 am Předmět: |
|
|
Ahoj holky, jsem na tom jako Rendy. Taky mne bere predoperacni nervoza.. .. Taky by mne zajimalo, kdy jste sly po operaci domu a kdy do prace. Ja si teda planuju 3 tydenni relax. A uz se na nej tesiim.. Budu se venovat jen sama sobe. To jsem sobec, coo?  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
Elen
|
Zaslal: po září 15, 2008 2:16 pm Předmět: |
|
|
Čaute holky?
tak po operaci jsem byla na třetí den doma to jsem si lebedila,protože jsem nic nesměla dělat,ale jen dočasu, kdy rodina zjistila, že to jen hraju. A do práce jdu poprvé po operaci zrovna dneska takže jsem byla měsíc na nemocenské a doktor mě chtěl nechat ještě déle, ale já jsem už chtěla jít ,už se nudím a moje zlatíčka si zvykly, že mamka je doma a skáče jim kolem prdelek. Tak si jdu odpočinout do práce  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
petulka1650
|
Zaslal: út září 16, 2008 12:32 pm Předmět: |
|
|
Holky, tak to je konec.. .. dnes jsem byla na ARU na poslednim predoperacnim konziliu. Vsechna vysetreni jsem zvladla v poho, vse zdrave. Az dnes pani doktorka reagovala na moji vyssi sedimentaci a volala dr. Ciernemu. A ten rekl: "Posunout termin, dokud nebude ok." .. Neee.. neee.. A je to asi kvuli zubu, teda myslim si. Dost mne bolel, ale vic jak 2 tydny uz neboli. Nechapu to. Zubar rekl, ze tam zanet neni, ze z toho to byt nemuze.. Ach jooo.. 6 dni pred operaci takovy sok.. Stalo se to nekomu? V patek jdu znovu na krev, kdyz bude ok, tak jdu v pondeli, jak planovano. Kdyz ne, tak nevim, co mi je..  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
janaaa
|
Zaslal: út září 16, 2008 12:34 pm Předmět: |
|
|
Peťulko nic si z toho nedělej. Mně se to taky stalo a termín se mi posunul o 2 měsíce. Dostala jsem 3 týdny před operací angínu. Takže se neděs, neboj dočkáš se. Sletí to a uvidíš, že se za chvíli budeš probouzet po operaci. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w1KWNws/]
[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
petulka1650
|
Zaslal: út září 16, 2008 12:44 pm Předmět: |
|
|
Jani, diky za podporu.. ach jo.. ja vim, ze to neni nic tragickeho, ale desne mne to prekvapilo. Necekala jsem to, kdyz jsem jinak uplne totalne zdrava. A vis jak... nejaky zub.. csss.. Prkotina rikas si. A ono ne.. A clovek se uz psychicky na to pripravuje, v praci uz nahlasene volno.. Ach jo.. to je zivot...  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|