Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 288, 289, 290 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ppperla

PříspěvekZaslal: st září 10, 2008 11:52 am    Předmět: Citovat

Ahojky jsem tady nováček:-)

Alkac ahoj tak jsem totady našla.-)

Tubulizace 7.12.2010 v Ov panem dr .Foltysem.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
petulka1650

PříspěvekZaslal: st září 10, 2008 11:57 am    Předmět: Re: nebezpečí bandáže Citovat

bestickova napsal:
Ahojky!!já na tom byla podobně jako Ty,3 roky jsem to zvažovala a když jsem se už nemohla unést,řekla jsem si a dost!!a dneska mi zbývá pár dní před resekcí žaludku a po tom,co jsem si přečetla tady na foru vím,že svého rozhodnutí litovat nebudu,ikdyž to bude ze začátku opravdu moooc těžké..

Ahojda vsechny, taky zacinam byt pekne nervozni. Uz ani ne dva tydny a jde se pod kudlu a to 22/9 k dr. Ciernemu. Jsem rada, ze jsem vsechna vysetreni zvladla behem 3 mesicu a operace je za rohem. Jeste mne dnes ceka Interna, pristi tyden ARO a jde se na to. Holkyyy.. jsem nervozniiii.. ale desne se tesim.. Razz .. ted jeste rychle zhubnout nejaky to kilco, aby jatra nezlobila..

bandáž žaludku 22.9.2008 BMI Chirurgie, 5x doplneno, celkem 4,5 ml
Alkac

PříspěvekZaslal: st září 10, 2008 11:59 am    Předmět: Citovat

No vidíš, šikulka. Laughing

Vždycky si najdi téma o kterém chceš napsat a když budeš chtít jen tak pokecat, tak jdi do kavárny, tam se semele všechno. Jdu makat na zahradu, tak zatím pa. Very Happy

[/url]
Bandáž 29.7.2008, 36 let
1 dcera - 19 let
Iscare
1. doplnění 16.10.08 - 2ml, 2. doplnění 10.12.08 - 1ml
ppperla

PříspěvekZaslal: st září 10, 2008 12:08 pm    Předmět: Citovat

Alkac. Tak kdyžtak at to tam nějakej správce smaže a nechá tam jen to me představení kdo jsem:-) ale otmožná udělají i tak, že,?

KOUKÁM
jak s etady těšíte na zákrok a já teprve čekám jestli jsme prot o vubec vhodná.

jinak bych s etaky sváma těšila

nejdelší zdržovačka je ais vyběhat to kolečko že,? ty veškere vyšetření a pak už jen zákrok je to nejjednoduchší že,, A pak už jen chvíle bolesti a pak kilča dolu??

petulka1650

PříspěvekZaslal: st září 10, 2008 12:23 pm    Předmět: Citovat

Ahoj ppperlo, ja jsem si spocitala svoje BMI a protoze to bylo presne 40, tak uz tim jsem vhodnym adeptem. Volala jsem dr. Ciernemu a s nim mela schuzku. On mi rekl co musim vsechno absolvovat. Bylo narocne se setkat s dietologem, protoze jsou tam dlouhy cekaci lhuty. Ale protoze oni tito doktori si prividelavaji i v soukromych praxich, tak jsem si ho nahodou nasla a najednou nebyl problem se potkat uz pristi tyden. Pote to uz slo rychle, protoze se mne ujal. A opravdu... 11. cervna prvni navstevu u dr. Cierneho a 22. zari operace tamtez. Ano, priprav se na litacku po vsemoznych doktorech, ja menila i pojistovnu, ale pri trose dobre organizace a vule se to da v poho zvladnout. Wink Verim, ze se dobre rozhodnes.. ja se bojim, ale i tesim. Konecne budu moct zase normalne sportovat... dokonce jsem i pred 5 lety predcvicovala aerobic pri 70kg (na ty jsem se dostala z 92kg, ale do dvou let jsem byla zpet). Ted se bojim rozebehnout, jak mne prsa fackuji.. Laughing Laughing Laughing Urco to bude okej.. jsem nesmrtelnej positivista.. mej seee..

ppperla

PříspěvekZaslal: st září 10, 2008 12:35 pm    Předmět: Citovat

petulka1650
to stěma prsama moc dobře znám tak ymi vybíjí zuby hahah:-D

jak to vlastně je po te operaci.Kdžy chcete na záchod. To jste cevkované, nebo normálně zavoláte sestru amužet ena zachod,? nevím jak to je zajímá mě to. nebo do bažanta,?

Petul.
nevímjestli i ostrava posílá za dietologem to si nejsem jistá. všechnos e ale určitě v čas dozvím.
já slyšel aprávě že jen psycholožka, krev, rentgen břicha ,a ekg srdce

petulka1650

PříspěvekZaslal: st září 10, 2008 1:20 pm    Předmět: Citovat

ppperlo, myslim, ze dietolog te nemine. Ten mne totiz zpovidal, jak a s jakymi uspechy jsem hubla za cely zivot. A on je ten, ktery dela zaver nad tim, jestli bandaz je pro mne taky ta vhodna lecba, kdyz jsem uspesny adept, co se tyce BMI. Takze vlastne s nim je clovek pote ve spojeni 2x do roka na kontrolu. Pote nasledovala nutricni poradkyne 2x, psycholozka 3x, krevni testy 2x, gastro, sono, spirometrie, interna a aro. Takze celkem fuska.. Cool .. ale vyplati se... ja v to verim.. a jak je to po operaci, to ti dam vedet za 3 tydny.. Very Happy

Romana

PříspěvekZaslal: st září 10, 2008 2:42 pm    Předmět: Citovat

petulka1650 tak gratuluji k operaci Razz vidím že máme skoro stejný termín já jdu 23.9. k profesorovi Brychtovi ikdyž dnes jsem byla na předoperačním vyšetření a je mi trošku ouvej ,krev mi vzali v pohodě ale mám nižší tlak to vím (110/80) ale na ekg mě naměřili malé hodnoty prý na hranici a paní doktorka na interně mě zatím operaci nedoporučuje tak mi dali přístroj na 24 hodinové měření a potom budu čekat na vyhodnocení no teda jestli mě to nepovolí tak mě asi trefí šlak Evil or Very Mad Twisted Evil Evil or Very Mad tak uvidím během dalšího týdne Shocked Shocked jak dopadnu ale tajně doufám že dobře Razz
petulka1650

PříspěvekZaslal: st září 10, 2008 3:07 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Romco, a kde pan doktor Brychta sidli? To se asi nesejdeme v nemocnici v Zidenicich, co? To je skodaaa.. Ja letim za chvili na internu, tak tam mi asi znovu budou brat krev a asi to ekg, co? A neboj, nadeje umira posledni a my jsme holky statecny, tak to urco vsechno dobre dopadne a az nas pusti z nemocnice, tak si pekne pisneme, jak na tom jsme. Drzim palecky.. Wink

ppperla

PříspěvekZaslal: st září 10, 2008 4:20 pm    Předmět: Citovat

TAK jsem volal ado Ostravy panu Dostalíkovi tak 1,10 mám být ve tři hodiny u něj na prohlídku tak to se dozvím co a jak. jestli jsem proněj vhodná pokud ano tak budu lítat asi dělat to kolečko nebo jak to nazýváte:-)

ludmila

PříspěvekZaslal: st září 10, 2008 4:32 pm    Předmět: Citovat

Ahoj všechny, tak se po nějakém čase zase hlásím. Dnes jsem si odtrpěla další vyšetření na gastru a už vydržím asi všechno. No a tak si musím počkat na výsledky, které budou prý až tak někdy začátkem října. Potom se dozvím, jestli můžu na operaci. Pak teprve budu domlouvat termín. Ani nevíte , jak vám závidím, že už máte vše za sebou a já tu pořád čekám.... nevím na co.
Snad se taky dočkám. Jinak jste všechny šikulky a jde vám to moc pěkně, to hubnutí. A vám, kterým to zrovna momentálně nejde, nevěšte hlavy, chce to jen ten zatrápený čas a ono to povolí. Tak vám i sobě přeju hodně trpělivosti.

[/url]

Lidka 51 let
8.10.2008 tubulizace ve FNUSA Brno
před operací 13 kg a jedeme dál .... ?
ALENA

PříspěvekZaslal: st září 10, 2008 5:49 pm    Předmět: Citovat

Romi co to tady čtu Shocked Shocked to ti dali Holtra na těch 24 hodin? Tak to již je mi jasná ta tvoje únava a zimomřivost, pokud ti internistka operaci nedoporučí, tak má asi důvod a raději počkej až budou hodnoty v pořádku, srdíčko není žádná sranda a tebe čeká hodně zákroků, tak musí šlapat na 100% Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Wink Wink Wink

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
ppperla

PříspěvekZaslal: st září 10, 2008 6:57 pm    Předmět: Citovat

ROMANO
Nebojs eot mužeš mít jen te dtakovej stav . máš toho hodně jsi určit ěnervozní a všechno s evším souvisí uvidíš že bud efajn a na zákrok normálně pujdeš. přístroj ti určitě pomuž eukáže ž ejsi v pořádku.

trixl

PříspěvekZaslal: st září 10, 2008 7:52 pm    Předmět: Citovat

Romano tfuj tfuj tfuj

BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy Smile, bezlaktózová dieta
Romana

PříspěvekZaslal: st září 10, 2008 8:02 pm    Předmět: Citovat

Trixl díky
ppperla no teda to by mě zajímalo proč mi to tak měří já jsem klidný člověk ba dokonce se nijak nestresuji a žádné problémy nemám tak doufám že to bude v pohodě
Alenko ano dali mi Holtra ale myslela jsem že když je na 24 hodin tak že ho budu sundávat až tak v poledne jak mi ho nasadili ale prý že ráno tak to nebude 24 hodin ale jenom 16 hodin tak jim to asi stačí na posouzení Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes no já nic neuspěchám co mi řeknou doktoři tak poslouchám Razz
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 288, 289, 290 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: