Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

POKROKY

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 113, 114, 115 ... 609, 610, 611  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
marie S.

PříspěvekZaslal: pá únor 29, 2008 11:04 pm    Předmět: Citovat

junono a co zdravíčko, je lépe? snad se to hne s tím přicházejícím jarem, naděje umírá poslední Laughing

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ALENA

PříspěvekZaslal: pá únor 29, 2008 11:48 pm    Předmět: Citovat

ještě jednou všem moc děkuji Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation
těm, co to jde krásně dolů, přeji, aby to šlo stále až do úplného konce metříku Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
těm, co to jde hůř, tak přeji, aby se to rozjelo Wink Wink Wink
sobě přeji, aby mě z toho netrefil šlak Laughing Laughing Laughing Laughing
moc gratuluji ROMANCE, která má dole už skoro 100 kilo, to je zase moje favoritka, ona je skromná a nepíše moc o sobě, ale já ji strašně obdivuji, vždy když se sejdeme, vítá mě úplně jiná holka, mění se stále k lepšímu, omládla a zkrásněla Exclamation Exclamation Exclamation Wink Wink Wink Razz Razz Razz Laughing Laughing Laughing Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Romi, promiň, ale musela jsem to sem napsat, jsem na tebe moc pyšná Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Taky10

PříspěvekZaslal: so březen 01, 2008 12:20 am    Předmět: Citovat

Alenko, to máš pravdu...na Romanku jsem úplně zapomněla, ale víš proč??? Měla jsem nějakou chybu na netu a neznázorňoval se mi její metřík...ani nějaké jiné, tak se omlouvám...a gratuluju Romance...až budeš na 101 kg dole, řekni mi...v podstatě jsi zhubla celou jednu Taky 10....to je tedy nářez, jsi skvělá
Romana

PříspěvekZaslal: so březen 01, 2008 11:30 pm    Předmět: Citovat

Alenko děkuji moc za tak pěkné slova ,to vždy velice potěší a děkuji za gratulaci. Razz Razz Razz
no tedy že jsi na mě pyšná tak to mě těší straně moc.
Kdepak tebe nemůže trefit šlak Shocked Twisted Evil a nebo že by ze mě?já vím jsem tvrdohlavá ale to jsem já a ty mě už dobře znáš ale zase tak moc nezlobím Laughing a nebo jo? Rolling Eyes Rolling Eyes Twisted Evil
Razz Razz Razz Razz Razz

Taky10 děkuji za gratulaci .zapoměli na mě Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad no jo já vím chodím jen číst a píšu málo ,jsem to ale lajdák Shocked Twisted Evil Exclamation Marti no asi jsi neměla chybu na netu ,já ten metřík neměla on se mi ztratil a to asi proto že jsem dlouho nepsala a nebo si ho neměnila nebo nevím proč ale musela jsem si ho oživit z utajení Razz Razz Razz dobrá až se mi zadaří ještě ty 4-5 kg dolů tak ti dám vědět Shocked Very Happy
Renata Levá

PříspěvekZaslal: so březen 01, 2008 11:31 pm    Předmět: Citovat

To je fakt nářez Shocked Shocked Shocked je to frajerka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tubulizace 5.12 2007
marie S.

PříspěvekZaslal: so březen 01, 2008 11:36 pm    Předmět: Citovat

tedy romano, smekám, co na to rodina, v práci, přátelé? mládneš jim před očima Laughing BLAHOPŘEJI!

Romana

PříspěvekZaslal: so březen 01, 2008 11:42 pm    Předmět: Citovat

holky díky no jo rodina chválí i přátelé ,no a někteří prostě nevěří svým očím Shocked ale jinak je to v pohodě no že bych mládla? to se spíše měním a až zubnu ještě tak to budu jako školák Razz Razz Razz a nebo že by předškolák?? Cool Laughing Rolling Eyes Rolling Eyes
Gábina

PříspěvekZaslal: ne březen 02, 2008 2:11 pm    Předmět: Citovat

Romčo - vítej zase mezi námi. Cool Ze SZ od Alenky vím, jak krásně pořád hubneš, ale netroufala jsem si to tu bez tvého svolení zveřejnit. Embarassed Spíš jsem tě chtěla také přes SZ požádat, abys mezi nás přišla. Ale už to není třeba. Wink
Určitě je pro všechny velmi motivující vidět, kolik jsi zhubla před operací Shocked , kolik celkem Shocked i to, jak dlouho po operaci pořád úspěšně hubneš Shocked Exclamation .

Moc ti fandím a přeji brzkou docentůru Laughing Laughing Laughing.
Olinko - věděla jsem, že je to na spadnutí a už je to tady Shocked Exclamation Za tu dobu, co jsem objevila toto fórum, je to první dokončený metřík, který jsem viděla a je to opravdu úžasný pohled Shocked Laughing . Jsi důkazem toho, že pokud jsou reálně stanoveny meze, je možné dosáhnout svých cílů a za necelý rok změnit nejen sebe, ale i svůj pohled na svět. Moc ti k tomu všemu blahopřeji.
Elenko - už jsem si říkala, kam jsi se poděla? Confused Vždyť právě tvé úbytky mi byly obrovskou inspirací. Very Happy Koukám, že jsi také načala novou "desítku" zhubnutých kil a jsi horkou adeptkou na další dokončný metřík Wink Laughing Držím ti palce, abys toho brzy dosáhla Laughing .
Kačko - moc ti gratuluji k docentůře. Very Happy Je to jen pár dní, co se to povedlo mě a tak mám v živé paměti, jaký je to pocit: K NEZAPLACENÍ Laughing Laughing Laughing

I já mám dnes takovou malou radost, o kterou se s vámi chci podělit. Při dnešní váze 97,5 kg jsem se dostala do pásma obezity I. stupně Very Happy . Vím, že tento "pokrok" asi ocení jen ti, kteří začínali stejně jako já v pásmu morbidní obezity Embarassed , ale patří to do tématu, a tak se tu chci radovat veřejně Embarassed Wink. Dalším důvodem, proč mám radost i v dnešním smutném počasí, je včerejší volejbalový turnaj rodinných týmů. Nejenže jsem zvládla odehrát všechna čtyři dvousetová utkání, ale dokonce mě včera ani dnes nic nebolelo Wink Laughing

před operací zhubnuto 20 kg, bandáž 31.07.2007, 2x doplnění
Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg
Keisha

PříspěvekZaslal: ne březen 02, 2008 3:20 pm    Předmět: Citovat

Gabino dalsi kilo dole, to je opravdu narez.. Je super videt ze to jde i pul roku po operaci, ja mam hroznej strach ze se to brzo zastavi ale kdyz vidim tvuj metrik tak mi to dodava sebevedomi..

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Yahoo Messenger MSN Messenger
Romana

PříspěvekZaslal: ne březen 02, 2008 6:15 pm    Předmět: Citovat

Gabinko děkuji za pěkná slova.Teda já vím že vás zanedbávám.Já mezi vás chodím ale nějak nepíšu Shocked Evil or Very Mad Rolling Eyes no polepším se tedy doufám Rolling Eyes no ale ty jsi taky šikulka další kilo dole jedeš jako po másle taky ti blahopřeji Exclamation Exclamation Exclamation
Olinko tobě veliká gratulace k dokončení tvého metříku .To je prima a jistě jsi na sebe moc pyšná . Razz Razz

Všem přeji aby vám kilíčka pěkně mizla pryč i když pomalinku a nebo když někdy stávkují tak hlavně nezoufejte Exclamation Exclamation Evil or Very Mad Shocked Razz Razz Razz
elena

PříspěvekZaslal: ne březen 02, 2008 7:07 pm    Předmět: Citovat

Díky všem za slova podpory. Gábinko a tobě gratuluju k další poražené metě. Ani nevíš, jak moc ti rozumím. Já snad dobiju v brzké době tu nadváhu, ale to mi ještě přebývají 3 kila. Jsi fakt dobrá. Jíš vůbec něco holka, vždyť ty hubneš rychleji než na začátku. Laughing Laughing Laughing

[/url]
Gábina

PříspěvekZaslal: ne březen 02, 2008 8:13 pm    Předmět: Citovat

Elenko děkuji za pochvalu Embarassed , ale rychleji rozhodně nehubnu Confused . Opak je pravdou Mad . To se ti tak jen zdá, protože sem méně chodíš Wink . A jím někdy víc, než bych měla Embarassed , ale mám prostě slabou vůli Rolling Eyes . Naštěstí už můžu trochu sportovat a tak se to snad navzájem kompenzuje Wink Laughing .

před operací zhubnuto 20 kg, bandáž 31.07.2007, 2x doplnění
Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg
ALENA

PříspěvekZaslal: ne březen 02, 2008 11:03 pm    Předmět: Citovat

i když já nehubnu, tak mám z vašich úbytků velikou radost, skoro jako by jsem to hubla já Wink Wink Wink Laughing Laughing Laughing
vlastně i já hubnu Rolling Eyes Rolling Eyes dnes mi zhubla peněženka Laughing Laughing lednička se rozhodla, že už ji nebaví stále mrazit a chystá se k odchodu, tak jsem dnes udělala okružní jízdu po supermarketech a koupila novou Razz Razz v ELECTRO WORLDU nám doporučili značku LIEBHERR no a ve čtvrtek nám ji dovezou Wink Wink během jednoho dne mám pryč 15 sice ne kil, ale tisíc Laughing Laughing ale kila bych brala raději Laughing Laughing Wink Wink Rolling Eyes Rolling Eyes

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Míša

PříspěvekZaslal: po březen 03, 2008 9:39 am    Předmět: Citovat

Ahojky holky, všem Vám gratuluji ke schozeným kilčkům Very Happy a v duchu i závidím (v dobrém), že některé už jste pomalu na konci. Já musím za sebe říct, že den ode dne si říkám, proč už jsem na bandáž nešla dávno, jde to opravdu bez pocitu hladu, za těch 7 týdnu jsem ještě nepocítila, že mám depku z hladu. Za váma chodím pravidleně, jen moc nepíši Embarassed . Chtěla jsem Vám poděkovat za to, že jste tady. Tedy DÍKY VÁM VŠEM.

[/url]

33 let, 5 letá dcera
bandáž žaludku - 11. 1. 2008
marie S.

PříspěvekZaslal: po březen 03, 2008 10:47 am    Předmět: Citovat

no míšo taky pochvala pro tebe, 17 kilo to je už je taky moc pěkné! Laughing Surprised

mě dneska váha ukázala 74,4 kg, což kdyby to vydrželo , bylo by to uhubnutých 30 kilo za 10 měsíců. Ale tož ještě se neraduji, napiju se a mám o kilo víc!

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 113, 114, 115 ... 609, 610, 611  Další

Přejdi na: