Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 113, 114, 115 ... 609, 610, 611 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
marie S.
|
Zaslal: pá únor 29, 2008 11:04 pm Předmět: |
|
|
junono a co zdravíčko, je lépe? snad se to hne s tím přicházejícím jarem, naděje umírá poslední  _________________
104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: pá únor 29, 2008 11:48 pm Předmět: |
|
|
ještě jednou všem moc děkuji
těm, co to jde krásně dolů, přeji, aby to šlo stále až do úplného konce metříku
těm, co to jde hůř, tak přeji, aby se to rozjelo
sobě přeji, aby mě z toho netrefil šlak
moc gratuluji ROMANCE, která má dole už skoro 100 kilo, to je zase moje favoritka, ona je skromná a nepíše moc o sobě, ale já ji strašně obdivuji, vždy když se sejdeme, vítá mě úplně jiná holka, mění se stále k lepšímu, omládla a zkrásněla
Romi, promiň, ale musela jsem to sem napsat, jsem na tebe moc pyšná _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: so březen 01, 2008 12:20 am Předmět: |
|
|
Alenko, to máš pravdu...na Romanku jsem úplně zapomněla, ale víš proč??? Měla jsem nějakou chybu na netu a neznázorňoval se mi její metřík...ani nějaké jiné, tak se omlouvám...a gratuluju Romance...až budeš na 101 kg dole, řekni mi...v podstatě jsi zhubla celou jednu Taky 10....to je tedy nářez, jsi skvělá _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Romana
|
Zaslal: so březen 01, 2008 11:30 pm Předmět: |
|
|
Alenko děkuji moc za tak pěkné slova ,to vždy velice potěší a děkuji za gratulaci.
no tedy že jsi na mě pyšná tak to mě těší straně moc.
Kdepak tebe nemůže trefit šlak a nebo že by ze mě?já vím jsem tvrdohlavá ale to jsem já a ty mě už dobře znáš ale zase tak moc nezlobím a nebo jo?
Taky10 děkuji za gratulaci .zapoměli na mě no jo já vím chodím jen číst a píšu málo ,jsem to ale lajdák Marti no asi jsi neměla chybu na netu ,já ten metřík neměla on se mi ztratil a to asi proto že jsem dlouho nepsala a nebo si ho neměnila nebo nevím proč ale musela jsem si ho oživit z utajení dobrá až se mi zadaří ještě ty 4-5 kg dolů tak ti dám vědět  _________________ redukce od 1.10.2005 ( -35kg před operací)bypas 9.11.2006 ,dr. Michal Čierny ,Brno
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Renata Levá
|
Zaslal: so březen 01, 2008 11:31 pm Předmět: |
|
|
To je fakt nářez je to frajerka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/weG4F3Y/]
Tubulizace 5.12 2007 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: so březen 01, 2008 11:36 pm Předmět: |
|
|
tedy romano, smekám, co na to rodina, v práci, přátelé? mládneš jim před očima BLAHOPŘEJI! _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
Romana
|
Zaslal: so březen 01, 2008 11:42 pm Předmět: |
|
|
holky díky no jo rodina chválí i přátelé ,no a někteří prostě nevěří svým očím ale jinak je to v pohodě no že bych mládla? to se spíše měním a až zubnu ještě tak to budu jako školák a nebo že by předškolák??  _________________ redukce od 1.10.2005 ( -35kg před operací)bypas 9.11.2006 ,dr. Michal Čierny ,Brno
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gábina
|
Zaslal: ne březen 02, 2008 2:11 pm Předmět: |
|
|
Romčo - vítej zase mezi námi. Ze SZ od Alenky vím, jak krásně pořád hubneš, ale netroufala jsem si to tu bez tvého svolení zveřejnit. Spíš jsem tě chtěla také přes SZ požádat, abys mezi nás přišla. Ale už to není třeba.
Určitě je pro všechny velmi motivující vidět, kolik jsi zhubla před operací , kolik celkem i to, jak dlouho po operaci pořád úspěšně hubneš .
Moc ti fandím a přeji brzkou docentůru .
Olinko - věděla jsem, že je to na spadnutí a už je to tady Za tu dobu, co jsem objevila toto fórum, je to první dokončený metřík, který jsem viděla a je to opravdu úžasný pohled . Jsi důkazem toho, že pokud jsou reálně stanoveny meze, je možné dosáhnout svých cílů a za necelý rok změnit nejen sebe, ale i svůj pohled na svět. Moc ti k tomu všemu blahopřeji.
Elenko - už jsem si říkala, kam jsi se poděla? Vždyť právě tvé úbytky mi byly obrovskou inspirací. Koukám, že jsi také načala novou "desítku" zhubnutých kil a jsi horkou adeptkou na další dokončný metřík Držím ti palce, abys toho brzy dosáhla .
Kačko - moc ti gratuluji k docentůře. Je to jen pár dní, co se to povedlo mě a tak mám v živé paměti, jaký je to pocit: K NEZAPLACENÍ
I já mám dnes takovou malou radost, o kterou se s vámi chci podělit. Při dnešní váze 97,5 kg jsem se dostala do pásma obezity I. stupně . Vím, že tento "pokrok" asi ocení jen ti, kteří začínali stejně jako já v pásmu morbidní obezity , ale patří to do tématu, a tak se tu chci radovat veřejně . Dalším důvodem, proč mám radost i v dnešním smutném počasí, je včerejší volejbalový turnaj rodinných týmů. Nejenže jsem zvládla odehrát všechna čtyři dvousetová utkání, ale dokonce mě včera ani dnes nic nebolelo  _________________
před operací zhubnuto 20 kg, bandáž 31.07.2007, 2x doplnění
Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Keisha
|
Zaslal: ne březen 02, 2008 3:20 pm Předmět: |
|
|
Gabino dalsi kilo dole, to je opravdu narez.. Je super videt ze to jde i pul roku po operaci, ja mam hroznej strach ze se to brzo zastavi ale kdyz vidim tvuj metrik tak mi to dodava sebevedomi.. _________________ Klára, 28 let/172 cm, dcera 3 roky
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Romana
|
Zaslal: ne březen 02, 2008 6:15 pm Předmět: |
|
|
Gabinko děkuji za pěkná slova.Teda já vím že vás zanedbávám.Já mezi vás chodím ale nějak nepíšu no polepším se tedy doufám no ale ty jsi taky šikulka další kilo dole jedeš jako po másle taky ti blahopřeji
Olinko tobě veliká gratulace k dokončení tvého metříku .To je prima a jistě jsi na sebe moc pyšná .
Všem přeji aby vám kilíčka pěkně mizla pryč i když pomalinku a nebo když někdy stávkují tak hlavně nezoufejte  _________________ redukce od 1.10.2005 ( -35kg před operací)bypas 9.11.2006 ,dr. Michal Čierny ,Brno
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
elena
Založen: 13.1.2007 Příspěvky: 176 Bydliště: České Budějovice
|
Zaslal: ne březen 02, 2008 7:07 pm Předmět: |
|
|
Díky všem za slova podpory. Gábinko a tobě gratuluju k další poražené metě. Ani nevíš, jak moc ti rozumím. Já snad dobiju v brzké době tu nadváhu, ale to mi ještě přebývají 3 kila. Jsi fakt dobrá. Jíš vůbec něco holka, vždyť ty hubneš rychleji než na začátku.  _________________ --31 let - bandáž 3.4. 2007 -- redukce - 7 kg před operací MILUJU SVOU BANDÁŽ
Doplnění 10. 7. 2008 - 2ml
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gábina
|
Zaslal: ne březen 02, 2008 8:13 pm Předmět: |
|
|
Elenko děkuji za pochvalu , ale rychleji rozhodně nehubnu . Opak je pravdou . To se ti tak jen zdá, protože sem méně chodíš . A jím někdy víc, než bych měla , ale mám prostě slabou vůli . Naštěstí už můžu trochu sportovat a tak se to snad navzájem kompenzuje . _________________
před operací zhubnuto 20 kg, bandáž 31.07.2007, 2x doplnění
Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: ne březen 02, 2008 11:03 pm Předmět: |
|
|
i když já nehubnu, tak mám z vašich úbytků velikou radost, skoro jako by jsem to hubla já
vlastně i já hubnu dnes mi zhubla peněženka lednička se rozhodla, že už ji nebaví stále mrazit a chystá se k odchodu, tak jsem dnes udělala okružní jízdu po supermarketech a koupila novou v ELECTRO WORLDU nám doporučili značku LIEBHERR no a ve čtvrtek nám ji dovezou během jednoho dne mám pryč 15 sice ne kil, ale tisíc ale kila bych brala raději  _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Míša
|
Zaslal: po březen 03, 2008 9:39 am Předmět: |
|
|
Ahojky holky, všem Vám gratuluji ke schozeným kilčkům a v duchu i závidím (v dobrém), že některé už jste pomalu na konci. Já musím za sebe říct, že den ode dne si říkám, proč už jsem na bandáž nešla dávno, jde to opravdu bez pocitu hladu, za těch 7 týdnu jsem ještě nepocítila, že mám depku z hladu. Za váma chodím pravidleně, jen moc nepíši . Chtěla jsem Vám poděkovat za to, že jste tady. Tedy DÍKY VÁM VŠEM. _________________ url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wzVR1zQ/]
[/url]
33 let, 5 letá dcera
bandáž žaludku - 11. 1. 2008 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: po březen 03, 2008 10:47 am Předmět: |
|
|
no míšo taky pochvala pro tebe, 17 kilo to je už je taky moc pěkné!
mě dneska váha ukázala 74,4 kg, což kdyby to vydrželo , bylo by to uhubnutých 30 kilo za 10 měsíců. Ale tož ještě se neraduji, napiju se a mám o kilo víc! _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|