Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 289, 290, 291 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
marie S.

PříspěvekZaslal: st září 10, 2008 8:50 pm    Předmět: Citovat

romanko a nezapomeň zapisovat co si dělala! musí se i sex a ......, muj mužskej to chtěl hned zkoušet co ten holtr zapíše Embarassed , jo to určitě! doufám že bude vše o.K. Wink

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
petulka1650

PříspěvekZaslal: čt září 11, 2008 8:33 am    Předmět: Citovat

jupi, ... ekg a tlak ucebnicovy, krev vzacna.. Very Happy .. dost jsem se toho bala. Takze holky zlaty nebojte, vsechny se dockame... drzim palce..

bandáž žaludku 22.9.2008 BMI Chirurgie, 5x doplneno, celkem 4,5 ml
ppperla

PříspěvekZaslal: čt září 11, 2008 10:17 am    Předmět: Citovat

petulko1650[b]
tak gratuluji to je moc dobře. jen tak dál bez problemu a zachvíli kilečka pryč odemně Laughing

Tubulizace 7.12.2010 v Ov panem dr .Foltysem.
ppperla

PříspěvekZaslal: čt září 11, 2008 10:19 am    Předmět: Citovat

Romčo
moje babička to měla taky ale týden ten přístroj, protože měla nějake potíže a nevěděly už včem to muž ebýt tak taky měla ten přístroj. muj tatka si sní dělal srandu že má mamku robota. Laughing
to víš unás sou střelení všichni hahaha
jen v dobrem to myslím hihi

přístroj ti nic nenajde . nebojse. to je jen pro kontrolu babičce taky nic nenašly a vše bylo. o.k ta chudák stoho byla vyplašená že se radši ani hýbat stím nechtěla.

Tubulizace 7.12.2010 v Ov panem dr .Foltysem.
Rendy

PříspěvekZaslal: ne září 14, 2008 12:01 pm    Předmět: volná diskuse Citovat

Tak se mi to holky pomalu a jistě blíží a jak se to blíží tak jsem stoho nervozní taky jste tak byly Question jako já ted Question snad to přejde doufám,ale říkám si to dokášež nejsi přeci srab.

44 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch 3 kocouří a 1 mimi yokšírek jménem Čiko
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Karla

PříspěvekZaslal: ne září 14, 2008 12:23 pm    Předmět: Citovat

Ahojky Rendy,já byla strašně nervozní,měla jsem veliký strach.Byla to moje první narkoza,říkala jsem si co to dělám...Co,když se neprobudím...Mám přece 4 děti,celou noc před operací jsem nespala,ráno jsem bojovala sama se sebou,že to zruším,ale řekla jsem si,že když už jsem to dotáhla tak daleko,že to nesmím vzdát!!! A jak jsem teď ráda,že jsem to nevzdala Smile) Jsem moc šťastná a šla bych do toho znovu,jen si říkám škoda,že jsem do toho nešla dříve a nechala to dojít tak daleko.Takže Ti přeji hodně štěstí a ničeho se neboj,uvidíš,že potom se tomu jen zasměješ Smile Kája

[/url]
34 let,4 děti , Holka 16,kluk 15 a dvojčata holky 2 roky Smile
Sleeve resekce,13.5.2008
Elen

PříspěvekZaslal: ne září 14, 2008 6:17 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Rendy?
Ničeho se neboj dube to v poho. Já sice před operací pomalu už psala závěť, ale přežila jsem. Hlavně se nestresuj.Kolik holek to má a přežily neboj, jak uvidíš jak Ti mizí kilečka dolů tak se potom tomu strachu z operace zasměješ Razz. Držím palečky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Rendy

PříspěvekZaslal: ne září 14, 2008 6:24 pm    Předmět: operace Citovat

Díky moc Elen ale jsem fakt trocu nervozní ikdyž jsem byla na laparoskopií ze žlučákem,ale to nemůžu asi stím srovnávat,že Question

44 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch 3 kocouří a 1 mimi yokšírek jménem Čiko
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Elen

PříspěvekZaslal: ne září 14, 2008 6:42 pm    Předmět: Citovat

To nevím jestli se to dá srovnat, protože se žlučníkem jsem ještě nebyla, ale mám pocit, že to je něco podobného taky Ti to bodou dělat laparoskopicky né? Mě to dělali a byla to pohoda. Po narkˇoze jsem si fajn pospala a odpoledne už jsem vstala s postele a bylo mi docela dobře. A na druhý den už mi bylo perfektně akorát jsem nemohla nic jíst a měla jsem pocit jako by mě to tahalo, ale asi po dvou dnech to zmizlo. Akorát mě otravovaly Very Happy sestry s tím jestli nechci něco proti bolesti a mě přitom nic nebolelo. Tak se neboj uvidíš, že Tě to ani nebude bolet Very Happy Very Happy
Rendy

PříspěvekZaslal: ne září 14, 2008 6:47 pm    Předmět: operace Citovat

Za jak dlouho jsi šla domů po operaci Question a po operci jsi šla do práce kdy Question mám tolik otázek připadám si jak blb ale radějí se ptám,já mám na máhovou práci zvedám těžký krabice a dělám kontrolu ve výrobě.

petulka1650

PříspěvekZaslal: po září 15, 2008 10:04 am    Předmět: Citovat

Ahoj holky, jsem na tom jako Rendy. Taky mne bere predoperacni nervoza.. Very Happy .. Taky by mne zajimalo, kdy jste sly po operaci domu a kdy do prace. Ja si teda planuju 3 tydenni relax. A uz se na nej tesiim.. Very Happy Very Happy Budu se venovat jen sama sobe. To jsem sobec, coo? Laughing Laughing

Elen

PříspěvekZaslal: po září 15, 2008 2:16 pm    Předmět: Citovat

Čaute holky?
tak po operaci jsem byla na třetí den doma to jsem si lebedila,protože jsem nic nesměla dělat,ale jen dočasu, kdy rodina zjistila, že to jen hraju. A do práce jdu poprvé po operaci zrovna dneska Crying or Very sad takže jsem byla měsíc na nemocenské a doktor mě chtěl nechat ještě déle, ale já jsem už chtěla jít ,už se nudím a moje zlatíčka si zvykly, že mamka je doma a skáče jim kolem prdelek. Tak si jdu odpočinout do práce Very Happy Very Happy
petulka1650

PříspěvekZaslal: út září 16, 2008 12:32 pm    Předmět: Citovat

Holky, tak to je konec.. Sad .. dnes jsem byla na ARU na poslednim predoperacnim konziliu. Vsechna vysetreni jsem zvladla v poho, vse zdrave. Az dnes pani doktorka reagovala na moji vyssi sedimentaci a volala dr. Ciernemu. A ten rekl: "Posunout termin, dokud nebude ok." .. Neee.. neee.. Sad Sad Sad A je to asi kvuli zubu, teda myslim si. Dost mne bolel, ale vic jak 2 tydny uz neboli. Nechapu to. Zubar rekl, ze tam zanet neni, ze z toho to byt nemuze.. Ach jooo.. 6 dni pred operaci takovy sok.. Stalo se to nekomu? V patek jdu znovu na krev, kdyz bude ok, tak jdu v pondeli, jak planovano. Kdyz ne, tak nevim, co mi je.. Confused Crying or Very sad

janaaa

PříspěvekZaslal: út září 16, 2008 12:34 pm    Předmět: Citovat

Peťulko nic si z toho nedělej. Mně se to taky stalo a termín se mi posunul o 2 měsíce. Dostala jsem 3 týdny před operací angínu. Takže se neděs, neboj dočkáš se. Sletí to a uvidíš, že se za chvíli budeš probouzet po operaci.

[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010
petulka1650

PříspěvekZaslal: út září 16, 2008 12:44 pm    Předmět: Citovat

Jani, diky za podporu.. ach jo.. ja vim, ze to neni nic tragickeho, ale desne mne to prekvapilo. Necekala jsem to, kdyz jsem jinak uplne totalne zdrava. A vis jak... nejaky zub.. csss.. Prkotina rikas si. A ono ne.. A clovek se uz psychicky na to pripravuje, v praci uz nahlasene volno.. Ach jo.. to je zivot... Crying or Very sad

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 289, 290, 291 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: