Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

A CO SPORT ??

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 54, 55, 56  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
zdenkaa1

PříspěvekZaslal: po únor 25, 2008 8:07 pm    Předmět: Citovat

Taky10 vydrž hne se to.Já věřím,že jo.Podívej kolik jsi již zhubla.Možná je to zase nějaká mez,za kterou se musíš zase dostat.Vydrž bude líp.Ty to dokážeš. Laughing

[/url]

Termín operace 25.6.08.Tubulizace Turnov
Před operací 9kg dole.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
ALENA

PříspěvekZaslal: po únor 25, 2008 9:20 pm    Předmět: Citovat

Taky10- tak vidíš, že i když děláš vše tak jak se má, tělo si dělá to co nemá Sad Sad Sad já když to sem píšu, tak mi některé odpovídáte, že je to o pevné vůli a že když se chce, tak to jde a že je tady spousta příkladů Wink Wink Wink no vidíš, že to není ani o chtění ani o vůli, ale o reakci těla, znám přesně tvé pocity, prožívám to neustále a když vidím ty skvělé výsledky tady na foru, je to opravdu hodně depresivní Exclamation Exclamation Exclamation ty máš již dole hodně kg, to já jsem vedle tebe břídil, tak se nenechej tělem otrávit, ono se ti určitě zase začne dařit Laughing Laughing Wink Wink Rolling Eyes Rolling Eyes

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
marie S.

PříspěvekZaslal: po únor 25, 2008 9:25 pm    Předmět: Citovat

máš pravdu alí, někdy se člověk může tzv. po... a nic, no člověk má naštěstí i jiné kvality než své tělo Laughing ono je to hodně o tom metabolismu, mě říkala internistka rovnou že cukrovkářům to jde pomaleji a je to pravda. Kdyby jiní jedli jako my tak jsou z nich kostry, ale naše sádlo je holt naše sádlo a hned tak se nedá. Ale naděje umírá poslední viď. Laughing

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ALENA

PříspěvekZaslal: po únor 25, 2008 9:28 pm    Předmět: Citovat

Maruško- my kardiaci s tebou plně souhlasíme Laughing Laughing Laughing Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Wink Wink Wink Exclamation Exclamation Exclamation

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Taky10

PříspěvekZaslal: út únor 26, 2008 10:53 am    Předmět: Citovat

No, holky, díky moc za podporu, jste moje zlatíčka, já Vás nemít Laughing Laughing Už je venku sluníčko, tak je nálada lepší...a co se týká svalů Confused Confused holky, kdyby jste mě viděly.....žádné svaly, na nohou mi to začíná viset i na pr...., nejhorší jsou vnitřní stehna, tam to vlaje jak praporek...no, kůže....s tím asi nic nenadělám...svaly tak maximálně u palce na nohou, manžel říkal, že se mi zpevnil hodně zadek, ale mě to nepřipadá...no hlavně, že se to líbí jemu Razz uvidím, co mi zítra řekne doktorka, jdu na kontrolu, budu asi škemrat o doplnění, protože žádné omezení necítím..už jsme to tu někde naťukly, ale nevím kde....kolikrát a kolik se může doplňovat???
Taky10

PříspěvekZaslal: út únor 26, 2008 10:55 am    Předmět: Citovat

jo, ráno jsem byla na stolech, vážila se na 2 váhách a ani jedna si mě nevážila Laughing , tedy spíše jim nešly, paní je dává dnes do opravy, tak jsem alespoň nebyla naštvaná a doma jsem se raději nevážila, bude to překvapení na zítřek do Iscaru, budu Vám referovat
Gábina

PříspěvekZaslal: st únor 27, 2008 7:01 pm    Předmět: Citovat

Martinko, nerouhej se Wink Smile
Máš skvělé BMI, záviděníhodnou váhu a určitě výbornou koncici. Very Happy Úplně žasnu, jakou zátěž vydržíš. Shocked Kdyby sis to měla ve sportu s někým rozdat, těžko by ti "běžný" člověk konkuroval. Exclamation Určitě jsi ve skvělé kondici a svoji vizáž jsi také změnila k nepoznání. Razz Nejspíš jsi se dostalu na tu hranici, kterou tělo snadno udrží a každé další zhubnuté kilo budeš prostě brát jako bonus Wink Laughing
Gratuluji ti k tomu, kam jsi se vlastní pílí dostala a dost závidím . . . Embarassed Rolling Eyes Wink

před operací zhubnuto 20 kg, bandáž 31.07.2007, 2x doplnění
Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg
Taky10

PříspěvekZaslal: st únor 27, 2008 11:31 pm    Předmět: Citovat

Tedy Gábi, díky, moc se červenám....tak krásně mě dlouho nikdo nepochválil, díky, od Tebe si toho dvojnásob cením paní docentko...je fakt, že já i přes svou váhu celý život cvičila, navíc jak jsem mezi dětmi, to člověk pořád lítá a na školách v přírodě nemůžu dětem říkat...už nemůžu do kopce nebo na rozhlednu...proto asi mé tělo nereaguje tolik na pohyb...musím být důsledná v pravidelnosti...ba spíš mi dnes dr. při kontrole řekla, že asi mé tělo hladoví, i když se snažím....ale polepším se....já mám spoer ráda, vodu, kolo, plavání, míč, jen už se teď malinko vyhýbám aerobiku, kvůli kloubům a spining není má srdeční zýležitost, jinak jsem magor vyzkoušet cokoliv...solnou jeskyni, oxygenové komory, mrtvé moře a vajíčko...welnes jako takový...sauna, lázně, pára...já jsem do toho blázen...jen ty korunky chybí Sad jo a jsem magor na voňavky a parfémy, čuchám a vím, z čeho se to skládá, jaká je to vůně atd. To je moje hobby...jednou bych chtěla mít laboratoř a věnovat se výrobě vlastního parfému...jo, jsem magor, ale každý máme své sny a dokud je máme, je to dobré, máme se na co těšit...takže gábi, mopc díky a směle dál.....já Ti také moc gratuluji a přeji Ti to a jsem Tvou obdivovatelkou a opravdu se před Tebou klaním, buď na sebe holka pyšná, máš na co...
Taky10

PříspěvekZaslal: st únor 27, 2008 11:36 pm    Předmět: Citovat

A Gábi...doufám, že každý měsíc mě tělo ohodnotí bonusem...alespoň tím kilíčkem tedy směrem dolů...ale fakt mi to dnes dr. vysvětlovala...že ztratit 2 kg jen tuku, neubrat žádnou vodu a nabrat tolik sval hmoty za měsíc....co prý jsem dělala a proč mi to připadne málo....že to někdo dá třeba až za 4 měsíce a že tak to má být, že pokud bych uhubla třeba 4 kg a svalové hmoty a tuk mi zůstal, že je to na prd....tak doufám, že neblafovala....
lecramka

PříspěvekZaslal: čt únor 28, 2008 8:54 am    Předmět: Citovat

Gábinko - ty jsi DOCENTKA!!! Když vezmu v úvahu Tvou počáteční váhu - je to něco neskutečného. Obdivuji Tvou výdrž, Tvůj úspěch - jsi fakt moc dobrá!!!!
Taky10-Marti - Tebe obdivuji hned několikrát. Za prvé za tu školu - neb učit dnešní děti je fakt něco příšerného a tak máš můj obdiv že to zvládáš. Opravdu bych to nechtěla dělat. Další obdiv máš za tvá kilečka. Budu se opakovat ale nedávno jsi roztouženě čekala na sedmičku na prvním místě a dnes už nemáš sedmičku ani na druhém místě! Je to úžasné. A navíc to máš těžší tím co píšeš - že je tvé tělo zvyklé na pohyb a tak hned tak nějaký ten tuk nepustí. TO víš - já sedím v kanclu a když tělo vytáhnu na spinning tak je tak šťastné že se sádlo rozpouští jedna báseň!
A do třetice jsi Marti můj člověk s těmi parfémy. Miluji vůně, k vánocům si je každý rok přeji, stále objevuji nové a zajímavé .... prostě v tomhle bychom si asi hodně rozumněly Smile

Tubulizace žaludku: 17.10.2007
42 let
Gábina

PříspěvekZaslal: čt únor 28, 2008 12:36 pm    Předmět: Citovat

Děkuji Marcelko za krásnou pochvalu. Embarassed Very Happy Až se vykřešu z nachlazení, tak se musíme domluvit na to kafčo Wink Laughing

před operací zhubnuto 20 kg, bandáž 31.07.2007, 2x doplnění
Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg
trixl

PříspěvekZaslal: čt únor 28, 2008 1:03 pm    Předmět: Citovat

Mno jo taky na mě sedá depka, někdy, když tu vidím ty sprinterky na metříkách. Ale já se nevzdám Very Happy

Holky od jara to pojedeeeee Exclamation Exclamation Exclamation

BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy Smile, bezlaktózová dieta
lecramka

PříspěvekZaslal: čt únor 28, 2008 1:21 pm    Předmět: Citovat

Trixl - tebe obdivuji od začátku co tu jsem, Tolik dětí, tak velkou rodinu, hubnutí bez jakékoliv operace, přitom doma malinkého prcka - je to jedno s druhým. A hlavně - promiň mi to slovo ale není míněno špatně - na mě působíš jak taková babča kořenářka - neb kdokoliv tu řeší jakýkoliv zdravotní problém tak přispěcháš s radou a pokaždé nejen dobrou ale i krásně vysvětlenou. Takže ty jsi takový veliký opěrný sloup této diskuse - a díky za to že tě tu máme!!!! Já ti to ještě nikdy nenapsala ale přesně takto na mě působíš!

Tubulizace žaludku: 17.10.2007
42 let
marie S.

PříspěvekZaslal: čt únor 28, 2008 2:11 pm    Předmět: Citovat

ano lecramco, napsalas to pěkně, trixl taky obdivuju, já měla mladšího ve 33 a měla jsem dost. Zaslouží si opravdu pochvalu.

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,
Taky10

PříspěvekZaslal: čt únor 28, 2008 9:02 pm    Předmět: Citovat

Lecramko, napsala jsi to dobře a 100% s tebou souhlasím, Trixl, máš můj obdiv, vážně
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 54, 55, 56  Další

Přejdi na: