Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 232, 233, 234 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
tereza88

PříspěvekZaslal: čt březen 06, 2008 10:09 pm    Předmět: pojistovna Citovat

ja taky chapu ze za to Iscar nemuze,ale prijde my hrozne tolik vysetreni a nakonec je to nanic.Doufam ze to nebudou chtit zaplatit.Nevim jestli se to pojistovne vyplati ze za cca 8mesicu to vsechno podstoupim znovu.No hold je to tak,hlavne si na to davejte pozor.je to opravdu dost neprijemne Confused
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
marie S.

PříspěvekZaslal: čt březen 06, 2008 10:14 pm    Předmět: Citovat

a to si přestoupila k tý pojišťovně ted před dvěma měsíci? je to špatné že zaplatí všechno a pak řeknou ne, asi se překročil nějaký limit či co. \a kdyby si tu pojišťovnu rychle vyměnila? ale je zase otázka zda to nezavedou i ty ostatní, dopředu to asi neřeknou... je to nepříjemné, to je pravda.

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
marie S.

PříspěvekZaslal: čt březen 06, 2008 10:16 pm    Předmět: Citovat

jo a děvčata všem vám moc děkuju že jste na mě mysleli, martina mi to vyřídila a moc mě to hřálo .. a pomohlo. díky moc

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,
tereza88

PříspěvekZaslal: čt březen 06, 2008 10:23 pm    Předmět: Citovat

Pojistovnu mam od 1.10.2007 a v Iscaru jsem byla poprve na konci listopadu.A prejit nejde,to se muze jen jednou za rok.nebudu to hrotit pockam hold do rijna.znam spoustu lidi co se doma flakaj a nic se nedeje,marodej,vegetej ......Ja makam jako sroub,sest let jsem nemarodila a pojistovnu jsem menila kvuli zubarce,a nakonec tohle.me by docela zajimalo kde jsou ty penize za zdravotni a socialni.asi za ne operovali nekoho jineho a ja musim zase vydelat Evil or Very Mad
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Taky10

PříspěvekZaslal: pá březen 07, 2008 12:48 am    Předmět: Citovat

No uvidíš, ale já bych se dokonale zeptala operatéra...vyzpovídala je......teď, jak pojišťovny šetří, tak se obávám, že do budoucna nastane doba, kdy to budou chtít platit a nebo doplácet...přitom feťákům dají zadarmo vše...je mi z toho nanic....
martina

PříspěvekZaslal: pá březen 07, 2008 9:22 am    Předmět: Re: operace Citovat

tereza88 napsal:
ahoj vsem,moc dekuju za spoustu nazoru.prasky jsem si nechala napsat,ale radeji jsem dnes rano volala do Iscaru a bylo my receno ze je lepsi to nechat prirozene,a prasky nebrat.tak jsem si rikala ze je vsechno v pohode a uz jen pockam do 17.3 na operaci a bude to.ale ouha,odpoledne volala pani doktorka,ze se operace nekona,protoze ji pojistovna zamitla.a duvod:nejsem u nich pojistena rok,takze novej termin je v rijnu.muzu vam rict ze jsem z toho totalne hotova,porad jenom brecim,nechapu proc se na to nikdo nezeptal hned na zacatku.do ISCARU chodim uz od zacatku listopadu a na tohle me nikdo neupozornil.jinak vsem drzim palce,hlavne Zuzce,uz to ma zachvilku,tak at to dobre dopadne,drzim palce

Je to nepříjemný, to chápu, ale zřejmě v tom bude ISCARE naprosto nevinně. Takhle si mění pojišťovny svoje požadavky během roku. Jednou maj peníze, potom nemaj. A pokud si pamatuju, tak tady byli lidičky, který si měnili pojiš%tovnu jen a jen kvůli bandáži, předoperační si ještě vyběhali u staré a na bandáž šli třeba měsíc (někdy i dřív) po přestupu k jiné. Prostě podle mě je to jen a jen výmysl pojišťovny. Nechce se jim platit.

bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
tereza88

PříspěvekZaslal: so březen 08, 2008 10:24 am    Předmět: pojistovna Citovat

Ahoj,tak jsem byla v pojistovne a opravdu se to meni zapochodu.Chtela jsem si predplatit pojisteni,treba na dva roky,nebo se u nich upsat na nekolik let.Ale bohuzel toto nelze Crying or Very sad .Tak mam termin v ISCARU na 6.10.alespon ze nemusim na vsechna vysetreni,pry bude stacit interna a odber krve.Budu se do te doby snazit dat neco dolu.PREJU VSEM OC STESTI.PA Smile
snetka

PříspěvekZaslal: so březen 08, 2008 2:40 pm    Předmět: VZP Citovat

Ptala jsem se na VZP ve Varech a oni mi řekli,že pokud je to ze zdravotních důvodů tak je jedno jak dlouho jsem u nich pojištěná. Alena

[/url]
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
tereza88

PříspěvekZaslal: ne březen 09, 2008 11:36 am    Předmět: Citovat

ahoj,s obezitou se lecim uz od malicka,mam nabeh na cukrovku,v. tlak,bolesti zad a kolen.ale asi je to malo.vim ze je spousta lidi co je na tom hur,ale na pojistovne rekli ze tam proste musim bej rok Evil or Very Mad .pa
Gábina

PříspěvekZaslal: ne březen 09, 2008 7:26 pm    Předmět: Citovat

Ahojky Cool
Tak jsem tu četla vaše příspěvky a nedá mi to, abych také něco nepřidala Rolling Eyes Možná se tu v něčem budu opakovat Embarassed Ti, kdo už to znají, ať to laskavě přeskočí Wink Píšu to tu hlavně pro novou vlnu uchazečů o bandáže, protože si uvědomuji, že přestává být snadné vše dočíst Wink Rolling Eyes
Prvně jsem volala do ISCARE 26. 2. 2007. První konzultace (+odběr krve a vyšetření moči) byla stanovena na 18. 3. Termín mi telefonicky 2x posunuli, takže nakonec jsem tam prvně jela až 18. 4. 2007. Byla jsem shledána vhodnou adeptkou na bandáž s tím, že do operace musím zhubnout minimálně 10 kg Shocked . Plánovaný termín OP byl koncem května, maximálně začátkem června, protože jsem oznámila, že první týden v červenci jedeme na dovolenou. Vyšli mi vstříc a já byla šťastná. Na zhubnutí deseti kilo jsem měla 6 týdnů a i když jsem slíbila, že to dokážu (jinak by mě prý kvůli redukci váhy hospitalizovali Exclamation Shocked ) byla ve mně malá dušička. Za těch 6 týdnů jsem zvládla celé kolečko i těch 10 kg a zbýval mi jen psycholog. Toho mi nakonec ale také odložili a to až na 28. 5. a to už jsem vlastně měla mít operaci Evil or Very Mad Volala jsem dr. Melechovskému a ten mi řekl, ať si zavolám hned druhý den po psycholog. pohovoru, že výsledky už bude znát a termín dostanu do týdne. HURÁ. Psycholožka řekla, že mě doporučuje a já druhý den celá nervózní volala. Bohužel, pan doktor operoval a ať prý si zavolám další den. Takže ve středu jsem volala znovu a skutečně dostala k telefonu pana dr. Ten se se mnou pozdravil a na dotaz ohledně termínu řekl 30. 7. Exclamation Exclamation Exclamation Marně jsem mu připomínala naši dohodu i plánovanou a oznámenou ! dovolenou. Omluvil se mi, že si nevšiml ! že jsem u VZP a že už mají (koncem května Shocked ) vyčerpané limity a pojišťovna by operaci neuhradila. Takže jsem měla jít na řadu hned po tom, co bude nové pololetí a lékaří se vrátí z dovolených. Nepomohlo mi ani to, když jsem, už plačtivým hlasem, připomínala, že mi propadnou předoperační vyšetření, která už jsem také měla za sebou. Prý žádný problém, udělají se v den nástupu na OP. Zklamání bylo obrovské Crying or Very sad . Všichni, kdo jsou tady na fóru už déle, si jistě pamatují mé depresivní a sebedestruktivní příspěvky v následujících dnech. Chtěla jsem se na všechno vykašlat, ale přitom jsem věděla, že bez bandáže nezhubnu. Chtěla jsem přestat držet tu drstickou ditetu (zustomas ví, o čem mluvím Wink ), ale bála jsem se, že přiberu, co jsem pracně zhubla a na OP mě nevezmou. Takže nakonec dovolená s polopenzí byla zkouškou mé pevné vůle Evil or Very Mad . Arrow A tak se stalo, že jsem do operace zhubla 20 kg. Od prvního zavolání do operace mi to v ISCARE trvalo 5 měsíců. Je fakt, že po novém roce a na jaře je asi pravidelně větší zájem o podobné zákroky a nápor je tedy veliký, ale naprosto chápu pocity všech, kteří se konečně rozhodli pro radikální řešení a teď jim nezbývá nic jiného, než stále čekat a doufat, že každé vyšetření dopadne OK a neoddálí jim operaci Rolling Eyes .
Pokud tu tedy Martina píše, že dnešní žadatelé budou operování až v létě, nepřekvapuje mne to Confused . Je to ale dobré vědět, abyste si nedělali přehnané naděje Sad .
A na situaci kolem své pojišťovny se skutečně informujte hned při první návštěvě. Je sice pravda, že se pravidla mohou lišit, ale pokud už je teď známo, že vaše pojišťovna dělá problémy, je lépe to řešit hned. Já na to také doplatila, i když všichni stále říkali, že s VZP je to v pohodě. Ale ona nejspíš s tím, jak přibývalo pacientů, stanovila limity a s těmi už mě nikdo neseznámil Evil or Very Mad .
Každopádně nezoufejte, všichni zde máte nakročeno správným směrem a nakonec se dočkáte, stejně jako já Wink . I když už hubnu dost těžko, protože tělo si na sport i menší dávky jídla zvyklo, považuji své rozhodnutí a svoji vůli vytrvat za nejlepší ve svém životě Embarassed Wink Razz .

před operací zhubnuto 20 kg, bandáž 31.07.2007, 2x doplnění
Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg
snetka

PříspěvekZaslal: ne březen 09, 2008 8:37 pm    Předmět: ano,ano Citovat

Já se do ISCARE objednávala v říjnu.Na konci listopadu jsem byla na prvním kolečku,osmého února na druhém a termín operace 10.3.2008.Udělala jsem si předoperační vyšetření a ještě jsem musela na rentgen plic a ouvej.Něco našli a pod operaci se mi nepodepsali až po dalších vyšetřeních plic.Tak ,že mám další odklad.Pan doktor Svoboda mi řekl , že až budu mít po vyšetřeních abych mu zavolala ,že mně někam vsune.Uvidíme. Tak takhle jsem dopadla já a to ještě nevím jestli ty plíce budou v pořádku. Alena

[/url]
snetka

PříspěvekZaslal: ne březen 09, 2008 8:44 pm    Předmět: a co zdravotní důvody Citovat

Terezko zkus se domluvit s Tvým obvodním lékařem nebo diabetologem aby Ti napsali doporučení ze zdravotních důvodů.Třeba by to vyšlo.Alena

[/url]
zuztomas

PříspěvekZaslal: ne březen 09, 2008 10:03 pm    Předmět: Citovat

Ahoj všem, tak mám konečně před operací Laughing Laughing Laughing V úterý nastupuju a ve středu jdu pro prstýnek Smile Smile tak se ozvu hned jak se dostanu domů. Všem moc a moc a moc děkuji, bez Vás bych tohle předoperační období vůbec nezvládla. jste velikou operou a studnicí rad a porozumění.

Laughing Ještě jednou všem obrovské díky, že jste mi pomohli dojít až sem Smile

A moc doufám, že tu budete i až se vrátím z Iscaru, protože myslím, že to Vás všechny budu potřebovat ještě víc.

Twisted Evil Twisted Evil DÍKY Twisted Evil Twisted Evil

bandáž 12.3.2008

před těhu 89kg
zdenkaa1

PříspěvekZaslal: ne březen 09, 2008 10:06 pm    Předmět: Citovat

Zuztomas držím palečky aŤ ti dopadne vše dobře a těším se až se ozveš už na cestě ,z které se vracíme jen a jen štíhlejší.Drž se Zdenka

[/url]

Termín operace 25.6.08.Tubulizace Turnov
Před operací 9kg dole.
Nanynka

PříspěvekZaslal: ne březen 09, 2008 10:37 pm    Předmět: Citovat

Děvčata prosím vás co všechno obnáší ta interna?Gastro,sono a psychložku už mám za sebou-na gastru mi našli nějakého bacila v žaludku kterého jsme přeléčili ATB(po kterých jsem teda myslela že umřu a ty poslední dva dny mi je stačilo vytáhnout z plata a ucítit je a hned jsem blinkala) a 13.3. mám ještě tu internu.Teď jste mě tu zaskočily zmínkou o rentgenu plic a pod...tohle mě nenapadlo...Tak by mě zajímalo co všechno teda vlastně ještě budou chtít Shocked Smile
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 232, 233, 234 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: