Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 230, 231, 232 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: út březen 04, 2008 9:27 pm    Předmět: Citovat

Já jsem to měla skoro stejné jako Jituška D.
Doktor mi řekl, jakto, že jsem nevysadila prášky (a to mi pověděl až pár dní před operací) , že do nemocnice na zákrok se může jen když jsou léky vysazeny!!
Myslela jsem, že to v pohodě dostanu a do operace to teda bude OK. Jenže ouha. V noci na den, kdy jsem měla jet na operaci, jsem to dostala znova - po 10dnech!
V nem.mi řekli, že se nedá nic dělat, že se to stává, tělo samo si řekne, kdy a jak to spustí Embarassed ... takže strachem, nervama.. atd. se to rozjelo nanovo.
Samozřejmě že mě bylo trapně - protože mě řekli, že tampon si na sál zavádět nemám - ale naštěstí to nebylo silné - a po probuzení jsem si dala vložku. Nestresujte se.. jen včas vysaďte antikoncepci !!!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Gábina

PříspěvekZaslal: st březen 05, 2008 9:52 am    Předmět: Citovat

Tedy holky já jen zírám Shocked Až doteď Exclamation jsem nevěděla o tom, že by se antikoncepce měla před operací vysadit Exclamation Všude jsem ji uváděla jako léky, které pravidelně beru a nikdo ani ťuk Shocked V den, kdy mě operovali, jsem se ptala dr. Melechovského, zda antiko pilulku můžu polknout celou, když je tak malá, a on mi řekl, ať ji pro jistotu také rozdrtím, ale vůbec se nepozastavil nad tím, že ji pořád beru . . . Tak nevím . . . Rolling Eyes Asi je to jako se vším - prostě je to různé Wink

před operací zhubnuto 20 kg, bandáž 31.07.2007, 2x doplnění
Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg
Olča

PříspěvekZaslal: st březen 05, 2008 12:43 pm    Předmět: Citovat

Já jsem taky antikoncepci brala normálně bez vysazení jen prášky na tlak jsem drtila. A teď už ani vysoký tlak nemám Razz
Lenkakk

PříspěvekZaslal: st březen 05, 2008 1:21 pm    Předmět: ahoj Citovat

Chtěla jsem se vás zeptat, jestli je "normální", že týden po operaci nemám vlastně žádné problémy, ani bolesti. Co jsem takhle pročítala, tak jsem četla, že to někoho bolí, jak polyká a tak. Asi možná hloupá otázka:) A pak ještě, to doplnění (to je to utažení?), to se dělá přes komůrku? A jakým způsobem, jen ambulantně? A za jak dlouho, nebo podle čeho se uzná, že je to potřeba?
Taky10

PříspěvekZaslal: st březen 05, 2008 3:56 pm    Předmět: Citovat

Leni ano, dělá se to přes komůrku a ambulantně....prostě Ti tam dopíchnou tekutinu a tím se bandáž utáhne ...nemusíš se bát, jsem hrozný srab a moc jsem se bála, nic to není, ale pro sychr Laughing Laughing Laughing jsem si nechala sprejem místečko zmrazit...fakt jsem nic necítila...a po jaké době??? To je individuální...až když většinou člověk delší dobu nehubne a stojí na váze a až po vyplnění jídelníčku, tedy alespoň tak jsem to já osobně zažila v Iscare....záleží na lékaři a na individuálním postupu...mě doplňovali po 7 měsících a jen 2 kubíky, taky moc nepociťuji změny a po operaci jsem taky neměla téměř žádné problémy a to celkem brzy....takže buď v klidu a buď spíše ráda Laughing
Taky10

PříspěvekZaslal: st březen 05, 2008 3:57 pm    Předmět: Citovat

A udělej si metřík, ať vidíme Tvé úspěchy Laughing
snetka

PříspěvekZaslal: st březen 05, 2008 4:45 pm    Předmět: Ach jo Citovat

Tak jsem se těšila,že už jdu v pondělí a ouvej,výsledky z plicního ukázaly něco a oni neví co to je a dokud neudělají další vyšetření tak nic.Dnes jsem volala a zítra mi řeknou další termín.Kdy to bude je ve hvězdách. Držím všem palce a těm co to mají za sebou klidné shazování. Alena Crying or Very sad

[/url]
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Taky10

PříspěvekZaslal: st březen 05, 2008 9:09 pm    Předmět: Citovat

Snětko, tak to je mi líto....ale snad vše bude v pořádku a brzo dostaneš jiný termín
zuztomas

PříspěvekZaslal: st březen 05, 2008 9:21 pm    Předmět: Citovat

Ahoj holky, - potřebovala bych jednu praktickou radu. V pondělí jdu do Iscaru na operaci, ale jsem doma na mateřské s dcerou a potřebuju aby s ní zůstal doma manžel a pak ještě alespoň týden. Nevíte kdo mi pro něj vystaví paragraf? A jestli má mít paragraf na péči o dceru nebo na péči o mne? neřešila jste tohle některá?
Předem moc díky za radu Laughing Laughing

bandáž 12.3.2008

před těhu 89kg
martina

PříspěvekZaslal: st březen 05, 2008 9:46 pm    Předmět: Citovat

Sice jsem tohle neřešila, ale vzhledem k tomu, že za to nebude mít skoro žádný peníze, tak neměl by lepší dovolenou? Nevim, taky jestli v ISCARE paragraf vystavujou, neschopenky ano. Pak jedině ke svý doktorce. Ale dělali v tom nějaký změny od letošního roku, jako ostatně ve všem, že jo. Rolling Eyes Embarassed Rolling Eyes Embarassed Crying or Very sad Embarassed Crying or Very sad

bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
zuztomas

PříspěvekZaslal: st březen 05, 2008 10:12 pm    Předmět: Citovat

Dovolená by byla určitě lepší, ale letos bych nerada aby manžel čerpal dovolenou během roku, protože v létě budeme rekonstruovat barák a bude potřeba každý volný den, proto bych raději paragraf, nejde o peníze, potřebuje spíš omluvenku, protože volno mu v práci nedají Sad

bandáž 12.3.2008

před těhu 89kg
Renata Levá

PříspěvekZaslal: st březen 05, 2008 10:59 pm    Předmět: Citovat

Zuztomas-řešil to můj manžel a bylo mu řečeno,že opatrovnictví mu dá Tvůj obvodní lékař -protože ho máme trošku z ruky tak si ve finále vzal dovču.Nebude to problém.

Tubulizace 5.12 2007
Karla

PříspěvekZaslal: čt březen 06, 2008 3:56 am    Předmět: Citovat

Ahojky holky ,chtěla jsem se zeptat jestli je tady někdo kdo byl operovaný v Ostravě Porubě a jaké s tím měl zkušenosti.Jak dlouho tam byl Smile Moc děkuji za odpověď.Všem přeji co nejvíce kilíček dolů Smile
tereza88

PříspěvekZaslal: čt březen 06, 2008 7:21 pm    Předmět: operace Citovat

ahoj vsem,moc dekuju za spoustu nazoru.prasky jsem si nechala napsat,ale radeji jsem dnes rano volala do Iscaru a bylo my receno ze je lepsi to nechat prirozene,a prasky nebrat.tak jsem si rikala ze je vsechno v pohode a uz jen pockam do 17.3 na operaci a bude to.ale ouha,odpoledne volala pani doktorka,ze se operace nekona,protoze ji pojistovna zamitla.a duvod:nejsem u nich pojistena rok,takze novej termin je v rijnu.muzu vam rict ze jsem z toho totalne hotova,porad jenom brecim,nechapu proc se na to nikdo nezeptal hned na zacatku.do ISCARU chodim uz od zacatku listopadu a na tohle me nikdo neupozornil.jinak vsem drzim palce,hlavne Zuzce,uz to ma zachvilku,tak at to dobre dopadne,drzim palce
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
zdenkaa1

PříspěvekZaslal: čt březen 06, 2008 7:33 pm    Předmět: Citovat

Terko prožívám totéž.Můžu jen říci opři se onaše fórum holky nás podrží.

[/url]

Termín operace 25.6.08.Tubulizace Turnov
Před operací 9kg dole.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 230, 231, 232 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: