Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 231, 232, 233 ... 728, 729, 730 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Žaneta
|
Zaslal: čt březen 06, 2008 7:41 pm Předmět: Re: operace |
|
|
tereza88 napsal: | ahoj vsem,moc dekuju za spoustu nazoru.prasky jsem si nechala napsat,ale radeji jsem dnes rano volala do Iscaru a bylo my receno ze je lepsi to nechat prirozene,a prasky nebrat.tak jsem si rikala ze je vsechno v pohode a uz jen pockam do 17.3 na operaci a bude to.ale ouha,odpoledne volala pani doktorka,ze se operace nekona,protoze ji pojistovna zamitla.a duvod:nejsem u nich pojistena rok,takze novej termin je v rijnu.muzu vam rict ze jsem z toho totalne hotova,porad jenom brecim,nechapu proc se na to nikdo nezeptal hned na zacatku.do ISCARU chodim uz od zacatku listopadu a na tohle me nikdo neupozornil.jinak vsem drzim palce,hlavne Zuzce,uz to ma zachvilku,tak at to dobre dopadne,drzim palce | Ahoj tery. to je divné. já jsem byla v iscaru včera,mluvila jsem s chirurgem,byla to taková mladá paní nebo slečna doktorka Michaela Fraňková a ta se mě ptala hned,jestli jsem u pojišťovny 211 rok. Tak se tě asi jen zapoměli zeptat. to se stává. ale vydrž. já se nemůžu dočkat taky. chodim do IS od ledna a operaci mám přislíbenou do začátku prázdnin. Myslela jsem,že to bude rychlejší,ale aspoň že tak. Vydrž.  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wcZ9KEU/]
[/url]
termín operace : 25.6.2008 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
krata.h
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Žaneta
|
Zaslal: čt březen 06, 2008 8:07 pm Předmět: Re: operace |
|
|
krata.h napsal: | pane jo,Já jdu zítra teprve na krev a 17.3 na konzultaci tak to půjdu asi tak na vánoce  | no tak hrozný to zase nebude. jde jen o to předoperační kolečko. jek se dostaneš k němu,tak pak to jde jak na běžícím pásu. prý. je to ale asi tak,protože ty výsledky se nemůžou dlouho schovávat,protože by ti to kolečko museli dělat znovu. já se taky nemůžu dočkat,ale vydrž. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wcZ9KEU/]
[/url]
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: čt březen 06, 2008 9:04 pm Předmět: |
|
|
Dnes jsem se doktorky ptala a říkala, že ten, kdo přijde teď na konzultaci, tak během prázdnin je odoperovaný...moc lidí termín nechce v létě, mě to nevadilo, hojení bylo v pohodě, byly děsná vedra, ale mají v Iscare klimošku, takže tam bylo dobře _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: čt březen 06, 2008 9:05 pm Předmět: |
|
|
Zuzko, vzhledem k tomu, že manžel za první tři dny nedostane téměř nic, volila bych dovču...... _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: čt březen 06, 2008 9:10 pm Předmět: |
|
|
Fraňková není doktorka, je to sestra, která plánuje všechny operace a dává k nim všechny podklady.....můžu Ti říct jediné, tlač na ní, protože postupy jsou tam trochu divné, když jí třeba řekneš, že se půjdeš nechat odoperovat jinam...že tyto informace Ti měla říci předem....třeba povolí....mě sice zavěsila telefon, když jsme to spolu projednávaly s tím, že to opravdu nejde,ale asi druhý den volala znovu a termín mi dala.......jsi pro ně klientka s přínosem peněz, kterou si jen tak nenechají utéci, ber to tak........ _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: čt březen 06, 2008 9:14 pm Předmět: |
|
|
Krata...pokud budeš na konzultaci...smluv si s doktorem pevný předběžný termín, jako já, je závislý na výsledcích z vyšetření...v podstatě jen gastro by to nejvíce mohlo zmařit a játra...vždy se to dá odvolat a vždy mají náhradníka.....něco jim řekni, že máš děti a hlídání máš jen v tomto termínu, máš nemocnou babičku a jen o prázdninách Ti jí pohlídají.....něco si vymysli, ať Ti to neoddálí _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Žaneta
|
Zaslal: čt březen 06, 2008 9:21 pm Předmět: |
|
|
Taky10 napsal: | Fraňková není doktorka, je to sestra, která plánuje všechny operace a dává k nim všechny podklady.....můžu Ti říct jediné, tlač na ní, protože postupy jsou tam trochu divné, když jí třeba řekneš, že se půjdeš nechat odoperovat jinam...že tyto informace Ti měla říci předem....třeba povolí....mě sice zavěsila telefon, když jsme to spolu projednávaly s tím, že to opravdu nejde,ale asi druhý den volala znovu a termín mi dala.......jsi pro ně klientka s přínosem peněz, kterou si jen tak nenechají utéci, ber to tak........ | Aha,tak to jsem nevěděla. myslela jsem ,že je to doktorka. ale to je detail. takže když si půjdu pro termín po interně a gastru na operaci ten den,tak bych jí mohla ukecat,jo? _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wcZ9KEU/]
[/url]
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: čt březen 06, 2008 9:26 pm Předmět: |
|
|
Jí né....musíš ukecávat toho, u koho jsi byla při konzultaci...ten by Tě měl i operovat....řekni mu, jaký termín, třeba o prázdninách můžeš...že jinak to máš složité, ať Ti zablokuje přeběžný termín a že chápeš, že závisí na všech výsledcích...ale že když je budeš mít dobré, že si můžeš vše dopředu zajistit, děti, babičku, prostě že to máš složité a že by Ti v tomto mohli vyjít vstříc...musíš ukecávat a okecávat....  _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: čt březen 06, 2008 9:31 pm Předmět: |
|
|
Záleží na chirurgovi, aby Tě přeběžně zapsal do operačního plánu, Fraňková už jen koná, co je tam napsáno a pak jen určuje, kdo jde na řadu první a kdo druhý podle toho jaké kdo bere třeba léky....a obvolává pacienty před operací...ona na to žádný vliv nemá, chtěj jednat jen s operatérem ...jinak mudr. Doležalová je velmi prima a dá se s ní v tomto směru jednat...je pečlivá a po její operaci, co já lidi znám, nikdo neměl problém a věnuje se jim moc i po operaci, je milá a dokáže i moooc podržet, i když to člověku třeba nejde...umí vše vysvětlit, vyslechnout a udělá si i ten čas...moc doporučuji, i kdyby jsi byla na konzultaci u někoho jiného a rozhodla se pro ní, sjednej si s ní schúzku a můžeš jí do očí říct, že máš o ní jen ty nej reference a že se proto obracíš na ní.Radám Ti jen to, co jsem já osobně zažila. _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Žaneta
|
Zaslal: čt březen 06, 2008 9:37 pm Předmět: |
|
|
Taky10 napsal: | Záleží na chirurgovi, aby Tě přeběžně zapsal do operačního plánu, Fraňková už jen koná, co je tam napsáno a pak jen určuje, kdo jde na řadu první a kdo druhý podle toho jaké kdo bere třeba léky....a obvolává pacienty před operací...ona na to žádný vliv nemá, chtěj jednat jen s operatérem ...jinak mudr. Doležalová je velmi prima a dá se s ní v tomto směru jednat...je pečlivá a po její operaci, co já lidi znám, nikdo neměl problém a věnuje se jim moc i po operaci, je milá a dokáže i moooc podržet, i když to člověku třeba nejde...umí vše vysvětlit, vyslechnout a udělá si i ten čas...moc doporučuji, i kdyby jsi byla na konzultaci u někoho jiného a rozhodla se pro ní, sjednej si s ní schúzku a můžeš jí do očí říct, že máš o ní jen ty nej reference a že se proto obracíš na ní.Radám Ti jen to, co jsem já osobně zažila. | Díky . dobrá rada nad zlato. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wcZ9KEU/]
[/url]
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: čt březen 06, 2008 9:40 pm Předmět: |
|
|
Nemáš zač, jen vím, že když se osobně domluvíš s chirurgem, jde to rychleji  _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Žaneta
|
Zaslal: čt březen 06, 2008 9:47 pm Předmět: |
|
|
ještě mě něco napadlo. za jak dlouho po operaci se můžeš hodně namáhat. (svičit,zvedat těžké věci, atd) _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wcZ9KEU/]
[/url]
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: čt březen 06, 2008 9:48 pm Předmět: |
|
|
myslím že za problémy s pojišťovnama nemůže iscare, vím že mi doktor říkal že pojiš´tovny mění pravidla za provozu, myslím že svého času převáděli lidi právě k jiným pojišťovnám aby jim operaci proplatili, asi si to ted začli hlídat, z jedné strany se jim nelze divit, operace stojí 130 tisíc, možná dneska už více, a když se pak zase přehlásí jinam? My když jsme chtěli aby kluk jel s mořským koníkek moři museli jsme podepsat závazek že zůstaneme u VZP ještě 18 měsíců, jinak to zaplatíme. _________________
104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Žaneta
|
Zaslal: čt březen 06, 2008 9:53 pm Předmět: |
|
|
marie S. napsal: | myslím že za problémy s pojišťovnama nemůže iscare, vím že mi doktor říkal že pojiš´tovny mění pravidla za provozu, myslím že svého času převáděli lidi právě k jiným pojišťovnám aby jim operaci proplatili, asi si to ted začli hlídat, z jedné strany se jim nelze divit, operace stojí 130 tisíc, možná dneska už více, a když se pak zase přehlásí jinam? My když jsme chtěli aby kluk jel s mořským koníkek moři museli jsme podepsat závazek že zůstaneme u VZP ještě 18 měsíců, jinak to zaplatíme. | No za pojišťovnu určitě IS nemůže. je to na tobě jakou pojišťovnu si vybereš. já se ke 211 přešla asi před rokem a půl a v tu dobu mě ještě nenapodlo jít na bandáž,ani jsem nevěděla,že tió právě tahle poj.hradí. byla mi doporučena jako nejlepší,a opravdu je dobrá. před tím jsem byla u VOZP a to byl děs. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wcZ9KEU/]
[/url]
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|